kako lijepa akcija

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Radmilo87 je napisao/la: ↑05 feb 2020, 16:08Sad sa bureka, nebih da glumim insajdera i da uzimam naknade u tu svrhu, ali biće top tri informacije do početka lige, jedna se možda i oduži do početka narednog mjeseca, jedna je u vezi stadiona a dvije u vezi kluba, ja se ne sikiram ni sekunde a preporucujem to i vama, pogotovo onim skepticima koji kukaju i kmece na sav glas, a skupština kada se formira krece ludilo po pitanju određenih stvari, šteta samo što se nije formirala mjesec prije jer bi za prelazni rok imali mnogo više fiannsijskih mogucnosti nego sada, ali šta je tu je
A ti stvarno brale mislis da sve sto pisemo je ozbilja... Gledaj malo da se ironicno pise namjerno...Radmilo87 je napisao/la: ↑05 feb 2020, 16:08Sad sa bureka, nebih da glumim insajdera i da uzimam naknade u tu svrhu, ali biće top tri informacije do početka lige, jedna se možda i oduži do početka narednog mjeseca, jedna je u vezi stadiona a dvije u vezi kluba, ja se ne sikiram ni sekunde a preporucujem to i vama, pogotovo onim skepticima koji kukaju i kmece na sav glas, a skupština kada se formira krece ludilo po pitanju određenih stvari, šteta samo što se nije formirala mjesec prije jer bi za prelazni rok imali mnogo više fiannsijskih mogucnosti nego sada, ali šta je tu je
Na stranu zajebancija i ironija, zna se na šta mislim i na koga kada to spominjemkolezeljovac je napisao/la: ↑05 feb 2020, 16:34A ti stvarno brale mislis da sve sto pisemo je ozbilja... Gledaj malo da se ironicno pise namjerno...Radmilo87 je napisao/la: ↑05 feb 2020, 16:08Sad sa bureka, nebih da glumim insajdera i da uzimam naknade u tu svrhu, ali biće top tri informacije do početka lige, jedna se možda i oduži do početka narednog mjeseca, jedna je u vezi stadiona a dvije u vezi kluba, ja se ne sikiram ni sekunde a preporucujem to i vama, pogotovo onim skepticima koji kukaju i kmece na sav glas, a skupština kada se formira krece ludilo po pitanju određenih stvari, šteta samo što se nije formirala mjesec prije jer bi za prelazni rok imali mnogo više fiannsijskih mogucnosti nego sada, ali šta je tu je![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.