Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Pape je odradio svoj posao kako spada. Ista postavka igre mora biti i protiv Nigerije (eventualna izvršiti zamjenu Salihović - Lulić, kao što @Princi reče), protiv Irana ćemo već vidjeti. Ekipa ima glavu i rep, led je probijen i sada se s pravom možemo nadati prvoj pobjedi na Mundijalu.
MIsimovic je juce izborio par slobodnih udaraca i imao je jedno odlicno ubacivanje dubinska lopta za Hajrovića medjutim nakon prvog poluvremena on je vec pao sa kondicijom i to je momenat kada Susic treba ubaciti nekoga mislim da ga je mogao i ranije izvaditi..Ostatak se nema sta zamjeriti Susicu jer to su nase mogucnosti,mogucnosti nasih igraca Lulic trci ali ne zna nabaciti,Bicakcic okrene ledja i nogicu Messiju i pokupi Besica lose se postavljamo kod prekida Hajrovic voli da raspali pocesto i kad treba i kad ne treba...
- 1988risha
- Kontakt:
Više nije problem toliko ni taktika,ni zalaganje igrača... naš najveći problem je što nam 90% igrača nakon 60 minute ostane bez daha... i jedva se kreću... to će biti problem i protiv Nigerije a i protiv Irana,samo ako se bude prvo poluvrijeme malo žešće igralo... Toga me je najviše strah...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
to nam se desilo i u dvoboju sa Francuskom u Parizu prvo poluvrijeme
u drugom pali ali ipak sobzirom da su trenirali vec mjesec dana,mislim da nece tako brzo padati protiv NIgerije,Irana odmah nakon 50min bez obzira na vlagu i uslove u Brazilu..

Boris Jovanovic @Boris_sportske · 14h
Pape Susic je esencija fudbala koji smo voleli.Jeza me podilazila kad ga zumirala kamera.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Treba staviti Svrsajevica umjesto Mujdze i Rin Tin Tina umjesto onog Besica da opravda njihove pozive, jbg. ipak oni dolaze iz super jake lige, a i Rin Tin Tin je spreman kao zadnji vezni...koji ce nam qurac ovaj najbolji igrac tamo neke madjarske lige, godinu dana su momku podmetali da je drzak i bezobrazan smisljeno i organizovano (vrijedjao lik i djelo velikog nam trenera Vladu Jagodica) i pravili mjesto zadnjeg veznog Tinu koji ima veze sa tom pozicijom kao i ja. Staviti nespremnog Bicakcica a i kad je spreman protiv Argentine je hvale vrijedan potez..... 

🔴⚫️
Bože svega, ali pameti najviše...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dva napadača moraju igrat ako misli Safet da prođemo dalje.

Safete Susicu veliko hvala i bravo za postavljenu igru na jucerasnjoj utakmici. Ucinio si me ponosnim na nasu repku.
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Imal ko klip gdje Pape otpuhuje na samom pocetku utakmice?
Pape cestitke na postavljenoj utakmici, uradilo se sta se moglo!!!
Pape cestitke na postavljenoj utakmici, uradilo se sta se moglo!!!
Nisam odavno
Mogao si Safete odijelo obuci bar u prvoj,historijskoj utakmici a poslije nisi morao.
Priprema i vodjenje utakmice,osim kasnijeg uvodjenja Ibisevica,vrlo dobri.

