Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
LarryDavid
-
Kontakt:
Postao/la LarryDavid » 22 sep 2012, 16:15
Cartman je napisao/la:LarryDavid je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Balotelli se izgleda "propušio", ali ni to nije razlog da ga Mancini kritikuje
"Njegov je izbor da li će pušiti ili ne. Ako želi moje mišljenje, bolje mu je da prestane. Čak i da puši deset cigareta dnevno, dobro je, sve dok postiže golove", rekao je Mancini.
Ma sta fali Mancini, u pravu si ti, profesionalac smije piti i pusitit, nece mu naskoditi, nek on samo zabija

pa zna mancini...pusenje samo po sebi nije skodljivo...naprotiv... e druga je stvar kad neki ljudi popuse 4 upaljaca dnevno...
Cuj naprotiv. Odakle ti to svega ti? Moze ti dobro naskodit ako neko u tvojoj kuci pusi, a ne ti sam. Nema veze koliko je, naskodit ce ti koliko-toliko i lik koji prima milione i ciji je glavni adut tijelo mora prestat s tim.
a odakle tebi da ce naskoditi

ocito se ne kuzis u medicinu bas...
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
-
karameldar
-
Kontakt:
Postao/la karameldar » 22 sep 2012, 16:17
Nece naskodit,od pusenja se zivi 100 godina. Pa bas,sta je tebi Mancini? Jel ti pusi k.u.rac,sta?

YNWA!
-
LiliumBosniacum
-
Kontakt:
Postao/la LiliumBosniacum » 22 sep 2012, 16:19
LarryDavid je napisao/la:a odakle tebi da ce naskoditi

ocito se ne kuzis u medicinu bas...
Ma i ja sam cuo da je rak pluca jako pozeljna stvar.
-
Principatus
-
Kontakt:
Postao/la Principatus » 22 sep 2012, 17:26
Pa dobro korelacija izmedju raka pluca i pusenja nije tolikooo velika, samo 80% svih ljudi sa rakom pluca su pusaci.

Toliko o offtopicu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
alevkov
-
Kontakt:
haha
-
ZOI84
-
Kontakt:
Mislim da ce sutra opet na klupu iako je Tevez truba na zadnje dvije utakmice, Balo vise se i ne sjecam kad je zadnji put dao gol opet ce imati prednost. Nek bude ko i prosli put, Dzeko ude zabije,a City izgubi

-
Adinjo
-
Kontakt:
alevkov je napisao/la:
haha
Haj ga jednom nogom u guzicu, samo za raju

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
Senijad10
-
Kontakt:
Baš si pametan čuj da ga udari za raju koju raju našu u bih pa više raje ga voli nego mrzi cjeli svijet ga obožava a bosanci nevole zato gospodine mancini uinat sutra džeku na klupu pa nek te pljuju ovakvi ko adinjo koji nije vidio dalje od svog kantona inače raja je ružna riječ i simbolizira ime za potlačeni narod ja svoje bližnje zovem prijatelji drugari nikako raja,to je em seljački em bezveze jer mnogi neznaju šta to znači,inače džeko odkad je dobio nogu od amre proigro pravo haman se spasio u zadnji čas.
Senijad Ibričić mama i tata fudbala.
-
LiliumBosniacum
-
Kontakt:
Postao/la LiliumBosniacum » 22 sep 2012, 21:20
Senijad10 je napisao/la:Baš si pametan čuj da ga udari za raju koju raju našu u bih pa više raje ga voli nego mrzi cjeli svijet ga obožava a bosanci nevole zato gospodine mancini uinat sutra džeku na klupu pa nek te pljuju ovakvi ko adinjo koji nije vidio dalje od svog kantona inače raja je ružna riječ i simbolizira ime za potlačeni narod ja svoje bližnje zovem prijatelji drugari nikako raja,to je em seljački em bezveze jer mnogi neznaju šta to znači,inače džeko odkad je dobio nogu od amre proigro pravo haman se spasio u zadnji čas.
Šta je pisac želio da kaže?
-
teodolit
-
Kontakt:
LiliumBosniacum je napisao/la:Senijad10 je napisao/la:Baš si pametan čuj da ga udari za raju koju raju našu u bih pa više raje ga voli nego mrzi cjeli svijet ga obožava a bosanci nevole zato gospodine mancini uinat sutra džeku na klupu pa nek te pljuju ovakvi ko adinjo koji nije vidio dalje od svog kantona inače raja je ružna riječ i simbolizira ime za potlačeni narod ja svoje bližnje zovem prijatelji drugari nikako raja,to je em seljački em bezveze jer mnogi neznaju šta to znači,inače džeko odkad je dobio nogu od amre proigro pravo haman se spasio u zadnji čas.
Šta je pisac želio da kaže?
A odhebala ga raja pa sad kivan na raju.

Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
-
Adinjo
-
Kontakt:
Senijade, smiri dozivljaj, koji ti je

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
Cartman
-
Kontakt:
Ma to je Nedimko u novim akcijama.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
LiliumBosniacum
-
Kontakt:
Postao/la LiliumBosniacum » 22 sep 2012, 21:44
Cartman je napisao/la:Ma to je Nedimko u novim akcijama.
Vidiš, to bi pojasnilo mnogo toga

, pa i samu nejasnoću, nepismenost i nedefiniranost posta

.
-
Senijad10
-
Kontakt:
Sutra sve brez het tricka ne priznajem ako džeko hoće da bude u formi mora da da gol
-
Ibizevic
-
Kontakt:
Senijad10 je napisao/la:Sutra sve brez het tricka ne priznajem ako džeko hoće da bude u formi mora da da gol
Pa jel' mora da da gol ili hat trick da bi bio u formi, nisam te skont'o

-
sanji
-
Kontakt:
Ako sutra ponovo bude strijelac( nadam se da hoce), vrijeme je da neko napravi novi clip,sakupio je dosta novih golova

-
kastel
-
Kontakt:
Dabogda im sutra tri dao!

-
grgr
-
Kontakt:
Lik ladno pise BREZ
-
Senijad10
-
Kontakt:
ja koliko sam sfatio taktiku mancinija ona je da uvijek stavi onoga ko je u prošloj utakmici bio lošiji jer tako zavara protivničkog trenera da stavlja samo iste svi bi znali sastav i onda bi se prilagodili bolje ovako mancini ostavi džeku na klupi kad je strijelac gola ili igra dobro naprimjer venger nema pojma kako da se pripremi sutra a mancini zna i on će staviti džeku jer ovaj ga ne očekuje jer je dao gol realu i sad misli venger da neće igrat kako misli mancini inače a sad će on da primjeni taktiku da ostavi džeku ko iznenađenje i biče đoker iznenada kad sfati venger da nakon golova džeke po običaju završi u rezerve bićemu kasno realno treba da bude gusta utakmica i džeko bi mogo da odluči ako bude igro a ako ne onda bi nego drugi mogo da odsluči ko će pobijediti vjerujem u dijamanta i on će da zabije het trick sutra ko nevjeruje neka gleda ima utakmica na televizoru.
-
Cartman
-
Kontakt:
Senijad10 je napisao/la:ja koliko sam sfatio taktiku mancinija ona je da uvijek stavi onoga ko je u prošloj utakmici bio lošiji jer tako zavara protivničkog trenera da stavlja samo iste svi bi znali sastav i onda bi se prilagodili bolje ovako mancini ostavi džeku na klupi kad je strijelac gola ili igra dobro naprimjer venger nema pojma kako da se pripremi sutra a mancini zna i on će staviti džeku jer ovaj ga ne očekuje jer je dao gol realu i sad misli venger da neće igrat kako misli mancini inače a sad će on da primjeni taktiku da ostavi džeku ko iznenađenje i biče đoker iznenada kad sfati venger da nakon golova džeke po običaju završi u rezerve bićemu kasno realno treba da bude gusta utakmica i džeko bi mogo da odluči ako bude igro a ako ne onda bi nego drugi mogo da odsluči ko će pobijediti vjerujem u dijamanta i on će da zabije het trick sutra ko nevjeruje neka gleda ima utakmica na televizoru.
Eksplodirala mi glava.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester