FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Marsal
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Marsal » 14 mar 2013, 00:40

Red je čestitat protivniku nakon dvomeča je l' ? :)

Čestitam naravno svim pravim navijačima Bayerna, sasvim zasluženo ste prošli dalje. Neću da se vadim ni na kakve sudijske greške, bilo ih je u korist obe strane, u korist obje ekipe. Na kraju dana ekipa koja koja je pokazala više u ovom dvomeču prolazi dalje. I više nego zasluženo. Doduse priznat cu da mi je jako drago što smo vas malo pukli po ušima najviše radi ove balavurdije s foruma koja najavljuje petice-šestice, demoliranje i sramoćenje Wengerove nejači. Vidi se da momci ne razumiju igru, lopta je okrugla i underdog ima više šansi da pobijedi i iznenadi u fudbalu nego u bilo kojem drugom sportu.

Sretno u nastavku sezone!
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 14 mar 2013, 00:43

u pravu su ovi sto kazu da je za bayern ovaj poraz veceras veoma zdrav, niste ispali al vidjelo se sta znaci opustanje i to protiv jako tankog arsenala i ogromen prednosti i domaceg terena, to sve govori da je opustanje nesto najkobnije u fudbalu, dobar je ovo samar za ekipu, imat ce ovo na umu uvijek, al opet niste to skupo platili ispadanjem.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 14 mar 2013, 00:50

slika

Slika govori mnogo...... :D :D

Hoeness napao novinare žestoke, jer su uljuljkali ekipu i utakmice pojedine proglasili gotovim i protivnike prikazuju u lošem svjetlu. Posebno isprašio novinara Abendzeitung-a. Oni su ga pitali, šta su oni krivi, jedan je kao stao u zaštitu ovog novinara iz Abendzeitung-a, a onda je i on isprašen :lol: . Uli mu odmah rekao: I vi plasirate smeće u izvještajima danima.... :lol:
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 14 mar 2013, 01:06

Ništa, mora Enes dati bolje upute Matijasu, jer je očito da ovo njegovo 'poslije' ne vrijedi ništa (dobro, možda malo :) ) spram prave reakcije 'na vrijeme' kada za to dođe trenutak. :D
@Marsal i svim ostalim iskrenim fanovima Arsenala - hvala!

Je li i vama palo na pamet da ova ekipa rijetko puca sa distance? Ono, pelja se balon naookolo, nema boljih rješenja i tako sve u krug dok se lopta ne izgubi.
Večeras to nije bio slučaj. I mogu se usuditi reći da su malko pretjerali (argument ZA što nisi ni jednom pogodili :mrgreen: ) i da mi ovakva 'kanonada' nije baš prepoznatljiva.
Otud i slab Mandžarin učinak, kao i neprimjetni Marion nakon toga.
Vom Jäger zum Gejagten

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 14 mar 2013, 01:08

Robbi, prekrizio te gero, prekrizio te Klare. U belaju (da ne upotrijebim drugi izraz :mrgreen: ) si i to velikom. :twisted:
Ja ni sam ne znam, previse toga dobrog sam vidio od njega da bih mogao reci da zelim da ode. Znam za sve te njegove nedostatke, al' jednostavno u velikim utakmicama takav igrac moze biti odlucujuci. Najsvjeziji primjer je BvB.
I kad nikog ne ide, Robbenov prodor, sut, moze donijeti prevagu. Sad, da li ce to raditi dovoljno cesto, ostaje da se vidi. Ima jos dosta do kraja sezone, ono najvaznije je tek pred nama, pa cemo vidjeti.

Biti ili ne biti...pitanje je koga. :twisted:
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 14 mar 2013, 01:26

geronimo je napisao/la: Je li i vama palo na pamet da ova ekipa rijetko puca sa distance? Ono, pelja se balon naookolo, nema boljih rješenja i tako sve u krug dok se lopta ne izgubi.
Jok.. Nerijetko tuku sa distance. Kros, Gustavo, Schweini, sve vezni, a u slucaju da se dogodi odbijenac uvijek je tu neko u blizini da to pospremi. Postignuto je i mnogo golova na taj nacin.
Zadnji puta Robben protiv Dortmunda. Veceras su vjerujem dobili i instrukcije da tako prijete, medjutim ono sto su oni radili je uzas.

