Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

unbeatable
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la unbeatable » 28 avg 2012, 15:13

Vidim bilo je govora Pjanic vs Modric

Pa Pjanke je 7 ogrooomnih godina mlađi od Gojka...pardon Luke.... :lol:

Miralem dobije ponudu Barce sa 22 godine,igra sad u Romi,kad ode u veci klub malac ce bit klasa kao i Dzeko...A od Dzeki ne treba trosit rijeci,to sto mu Mancini daje slabu minutazu,to je do njega i njegovih droga....

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 28 avg 2012, 15:15

unbeatable je napisao/la:to sto mu Mancini daje slabu minutazu,to je do njega i njegovih droga....
:lol: :lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 28 avg 2012, 15:16

Kakve sad to ima veze? Mladji je Oliver Torres od Modrica pa niko ne govori da je bolji. Ako (mozda) ima potencijal da bude bolji od Modrica (a sumnjam da ima), to NIKAKO ne znaci da je sada bolji od Modrica koji nastupa za najveci klub na svijetu.
I Modric je sa 26 godina dobio ponudu od 42 miliona eura. Sumnjam da ce Pjanic ikada dobiti toliko.
Zadnja izmjena: D10S, dana/u 28 avg 2012, 15:17, ukupno mijenjano 1 put.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

Nedimko
Kontakt:

Post Postao/la Nedimko » 28 avg 2012, 15:16

unbeatable je napisao/la:Vidim bilo je govora Pjanic vs Modric

Miralem dobije ponudu Barce sa 22 godine,igra sad u Romi,kad ode u veci klub malac ce bit klasa kao i Dzeko...A od Dzeki ne treba trosit rijeci,to sto mu Mancini daje slabu minutazu,to je do njega i njegovih droga....
Džeko je koliko znam u prva dva kola igrao puno,a to što je fulao 2 velike prilike i mrtvi zicer sa 3 metra na dodavanje Kolarova nije kriv Mancini.Pjanić je bio jako loš u prvoj utakmici i kao jedan od nositelja igre totalno je podbacio.
Bayern Munchen i FK Sarajevo.Senijad Ibričić mama i tata fudbala.

Nedimko
Kontakt:

Post Postao/la Nedimko » 28 avg 2012, 15:26

zizu1991 je napisao/la:
unbeatable je napisao/la:to sto mu Mancini daje slabu minutazu,to je do njega i njegovih droga....
:lol: :lol:
Admin bi ovo trebao kazniti,nije u redu tako govoriti o nekome a pogotovo osvajaču Premier lige,ma šta mislili o neigranju Edina nemamo pravo nekoga vrijeđati.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 28 avg 2012, 15:28

iskreno drago mi je sto je Lukica presao u real, uvijek mi je bio simpa igrac, al su mi ga nekako oljagali hrvatski novinari s konstantnim precjenjivanjem njega kao igraca

sad konacno mozemo da vidimo koliko luka zaista vrijedi, bio je vazan igrac prosjecne ekipe totenhama, u engleskoj jeste djelovao kao veliki znalac s loptom, al sta je engleska liga, pa i yaya toure je u engleskoj velemajstor sa 100 kila i dva metra visine, u barci je znao igrati i stopera, u engleskoj je jedan od najkreativnijih igraca u ligi, generalno gledajuci u zadnje vrijeme i najbolji igrac engleske lige

lukicina klasa tek sad moze da se dokaze, narocito u el classicima, tu cemo da vidimo njegovu velicinu, kad su s druge strane velemajstori, vidjecemo dal ce on popraviti taj katastrofalni omjer reala s barcom, narocito posjed lopte i stvaranje prilika

realno to je tesko ocekivati, cak mislim da u el classicima nece lukica ni igrati uopste, ako bude igrao pitanje je umjesto koga, ozila tesko da ce izbaciti, xabi alonsa ni u snu, jedino dakle moze umjesto kedire ili lassa, ali i to je po meni nerealno, svi znamo kakav je ziheras morinjo, da suprostavi barci vezni red modric, alonso i ozil bilo bi preofanzivo, a to je najbolji put za primanje petarde. ja sam misljenja da ce se morinjo uvijek prije opredijeliti za destruktivca nekog nego z modrica

modric kakav god da je ne moze parirati veznom redu barcelone kojeg cine najbolji igraci, ne danasnjice, nego svih vremena (xavi, iniesta i povuceni messi)

po mom skromnom misljenju realu je prioritet bio desni bek i rezervni stoper, jer tu ste najtanji, al ajd, bolje za nas da se uzdate u lukicu i da ce on nesto bitno promijeniti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 28 avg 2012, 15:31

D10S je napisao/la:Kakve sad to ima veze? Mladji je Oliver Torres od Modrica pa niko ne govori da je bolji. Ako (mozda) ima potencijal da bude bolji od Modrica (a sumnjam da ima), to NIKAKO ne znaci da je sada bolji od Modrica koji nastupa za najveci klub na svijetu.
I Modric je sa 26 godina dobio ponudu od 42 miliona eura. Sumnjam da ce Pjanic ikada dobiti toliko.

