iskreno drago mi je sto je Lukica presao u real, uvijek mi je bio simpa igrac, al su mi ga nekako oljagali hrvatski novinari s konstantnim precjenjivanjem njega kao igraca
sad konacno mozemo da vidimo koliko luka zaista vrijedi, bio je vazan igrac prosjecne ekipe totenhama, u engleskoj jeste djelovao kao veliki znalac s loptom, al sta je engleska liga, pa i yaya toure je u engleskoj velemajstor sa 100 kila i dva metra visine, u barci je znao igrati i stopera, u engleskoj je jedan od najkreativnijih igraca u ligi, generalno gledajuci u zadnje vrijeme i najbolji igrac engleske lige
lukicina klasa tek sad moze da se dokaze, narocito u el classicima, tu cemo da vidimo njegovu velicinu, kad su s druge strane velemajstori, vidjecemo dal ce on popraviti taj katastrofalni omjer reala s barcom, narocito posjed lopte i stvaranje prilika
realno to je tesko ocekivati, cak mislim da u el classicima nece lukica ni igrati uopste, ako bude igrao pitanje je umjesto koga, ozila tesko da ce izbaciti, xabi alonsa ni u snu, jedino dakle moze umjesto kedire ili lassa, ali i to je po meni nerealno, svi znamo kakav je ziheras morinjo, da suprostavi barci vezni red modric, alonso i ozil bilo bi preofanzivo, a to je najbolji put za primanje petarde. ja sam misljenja da ce se morinjo uvijek prije opredijeliti za destruktivca nekog nego z modrica
modric kakav god da je ne moze parirati veznom redu barcelone kojeg cine najbolji igraci, ne danasnjice, nego svih vremena (xavi, iniesta i povuceni messi)
po mom skromnom misljenju realu je prioritet bio desni bek i rezervni stoper, jer tu ste najtanji, al ajd, bolje za nas da se uzdate u lukicu i da ce on nesto bitno promijeniti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!