Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Janez
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la Janez » 13 maj 2014, 12:26

LenBias je napisao/la:ipak je heat prvak ljudi (cuj onog toronto bi glat prosao haha), red je to imati na umu
To što je prvak ne mora ništa da znači najbolji primjer Manchester Uniteda ove sezone, iako je NBA druga priča ali svejedno. Valjda je red da mi citiraš post ili napišeš nick, a ne "čuj onog" ko da smo u kafani. :crazy: Lijepo sam napisao da imam osjećaj da bi ih glat dobili, nisam rekao 100%. Miami me kao prvak nije previše oduševio više su se na iskustvo izvukli i na greške Netsa ovu seriju poveli, LBJ potegao kad je najviše trebalo i tu treba kapu skinuti.

Nažalost Mirza je izgleda sagorio u želji da se opet pokaže u najboljem svjetlu, nakon extra tekmi morao je i on jednom zakazati, a opet se ispostavilo da ako nema njegovih trica nema ni Netsa. Sve u svemu nakon prošlogodišnje "rookie" sezone ovo je danas puno bolje.

Miami vodi 3:1, ima se još igrati 48 minuta, ako smo išta navikli od Netsa onda je to da je kod njih sve moguće, možda i uspiju da dobiju narednu pa da gledamo još našeg Mirzu. :opaopa: :kralj:

Tekma je u ranijem terminu od 1h da raja može malo duže odspavati zbog posla i fax-a. :angel:

:kafa: :zzz:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 13 maj 2014, 12:32

Ma i bolje je da ispadnu, da se ko ljudi naspavamo do SP :bih:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 13 maj 2014, 12:51

Janez je napisao/la:
LenBias je napisao/la:ipak je heat prvak ljudi (cuj onog toronto bi glat prosao haha), red je to imati na umu
To što je prvak ne mora ništa da znači najbolji primjer Manchester Uniteda ove sezone, iako je NBA druga priča ali svejedno. Valjda je red da mi citiraš post ili napišeš nick, a ne "čuj onog" ko da smo u kafani. :crazy: Lijepo sam napisao da imam osjećaj da bi ih glat dobili, nisam rekao 100%. Miami me kao prvak nije previše oduševio više su se na iskustvo izvukli i na greške Netsa ovu seriju poveli, LBJ potegao kad je najviše trebalo i tu treba kapu skinuti.

Nažalost Mirza je izgleda sagorio u želji da se opet pokaže u najboljem svjetlu, nakon extra tekmi morao je i on jednom zakazati, a opet se ispostavilo da ako nema njegovih trica nema ni Netsa. Sve u svemu nakon prošlogodišnje "rookie" sezone ovo je danas puno bolje.

Miami vodi 3:1, ima se još igrati 48 minuta, ako smo išta navikli od Netsa onda je to da je kod njih sve moguće, možda i uspiju da dobiju narednu pa da gledamo još našeg Mirzu. :opaopa: :kralj:

Tekma je u ranijem terminu od 1h da raja može malo duže odspavati zbog posla i fax-a. :angel:

:kafa: :zzz:
u to vrijeme i preko mobitela dobro sam ikako i vidio sta si napisao a ne ko je napisao, ne zamjeri na tome toliko, sto se tice heata druze moj to je dinastija, ekipa koja je u zadnje tri sezone bila u tri nba finala i osvajac 2 uzastopna naslova prvaka sa velikom sansom za cetvrto finale i treci naslov u nizu pa samim tim kao takva zasluzuje mnogo vise postovanja od pisanja kako se ima osjecaj da bi ih jedan toronto glat prosao, to mi je zasmetalo, koji crni toronto i skupina amatera koji su vecinom prvi put posjetili doigravanje u zivotu protiv ovako dominantne ekipe, to mi je onako kao navijacu heata malo zasmetalo znaci, nista vise, ne zamjeri ;)

sto se mirze tice njemu je ovo odlicna sezona, spram one prosle nestvarno dobra i vec je hajmo reci stvorio sebi neko ime u nba, prosle godine je fakticki bio cisto niko i nista, nije sramota to napisati, dzaba sto smo mi znali sta on zna i umije kad se to prosle godine nije desavalo dok je ove sezone u dosta navrata to potvrdio svima, pise se o njemu uz pohvale i to relativno cesto sto je odlicno, prvo doigravanje uz njegove dobre i po ekipu bitne partije u istom, prolaz prve runde, ponavljam, individualno za mirzu skoro pa odlicna sezone u odnosu na onu proslu :clap:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 13 maj 2014, 13:05

@LenBias

To se cijeni ne zamjeram ništa Bože dragi koja su doba kad je napisano dobro da smo išta napisali kako valja. :clap: :tokralju: Naravno da je Miami dinastija i klasa za sebe, ali eto Toronto mi je bio drag radi one fanatične publike i srčanosti na terenu, sad o igračkim sposobnostima dugo bi se dalo raspravljati. Više je napisano u momentu srdžbe jer su Netsi opet sami sebe zeznuli, ali realno Majamiju možda jedino da se SAS može ravnopravno suprostaviti, ovo sve ostalo što kaže neko u prethodnim postovima na Istoku nemaju nikog da im pokaže zube. ;)

