BosniaBoston je napisao/la:shevchet je napisao/la:delinjo je napisao/la:ma darker je momcina isto nego ste se malo zakacili i sad izvlacite stvari jedan drugom bezveze
Kad se izvine kao insan, možemo fino pričati.
Ma sad ti kažem, ne izvlačim ja ništa, ni ne spominjem nikog, nego se jbg ljudi hvataju na moje postove, valjda vide ko zna znanje.
Kako god, ovaj US Open će donijeti mnoga iznenadjenja koja mnogi ni ne zamišljaju, vjeruj mi na riječ, takav osjećaj imam, a rijetko me kad vara moj "insekt".

Znamo
Mozda vam na prvi pogled moje prognoze djeluju i vise nego samouvjerene a zasto da tako ne pisem kad sam prosle sezone imao procenat tacnih analiza 98,8% (izracunao)
Insajderi ce shvatiti

Znaš šta je naljepše...
Kad ti se život svodi na to da ispadneš smiješan ili zanimljiv, šta li već, a daleko si od toga, sve obrnuto!
Ja sam valjda dovoljno pokazao koliko znam ovdje (iako je to i nebitno) , za razliku od vas pojedinaca ovdje, kojim je vrh znanja pokušaj trolla ili prozivanje nekog, za koga znate da zna više od vas.
Jbg druže, tu pojedincima ja ne mogu pomoći!
Nebitno je li to Shevchet, NadalRafa, ma bilo ko drugi, vi nadjete mušteriju za takve kretenluke koje pišete.
Bitno je da vama pojedincima rade kompleksi druže 200 km/h, a samo takva bolesna prozivanja su meni još jedan pokazatelj da znam o čemu pričam!
Živio ti meni i u dogledno vrijeme nešto o tenisu, pa i o životu naučio.