Glede Robbena sve sto ste rekli, sve stoji. I sebican i dosta cestro promasi te situacije jedan na jedan, ali je igrac koji najbolje koristi okomite pasove. Ima najbolji instinkt za utrcavanja u prostor i za doci do sitacije jedan na jedan sa golmanom a bojim se da Bayernu i treba jedan takav. :?
Ali opet ako ce nas ovako nervirati svojom sebicnoscu, onda put pod noge ;)

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 14 mar 2013, 01:40

Bilall je napisao/la: Veceras su vjerujem dobili i instrukcije da tako prijete, medjutim ono sto su oni radili je uzas.
Pa naravno da su dobili instrukcije, pa ko bi ti tuk'o i kad treba i kad ne treba. :mrgreen: Kroos pogotovo.
Meni nije mrsko vidjeti kad Marta ili Gusta opali sa 30 metara (plus Basti naraFno :P ) iz neke nelagode (uslovno rečeno) ili taj šut upotrebiti kao jedino ili tajno oružje.
Ovo večeras je bilo kaka, prijatelju.
Bilall je napisao/la: ali je igrac koji najbolje koristi okomite pasove. Ima najbolji instinkt za utrcavanja u prostor i za doci do sitacije jedan na jedan sa golmanom a bojim se da Bayernu i treba jedan takav.
Nabrojao si njegove vrline. Hoćeš još? Jer ih ima, ako ćemo ići u detalje.
Neću dužiti i gnjaviti sa njim, ali sam nekako uvjeren da će Bayern dovesti bolje rješenje ako se odluče ovog prodati.
Toliko.

Nije da i u ekipi nema takvog potencijala, ali valja izviriti na površinu.
Nekad je 'bara' puna krokodila. 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 14 mar 2013, 02:07

adnan24 je napisao/la:
Uh ne mogu ni zamisliti sta bi bilo da je Arsenal dobio 0-3 :oops:
Ne bi zivi izasli iz svlacionice i mislim da bi ih UH i Sammer sviju pobili.
Jedno je sigurno da je ovoj ekipi potrebna tzv. Standpaucke, a istu vec ocekujem danas od strane Sammer-a koji ce osporiti kvalitet ove ekipe kako bi ih vratio na zemlju.

Bilo i proslo i moze se reci da je ovo za Bayern prava opomena u pravo vrijeme.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 14 mar 2013, 02:27

supermario je napisao/la:Dante:" Da budem iskren, nasi treninzi su nam veci izazov od Arsenala. " :lol: :lol: :lol:
Jadno ono.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 14 mar 2013, 02:33

Chuckie je napisao/la:
supermario je napisao/la:Dante:" Da budem iskren, nasi treninzi su nam veci izazov od Arsenala. " :lol: :lol: :lol:
Jadno ono.
Nema sanse da je to Dante izjavio,ne znam zasto se kacite za tu navodnu recenicu.
Neka nadju gdje je izjavio i onda mozemo pricato potcjenjivanju ili nesto slicno,tako da manite se toga.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 14 mar 2013, 02:37

Ma vjerovatno facebook izjava a onaj @supermario odma poletio da objavi to ovdje.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 14 mar 2013, 08:20

Neupuceni - ja jesam objavio, ali smo odmah ustanovili da je bomba, tako ne pricajte o necemu ako niste u toku ;)
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 14 mar 2013, 08:40

Nekako ne mogu prestati razmisljati na koji bi nacin ovu utakmicu vodio Pep da je bio na klupi. Bez da umanjujem znacaj Jupa ove sezone i sve ono sto je doprinio, ali sinoc mi je izgledao kao nijemi posmatrac utakmice. Jako nervozan, a to pokazuje i stalno zvakanje jezika.
Ne kazem da bi Pep uradio ista bolje, ali priprema za ovakve utakmice mora trajati barem sedam dana prije utakmice, od izjava za medije do razgovora na treninzima. Jednostavno, trener mora biti svjestan rizika kod ovakvih utakmica.
#divovi

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 14 mar 2013, 08:46

Dragi moji Bavarci nemojte previse paznje poklonjati sinjocnjoj tekmi, pa ovo je prva losa partija ove sezone racunajuci sva takmicenja. Vidim da se ovi navijaci drugih ekipa javljaju i daju neke kritike a bolje bi im bilo da gledaju da prate desavanja u svojim klubovima a ostave na ovdje na miru.

