FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zubizareta
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zubizareta » 20 avg 2011, 23:39

i samo da spomenem prave navijace Sarajeva koji za razliku od nekih nasih "glavnih"navijaca i furaca sa ovog foruma idu na tekme da su kao i do sad napravile spicu kakvu rijetko ko moze napravit u BIH
Fina Gradska sarajevska raja

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 20 avg 2011, 23:43

sad sa tekme ... sta reci uzas, da isti igrac u dva kola nako grijesi, al nismo ni zasluzili tri boda, ne moze se nako lose odigrati mada smo imali dvije 100 % sanse da rijesimo al et ..
bit ce bolje... velezu cestitike ...

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 20 avg 2011, 23:44

anti_zli je napisao/la:MIRZA vas je unistio :D
KACA SIRA..haj bjes sramoto :o :o

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 20 avg 2011, 23:46

FCS-FCS je napisao/la:
http://www.fksinfo.com/up-31-NK_Travnik_FK_Sarajevo.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 20 avg 2011, 23:47

KB-TM87 je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:
http://www.fksinfo.com/up-31-NK_Travnik_FK_Sarajevo.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
To kompleksasu ! :lol: :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 20 avg 2011, 23:47

Grbavica moj zivot je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:Ee evo nama naših kona-kospa da bace koju "pametnu". ...šta ćeš najeli se TRAVNICKOG SIRA pa imaju furke familije Varupa.
Mi 7 boba i PRVI na tabeli a vi strumfici..???
Mi dva trofeja u prosle dvije godine a vi ?
Jedan je Mirza !!!
dvije ovo ono..i dvije kace sira. i to KACA sa 30 metara :lol: :lol:
strasan si i cekaj bagere..kazu da su krenuli ;) ;) varupa je na njima sa zastavom

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 20 avg 2011, 23:47

Sramotno izdanje Sarajeva.

Nesto slicno kao i prosle godine, kada smo protiv Borca kiksali, u situaciji gdje smo mogli preuzeti celo tabele.

Igra bez igre, izbij- nabij. :roll: Nemamo kreatora, nemamo bekova...fizicki smo lose izgledali, dosta tromo i umorno, ne znam sta je reci...indisponirani potpuno veceras, mada generalo smatram da ova ekipa ima dosta nedostataka. Prije svega jedan dobar veznjak. Eh, Hamzagica kad se sjetim, boljeg nismo imali, ali dzaba :roll: , i ova dvojica bekova, za koje je pojam preci centar, a uz to vrlo cesto ispadaju i u defanzivi. :roll:

Katastrofalana igra, mi 2 pasa nismo uvezali, osmisljene akcije nismo imali. Losa i postavka Pliseka jbg, te neke lijeve izmjene...Maksu nije trebao ubacivat, ne moze on meda, Dzafic isto tako, jedva hoda i trebo je ranije Haskica izvaditi. :roll:

Fulili smo dvije mrtve sanse i onda zasluzena kazna. Velez odlican, imaju dobru ekipu i borice se za vrh. Bolji su veceras bili i moramo priznati Mirza ih je dobro spremio i fino to izgleda.

Razocarenje, veliko. Idemo dalje..poksuat se oporavit do Slavije, ali sa ovom igrom, nemamo sta trazit.

Mogli bi razmislit nekog veznjaka da nam dovedu :roll: , jer mi nemamo kreatora i situacija gdje Torlak postaje glavni kreator igre, sve govori...bice velika patnja ako ne dovedemo nekoga tu, jer mi igre nemamo. Vucina je van forme, a nije to njegova pozicija... :roll:

Steta, uvijek kad treba da dobijemo, taj neki iskorak da napravimo, mi kiksamo. Nije to vise ni 2 izgubljena boda, vise se o pishi radi..poznavajuci nas mentalitet, eventualni poraz od Slavije bi bio koban. :roll:

LOSE...

