FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Vlado PD
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Vlado PD » 13 jul 2010, 16:41

pile87 je napisao/la:
Vlado PD je napisao/la:Koliko ste smorili ovu temu danas strasno, i ja volim da procitam koju vjest o zelji al ovdje se pisu gluposti koje izgovaraju djeca u pjesku u dobi od 3-5 godina... Koliko samo gluposti da ne povjerujes, niko konkretno ne prica o postavi timova, adutima izraelaca, neku analizu intervjua koju je Osim dao, neg samo odbrojavate ove sekunde, nabijate postove i pisete neke gluposti...
Evo ti ovdje dosta dobro objasnjeno
Kako je najevljeno neće biti Rochija , a nece igrati ni Eneyama, najvjerovatnije. S obzirom da su dobili izvještaj od skauta kojije gledao Zelju protiv Cibalije, smatraju da smo najopasniji iz prekida te kako je najavio Gutman, zadnju liniju će činiti Da Silva i Walid Badir 35 godina, dosta jak i skočan, ali iznimno spor, no kako Lazo nije bas najbrzi Gutman se odlučio za Badira. Prilicno je opasan Yossi Shivon ofanzivni vezni koji je stigao iz Makabi Tel Aviva. Inače Hapoel ce bit će dosta ofanzivan, sa vrlo brzim bokovima, gdje će i bekovi ići dosta naprijed. Canda je klasični bočni igrač koji može igrati i veznog, te će poseban pritisak biti na Radovanivećevom boku. Ali to bi mogla biti prilika za Višću aujedno je i dobro jer Stana i defanziva nisu bas na istim talasnim duzinama . Yadin, Badir i DaSilva će biti klasični defanzivci koji trebaju čvrsom igrom da osujete našu skok igru. Nasa prednost moze biti to sto je zadnja linija spora i moglao bi protrcati Beslija ili Visca.Inče skaut protiv Cibalije je prenio da je Hapoel puno jaca ekipa i da imamo solidnu vezu, i da igramo 4-2-3-1. Da smo najopsaniji iz prekida, ali da smo prilično spori, a posebno po bokovima. Da nam je kvaliteta igrača ujednačena, ali da je najveća slabost tima mladi golman Šehić. Svoju priliku vide u brzoj igri sa što više šuteva pogotovo sa distance.

E tako, svaka cast, malo o fudbalu, hvala na ovom :D

Vlado PD
Kontakt:

Post Postao/la Vlado PD » 13 jul 2010, 16:47

drop je napisao/la:Zvezdaš iz Prijedora a stavio grb Rudara...kriza identiteta, šta li??
Zamisli da neki beograđanin navija za Rudar iz Prijedora.

Ne, zivio sam i u Beogradu i od malih nogu navijam za ZVEZDU BEOGRADSKU,
A Prijedor je grad mog rodjenja i tu navijam za rudar kao Lokal Patriota sto je sasvim normalno,
ko sto naprimer nekiki navijaci Zvezde podrzavaju svoje lokalne klubove iz blokova u Bg itd...

nesto nije jasno?

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 13 jul 2010, 16:50

Vlado PD je napisao/la:
drop je napisao/la:Zvezdaš iz Prijedora a stavio grb Rudara...kriza identiteta, šta li??

A Prijedor je grad mog rodjenja i tu navijam za rudar kao Lokal Patriota sto je sasvim normalno,
ko sto naprimer nekiki navijaci Zvezde podrzavaju svoje lokalne klubove iz blokova u Bg itd...

nesto nije jasno?
Sve je jasno samo nemoj da ovdje o tome, stvar licnog izbora mozes navijati i za Cuku sto se mene tice!
DA ne bude zabune vecina srba iz BiH navijaju za zvijezdu ili partizan tako je generacijama i nemojmo sad o tome tri sata prije tekme
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 13 jul 2010, 16:51

ma pustite covjeka sta vam je uradio djeco od 12 godina nek navija i meni ste dosadni sa glupim postovima i odbrojavanjem svi znamo racunati
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 13 jul 2010, 16:51

Vlado PD je napisao/la:

nesto nije jasno?
Sve mi je jasno...rođen si, a i živiš u Prijedoru - a navijaš za Zvezdu...a pomalo onako lolakl-patriotski i za Rudar.
sve je u redu,razumijemo se kolega.... pametnom dosta ;)
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Vlado PD
Kontakt:

Post Postao/la Vlado PD » 13 jul 2010, 16:52

Pa drugari ja nista nisam tu ni psiao na tu temu neg sam dosao u dobroj nameri da vam pozelim srecu pred vecerasnju utakmicu i da prodjete dalje, i to je sve al su me pitali i ja odgovorio, ZNACI SRETNO VAM I ZELJI TAKODJE! 8-)

