Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

BosniaBoston
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la BosniaBoston » 22 avg 2019, 23:52

S-Y-L-A-R je napisao/la:Dakle, opet klanje sa Hubertom za titulu. :opaopa:
Bahati, bahati Noletovac!!!
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 22 avg 2019, 23:56

BosniaBoston je napisao/la:
S-Y-L-A-R je napisao/la:Dakle, opet klanje sa Hubertom za titulu. :opaopa:
Bahati, bahati Noletovac!!!
ovakve volim najvise....ovakvi su na one mec lopte strepili :D :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 23 avg 2019, 03:10

Mislim da bi bilo fino jedno Federer Nadal finale na US Openu.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 23 avg 2019, 17:39

TonySosa je napisao/la:Mislim da bi bilo fino jedno Federer Nadal finale na US Openu.
Obojica ce ispast prije finala.Mislim da ce Federer ispast cak prije meca sa Djokovicem.Njegova posljednja dva ucesca na USO uopste ne ulijevaju povjerenje za dobar rezultat.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 23 avg 2019, 17:48

darker10 je napisao/la:
TonySosa je napisao/la:Mislim da bi bilo fino jedno Federer Nadal finale na US Openu.
Obojica ce ispast prije finala.Mislim da ce Federer ispast cak prije meca sa Djokovicem.Njegova posljednja dva ucesca na USO uopste ne ulijevaju povjerenje za dobar rezultat.
Pa juce si rekao da ocekujes da ce doci do polufinala i potuci se s novakom
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 23 avg 2019, 18:03

Napisao sam da cu bit razocaran ako ne dodje to tog polufinala i da bi trebao doc do istog, al to ne mijenja fakt da je u posljednjih par nastupa na USO igrao izuzetno lose, a koji je razlog tomu - ne znam.

shevchet
Kontakt:

Post Postao/la shevchet » 23 avg 2019, 18:36

delinjo je napisao/la:
shevchet je napisao/la:Pošto me je neko pitao kako vidim ždrijeb, ko je dark horse i sl., pa da odgovorim.
Nezahvalno je bilo šta prognozirati, ali eto onako, bez detaljne analize... :kafa:

Mislim poslije ovakvog ždrijeba da je Rafa čak i prvi favorit za osvajanje, vidim dosta teniskih stručnjaka (kritičara) su to isto odmah izjavili!
Ako, ali sa velikim AKO, Nole prodje Medvedeva recimo u potencijalnom duelu, a Fedex dodje do 1/2 finala i bude meč sa Noletom, onda mi se izgledno čini finale Rafa- Nole!

Ako Medvedev opet iznenadi Noleta, a Fedex dodje do 1/2 finala, onda je finale Rafa-Fedex vrlo vjerovatno!

Kao "dark horse" mi se čini recimo da će to biti Wawrinka ili Fognini, mada ima tu još kandidata.

Kao "bust" Zverev sam skoro siguran, a možda neko i od ovih nadrizvijezda Tsitsipas, Felix, Thiem... :geek: :arrow:

vidis kako mozes fino pisati :D :D

da se vala slozim sa tobom slicno razmisljam....samo i da dodje do polufinala mislim da bi kao na WB i tu odlucivalo par loptica...
Pa kad ja to nisam pisao lijepo, kad se lijepo priča? :mrgreen:

Ma to je onako na prvu neko razmišljanje, što ne mora značiti da će biti tako... :kafa:

Mnogi pišu vidim npr. Nole je izraziti favorit, a zaboravljaju da Nole ima ISTI BROJ titula na US Openu kao i Rafa... :!:
Rafa je očito u mnogo boljoj formi i ova podloga od harda mu svakako najviše odgovara uz onu u Kanadi.
Pred nama je aBd, ono što je sigurno da će biti interesantno. :geek:

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 23 avg 2019, 18:49

Da nije ovaj shevchet slucajno rafagarros?
#Punoljetstvo

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 23 avg 2019, 23:02

shevchet je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
shevchet je napisao/la:Pošto me je neko pitao kako vidim ždrijeb, ko je dark horse i sl., pa da odgovorim.
Nezahvalno je bilo šta prognozirati, ali eto onako, bez detaljne analize... :kafa:

Mislim poslije ovakvog ždrijeba da je Rafa čak i prvi favorit za osvajanje, vidim dosta teniskih stručnjaka (kritičara) su to isto odmah izjavili!
Ako, ali sa velikim AKO, Nole prodje Medvedeva recimo u potencijalnom duelu, a Fedex dodje do 1/2 finala i bude meč sa Noletom, onda mi se izgledno čini finale Rafa- Nole!

Ako Medvedev opet iznenadi Noleta, a Fedex dodje do 1/2 finala, onda je finale Rafa-Fedex vrlo vjerovatno!

Kao "dark horse" mi se čini recimo da će to biti Wawrinka ili Fognini, mada ima tu još kandidata.

Kao "bust" Zverev sam skoro siguran, a možda neko i od ovih nadrizvijezda Tsitsipas, Felix, Thiem... :geek: :arrow:

vidis kako mozes fino pisati :D :D

da se vala slozim sa tobom slicno razmisljam....samo i da dodje do polufinala mislim da bi kao na WB i tu odlucivalo par loptica...
Pa kad ja to nisam pisao lijepo, kad se lijepo priča? :mrgreen:

Ma to je onako na prvu neko razmišljanje, što ne mora značiti da će biti tako... :kafa:

Mnogi pišu vidim npr. Nole je izraziti favorit, a zaboravljaju da Nole ima ISTI BROJ titula na US Openu kao i Rafa... :!:
Rafa je očito u mnogo boljoj formi i ova podloga od harda mu svakako najviše odgovara uz onu u Kanadi.
Pred nama je aBd, ono što je sigurno da će biti interesantno. :geek:

moj sevcenko jedino sam siguran da nece Novak osvojiti :D
VOLIM ZELJEZNICAR!!

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 23 avg 2019, 23:09

Al kad kae Rafa je u OCITO boljoj formi i to temelji na tome sto je Nadal pobijedio Medvedeva, a Djokovic izgubio od istog :lol:

U eventualnom duelu Djokovica i Nadala ili Djokovica i Federera, Djokovic je ocigledno favorit. Razmontirao je Nadala na AO, a Federera je u zadnja 2 meca dobio tako da ce ih Federer sanjat dok ne umre.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 23 avg 2019, 23:10

delinjo je napisao/la:moj sevcenko jedino sam siguran da nece Novak osvojiti :D
Najljepši zvukovi za moje uši. :ljepota: :ljepota:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 23 avg 2019, 23:23

S-Y-L-A-R je napisao/la:
delinjo je napisao/la:moj sevcenko jedino sam siguran da nece Novak osvojiti :D
Najljepši zvukovi za moje uši. :ljepota: :ljepota:
malo pilam u tvom stilu :D
VOLIM ZELJEZNICAR!!

shevchet
Kontakt:

Post Postao/la shevchet » 23 avg 2019, 23:29

darker10 je napisao/la:Al kad kae Rafa je u OCITO boljoj formi i to temelji na tome sto je Nadal pobijedio Medvedeva, a Djokovic izgubio od istog :lol:

U eventualnom duelu Djokovica i Nadala ili Djokovica i Federera, Djokovic je ocigledno favorit. Razmontirao je Nadala na AO, a Federera je u zadnja 2 meca dobio tako da ce ih Federer sanjat dok ne umre.
Opet ti neznalico...
Pričam sa čovjekom sa kim se može pričati i koji zna nešto o tenisu, a ne sa tobom!

Rafa je osvojio laganini turnir, razmontirao Medvedeva, koji je ne samo Novaka dobio nego i osvojio turnir majstore i trenutno je možda u najboljoj formi na Touru!!!!

Znači, ne samo zbog Medvedeva, nego zbog svega, Medvedev je samo jedan od par razloga...