Svakac cast Modricu sto je zaigrao za Real ,ali treba sacekati da vidimo sta ce uraditi u istom . Igrao je i Baljic pa nije bolji od Dzeke recimo :mrgreen:
Oliver se jos uvijek nije dokazao na najvecoj sceni . Pjanic jeste(ti to najbolje znas :mrgreen: ),decko je sada vazan igrac u jednom od najvecih Italijanskih klubova , a gdje ce biti s 26 god. niko ne moze znati . Svakako da ne mora zaigrati za Real u buducnosti da bi ga se smatralo igracinom . Nije ni Toti pa je bio jedan od najvecih .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Nedimko
Kontakt:

Post Postao/la Nedimko » 28 avg 2012, 15:32

juznjak> je napisao/la:
D10S je napisao/la:Kakve sad to ima veze? Mladji je Oliver Torres od Modrica pa niko ne govori da je bolji. Ako (mozda) ima potencijal da bude bolji od Modrica (a sumnjam da ima), to NIKAKO ne znaci da je sada bolji od Modrica koji nastupa za najveci klub na svijetu.

Svakac cast Modricu sto je zaigrao za Real ,ali treba sacekati da vidimo sta ce uraditi u istom . Igrao je i Baljic pa nije bolji od Dzeke recimo :mrgreen:
Oliver se jos uvijek nije dokazao na najvecoj sceni . Pjanic jeste(ti to najbolje znas :mrgreen: ),decko je sada vazan igrac u jednom od najvecih Italijanskih klubova , a gdje ce biti s 26 god. niko ne moze znati . Svakako da ne mora zaigrati za Real u buducnosti da bi ga se smatralo igracinom . Nije ni Toti pa je bio jedan od najvecih .
Kako bi Mire dobro došao Bayernu kao desetka.

Se7en
Kontakt:

Post Postao/la Se7en » 28 avg 2012, 15:38

Igrao je i Baljic pa nije bolji od Dzeke recimo
Glupost Baljic je imao problema sa povredama, kasnije kad je bio na posudbama nije nikad bio onaj Baljic 8-)

Modrica ako zaobidju povrede ima dobre sanse da uspije.. ovako ce biti donji kao Sahin :?

Ozila zaobisle povrede 8-)
❤ si baš. CMOKić

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 28 avg 2012, 15:49

Nedimko je napisao/la:

Džeko je koliko znam u prva dva kola igrao puno,a to što je fulao 2 velike prilike i mrtvi zicer sa 3 metra na dodavanje Kolarova nije kriv Mancini.Pjanić je bio jako loš u prvoj utakmici i kao jedan od nositelja igre totalno je podbacio.
Džeko je i koliko ja znam dao gol , kod Mancinija svak može završiti na klupi, Balo, Tevez prošle sezone, ako sada dovede novog napadaca, moguce i Kun. E sad je li tu do besmislenog kupovanja ili Džeke ili bilo kojeg igraca koji kod Mancinija završina klupi. Sad ti nasao Pjanica na osnovu jedne utakmice komentarisati, pa i Ronaldo je najbolji,a na osnovu dvije odigrane utakmice ove sezone je bio najgori, je li eto sada ni on ne valja

Nedimko
Kontakt:

Post Postao/la Nedimko » 28 avg 2012, 15:51

ZOI84 je napisao/la:
Nedimko je napisao/la:

Džeko je i koliko ja znam dao gol , kod Mancinija svak može završiti na klupi, Balo, Tevez prošle sezone, ako sada dovede novog napadaca, moguce i Kun. E sad je li tu do besmislenog kupovanja ili Džeke ili bilo kojeg igraca koji kod Mancinija završina klupi. Sad ti nasao Pjanica na osnovu jedne utakmice komentarisati, pa i Ronaldo je najbolji,a na osnovu dvije odigrane utakmice ove sezone je bio najgori, je li eto sada ni on ne valja
Ronaldo nije najbolji ima u Bayernu barem trojica boljih,a da ne govorim dalje.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 28 avg 2012, 15:52

Nedimko je napisao/la: Ronaldo nije najbolji ima u Bayernu barem trojica boljih,a da ne govorim dalje.

:lol: :lol: :lol:

Kakvih trolova na ovoj temi, za ne povjerovat :lol: :lol:

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 28 avg 2012, 15:53

Živ bio, u Realu najbolji eto tako kažu, možda ja ne znam

Nedimko
Kontakt:

Post Postao/la Nedimko » 28 avg 2012, 15:54

tyler durden je napisao/la:
Nedimko je napisao/la: Ronaldo nije najbolji ima u Bayernu barem trojica boljih,a da ne govorim dalje.

:lol: :lol: :lol:

Kakvih trolova na ovoj temi, za ne povjerovat :lol: :lol:
Ribery,Robben,Mandžukić,Messi,Falcao,Džeko,Etoo,Hulk,Aguero...

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 28 avg 2012, 15:55

Nedimko ti se šalis, a gori smo mi što ti odgovaramo

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 28 avg 2012, 15:58

Fura onu njihovu smrdljivu bavarsku pricu :mrgreen: .
A zbog cega se porede Modric i Pjanic?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Nedimko
Kontakt:

Post Postao/la Nedimko » 28 avg 2012, 15:59

ZOI84 je napisao/la:Nedimko ti se šalis, a gori smo mi što ti odgovaramo
Ja vam kažem da Ronaldo nebi imao mjesta u Bayernu.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 28 avg 2012, 16:00

[youtube][/youtube]
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 28 avg 2012, 16:05

Danas chillujes opasno Raule :mrgreen: ....prvo Djuro, sad nadrealisti :mrgreen: .
Nedime, kazi sefovima da se nije primilo. Treba da vas dodje vise.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 28 avg 2012, 16:06

Ne mogu da vjerujem :? :?

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.