FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Joj kad se zacuje u 1. pretkolu Europa League himna s pogledom na natkriveni istok.... 

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Joj kad ugostimo Stupčanicu za 100-ti rođendan i izgladimo odnose 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Za nadati se da Ahmat sutra nece igrati sa prvim timom
Hajde sto vrijede 39 miliona ojra, nego im je vlasnik Čečenska republika odnosno Putinovi poslušnici Kadirov i Daudov, krimosi samo takvi, milijarde dolara imaju na bacanje, od Čečenije drugi Holivud napravili, a bice i prijenos na njihovom yt kanalu od 15 ura

Hajde sto vrijede 39 miliona ojra, nego im je vlasnik Čečenska republika odnosno Putinovi poslušnici Kadirov i Daudov, krimosi samo takvi, milijarde dolara imaju na bacanje, od Čečenije drugi Holivud napravili, a bice i prijenos na njihovom yt kanalu od 15 ura
MIHAJLOVIĆ !
I mi znamo birat protivnike yebo te 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Od ovih nekakvih insajdera veceras dobih vjest Amar dao nogu svim golmanima i za prvog golmana je imenovao Dinu Pekica.Kaze njega ce bar neka pogoditi.
-
- Kontakt:
Mogao bi se Stamford Bridge Balkanski napraviti za 2/3 sezone 

- mohikanac12
- Kontakt:
BOGICEVIC je napisao/la: ↑04 feb 2020, 21:14Kako tece oporavak Zeca znas li? Cini mi se da su se posvetili svi u klubu maksimalno njegovom oporavku?mohikanac12 je napisao/la: ↑04 feb 2020, 21:07Anketa je vrh. Isto ovako je bilo i za titulu na pocetku sezone, kakav Zeljo, raspadaju se.
Vidjecemo sve, brzo ce utakmice.
Samo o njemu razmisljaju.
Salim se, dobar je. Bice prikljucen timu kada se vratimo.
Jos malo i kompletni smo. Pa da vidimo ko je sta radio i ciji prelazni plus pripreme valja.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- kontrasviju
- Kontakt:
Ermin bi trebao biti spreman za Bijeljinu?mohikanac12 je napisao/la: ↑04 feb 2020, 22:30BOGICEVIC je napisao/la: ↑04 feb 2020, 21:14Kako tece oporavak Zeca znas li? Cini mi se da su se posvetili svi u klubu maksimalno njegovom oporavku?mohikanac12 je napisao/la: ↑04 feb 2020, 21:07Anketa je vrh. Isto ovako je bilo i za titulu na pocetku sezone, kakav Zeljo, raspadaju se.
Vidjecemo sve, brzo ce utakmice.
Samo o njemu razmisljaju.
Salim se, dobar je. Bice prikljucen timu kada se vratimo.
Jos malo i kompletni smo. Pa da vidimo ko je sta radio i ciji prelazni plus pripreme valja.
1921
- mohikanac12
- Kontakt:
Nece se zuriti sa Zecom, pokriveni smo dobro. Ima 14 utakmica do kraja i svaka je bitna.
Jos malo i treba prekinuti price o igracima, nije to nas posao! Nase je da napunimo Grbavicu. Strucni stab i ekipa ce odraditi svoje, sigurno vam.kazem da ce dati maximum, na nama navijacima je da ih ispratimo sa tribina. To treba da nam bude preokupacija.
Ovi sto misle da ne mozemo na deset milja, jel' njihovo misljenje ikada bilo bitno?
Jos malo i treba prekinuti price o igracima, nije to nas posao! Nase je da napunimo Grbavicu. Strucni stab i ekipa ce odraditi svoje, sigurno vam.kazem da ce dati maximum, na nama navijacima je da ih ispratimo sa tribina. To treba da nam bude preokupacija.
Ovi sto misle da ne mozemo na deset milja, jel' njihovo misljenje ikada bilo bitno?
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- lijevapolutka
- Kontakt:
Nažalost ovaj klub je postao privatna igračka i prćija pojedinca inicijala Z. E., e moj Željo...
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- lijevapolutka
- Kontakt:
Ipak ne treba sve poslovne tajne odavati

moSa ljoŽe
- MocMahale444
De ba treba Zecu kajmaka i sira, nek zalije surutkom.
Ima da bude ko flak.
Ima da bude ko flak.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Sad citam cija je ljevica ubitacnija na slici Štila i TSS
Neko napiso treba pitat Džafića

Neko napiso treba pitat Džafića

Rodjeni su pitarske picke!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.