Minimalni poraz da bi ostalo koliko toliko samopouzdanja u ovoj ekipi, ionako ga nema previse, cim niko ne smije loptu da povuce i da doda kroz sredinu igracima koji je cekaju potpuno sami
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Istina, gol je bio iz ofsajda. Ali to se desi jednom-dva puta maksimalno u sezoni da se Arsenalu kroz prste progleda, koliko se samo puta njima progledalo? Ne možeš ni izbrojat' zar ne?
frankqqqqq je napisao/la:Istina, gol je bio iz ofsajda. Ali to se desi jednom-dva puta maksimalno u sezoni da se Arsenalu kroz prste progleda, koliko se samo puta njima progledalo? Ne možeš ni izbrojat' zar ne?
Ma ne kazem ja nista.United je prvak Engleske jer tako mora da bude.Kvalitet i nemaju neki ali uvjek imaju alternativu.Broj gresaka u EPL je iz kola u kolo sve veci i veci."Sudijski" bodovi su prakticno na svakoj utakmici.
Danas i na onoj izmedju Evertona i Liverpoola.Ponisten totalno korektan pogodak Suareza u 92 minuti za trijumf Luzera.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Čega će me biti strah, samo nek izađu i nek odigraju kako znaju da igraju i to će biti to. Uštopat im krila, što se može ako se Gibbo vrati, desna strana se još dugo probit neće dokle je god Sagna tu. Jackiea ubacit i Shavu ubacit i amin Bože, šta nas zadesi.
Ništa drugovi,sretno za tjedan dana.Mada vam i sreca nece pomoci.Mogu samo misliti kako ce vam bit.Bit cete bolji,zabit cete dobre i lijepe nepriznate golove,dobiti nepostojece kartone,svirati ce vam se nepostojeca zaledja,zabijat ce vam se golovi iz istih tih zaledja.Ali ko mora pobijediti,mora,pa tu nema puno priče
Cautinho je napisao/la:Ništa drugovi,sretno za tjedan dana.Mada vam i sreca nece pomoci.Mogu samo misliti kako ce vam bit.Bit cete bolji,zabit cete dobre i lijepe nepriznate golove,dobiti nepostojece kartone,svirati ce vam se nepostojeca zaledja,zabijat ce vam se golovi iz istih tih zaledja.Ali ko mora pobijediti,mora,pa tu nema puno priče
Cautinho je napisao/la:Ništa drugovi,sretno za tjedan dana.Mada vam i sreca nece pomoci.Mogu samo misliti kako ce vam bit.Bit cete bolji,zabit cete dobre i lijepe nepriznate golove,dobiti nepostojece kartone,svirati ce vam se nepostojeca zaledja,zabijat ce vam se golovi iz istih tih zaledja.Ali ko mora pobijediti,mora,pa tu nema puno priče
AHAHAHAHAHAAHHAHA Kompleksi su cudo
Sada si na ovu temu presao provocirati ljude,stavrno smaras ohladi malo.
Nista mi smo navikli na to, sjetite se penala Rooneya za prekid niza nepobjedivosti, pa onda ono kad je Wenger iskljucen zbog protesta, pa onda kad je Ferdinand u skoku udario Sagnu i razderao mu dres kopackom, i jos milion drugih situacija, nista me ne moze iznenaditi.
AHAHAHAHAHAAHHAHA Kompleksi su cudo
Čudo si ti,tebe ja mislim samo majka moze voliti.I da,ocekujem moderatore da ga malo ohlade i smire,jednim lijepim duzim boravkom u Banovicima gdje ce moci Banovljanima ( valjda tako,oprosite.. ) moci govoriti o kompleksima i svojim djecijim bolestima.Hvala,dovidjenja.