AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Hattrick123
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Hattrick123 » 15 apr 2014, 17:58

najjaci sastav:
-golman: amelia
-odbrana: zaccardo-bonera-silvestre-constant
-veza: muntari-essien-obi-nocerino-birsa
-napad: matri

klupa:abate,robinho,zapata,honda,poli,urby,a.cole

ovaj sastav bi se prosetao seriom a,a LP im je ionako u krvi pa bi to osvojili jos lakse :njanjanja:
FORZA MILAN

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 15 apr 2014, 19:51

ako su ova nagađanja tačna, ja bi bio zadovoljan sa ovom dvojicom iz Čelzija, Cole i Obi

pogotovo Cole koji je već 10-ak i više godina jedan od najboljih bekova na svijetu...konstantan, pouzdan, nema nekih povreda...ja lično mislim da je i danas sjajan igrač ali Mou ga je otpilio nakon onog incidenta uoči utakmice sa Arsenalom i više u Čelziju nikako ne igra

pogotovo bi dobro došao što je besplatan na kraju sezone ali naravno pod uslovom da se riješimo ili Konstanta ili Urbija ili još bolje, obojice

e ovo bi nam mogao biti problem, kako se riješiti viška...inače mislim da će na na ljeto najveći problem biti kako se riješiti velikog broja otpadaka u ekipi

što se tiče Obija, i on je po meni dobar igrač a u prednosti je naspram ovih naših što ipak nije u poznim igračkim godinama, ima vremena pred sobom

ne bih imao ništa ni protiv njega ali, opet ali, pod uslovom da se riješimo 2-3 panja, tipa Esien, Muntari, Birsa, Noce, Poli i sl...

već sam pisao o tome, nije toliki problem ni dovesti 2-3 igrača, Berlu uvijek to može iskeširati, nama je najveći posao riješiti se velikog, ma šta velikog, prevelikog broja otpadaka :think:
Undici stelle - ACM 1899

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 15 apr 2014, 20:11

Mora da se salis :geek:

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 15 apr 2014, 20:59

Evo i ja gledam, jal' sarkazam il' nije. :mrgreen:

Njih dvojicu ni u najluđim snovima ne želim. Ashley je star, poprilično sklon povredama i "ispuhao". Da čemu valja, ne bi ga se Mou riješavao.
A ovo za Mikela je posebno no koment. Koji će mi pasji klinac jos jedan defanzivni igrač pored četiri postojeća? Nama valjda novac kipi sa svih strana, pa možemo uzimati i ono što nam NIKAKO ne treba. Aha. :zviz:
I još jednom ponavljam, da šta valjaju, ne bi ih se portugalac tako lako rješavao. Možda jesmo u krizi, ali nismo u tolikoj da svačije otpatke kupimo. Kao da ih već nemamo dovoljno. :roll:

edit: sretno rođenje Boatengovog sina. ;)
cuj maddox, to se furaju na brad pitta i angelinu ? :P
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 15 apr 2014, 21:58

rope11 je napisao/la:Evo i ja gledam, jal' sarkazam il' nije. :mrgreen:

Njih dvojicu ni u najluđim snovima ne želim. Ashley je star, poprilično sklon povredama i "ispuhao". Da čemu valja, ne bi ga se Mou riješavao.
A ovo za Mikela je posebno no koment. Koji će mi pasji klinac jos jedan defanzivni igrač pored četiri postojeća? Nama valjda novac kipi sa svih strana, pa možemo uzimati i ono što nam NIKAKO ne treba. Aha. :zviz:
I još jednom ponavljam, da šta valjaju, ne bi ih se portugalac tako lako rješavao. Možda jesmo u krizi, ali nismo u tolikoj da svačije otpatke kupimo. Kao da ih već nemamo dovoljno. :roll:
samo pročitaj post, nisam ni rekao po svaku cijenu gomilati igrače...a ovo za Colea posebno, pa jbt kakve smo krampe uzimali a on je na ljeto slobodan i koliko to mi bekova imamo koji su bolji od njega i defanzivno i ofanzivno sa dobrim centaršutem???

jednog možda, Boneru? koji usput rečeno, pokazalo se ima najbolji centaršut od svih ostalih bekova koji su igrali ove sezone
Undici stelle - ACM 1899

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 15 apr 2014, 22:00

muxa je napisao/la:Mora da se salis :geek:
nema šale, kad se sjetim kakve su forumaši zvijezde pravili od igrača tipa Yanga-Mbiwa, Poli,Essien itd... ;)
Undici stelle - ACM 1899

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 15 apr 2014, 22:06

iskreno da kažem Bonera stvarno kvalitetno igra na desnom beku i više mu godi ta pozicija nego štoper(iako i dalje nisam za njega) ali ako već igra neka igra na desnom beku jer je tu manje zlo :)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 15 apr 2014, 22:23

Niko od nas nije pravio zvijezde od Polija i Essiena, od početka je bilo jasno koju će poziciju većinom zauzimati - klupu.
Neki od nas uopšte nismo ni bili za Essiena, ali eto, ko nas šta pita. Meni je i on skroz suvišan, bez obzira na njegovu reputaciju i igračke kvalitete. Mikel je još suvišniji, neka ga materi svojoj nose, a ne nama.

