mislim da nije ...tj siguran sam ... jedino eto sto mi je cudno kako je darkera uhvatio na nisan ...nije ga ni Raffagarros volio ..BosniaBoston je napisao/la:Jel i tebi vuce na rafugarrosadelinjo je napisao/la:
moj sevcenko jedino sam siguran da nece Novak osvojiti?
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Odgovorio si sam sebi na kraju.Jos imaju slican stil pisanjadelinjo je napisao/la:mislim da nije ...tj siguran sam ... jedino eto sto mi je cudno kako je darkera uhvatio na nisan ...nije ga ni Raffagarros volio ..BosniaBoston je napisao/la:Jel i tebi vuce na rafugarrosadelinjo je napisao/la:
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
O Amawe, eto te i ovdje si došao...Osim13 je napisao/la:Ma memagaBosniaBoston je napisao/la:Da nije ovaj shevchet slucajno rafagarros?
Nisi valjda i ti poželio da duvaš u surlu?
Pa nije ovo gay parada, nego forum brate
Pozz te Memaga, maloprije piše, maksuz pozz Amawa babinog!
Ma brate je ko RafaGarros ?!?delinjo je napisao/la:mislim da nije ...tj siguran sam ... jedino eto sto mi je cudno kako je darkera uhvatio na nisan ...nije ga ni Raffagarros volio ..BosniaBoston je napisao/la:Jel i tebi vuce na rafugarrosadelinjo je napisao/la:
Na Milanovoj temi me zovu Memaga, kao imam dva profila, ovdje da sam neki RafaGarros, na sljedećoj temi ću biti UsainBolt...
Svaka mi čast, stvarno imam ovih fanova bolesnih vide i druge likove u meni, zrelo za psihijatrije.
ma moze se sa tobom i fino samo nekad saslusaj i druge **** ga ti ....ti odmah za vrat skocis ...diskutujemo sta fali 
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
babuka se jedino moze iskupiti da osvoji ovaj cirkus .....jedino tad cu zaboraviti onu bol sa WB....
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
delinjo je napisao/la:ma moze se sa tobom i fino samo nekad saslusaj i druge **** ga ti ....ti odmah za vrat skocis ...diskutujemo sta fali
Ma ne skačem Bgm nikom za vrat, nego mrzim kad likovi konstantno prozivaju bezze, eto prvi taj darker, lik se hrani tim...
Razumijem sve brate, hoće čovjek da i on pokaže da nešto zna, ali to se tako ne radi!
Kad si vidio da ja kome tako PRVI debilno repliciram?
Od cijelog posta finog i normalnog, on se uhvati neke rečenice i ne popušta, a takvih je masa ovdje!
Nešto ih ne vidjeh onaj dan na ATP temi, kad sam im faktički najavio poraz Djoke od Medvedeva ?!
P.S. Ima ovdje na sreću dosta vas, koji znate šta pričate i sa kim se fino diskutuje...
ma darker je momcina isto nego ste se malo zakacili i sad izvlacite stvari jedan drugom bezveze
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Kad se izvine kao insan, možemo fino pričati.delinjo je napisao/la:ma darker je momcina isto nego ste se malo zakacili i sad izvlacite stvari jedan drugom bezveze
Ma sad ti kažem, ne izvlačim ja ništa, ni ne spominjem nikog, nego se jbg ljudi hvataju na moje postove, valjda vide ko zna znanje.
Kako god, ovaj US Open će donijeti mnoga iznenadjenja koja mnogi ni ne zamišljaju, vjeruj mi na riječ, takav osjećaj imam, a rijetko me kad vara moj "insekt".
- BosniaBoston
- Kontakt:
Znamoshevchet je napisao/la:Kad se izvine kao insan, možemo fino pričati.delinjo je napisao/la:ma darker je momcina isto nego ste se malo zakacili i sad izvlacite stvari jedan drugom bezveze
Ma sad ti kažem, ne izvlačim ja ništa, ni ne spominjem nikog, nego se jbg ljudi hvataju na moje postove, valjda vide ko zna znanje.![]()
Kako god, ovaj US Open će donijeti mnoga iznenadjenja koja mnogi ni ne zamišljaju, vjeruj mi na riječ, takav osjećaj imam, a rijetko me kad vara moj "insekt".![]()
Insajderi ce shvatitiMozda vam na prvi pogled moje prognoze djeluju i vise nego samouvjerene a zasto da tako ne pisem kad sam prosle sezone imao procenat tacnih analiza 98,8% (izracunao)
#Punoljetstvo
reci nam onda sevkec 6 parova da cvaknemo pare na kladari .... svakako imam jednu fuksu pa trosim vise 
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Znaš šta je naljepše...BosniaBoston je napisao/la:Znamoshevchet je napisao/la:Kad se izvine kao insan, možemo fino pričati.delinjo je napisao/la:ma darker je momcina isto nego ste se malo zakacili i sad izvlacite stvari jedan drugom bezveze
Ma sad ti kažem, ne izvlačim ja ništa, ni ne spominjem nikog, nego se jbg ljudi hvataju na moje postove, valjda vide ko zna znanje.![]()
Kako god, ovaj US Open će donijeti mnoga iznenadjenja koja mnogi ni ne zamišljaju, vjeruj mi na riječ, takav osjećaj imam, a rijetko me kad vara moj "insekt".