Treba biti zadovoljan Mirzom u svakom pogledu, više nije AirBall igrač, nego neko na koga treneri obavezno obraćaju pažnju. Čuva ga se mnogo više i o njemu se što ti kažeš piše često i spominje kao važniji igrač Netsa. :bih:

Sve zaboravim da upitam dokle je Lopez sa oporavkom, da li je počeo da trenira? :hmmmmm:

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 13 maj 2014, 20:16

01:00 NBA – playoff G5: Miami – Brooklyn DIREKTNO SK

Ovo se trazi :D
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

Volvic
Kontakt:

Post Postao/la Volvic » 13 maj 2014, 20:19

Steta velika sto jucer sjebase tekmu kuknjava

Mogo bi se kladit da bi Netsi osvojli Prsten, da se Brook nije povrijedio :puke:

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 13 maj 2014, 20:28

Znal neko kakva je situacija za sljedecu sezonu sto se tice ugovora ovih mega zvijezda JJ-a, KG-a, PP-a, DW-a i Brook-a Lopesa,odnosno kakva je situacija sa njegovom povredom??

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 13 maj 2014, 22:14

@esprit24

JJ ima još dvije godine ugovora, DWill 3 godine, PP ističe ugovor ove sezone, Brook Lopez naredne dvije je još vezan ugovorom, KG ima još jednu godinu.

http://hoopshype.com/salaries/brooklyn.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

Tu možeš vidjeti sve.

Oporavak Lopeza i mene zanima pitao sam gore iznad. :hmmmmm: :think:

filip13

Post Postao/la filip13 » 13 maj 2014, 22:21

http://sportski.net.hr/kosarka/teletovi ... nspiracija" onclick="window.open(this.href);return false;

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 13 maj 2014, 22:27

Janez je napisao/la:@esprit24

JJ ima još dvije godine ugovora, DWill 3 godine, PP ističe ugovor ove sezone, Brook Lopez naredne dvije je još vezan ugovorom, KG ima još jednu godinu.

http://hoopshype.com/salaries/brooklyn.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

Tu možeš vidjeti sve.

Oporavak Lopeza i mene zanima pitao sam gore iznad. :hmmmmm: :think:
Kolko je realno ocekivati da Mirza naredne sezone zauzme poziciju PP-a odnosno kakvi su planovi mrezica oko produzenja ugovora sa PP

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

AlQammar
Kontakt:

Post Postao/la AlQammar » 13 maj 2014, 22:36

Jel netsi igraju this night ?
Sad cu da razbijem ovo staklo . :-D

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 13 maj 2014, 22:40

@AlQammar

Sutra navečer u 1h poslije ponoći. :thumbup:

AlQammar
Kontakt:

Post Postao/la AlQammar » 13 maj 2014, 22:44

Hvala pasa :-D @ Janez
Sad cu da razbijem ovo staklo . :-D

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 14 maj 2014, 09:55

Znam da su sanse minimalne, ali u meni tinja ipak neka nada da bi Netsi mogli uzeti veceras. Dvije od tri izgubljene tekme su bile tijesne i izgubljene fakticki pri samom kraju. Tu Miami jednostavno ima prednost jer ima LeBrona, no mozda fortuna pomiluje ovaj put vise Netse. Ja cu veceras igrati dati svoj doprinos igranjem Fife od 1 do 3 :D

Mirza neka odigra dobro odbranu i upaci opet 3-4 trice uz dobar postotak i mi presretni
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 14 maj 2014, 09:59

ma u nekom ludom raspletu mozda i mogu dobiti veceras ali ni najmanje sanse nemaju dobiti seriju jer je naucna fantastika i apsolutno nemoguce da heat iduce tri utakmice izgubi, upravo zbog toga sto se tice mirze vise bi volio da mu veceras ekipa dozivi poraz a on ima dobru utakmicu nego da npr odigraju ovu i jos jednu a on u tim utakmicama bude ispod nasih ocekivanja :kafa:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 14 maj 2014, 10:23

_dreamer_ je napisao/la:Znam da su sanse minimalne, ali u meni tinja ipak neka nada da bi Netsi mogli uzeti veceras. Dvije od tri izgubljene tekme su bile tijesne i izgubljene fakticki pri samom kraju. Tu Miami jednostavno ima prednost jer ima LeBrona, no mozda fortuna pomiluje ovaj put vise Netse. Ja cu veceras igrati dati svoj doprinos igranjem Fife od 1 do 3 :D

Mirza neka odigra dobro odbranu i upaci opet 3-4 trice uz dobar postotak i mi presretni
meni je velika zelja da mirza veceras poludi i sa 20-tak poena dobije utakmicu, a onda neka i izgube seriju, ali neka bude odlucujuci faktor u jos jednoj utakmici
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 14 maj 2014, 11:44

Samo da pogodi prvu trojku,onda ide ko halva :D
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 14 maj 2014, 13:42

Vecera u 1,posljednja utakmica za Netse ove sezone..Ocekujem jednu finu oprostajnu partiju sa 20-ak poena :kafa:

Freaza
Kontakt:

Post Postao/la Freaza » 14 maj 2014, 17:49

semir01 je napisao/la:slika
IDOL! Jedan je Mirza Teletović :kralj:

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, lumani, MElloo, Rimes87, sLucajni, Vaya, VensanKasel i 51 gost.