Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Novak i Roger u istom dijelu kako sam vidio, Rafa otvara s Millmanom.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Znaci ako se desi finale prije finala ce bit.bodi123 je napisao/la:Novak i Roger u istom dijelu kako sam vidio, Rafa otvara s Millmanom.
23
FEDAL finale...citirajte me slobodno ...
Zadnja izmjena: delinjo, dana/u 22 avg 2019, 18:48, ukupno mijenjano 1 put.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Valja Damira dobit u drugom kolu.delinjo je napisao/la:FEDAL finale...citiratje te me slobodno ...
23
GOAT je napisao/la:Valja Damira dobit u drugom kolu.delinjo je napisao/la:FEDAL finale...citiratje te me slobodno ...
majke ti zar se taj jos uvijek bavi tenisom
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
jolicnikola
- Kontakt:
a u prvom kolu kod dama dva spektakla: Serena protiv Šarapove, a Sisa protiv Vike, spremite se za ta dva meča
Tenis i kladionica.Dobitna kombinacija.delinjo je napisao/la:GOAT je napisao/la:Valja Damira dobit u drugom kolu.delinjo je napisao/la:FEDAL finale...citiratje te me slobodno ...
![]()
![]()
![]()
majke ti zar se taj jos uvijek bavi tenisom![]()
23
@goat bas brate...varalica je to
nego nesto kontam po meni je Rafa prvi favoriti za ovo ...jednostavno zrijeb do finala nije aman zaman,a u finalu ce dobiti umornog protivnika(ROGER - NOVAK) ....ako do istog dodje naravno .
nego nesto kontam po meni je Rafa prvi favoriti za ovo ...jednostavno zrijeb do finala nije aman zaman,a u finalu ce dobiti umornog protivnika(ROGER - NOVAK) ....ako do istog dodje naravno .
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Kad gledam njihova 3 zrijeba niti jedan nije nesto, ali po meni je Novakov ipak najtezi, sad kako ce se sve to na kraju odigrati vidjecemo.
Zenski tenis nikoga ne zanima covjece.jolicnikola je napisao/la:a u prvom kolu kod dama dva spektakla: Serena protiv Šarapove, a Sisa protiv Vike, spremite se za ta dva meča
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Cini mi se da je Djokovicev put najtezi.
Djokovic’s US Open Draw:
1R: Carballes Baena
2R: Querrey/Londero
3R: Lajovic/Kudla
4R: Anderson/Wawrinka/Hurkacz
QF: Medvedev/Fognini/Fritz
SF: Federer
F: Nadal/Thiem
Federer’s US Open Draw:
1R: Q
2R: Dzumhur
3R: Pouille/Kohlschreiber
4R: Goffin/Pella/PCB
QF: Nishikori/Coric/Raonic
SF: Djokovic
F: Nadal/Thiem
Rafa’s US Open Draw:
1R: Millman
2R: Kokkinakis/Q
3R: Verdasco/Q
4R: Isner/Cilic
QF: Zverev/Khachanov/Schwartzman
SF: Thiem/Tsitsipas
F: Djokovic/Federer
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- BosniaBoston
- Kontakt:
Noletov definitivno najtezi.Wawrinka,Medo,Federer i Nadal,ako ne bude igrao na space shuttle nivou ispast ce od jednog
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- BosniaBoston
- Kontakt:
Zar ti nisi govorio da je 2.sedmica vrhunac za Rogeradelinjo je napisao/la:FEDAL finale...citirajte me slobodno ...
#Punoljetstvo
zbog urokaBosniaBoston je napisao/la:Zar ti nisi govorio da je 2.sedmica vrhunac za Rogeradelinjo je napisao/la:FEDAL finale...citirajte me slobodno ...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pošto me je neko pitao kako vidim ždrijeb, ko je dark horse i sl., pa da odgovorim.
Nezahvalno je bilo šta prognozirati, ali eto onako, bez detaljne analize...
Mislim poslije ovakvog ždrijeba da je Rafa čak i prvi favorit za osvajanje, vidim dosta teniskih stručnjaka (kritičara) su to isto odmah izjavili!