SARAJEVO SAMPION
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 20 avg 2011, 23:48

KB-TM87 je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:
joj cuti vama su cetri komada uvalili :lol: :lol:

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 20 avg 2011, 23:48

Ma daj ba , ono je smiješno kakav gol primimo i to u 90-toj minuti.
Gledao sam negdje od 70 minute čini mi se i nisu me baš nešto oduševili. Jedino bih izdvojio onu šansu Kojaševića i čuo sam da je Suljić imao sličnu šansu.
Imali smo igrača više i to smo morali iskoristiti , ali dobro , idemo dalje kao lideri na tabeli. :D
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 20 avg 2011, 23:50

FCS-FCS je napisao/la:
Grbavica moj zivot je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:Ee evo nama naših kona-kospa da bace koju "pametnu". ...šta ćeš najeli se TRAVNICKOG SIRA pa imaju furke familije Varupa.
Mi 7 boba i PRVI na tabeli a vi strumfici..???
Mi dva trofeja u prosle dvije godine a vi ?
Jedan je Mirza !!!
dvije ovo ono..i dvije kace sira. i to KACA sa 30 metara :lol: :lol:
strasan si i cekaj bagere..kazu da su krenuli ;) ;) varupa je na njima sa zastavom
Nama bar na nesto imaju krenut
MV <3
svoj ti pos'o !

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 20 avg 2011, 23:50

user_name je napisao/la::lol: :lol: :lol: ....jako ste smijesna ekipa(cast izuzetcima torlaku i kojasevicu)...sa smijesnim trenerom...vrijeme ce pokazat svoje...usput ne navijam ni za zelju ni za sarajevo,tako da vam teorije o provokacijama ne piju vode,samo ciste realnosti govorim...jednostavno vi necete ili ne zelite vidjeti sta se desava sa igrom sarajeva,vas problem koji ce vam se sam po sebi nametnuti u par sljedeci kola...!!
posto ti ni za koga ne navijas ..sto ces ti uopste ovdje osim da provociras
ti si nama smijesan jer znamo da si surutka od taze travnickog sira :lol:

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 20 avg 2011, 23:52

Ko ovdje poslije tekme ima snage...volje...da pise ista o utakmici..analizita tamo svaka cast...kratko receno SRAMOTA da tim koji zeli biti sampion ima 2 prilike u 90min da se razvlace od gola kad su dali ko sline...ovdje niko nije kriv ljudi nemojte pametovati....nemamo igrace i to je to....bekovi cu nam qurac.....vezna linija qarina....ne traba biti pametan pa reci da nam trecamu oba beka i 2-3 vezna igraca ala Dzakmic...ovako nemoze ljudi...uopste se nisam nasekirao jer smo izgleda skocili a nismo rekli hop..prijatno

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 20 avg 2011, 23:53

Utakmica očajna, suvišan je bilo kakav komentar. U sredini smo jednostavno bili bezidejni, igra bez lopte bukvalno nije postojala. Fali tu jedan kreator na sredini koji će u ivakvim situacijama povezat igru, Ščepanović to očigledno nije, inače njegova forma je u opadanju poslije Orebra.

Vidjećemo u srijedu jel ovo bio samo loš dan, ili ova igra postaje trend.

Šteta što igra nije ispratila atmosferu na stadionu koja je bila odlična.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

plava grbavica
Kontakt:

Post Postao/la plava grbavica » 20 avg 2011, 23:53

i vi nešto imate obraza nama da napišete, pa mi smo za vas barcelona stavrno ne da ste loši nego smiješni. 5 komada bi vam sad utrpali ko od šale. može 3 fore sa vama tolka je razlika u kvalitetu bez obzira na rezultate u prva 3 kola gdje smo mi u svim utakmicama bili bolji ali nismo imali sreče sem možda onog torlaka koji bi mogao biti rezerva bogičeviću i nijemi ostali vaši igrači neznam bil mogli dohvatati lopte. usput SIR AMAR OSIM

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 20 avg 2011, 23:53

Cestitke Velezu za bod, onakav gol nakon onakve igre smo i zasluzili. Da Velez ima boljeg trenera koji zna prepoznati kad jedna ekipa gubi konce uzeli bi veceras pun plijen ali glupi zalizanko nije znao napasti gdje smo najvise padali. I posljednji glupan bi vidio da nam su nam bekovi pocrkali ali zalizani naravno ne. Bilo kako bilo loša utakmica gdje se nije imalo šta vidjeti, izgubljenih sat dva tri sata ni našta. Ali nema veze idemo dalje, sa ovakvom ekipom može se toga dosta napraviti samo treba više rada i malo podići kondiciju jer je očit bio umor pogotovo bekova. Sa obzirom na igru koja je bila izbi, nabij, Maksa je trebao početi ovu utakmicu, jer njegova visina i pozicija odgova tom stilu igre, uvijek je kupio te visoke lopte i znao uputiti upotrebljiv pas u kontru. Ne treba ovde kriviti nikoga, nesporazum nas je koštao, nema veze.

