PS.Neko rece da ima dobrog travnickog,pa ako bude pravio spisak pisi jednu "kacu" za mene

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
jado jadni bolesnik najedi se sira pa pričaj vi to isto slabo sarajevo sa devet igrača ne možete dobiti na svom stadionu pa zaar ti je tako loša memorija a nije davno bilo i do kad če te biti nesretni jadu šta mi da kažemo za sreču dva gola primili na Koševu a oba sami dali i ti pričaš o sreči i nesreči avidim realnost ti je vrlina ima li iko da vas je pobijedio pošteno evo ja mislim da je velež zaslužio bod jer mi smo bili loši i tačka ali samo jedan pogled na tekmu Velež prvi put opalio po golu u 37 minuti a vala i nisu imali nekih šansi u odnosu na nas mada su na kraju mogli i pobijediti ali ja mislim da im je puna šaka brade što kažuFCS-FCS je napisao/la:haj sad obuci onu maju na kojoj pise osvajaci kupa 2009/2010 i lezi spavati..KUPACplava grbavica je napisao/la:i vi nešto imate obraza nama da napišete, pa mi smo za vas barcelona stavrno ne da ste loši nego smiješni. 5 komada bi vam sad utrpali ko od šale. može 3 fore sa vama tolka je razlika u kvalitetu bez obzira na rezultate u prva 3 kola gdje smo mi u svim utakmicama bili bolji ali nismo imali sreče sem možda onog torlaka koji bi mogao biti rezerva bogičeviću i nijemi ostali vaši igrači neznam bil mogli dohvatati lopte. usput SIR AMAR OSIM
usput prouci sta pred spavanje da ujutru ustanes dobar da mozes kreciti zid...HAMAL
...i sad mi neko od nase raje kaze ,nemojte ici na anamonjihovu temu...sta je ovo pacifisti
i vas familija Varupa povalila ops provalila ai vi ste bili bolji samo niste imali sreče kako onaj kaže hahahahahaanti_zli je napisao/la:Stari lisac vas je procitao, steta bili ste bolji
Ti nam reci.nidi je napisao/la:ne treba napadati plišeka on je samo pijun u rukama irfana,đžafić potpiše u petak a igra u subotu a sam trenirao pred kućom
Hajde ba idi se brini za Adilovica golgetera.nidi je napisao/la:ne treba napadati plišeka on je samo pijun u rukama irfana,đžafić potpiše u petak a igra u subotu a sam trenirao pred kućom
@nidi uvijek sve zna..pa i to da je dzafic pred kucom treniro..da nije na plejkiSarajlijc@ je napisao/la:Ti nam reci.nidi je napisao/la:ne treba napadati plišeka on je samo pijun u rukama irfana,đžafić potpiše u petak a igra u subotu a sam trenirao pred kućom