Hoces da pitam stvarno ?diplomatija je napisao/la:Idimidodjimi pitaj ga ti pa nam reci šta kaže hah

Imam prijatelja koji se sa njim cuje svaki uboga dan, rodjak mu

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Hoces da pitam stvarno ?diplomatija je napisao/la:Idimidodjimi pitaj ga ti pa nam reci šta kaže hah
a ja vanka pogledam rezultat, bijase 2-0, a lipote reko, dodem kuci i eo, trebo sam ostat van...bevanda4 je napisao/la:a stuarte, sve ti yebem.. pa kad me ti bacas na tiketu, vrijedi li vise uopce trosit lovu...
ja bih rekao da neće pobjediti uopće, smrdi na X i nekih 1-1 samo moje mišljenjej00k3r je napisao/la:a ja vanka pogledam rezultat, bijase 2-0, a lipote reko, dodem kuci i eo, trebo sam ostat van...bevanda4 je napisao/la:a stuarte, sve ti yebem.. pa kad me ti bacas na tiketu, vrijedi li vise uopce trosit lovu...
btw. moze li Chelsea iz 1/1 ?
stari ako te vuče igraj, ne slušaj nikoga, ja ću odigrati kontru i na chelsea i na city jer vrlo lako da kiksa vodeća trojka i da odigraju svi po bod, možda se ja osramotim pa oboje razvale svoje protivnike ali to je moje mišljenje i ja ga se držimj00k3r je napisao/la:hmmm, cijenim ja i misljenje, to se trazi. A zasto te vuce na to, jbga, zaeba im se Arsenal, u formi su, poprilicno redovno trpaju West Ham, gol inace cak dva padaju u 1p kad sa njima igraju, dobra atmosfera...
Ramires - Lampard / Hazard - Oscar - Willian / Eto'o
mene vuce na bas onako kvalitetnu pobjedu u 1p a i na kraju, Mou ovakve sanse u karijeri nije bas cesto pustao iz ruku (nogu)...![]()
to bih jos spojio sa Tot daje gol, 10€!?!![]()
Evo imam njega pobjedu i ovog Davisa al' obojca se glupirajubevanda4 je napisao/la:a stuarte, sve ti yebem.. pa kad me ti bacas na tiketu, vrijedi li vise uopce trosit lovu...
a nomano da ces drzat!zgmiky je napisao/la: stari ako te vuče igraj, ne slušaj nikoga, ja ću odigrati kontru i na chelsea i na city jer vrlo lako da kiksa vodeća trojka i da odigraju svi po bod, možda se ja osramotim pa oboje razvale svoje protivnike ali to je moje mišljenje i ja ga se držim
da dobro je toj00k3r je napisao/la:a nomano da ces drzat!zgmiky je napisao/la: stari ako te vuče igraj, ne slušaj nikoga, ja ću odigrati kontru i na chelsea i na city jer vrlo lako da kiksa vodeća trojka i da odigraju svi po bod, možda se ja osramotim pa oboje razvale svoje protivnike ali to je moje mišljenje i ja ga se držim![]()
ma nist, volim ja raspravljat, tako se na kraju najbolje odluci sta igrat, onako kad sam sa sobom pricam, brate dosadno![]()
u svakom slucaju netko ce dobit...
ajmo ih odigrat, lijepa kvota a vjerujem da će dobiti sa dva tri razlikej00k3r je napisao/la:uf, Sunderland, ja ih od jutros zelim singlirat al zasto se bojim, ne znam, gledao sam ih protiv ovih velikih ekipa, stvarno igraju lipo i pozicija im nije istinsko mjerilo, velim ti, od jutros me vuse 1 tu, sad jos i ti to kazes, UF ALA CU JE OPALIT!![]()
singlam sa 5€, inace bih 10 da me Bingham vec nije skinuo (pozdrav bing braco ***zgmiky je napisao/la:ajmo ih odigrat, lijepa kvota a vjerujem da će dobiti sa dva tri razlikej00k3r je napisao/la:uf, Sunderland, ja ih od jutros zelim singlirat al zasto se bojim, ne znam, gledao sam ih protiv ovih velikih ekipa, stvarno igraju lipo i pozicija im nije istinsko mjerilo, velim ti, od jutros me vuse 1 tu, sad jos i ti to kazes, UF ALA CU JE OPALIT!![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.