Ako si gledao Djokine mečeve, ako išta znaš o tenisu, onda si vidio da to nije ni blizu Novaka kad je u top formi, a Rafa bar ima turnir osvojen poslije WB i zato opet da ti ponovim: RAFA JE U BOLJOJ FORMI OD DJOKE, TO BUDI SIGURAN! :!:

Očito da neki strah iz tebe priča, jer smo vidjeli da ga Medvedev dobija već drugi put, a valja igrati protiv njega opet, prije svih mogućih priča o duelima sa Fedexom i Rafom. :shh:

P.S. Eto koliko znaš o tenisu, porediš duele na AO i WB, sa US Openom, gdje Djoka sigurno nije neki veliki favorit protiv ove dvojice, znači ni slična situacija onoj na AO i WB!

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 23 avg 2019, 23:48

delinjo je napisao/la:

Jel i tebi vuce na rafugarrosa :D ?
#Punoljetstvo

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 23 avg 2019, 23:50

shevchet je napisao/la:
darker10 je napisao/la:Al kad kae Rafa je u OCITO boljoj formi i to temelji na tome sto je Nadal pobijedio Medvedeva, a Djokovic izgubio od istog :lol:

Opet ti neznalico...
Pričam sa čovjekom sa kim se može pričati i koji zna nešto o tenisu, a ne sa tobom!

Rafa je osvojio laganini turnir, razmontirao Medvedeva, koji je ne samo Novaka dobio nego i osvojio turnir majstore i trenutno je možda u najboljoj formi na Touru!!!!

Znači, ne samo zbog Medvedeva, nego zbog svega, Medvedev je samo jedan od par razloga...

Ako si gledao Djokine mečeve, ako išta znaš o tenisu, onda si vidio da to nije ni blizu Novaka kad je u top formi, a Rafa bar ima turnir osvojen poslije WB i zato opet da ti ponovim: RAFA JE U BOLJOJ FORMI OD DJOKE, TO BUDI SIGURAN! :!:

Očito da neki strah iz tebe priča, jer smo vidjeli da ga Medvedev dobija već drugi put, a valja igrati protiv njega opet, prije svih mogućih priča o duelima sa Fedexom i Rafom. :shh:

P.S. Eto koliko znaš o tenisu, porediš duele na AO i WB, sa US Openom, gdje Djoka sigurno nije neki veliki favorit protiv ove dvojice, znači ni slična situacija onoj na AO i WB!
:lol: De mi samo reci bi li dao Rafi? :lol:

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 23 avg 2019, 23:55

:roll:
delinjo je napisao/la:

bio, ne bio, isti je:-)
komedija ziva od insana:-)

shevchet
Kontakt:

Post Postao/la shevchet » 23 avg 2019, 23:58

babino je napisao/la::roll:
delinjo je napisao/la:

bio, ne bio, isti je:-)
komedija ziva od insana:-)

Komedija, koja zna o tenisu jedno 265686 puta više od tebe i takvih poput tebe!

Imaš li šta da pitaš, da naučiš, da ti komedija objasni?

shevchet
Kontakt:

Post Postao/la shevchet » 24 avg 2019, 00:00

darker10 je napisao/la:
shevchet je napisao/la:

Opet ti neznalico...

:lol: De mi samo reci bi li dao Rafi? :lol:
Ne bih, ali bih tebi dao surlu, frulu, trubu da duvaš, možda si u tome bolji nego u tenisu !? :lol: :mrgreen: :beba:

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 24 avg 2019, 00:03

Rafa ako do finala prodje relativno lako, znači bez ijednog maratonskog meča koji će mu koljena poderat ko prošle godine, ima s Nolom barem 40 posto šansi. Uslovi će mu jako odgovarat.

Bezveze potcjenjujete Nola, lik će do finala opet nekako pronać onaj monstruonski nivo. Medo mu je **** samo.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 24 avg 2019, 00:04

BosniaBoston je napisao/la:Da nije ovaj shevchet slucajno rafagarros?
Ma memaga
:mrgreen:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.