Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
ode mi 8 cenera na kladionici, i po ko zna koji put ja pusim na kaldi zbog ovih solista
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Kontakt:
Sad mirza pogadja trici i jos faul nad nnjim
Steta, imali su ih u saci i onda usrase 2 napada, a Bosh pogodi tricu. Ako odigraju ovako i u sljedecoj utakmici dobit ce tekmu, jer sumnjam da LBJ moze ponoviti ovu utakmicu.
Evo Mirza pogodi za 2...
Evo Mirza pogodi za 2...
I tehnička i pobjedamirzateletovicc je napisao/la:Sad mirza pogadja trici i jos faul nad nnjim

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
sljedecu tekmu JJ ponavlja igru LBJ-a i serija se ponovo seli u New York 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Kontakt:
Ocijena za teletovica D Gave us no YouTubes to check. 

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Jutro je pametnije od noći, laku noć ekipa i sretno svima sutra na poslu-faxu itd.

kas se igra opet u miami-u ?
Al me ljudi uhakase u depresiju me bacise sad kontam kad prije prodje svo vrijeme od pocetka sezone vrijeme stvarno leti... nebitno mislim da je to to **** imali su sansu medjutim nista nisu pogadjali kad su trebali i morali.
U noci sa srijede na cetvrtakVolvic je napisao/la:kas se igra opet u miami-u ?
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
LloriS je napisao/la:U noci sa srijede na cetvrtakVolvic je napisao/la:kas se igra opet u miami-u ?
hvala i lahku noc svima !

Izgleda da Miamiu niko nista ne moze na istoku 

- Kobe Bryant
- Kontakt:
Znaci 2x imas na manje od 2 min loptu da povedes i Kidd ne trazi time out
,
uzasna 2 napada prvo Garnett dobi loptu na vrhu reketa pa fintira pa nesta iz driblinga preko ruke
,
onda dobar protok lopte Brooklyna i taman odbrana Miami se pocela rasipati trebala jos 2 dodavanja , lopta doddje do JJ on zaustavi protok i kao da postira Lebrona
,
onda pametno Spolstra time-out i lopta naravno na Jamesa udvojili ga i Bosh trica iz coska , pa makar znaju Pirce i Garnett da ih je tako Bosh izbacio 2x 2011 i 2012
i onda opet nije jos sve gotovo opet dobar protok lopte i opet JJ zaustavi
to i opet na Lebrona doduse podkliznu se James i kontakta je definitivno bilo , ali sudije nesmiju svirati 6-tu Jamesu
i tu je sve rjeseno ,
kasnije Brooklyn nezna da igra presig nad Allenom jer jedino do njega nesmije lopta i Miami 2x nadje Allena
Miami se nudio , Brooklyn ovim sami sebe zakucali

uzasna 2 napada prvo Garnett dobi loptu na vrhu reketa pa fintira pa nesta iz driblinga preko ruke

onda dobar protok lopte Brooklyna i taman odbrana Miami se pocela rasipati trebala jos 2 dodavanja , lopta doddje do JJ on zaustavi protok i kao da postira Lebrona

onda pametno Spolstra time-out i lopta naravno na Jamesa udvojili ga i Bosh trica iz coska , pa makar znaju Pirce i Garnett da ih je tako Bosh izbacio 2x 2011 i 2012

i onda opet nije jos sve gotovo opet dobar protok lopte i opet JJ zaustavi

kasnije Brooklyn nezna da igra presig nad Allenom jer jedino do njega nesmije lopta i Miami 2x nadje Allena

Miami se nudio , Brooklyn ovim sami sebe zakucali

ipak je heat prvak ljudi (cuj onog toronto bi glat prosao haha), red je to imati na umu a mirza je protiv takve ekipe imao dobru seriju i treba biti zadovoljan 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Treba opcenito biti zadovoljan Mirzinim igrama u ovoj serijiLenBias je napisao/la:ipak je heat prvak ljudi (cuj onog toronto bi glat prosao haha), red je to imati na umu a mirza je protiv takve ekipe imao dobru seriju i treba biti zadovoljan
Ja petu tekmu necu gledati, nema sanse. Svaka cast Jamesu, skidam kapu, izdominirao je... Ostaje gorak ukus radi Mirze, zatajio je kao i obicno kad se previse digne... Mislim da Netsi imaju samo teoretske sanse da se vrate iz ove situacije...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
slazem se_dreamer_ je napisao/la:Ja petu tekmu necu gledati, nema sanse. Svaka cast Jamesu, skidam kapu, izdominirao je... Ostaje gorak ukus radi Mirze, zatajio je kao i obicno kad se previse digne... Mislim da Netsi imaju samo teoretske sanse da se vrate iz ove situacije...
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- el-fighter
- Kontakt:
Nemoj ti vise nikad gledat Brooklyn, ti samo FIFE igraj._dreamer_ je napisao/la:Ja petu tekmu necu gledati, nema sanse. Svaka cast Jamesu, skidam kapu, izdominirao je... Ostaje gorak ukus radi Mirze, zatajio je kao i obicno kad se previse digne... Mislim da Netsi imaju samo teoretske sanse da se vrate iz ove situacije...

Inace Netsi su imali sve u svojim rukama, ali je nevjerovatno kako su petljali u nekoliko zadnjih napada. A i onaj Bosh bas nadje trenutak kad ce ubost tricu i prelomit utakmicu. Mislim da ce Miami i sljedecu dobiti i da ce to biti kraj za Netse.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
u 98,62068965517241 % slučajeva pri vodstvu od 3:1 ekipa koja ima prednost je prolazila.
Matematika nije na strani Bruklina
Što se tiče Mirze, ne znam na početku dok je igrao ne mogu da se otmem utisku da se i LB nije vidio toliko i da je ekipa imala više prostora jer se vidjelo koliko paze na mirzu.
Matematika nije na strani Bruklina

Što se tiče Mirze, ne znam na početku dok je igrao ne mogu da se otmem utisku da se i LB nije vidio toliko i da je ekipa imala više prostora jer se vidjelo koliko paze na mirzu.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!