AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 16 apr 2014, 21:35

Alex 0 eura. Navodno je on vec dogovoren. Eto ti stoper :P

Jovetic je apsolutno nepotreban (a i ko da bi nasi dali tolike novce), imamo napadaca na pretek, treba nam jedan klasicni ofanzivni veznjak.
Ostatak dobar, samo bez Eslija Kola molim. :mrgreen:

Nazalost, nisam ni ja nimalo optimistican u vezi ovog ljeta. Golman, bek i mozda jedan veznjak bi iz korijena dosta stvari promijenili (a ne bi nas izasli ni 25 miliona), ali zasto razglabati o ovome kada pedofil NECE I NE ZELI da izdvoji ni je'benih 10 miliona po merkatu. :salut:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 16 apr 2014, 21:37

Slazem se da je Jovetic dokazan igrac u Serie A, ali dovoditi petog igraca na poziciju na kojoj vec imas 4 je previse, pogotovo ako se uzme u obzir kakva nam je zadnja linija.

Edit: Galiani opet se*e o Berlusconiju i njegovim zaslugama za sve sto je Milan postigao kako u Italiji tako i u Evropi. Znaci opet nista od ulaganja i vrlo vjerovatno nas ceka jos jedna razocaravajuca sezona :evil:
Il prodaj klub il crkni pedofile stari :twisted:

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 16 apr 2014, 23:40

Jovetic je precijenjen a ovo za dovodjenje Celsijevog dvojca je van svake pameti. Ni jedan normalan potencijalni transfer na vidiku.
Unico amore sei!
❤️🖤

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 16 apr 2014, 23:57

Jovetić je bolji od sve i jednog ofaznivca u Milanu, u rangu je sa Balom. On je dokazan u Calciu. Bolji od Honde a i puno mlađi od Kake. Ja sam za što da ne. Teško da će doći džaba se zamaramo :D
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 17 apr 2014, 00:06

Nisam ja ni rekao da on nije bolji, nego da imamo 4 igraca za tu poziciju i imamo puno kriticnijih pozicija u timu. Znaci, prvo pojacati ekipu gdje najvise skripi pa onda ako bude love (a nema je) mogu i ostale pozicije.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 17 apr 2014, 08:48

Nadam se da niste zaboravili da Jovetić igra u Cityju. Otkud Milanu tolike pare da uopće razmišlja o njegovoj kupovini :?:

Izgleda da će biti plafon ako dovedu Perina i Alexa u narednom prelaznom roku. Ne računam otpatke koji će se svakako ponovo nagomilati. damn

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 17 apr 2014, 13:22

Ma kad bi bogdom doveli "samo" Perina i Alexa, ja bih bio super sretan.

Mada, i to je relativna stvar. Zasto kupovati Perina kada moze Ochoa za djabe, a i za Alexa se navodno raspitivao Man U. (ako je tako, mi odmah u startu ispadamo). :roll:

A nista, za nadati se da ce bar nesto na ljeto uciniti, inace nam ne gine jos veci pad. Ali nisam nimalo optimistican...

FORZA MILAN !

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 17 apr 2014, 13:34

opet ko papagaj ponavljam...smatram da nama i nije neki problem dovesti 3-4 kvalitetna, solidna igrača, veći nam je problem kako se riješiti realno jedno 10-ak krampi koji ni u ludilu nisu za Milana a pogotovo za neke velike domete
Undici stelle - ACM 1899

Ibracadabra
Kontakt:

Post Postao/la Ibracadabra » 17 apr 2014, 13:37

Na ljeto je mnogo realnije očekivati još jedan dodatni udarac za ovaj klub u vidu prodaje nekog od malobrojnih kvalitetnih igrača, nego dovođenje nekog velikog imena. Milan je prošlo vrijeme i bez ozbiljnog ulaganja nema pomaka.
"Swedish style? No. Yugoslavian style? Of course not. It has to be Zlatan-style."

#CFC Pride of London.

#KING James!!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 17 apr 2014, 13:55

Istina, Milan je proslo vrijeme, a u Celziju je buducnost. :P

baltazar1 je napisao/la:opet ko papagaj ponavljam...smatram da nama i nije neki problem dovesti 3-4 kvalitetna, solidna igrača, veći nam je problem kako se riješiti realno jedno 10-ak krampi koji ni u ludilu nisu za Milana a pogotovo za neke velike domete
Ma jarane, jest problem. Ustvari, stara pedofilcina ima novca da pet Bejlova od 100 miliona kupi, ali covjek NECE, iz samo njemu znanih razloga. Znaci, dvije godine nije ni 10 miliona ulozio, novac kapa sa svih strana (od sponzora, tv prava itd.), to samo ptice na grani znaju gdje to ustvari odlazi i zasto se nema za pojacanja.

Ovim otpatcima koji NE ZELE da idu bih raskinuo ugovor i sutnuo ih. Pa neka se snalaze kako znaju, zaboli me ona stvar za njima, koliko god necovjecno izgledalo.
A ostatak poput Robinha, Mexesa i Matrija ne bi trebao biti problem prodati, cak bi mogli sta i zaraditi.

FORZA MILAN !

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 17 apr 2014, 14:12

Claus je napisao/la:Nadam se da niste zaboravili da Jovetić igra u Cityju. Otkud Milanu tolike pare da uopće razmišlja o njegovoj kupovini :?:

Izgleda da će biti plafon ako dovedu Perina i Alexa u narednom prelaznom roku. Ne računam otpatke koji će se svakako ponovo nagomilati. damn
igrao je i De Jong i Baloteli pa za sicu su dovedeni pogotovo ovaj prvi :)

i ja ne ocekujem neke radikalne promjene tj neka extra pojacanja
FORZA MILAN

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 17 apr 2014, 17:03

Ibracadabra je napisao/la:Na ljeto je mnogo realnije očekivati još jedan dodatni udarac za ovaj klub u vidu prodaje nekog od malobrojnih kvalitetnih igrača, nego dovođenje nekog velikog imena. Milan je prošlo vrijeme i bez ozbiljnog ulaganja nema pomaka.
Za prave navijace Milan nije i ne moze biti proslo vrijeme, bez obzira na trenutne rezultate i stanje u klubu, a oni koji misle drugacije nek navijaju za Chelsea, City, PSG... ;)

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 17 apr 2014, 18:19

"Milan i dalje traga za pojačanjem u obrani, a nova meta mogao bi biti danski reprezentativac Simon Kjaer koji je na meti i Manchester Uniteda. Ovaj igrač već je igrao u Italiji za Palermo i Romu, a u Lilleu se potpuno preporodio te bi mogao biti jedan od glavnih meta ovog ljeta."

Da li je ko pratio danca ove sezone?
FORZA MILAN

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 17 apr 2014, 18:28

Hattrick123 je napisao/la:"Milan i dalje traga za pojačanjem u obrani, a nova meta mogao bi biti danski reprezentativac Simon Kjaer koji je na meti i Manchester Uniteda. Ovaj igrač već je igrao u Italiji za Palermo i Romu, a u Lilleu se potpuno preporodio te bi mogao biti jedan od glavnih meta ovog ljeta."

Da li je ko pratio danca ove sezone?
ja sam gledao Lile jedno 7-8 puta ove sezone a Kjer je isti kakav je bio u Italiji, Njemačkoj, itd...dobar za ekipu koja se bori za plasman od 4-8 mjesta :thumbdown:

nije to pojačanje kakvo nama treba a ovakvih igrača već imamo u ekipi i vidimo kako to funkcioniše
Undici stelle - ACM 1899

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 17 apr 2014, 20:37

baltazar1 je napisao/la:
ja sam gledao Lile jedno 7-8 puta ove sezone a Kjer je isti kakav je bio u Italiji, Njemačkoj, itd...dobar za ekipu koja se bori za plasman od 4-8 mjesta :thumbdown:
Pa onda je više nego savršeno pojačanje za nas. :P :P

Ja sam već rekao da sam za Alexa i da bih volio da ga pod svaku cijenu dovedu. Ako i njega uspiju izgubiti, onda stvarno ne znam koga bi doveli, a da je iole kvalitetan igrač. Samo da ne bude onaj Palletta i njemu slični... :salut:

FORZA MILAN !

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 17 apr 2014, 20:55

Ja nisam za Alexa cisto zbog godina, treba prestati sa tom politikom dovođenja istrosenih igraca da u milanu zavrse karijere. A za Kjera ne znam, gledao sam ga u Wolfsburgu i Romi, nije bas neko sretno rjeešenje mislim da stopera njegovih kvaliteta imamo i sada. Sto se tiće Kola i Mikela tu sam apsolutno protiv, ako su oni sedorfova zelja treba mu uruciti momentalni otkaz, dosta što nam je uvalio esiena.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 apr 2014, 21:13

Ako je istina da su Poli i De Sciglio jedni od igrača koji imaju želju napustiti klub ako se ne plasiramo u EL, treba im hitno dati raskid ugovora. Fuj balvadurije, umjesto da poštuju što uopšte oblače dres Milana... :twisted:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 17 apr 2014, 21:40

Šta ja znam, obadvojica mi se čine kao skromni i prizemni momci. Posebno ne vjerujem da tako misli jedan Šiljo koji je u Milanu od malih nogu.
Ali da ima onih koji su nezadovoljni ovim plasmanom, definitivno ih ima. Negdje se spominjao Abate. Zanimljivo što to nisu ni Kaka, ni Šaravi, ni De Jong već neki potpuno beznačajni likovi.

Ma nije Alex baš toooliko star, može on tu odigrati 2-3 sezone na visokom nivou. Budimo realni, u ovom momentu teško da možemo dovesti boljeg štopera od njega. Ustvari možemo, ali za takvo nešto trebaju pare (kojih nemamo). :kafa:

FORZA MILAN !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 apr 2014, 22:17

Pa i meni ne ide u glavu ali haj znadi. Tako piše na raznim portalima, nije da im vjerujem 100% ali tvrdim, ako je to istina treba ih ISTOG MOMENTA NOGOM U ZICUGU !!!!!!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 17 apr 2014, 22:22

Ma ne zele oni ici zbog plasmana vec sto navodno nisu zadovoljni Sedorfom. Ne samo njih dvojica vec i Montolivo i Abate.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: muxa i 2 gosta.