Ako, ali sa velikim AKO, Nole prodje Medvedeva recimo u potencijalnom duelu, a Fedex dodje do 1/2 finala i bude meč sa Noletom, onda mi se izgledno čini finale Rafa- Nole!
Ako Medvedev opet iznenadi Noleta, a Fedex dodje do 1/2 finala, onda je finale Rafa-Fedex vrlo vjerovatno!
Kao "dark horse" mi se čini recimo da će to biti Wawrinka ili Fognini, mada ima tu još kandidata.
Kao "bust" Zverev sam skoro siguran, a možda neko i od ovih nadrizvijezda Tsitsipas, Felix, Thiem...

Nezahvalno je bilo šta prognozirati, ali eto onako, bez detaljne analize...
Mislim poslije ovakvog ždrijeba da je Rafa čak i prvi favorit za osvajanje, vidim dosta teniskih stručnjaka (kritičara) su to isto odmah izjavili!
Ako, ali sa velikim AKO, Nole prodje Medvedeva recimo u potencijalnom duelu, a Fedex dodje do 1/2 finala i bude meč sa Noletom, onda mi se izgledno čini finale Rafa- Nole!
Ako Medvedev opet iznenadi Noleta, a Fedex dodje do 1/2 finala, onda je finale Rafa-Fedex vrlo vjerovatno!
Kao "dark horse" mi se čini recimo da će to biti Wawrinka ili Fognini, mada ima tu još kandidata.
Kao "bust" Zverev sam skoro siguran, a možda neko i od ovih nadrizvijezda Tsitsipas, Felix, Thiem...
-
jolicnikola
- Kontakt:
jel je ko ragbi il kriket il p***e materine?Justin je napisao/la:Zenski tenis nikoga ne zanima covjece.jolicnikola je napisao/la:a u prvom kolu kod dama dva spektakla: Serena protiv Šarapove, a Sisa protiv Vike, spremite se za ta dva meča
žrijeb je dobro pomazio rafu
on takve stvari uglavnom debelo iskoristi
on takve stvari uglavnom debelo iskoristi
shevchet je napisao/la:Pošto me je neko pitao kako vidim ždrijeb, ko je dark horse i sl., pa da odgovorim.
Nezahvalno je bilo šta prognozirati, ali eto onako, bez detaljne analize...![]()
Kao "bust" Zverev sam skoro siguran, a možda neko i od ovih nadrizvijezda Tsitsipas, Felix, Thiem...![]()
vidis kako mozes fino pisati
da se vala slozim sa tobom slicno razmisljam....samo i da dodje do polufinala mislim da bi kao na WB i tu odlucivalo par loptica...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Dakle, opet klanje sa Hubertom za titulu. 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Bit cu jako razocaran ako Federer bar ne dodje do polufinala i propisno se potuce s Novakom. Ima tu nezgodnih imena, al realno trebao bi doc do tog polufinala.
Kod Nadala zavisi od toga kako ce igrat ova omladina. Ako budu na nekom nivou moglo bi tu bit problema, al ako Zverev, Thiem i Tsitsipas budu u formi koja ih prati od Wimbledona, Nadal je 99% u finalu, mada ce bit interesantno vidjet i njegov mec sa Isnerom.
Djokovic i nema nesto tezak zdrijeb. Vjv nije ugodno vidjet Querreya u drugoj, odnosno Andersona u cetvrtoj rundi al te igrace velika trojka rjesava lagano u 90% slucajeva. Jedino bi Medvedev mogao bit prijetnja prije polufinala ukoliko uspije ponovit igru sa prethodnog turnira.
Kod Nadala zavisi od toga kako ce igrat ova omladina. Ako budu na nekom nivou moglo bi tu bit problema, al ako Zverev, Thiem i Tsitsipas budu u formi koja ih prati od Wimbledona, Nadal je 99% u finalu, mada ce bit interesantno vidjet i njegov mec sa Isnerom.
Djokovic i nema nesto tezak zdrijeb. Vjv nije ugodno vidjet Querreya u drugoj, odnosno Andersona u cetvrtoj rundi al te igrace velika trojka rjesava lagano u 90% slucajeva. Jedino bi Medvedev mogao bit prijetnja prije polufinala ukoliko uspije ponovit igru sa prethodnog turnira.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.