EDIT

Evo vidi ovog vise mene i vidi ko razglaba o tom, al na provokacije ne padam, bolje iscitaj sastave za veceras :roll:

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 13 jul 2010, 16:54

Kontam da danas nece biti sredine,ili neki super rezultat 1-1,2-2 ili totalni debakl 4-0 ili 5-0...mislim da nece biti neki od ocekivanih rezultata tipa 2-0,bice sa stitom ili na njemu,a naravno da bih volio da bude ova optimisticnija varijanta......
Zadnja izmjena: Neprilagodjen, dana/u 13 jul 2010, 16:55, ukupno mijenjano 1 put.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 13 jul 2010, 16:55

plava braco blizi se vrijeme odigravanja meca, mislim da ste svi nerovozni kao i ja i jedva cekam da otpocne...zelim samo da nasi momci ostave srce na terenu pa kako zavrsi, a siguran sam ako dadnu sve od sebe da mozemo do povoljnog rezultata ( pod tim mislim i neki podnosljiv poraz) i zatO DANAS SAMO PONOSNO I HRABRO
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 13 jul 2010, 16:57

tax je napisao/la:ma pustite covjeka sta vam je uradio djeco od 12 godina nek navija i meni ste dosadni sa glupim postovima i odbrojavanjem svi znamo racunati
ma svima su dosadni druze, al jbg sta je on uzeo ovde neke mangupluke prosipati, lafo nesto nije jasno ccccc, i hvala mu na podrsci ;)
Za zivot cijeli!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 13 jul 2010, 17:02

Sta god da bude nije sramota. I da nas 10 razlike uzmu mi smo dokazano najjaci u BiH. Ali naravno da nece. Ocekujem 3-3.

mirzaze
Kontakt:

Post Postao/la mirzaze » 13 jul 2010, 17:12

izvinjavam se sto ometam temu..samo da pitam da li ce biti prenos na tv-u veceras???
Srce ispred i samo naprijed ne gledaj na prepreke,srce ispred i samo naprijed uvjek hrabro bori se !!

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 13 jul 2010, 17:12

[youtube][/youtube]

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 13 jul 2010, 17:14

mirzaze je napisao/la:izvinjavam se sto ometam temu..samo da pitam da li ce biti prenos na tv-u veceras???
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
idi odspavaj 3 sata do tekme pamtnije ti je ;)
Za zivot cijeli!

BABO
Kontakt:

Post Postao/la BABO » 13 jul 2010, 17:16

Delimir Bajić na Tušnju?

Izgleda da ce se dobro proslaviti... a mogao igrati u LP

Jamaica
Kontakt:

Post Postao/la Jamaica » 13 jul 2010, 17:17

Dosta ba o tome...tolike godine cekamo ovu tekmu,a sad se*emo o Zvezdama i ostalim.
Imamo mi o cemu raspravljat...nije nama Vlado problem :roll: nek navija covjek!!
Ja cu se ispovracat.Legla bi mi sad neka zestica da svarim ovo sto na silu pojedoh.

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 13 jul 2010, 17:17

Hajde Zeljo bez straha do dobrog rezultata.Igraj mangupski,jbt ****.

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 13 jul 2010, 17:18

BABO je napisao/la:Delimir Bajić na Tušnju?

Izgleda da ce se dobro proslaviti... a mogao igrati u LP
Možda se čovjek prepao konkurencije i rada.. Kod Amara nema zabušavanja... :mrgreen:

nemanja
Kontakt:

Post Postao/la nemanja » 13 jul 2010, 17:25

Bolje bi bilo da nema prenosa, sve ispod 4 komada u Šehićevoj mreži biće dobar rezultat možete se vi nabrijavati koliko hoćete ali ipak kvalitet ovog fudbala i ove lige vrlo nizak.............

odigtajte hendikep keca na kladionici i uzmite neku marku to vam je pametnije :lol:
Coca Cola se puni u Hadžićima a Željo u Tel Avivu :-)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 13 jul 2010, 17:28

nemanja je napisao/la:Bolje bi bilo da nema prenosa, sve ispod 4 komada u Šehićevoj mreži biće dobar rezultat možete se vi nabrijavati koliko hoćete ali ipak kvalitet ovog fudbala i ove lige vrlo nizak.............

odigtajte hendikep keca na kladionici i uzmite neku marku to vam je pametnije :lol:
e nek si nam rek'o
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 13 jul 2010, 17:29

nemanja je napisao/la:Bolje bi bilo da nema prenosa, sve ispod 4 komada u Šehićevoj mreži biće dobar rezultat možete se vi nabrijavati koliko hoćete ali ipak kvalitet ovog fudbala i ove lige vrlo nizak.............

bolje bi tebi bilo da odigras 2 da zaradis koju marku
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, ristagrad i 61 gost.