Ako će se već dovoditi taj bek, daj neka to bude kvalitetan i mlad igrač koji je jednako dobar u ofanzivi i defanzivi (navijam za Santona), a ne Cole sa svojih 35 godina, da samo čekam kada će mi riknuti na terenu. :crazy:

FORZA MILAN !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 16 apr 2014, 02:29

[youtube][/youtube]
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 16 apr 2014, 09:46

Totenham navodno zainteresovan za Matrija :rol:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 16 apr 2014, 10:18

E hoce se usreciti, kao i sa Soldadom. :rol:

Da hoce ovaj uci u golgetersku formu, pa da ga cak i uvalimo nekome. Ovi ionako svakog debelo precijene, pa strpat koju paru u dzep. :angel:

Inace, u procesu je mjenjanje grba kluba. Meni se ovaj bas djasvi, nadam se da promjene nece biti drasticne.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 16 apr 2014, 10:59

Ma nek nam daju Eriksena i 10 mil za Matrija i svi zadovoljni :D
Danas uprava kluba raspravlja o budućnosti, mozda i nogiraju Galeta al nisam optimista

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 16 apr 2014, 11:18

Eh, taj Eriksen je jedna od nasih najvecih greski u zadnje vrijeme. I kao da to nije bilo dovoljno, doveli su Matrija umjesto njega. Ne znam, nikad se necu pomiriti sa tim. :mrgreen:
Sto se tice Totenhema, meni je zanimljiv onaj Vertonghen. Taman nam treba jedan takav...

A koji im je ovo sastanak po redu, pa sta se desilo? Nista. A pogotovo se nece desiti odlazak cele. :roll:
Navodno ce glavna tema biti finansije, kao i uvijek, price u prazno.

FORZA MILAN !

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 16 apr 2014, 12:08

Za dolazak panja Matria možemo se zahvaliti stručnjaku Maxu koji je imao retardiranu želju i ta želja mu je ispunjena.

Ja svakako nisam za dolazak tog dvojca iz Chelsea, da su dobri igrali bi tamo.

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 16 apr 2014, 13:44

Fantasista je napisao/la:Ja svakako nisam za dolazak tog dvojca iz Chelsea, da su dobri igrali bi tamo.
pa nije da nisu dobri...druga je stvar što Čelzi, Siti, Mančesteri, Bajern, Barca, Real i ostali koji trenutno kolo vode u evropskim ligama imaju po 20+ kvalitetnih igrača...daje se nama podmiriti sa po jednim igračem sa klupe iz svakog ovog kluba ;)
Undici stelle - ACM 1899

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 16 apr 2014, 15:15

baltazar1 je napisao/la:
Fantasista je napisao/la:Ja svakako nisam za dolazak tog dvojca iz Chelsea, da su dobri igrali bi tamo.
pa nije da nisu dobri...druga je stvar što Čelzi, Siti, Mančesteri, Bajern, Barca, Real i ostali koji trenutno kolo vode u evropskim ligama imaju po 20+ kvalitetnih igrača...daje se nama podmiriti sa po jednim igračem sa klupe iz svakog ovog kluba ;)
Da, ali ne bilo kojim igračem ;)
Evo recimo u Realu Coentrao obično grije klupu Marcelu, i nebi imao ništa protiv njegovog dovodjenja.
Ili Oscar, Shaqiri, Jovetic, Navas, Afellay, a ne opet destruktivce i istrošene igrače.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 16 apr 2014, 21:02

Ne bi ti niko od njih presao u Milan. S konja na magarca, sto im to treba u zivotu? :mrgreen:

Ali istina da ima citav spektar kvalitetnih igraca koji bi rado dosli u Milan. Mozda ne wc klasa, ali tu negdje. Samo kad bi se izdvojile pare, ali kad nece... :roll:
Ne treba nama puno, uz 2-3 nova igraca bi se vrlo lako mogli vratiti u top 3.

FORZA MILAN !

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 16 apr 2014, 21:14

Sudeci po ovim spekulacijama onda nas ne ocekuje nikakva pozitivna promjena ovog ljeta, bice polovnjaka za izvoza opet. Ne znam kako ce Sedorf prihvatiti to, mislim da on ne zeli ljeto bez pravih pojacanja. Ne bi me iznenadilo da nas napusti ako ne bude pojacanja po njegovoj zelji. Procitah da postoje nesuglsaice u ekipi, Montolivo, De sciglio i Abate nisu zadovoljni sa Sedorfom..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 16 apr 2014, 21:27

Stim da nam Jovetic ne treba jer na toj poziciji imamo Tarabta, Saponaru, Kaku i Hondu. Tih 20 mil bi radije dao za kvalitetnog stopera kojeg bi upario sa Ramijem.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 16 apr 2014, 21:32

muxa je napisao/la:Stim da nam Jovetic ne treba jer na toj poziciji imamo Tarabta, Saponaru, Kaku i Hondu. Tih 20 mil bi radije dao za kvalitetnog stopera kojeg bi upario sa Ramijem.

e ybg drug,obrisa ja post :D
Ma Joveta se ubio za Serie A i Milana,ti nabrojani igraci ne mogu ni pola pruziti koliko bi Jovetic.Strasna navala bi bila sa njim u sredini,Menezom desno,Sarafom lijevo i Mariom najisturenijim.
embrace the chaos

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.