Mogao si Safete odijelo obuci bar u prvoj,historijskoj utakmici a poslije nisi morao.
Priprema i vodjenje utakmice,osim kasnijeg uvodjenja Ibisevica,vrlo dobri.
Previse je dugo cekao sa izmjenama. Miske je trebao letit 20 minuta ranije, minimum. Nije mu prvi put da napravi izmjene tek kad smo totalno na koljenima.Head je napisao/la:Sta je sa kriticarima Safeta Susica?
Odlicno postavljena utakmica,nisu nam dvije sanse napravili,manjak srece i muda na pocetku nas je kostao pozitivnog rezultata.
Protiv Argentine cemo da dokazemo da smo ekipa za velike stvari.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Realno,izmjene nam nisu nista ni donijele,osim plaookog bombardera naravno.
Tako da ne vidim to kao greske,prije je greska uvesti Viscu a izvesti Hajrovica jer taj mmomak je mogao do kraja kakav projektil uputit,Visca tesko da je mogao ista promijeniti.
Za Nigeriju bi ozbiljno razmislio da pocnem sa Vedatorom i sa Dzekom umjesto Hajrovica ili nekog iz zadnje linije.
Da ih ubijemo odmah,kad utakmica odmakne mi postajemo nervozni,treba to odmah rijesit u prvom.
Tako da ne vidim to kao greske,prije je greska uvesti Viscu a izvesti Hajrovica jer taj mmomak je mogao do kraja kakav projektil uputit,Visca tesko da je mogao ista promijeniti.
Za Nigeriju bi ozbiljno razmislio da pocnem sa Vedatorom i sa Dzekom umjesto Hajrovica ili nekog iz zadnje linije.
Da ih ubijemo odmah,kad utakmica odmakne mi postajemo nervozni,treba to odmah rijesit u prvom.
Cini mi se da Hajrovic nema snage za 90 minuta i zato ga je izveo. Bio je umoran pred kraj. Transfer u Galatu je kriv za to.drummer je napisao/la:Realno,izmjene nam nisu nista ni donijele,osim plaookog bombardera naravno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Jos jednu stvar bi zamjerio Safetu.Zasto Lulic i Izo ne mjenjaju strane,mogu to i jedan i drugi.
Lulic je desnjak koji igra lijevo krilo(i vecinom se okrece na desnu nogu prije cenrtarsuta)a Hajrovic je ljevak koji igra desno krilo(vecinom se okrece na lijevu nogu)
Savrseno za zamjenu strana,pogotovo kad trazimo dobre i precizne centarsuteve.
Nikako mi nije jasno zasto to ne koristimo,povremeno.Usput zbunimo protivnika,mislim imamo lijepe opcije tu.
Lulic je desnjak koji igra lijevo krilo(i vecinom se okrece na desnu nogu prije cenrtarsuta)a Hajrovic je ljevak koji igra desno krilo(vecinom se okrece na lijevu nogu)
Savrseno za zamjenu strana,pogotovo kad trazimo dobre i precizne centarsuteve.
Nikako mi nije jasno zasto to ne koristimo,povremeno.Usput zbunimo protivnika,mislim imamo lijepe opcije tu.
I koje je bio zadatak Visce ?? Ja mislim da momak ni sam nezna sta je trebao da odigra. On je trebao da ako nista preore teren i da se vraca i pomaze u defanzivi zatvara igrace, zuji gore dole. Bar trcat bi znao svako tih 30 minuta. A dao je jednu veliku nulu, Pitao bi ljude koji njega vise prate od mene. Dali je momak ikada odigrao desno krilo ili mu je ovo bio debi na toj poziciji ??Goalgetter je napisao/la:Papetu se samo moze zamjeriti sto nije uveo Vedu 10 minuta ranije. Nije trebao cekati da nam Argentinci zabiju i drugi gol, pa da ga onda uvodi.
Ostatak, odlicno. Svako je znao svoj zadatak, igra je imala glavu i rep, drugo je sto su neki igraci podbacili i nisu mogli ispunuiti svoje zadatke.
- Goalgetter
- Kontakt:
Pisao sam vec na drugoj temi, Visca je totalno podbacio. Sve je upropastio sto je mogao, previse srljao kod centrasuteva, dosta netacnih dodavanja, steta. Pape je donio pravu odluku sto ga je ubacio, jer je Izet vec bio istrosen, samo sto Visca nije pruzio ono sto se ocekivalo, makar malo zivosti da unese u igru.Ajax je napisao/la:I koje je bio zadatak Visce ?? Ja mislim da momak ni sam nezna sta je trebao da odigra. On je trebao da ako nista preore teren i da se vraca i pomaze u defanzivi zatvara igrace, zuji gore dole. A dao je jednu veliku nulu,Goalgetter je napisao/la:Papetu se samo moze zamjeriti sto nije uveo Vedu 10 minuta ranije. Nije trebao cekati da nam Argentinci zabiju i drugi gol, pa da ga onda uvodi.
Ostatak, odlicno. Svako je znao svoj zadatak, igra je imala glavu i rep, drugo je sto su neki igraci podbacili i nisu mogli ispunuiti svoje zadatke.
Hajrovic je izveden jer nije imao snage, a kao i sto vidite, i Mujdza je izveden za Vedu, pa se morala desna strana pojacati Viscom.
Protiv Argentine treba pocet istih 11 u naravnoj istoj formaciji 4-5-1. Jedino Salihovic bi trebao konkurisat za prvi tim. Steta da juce nismo imali jednog Stevanovica da zamjeni Hajrovica. Mislim da bi momak odigrao mnogo bolje od Visce. Ali neka imamo zato po cetiri igraca na pojedinim pozicijama koji nece zaigrat ni minute. I jos nesto zar nije bilo 5x logicinije da je prebacio Lulica na desno krilo a Viscu na lijevo. Jer mu ocigledno ta strana mnogo vise odgovara.Goalgetter je napisao/la:
Pisao sam vec na drugoj temi, Visca je totalno podbacio. Sve je upropastio sto je mogao, previse srljao kod centrasuteva, dosta netacnih dodavanja, steta. Pape je donio pravu odluku sto ga je ubacio, jer je Izet vec bio istrosen, samo sto Visca nije pruzio ono sto se ocekivalo, makar malo zivosti da unese u igru.
Hajrovic je izveden jer nije imao snage, a kao i sto vidite, i Mujdza je izveden za Vedu, pa se morala desna strana pojacati Viscom.
Jesu li miševi živi? 

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Ne znam Splinteru gdje su ti podanici!Henderson je napisao/la:Jesu li miševi živi?

Mozda grickaju pare sa kladionice

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.