P.S. Čuo sam da su komšinice nabavile dobrog Travničkog sira pa ako ima na prodaju nek mi jave. Šifra Varupa :mrgreen: . Nadam se na neću dugo čekati na sir jer vam je draže čitati našu temu nego svoju. Lijep pozdrav.
Zadnja izmjena: hz033, dana/u 20 avg 2011, 23:55, ukupno mijenjano 2 puta.
U novi boj ...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 avg 2011, 23:54

Drugo poluvreme je malo izvadilo ovu utakmicu,ali u globalu jedva da se moze dobiti prolazna ocena za kvalitet fudbala.Sarajevo je imalo konkretnije sanse,ali po svemu prikazanom Velez je zasluzeno dosao do ovoga boda.Mada ja jos ne verujem da se onakav gol moze desiti ozbiljnoj ekipi,pa gde komunikacija izmedju golmana i stopera. :roll:

Sarajevo je od pocetka imalo mogu reci losu postavku igre,kretnja bez lopte je ocajna,Kojasevic drzi loptu ostali posmatraju,Suljic drzi loptu ostali posmatraju.
Prvo poluvreme se u vezi donkle i igralo Barjaktarevic je drzao sredinu i dosta lopti je presekao,ali u drugom poluvremenu Velez krece angazovanije Barjaktarevic vise nije isti kao u prvom delu,Scepanovica stigao umor,Haskic citavu tekmu indisponiran,Kojasevic i Suljic nisu nesta odbrambreno zainteresovani i Velez je polako stizao do gola i sreca pa ni oni nisu bili pokretljivi u napadu,inace bi to zavrsilo mnogo losije po Sarajevo.
Ali da su oni resili one dve 100% sanse Kojasevica i Suljica sada bi bi bila druga prica.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 20 avg 2011, 23:54

Lose brate mnogo lose al nema veze ko sto rece jedan sa foruma dobro je pa nas je rano hladan tus zalio ;) Sad u Lukavici uzet 3 bobe i cao.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 avg 2011, 23:55

hz033 je napisao/la:P.S. Čuo sam da su komšinice nabavile dobrog Travničkog sira pa ako ima na prodaju nek mi jave. Šifra Varupa :mrgreen: . Nadam se na neću dugo čekati na sir jer vam je draže čitati našu temu nego svoju. Lijep pozdrav.
Osvoji li se šta posljednjih godina?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

alibi

Post Postao/la alibi » 20 avg 2011, 23:56

Kao sto neko vec gore napisah,igrali smo pickasto pa nam se i pickasto vratilo.Onaku bezvoljnu i defanzivnu igru odavno nisam gledao na kosevu.Ne mogu jos uvijek da desifrujem sta nam je ovo trebalo veceras.U drugom poluvremenu smo dozvolili velezu da se razmase i da bez obzira na nemogucnost stvaranja nekih izrazitih prilika dodju do gola i zasluzenog boda.I pod hitno traziti desnog bocnoga ako boga znamo.Comore idi ziv bio sam nemoj me vise patiti.Al braco glavu gore i ovo je sastavni dio fudbala,pa i nesretni autu go idemo dalje samo hrabro i glavu gore.Sto i sam plisek kaze trazit cemo na nekom drugom mjestu ove bodove.LJUBAV JE SAMO JEDNA.FCS.

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 20 avg 2011, 23:57

Virtu4l je napisao/la:
hz033 je napisao/la:P.S. Čuo sam da su komšinice nabavile dobrog Travničkog sira pa ako ima na prodaju nek mi jave. Šifra Varupa :mrgreen: . Nadam se na neću dugo čekati na sir jer vam je draže čitati našu temu nego svoju. Lijep pozdrav.
Osvoji li se šta posljednjih godina?
osvoji se titula

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.