Insajderi ce shvatitiMozda vam na prvi pogled moje prognoze djeluju i vise nego samouvjerene a zasto da tako ne pisem kad sam prosle sezone imao procenat tacnih analiza 98,8% (izracunao)
Kad ti se život svodi na to da ispadneš smiješan ili zanimljiv, šta li već, a daleko si od toga, sve obrnuto!
Ja sam valjda dovoljno pokazao koliko znam ovdje (iako je to i nebitno) , za razliku od vas pojedinaca ovdje, kojim je vrh znanja pokušaj trolla ili prozivanje nekog, za koga znate da zna više od vas.
Jbg druže, tu pojedincima ja ne mogu pomoći!
Nebitno je li to Shevchet, NadalRafa, ma bilo ko drugi, vi nadjete mušteriju za takve kretenluke koje pišete.
Bitno je da vama pojedincima rade kompleksi druže 200 km/h, a samo takva bolesna prozivanja su meni još jedan pokazatelj da znam o čemu pričam!
Živio ti meni i u dogledno vrijeme nešto o tenisu, pa i o životu naučio.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sala bolan,sta se odmah palis 
#Punoljetstvo
ali odmah brat skoci majke miBosniaBoston je napisao/la:Sala bolan,sta se odmah palis
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Hahaha, ma ne mogu brate više, pretjeruju jbg...
Evo možda se Bosnia i šalio, ali vjeruj ima bolesnika takvih, znači ono ciljano idu da te iznerviraju i to bi im se svaki post svodio na to.
To me iznervira, a sve dok je zajebancija fina, ja sam uvijek za to.
Ali brate, kad je budalaština takva i tolika, da se nekim likovima svaki post svodi na prozivanje Shevcheta, a ne na temu tenisa, sporta ili čega već, onda fakat dobijem alergiju!
Evo možda se Bosnia i šalio, ali vjeruj ima bolesnika takvih, znači ono ciljano idu da te iznerviraju i to bi im se svaki post svodio na to.
Ali brate, kad je budalaština takva i tolika, da se nekim likovima svaki post svodi na prozivanje Shevcheta, a ne na temu tenisa, sporta ili čega već, onda fakat dobijem alergiju!
bosnia je nas drug bolan nikad nije zlonamjeran....
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Iskuliraj malo jbg,na ovom forumu je prepucavanje i nerviranje sastavni dio iskustva.Ili i ti njih pocni zezati,ili ih stavi na listu gnjavatora.Cim burno reagujes prizivas provokacijeshevchet je napisao/la:Hahaha, ma ne mogu brate više, pretjeruju jbg...
#Punoljetstvo
Ma sve 5 braćo, ali nisam ja od toga da bih se zajebavao sa tim podbadanjima, nije moj stil...
Ok nekad i prepucavanja su simpatična Bosnia, ali ono 24/7 prozivanje je bolest već jbg.
Ja volim da čujem nekoga, ko zna šta priča o tenisu i ko konkretno napiše nešto da imaš šta pročitati!
Ništa uvodim rubriku za US Open, Shevchetove prognoze mečeva!

Ok nekad i prepucavanja su simpatična Bosnia, ali ono 24/7 prozivanje je bolest već jbg.
Ja volim da čujem nekoga, ko zna šta priča o tenisu i ko konkretno napiše nešto da imaš šta pročitati!
Ništa uvodim rubriku za US Open, Shevchetove prognoze mečeva!
hahaha nazovi temu refkec i sefkec bacaju bombe 
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Samo mi treba Refkec, moram konkurs raspisati!delinjo je napisao/la:hahaha nazovi temu refkec i sefkec bacaju bombe
Evo otvaram javni konkurs, za Refkeca tipstera.
Ko god misli da može pomoći, dobrodošao u ekipu!
Usluge se ne naplaćuju, radimo samo za dobrobit raje sa teme.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.