Jbt kad pogledas ovaj drugi sastav koji je tad bio najjaci realno nivo sigurno slabiji nego trenutni mozda i vise, ali da ne pretjerujemo. Sredina pogotovo plus Stilic. Jedino ovo desno krilo standardno lose.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Reko da ne ispadne arogantno.LjoZee je napisao/la: ↑04 feb 2020, 00:10@braco ne brisi ono nema na cemu. Vidjeli smo svi.
Jbt kad pogledas ovaj drugi sastav koji je tad bio najjaci realno nivo sigurno slabiji nego trenutni mozda i vise, ali da ne pretjerujemo. Sredina pogotovo plus Stilic. Jedino ovo desno krilo standardno lose.![]()
Dobro sastave naravno sam prekopiro s neta ali se sjećam da smo dva dana zaredom igrali s različitim postavama i da je Zaim ako se ne varam zabio onu golčinu protiv Oleksandrie i proslavio je kao Cristiano Ronaldo.
Potpis. Nekad se baš pitam jesam li normalan.braco je napisao/la: ↑04 feb 2020, 00:28Dobro sastave naravno sam prekopiro s neta ali se sjećam da smo dva dana zaredom igrali s različitim postavama i da je Zaim ako se ne varam zabio onu golčinu protiv Oleksandrie i proslavio je kao Cristiano Ronaldo.
Ma šta da ti kažem, ja vjerujem da smo mi forumaši posebna sorta navijača. Bukvalno sve pratimo u vezi kluba i vjerujem da smo dosta upućeniji od dobrog dijela raje koja ono samo ide na tekme i prati zvaničnu. Mislim ono bar mislim da je tako u mom slučaju kad uporedim s ovom mojom rajom od koje neki ne prate forume. Kad bih krenuo nekom jaranu koji ne prati forume pričati čitav historijat o Amar vs Miske, Šiljak, Selimović, Vukotić, Bajramović itd. frajer bi me blijedo gledo ko da pričam o nuklearnoj fizici. Mada nekad i zavidim takvim što ne znaju ništa mimo terena, previše se opterećujemo nekad svi kolektivno ovim stvarima. Ne može nam ništa promaći, jbt kad bi znali ljudi iz mog života da idem na kazahstanke stranice da pratim hoće li nam neko ukrast igrača ili da idem ne nekakve portala a la glas istre da istrazim o Kenanu Hadzicu poslali bi me u Jagomir. Ali jbg Željo je moja i vaša opsesija zato svaki dan i pišemo ovdje.
Prati zvanicnu
od danas pa nadalje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.