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 14 mar 2013, 08:48

ja bih ovde pomenuo dvije stvari prvo da je u Londonu bilo recimo 1:1 ili 2:1 za Arsenal pitanje je kako bi se odvijala utakmica mislim da bi Bajern dobio utakmicu 2-3 razlike,druga stvar je što se evidentno primijeti izostanak Bilala i Švajnija pogotovo ovog prvog sve u svemu loša igra prosječna jedino Lahm kao i obično na nivou,Martinez luta po terenu a Roben definivno out na kraju sezone... i još nešto Jup takođe idi čitaj novine od ovog ljeta pusti fudbal star si za to lako je biti trener dobar kad sve ide što nije pokrenuo igrače kad ne ide..Pep će to lijepo sve da posloži i napravi selekciju..

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 14 mar 2013, 08:50

bajern100 je napisao/la:ja bih ovde pomenuo dvije stvari prvo da je u Londonu bilo recimo 1:1 ili 2:1 za Arsenal pitanje je kako bi se odvijala utakmica mislim da bi Bajern dobio utakmicu 2-3 razlike,druga stvar je što se evidentno primijeti izostanak Bilala i Švajnija pogotovo ovog prvog sve u svemu loša igra prosječna jedino Lahm kao i obično na nivou,Martinez luta po terenu a Roben definivno out na kraju sezone... i još nešto Jup takođe idi čitaj novine od ovog ljeta pusti fudbal star si za to lako je biti trener dobar kad sve ide što nije pokrenuo igrače kad ne ide..Pep će to lijepo sve da posloži i napravi selekciju..
Ovo sto si napisao je kljucna stvar! I da jos je jako bitna cinjenica da Bajern ove sezone bolje igra u gostima nego na domacem terenu!

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 14 mar 2013, 08:53

vendeta87 je napisao/la:Vidim da se ovi navijaci drugih ekipa javljaju i daju neke kritike a bolje bi im bilo da gledaju da prate desavanja u svojim klubovima a ostave na ovdje na miru.
Ma izazivaju djavola buraz, a nisu ni svjesni ;)
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 14 mar 2013, 09:01

supermario je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:Vidim da se ovi navijaci drugih ekipa javljaju i daju neke kritike a bolje bi im bilo da gledaju da prate desavanja u svojim klubovima a ostave na ovdje na miru.
Ja sam na ovom forumu vec par godina i nikad bas nikad nisam komentarisao nista na temema drugi klubova niti imama potrebu to da radim. Samo komentarisem o svom klubu i repreznetaciji a ostalo me neinteresuje.

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 14 mar 2013, 10:28

e ovako momci nakon sinocnje malo je reci lose partije gdje smo bili u sansi da sve prokockamo ono sto smo gradili od avgusta ,nadam se da je ona sinocnja tekma bila izuzetak do kraja sezone i da se ovako los bayern nece ponoviti.

E hajmo malo momci da se igramo hipotetike ko bi koga moga zapasti u 1/4.Pomeni moguci parovi su slijedeci:

1.Bayern VS PSG
2.barcelona VS malaga
3.Real VS Juventus
4.Galatsaraj VS Dortmund

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 14 mar 2013, 11:10

vendeta87 je napisao/la:
supermario je napisao/la:
Ja sam na ovom forumu vec par godina i nikad bas nikad nisam komentarisao nista na temema drugi klubova niti imama potrebu to da radim. Samo komentarisem o svom klubu i repreznetaciji a ostalo me neinteresuje.
slika

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.