vidim ja da si ti lola pravabenajon je napisao/la:Kad vam dodje zijad blekic
šaljivdžija iz mira
ali nisi ti kriv mama te rodila
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
vidim ja da si ti lola pravabenajon je napisao/la:Kad vam dodje zijad blekic
Dosta si govorio pocni pjevatiEdinTM87 je napisao/la:Realno govorim :S
To su dvije situacije kojih se najvise bojim!
O cemu ti majmune?gavran je napisao/la:Dosta si govorio pocni pjevatiEdinTM87 je napisao/la:Realno govorim :S
To su dvije situacije kojih se najvise bojim!
Eto ti deset novinskih clanaka, da citas do besvjesti, pise i ko je kad prn'o u zadnjih 10 dana, a ti se uhvatio bezveznih postova, sta cjepidlacisVlado PD je napisao/la:Koliko ste smorili ovu temu danas strasno, i ja volim da procitam koju vjest o zelji al ovdje se pisu gluposti koje izgovaraju djeca u pjesku u dobi od 3-5 godina... Koliko samo gluposti da ne povjerujes, niko konkretno ne prica o postavi timova, adutima izraelaca, neku analizu intervjua koju je Osim dao, neg samo odbrojavate ove sekunde, nabijate postove i pisete neke gluposti...
Avanes je napisao/la:HEEEPEEEEEK!
Kladim se da 70% ljudi ovde ne zna da nabroji 5 igraca Hapoela, samo znaju da pisu:Isnar je napisao/la:Eto ti deset novinskih clanaka, da citas do besvjesti, pise i ko je kad prn'o u zadnjih 10 dana, a ti se uhvatio bezveznih postova, sta cjepidlacisVlado PD je napisao/la:Koliko ste smorili ovu temu danas strasno, i ja volim da procitam koju vjest o zelji al ovdje se pisu gluposti koje izgovaraju djeca u pjesku u dobi od 3-5 godina... Koliko samo gluposti da ne povjerujes, niko konkretno ne prica o postavi timova, adutima izraelaca, neku analizu intervjua koju je Osim dao, neg samo odbrojavate ove sekunde, nabijate postove i pisete neke gluposti...
jel te ko goni da to citas??? ako ti se ne cita i ako vec sve znas da se ovdje nema sta normalno napisati fino odes log out i zdra'oVlado PD je napisao/la:Kladim se da 70% ljudi ovde ne zna da nabroji 5 igraca Hapoela, samo znaju da pisu:Isnar je napisao/la:Eto ti deset novinskih clanaka, da citas do besvjesti, pise i ko je kad prn'o u zadnjih 10 dana, a ti se uhvatio bezveznih postova, sta cjepidlacisVlado PD je napisao/la:Koliko ste smorili ovu temu danas strasno, i ja volim da procitam koju vjest o zelji al ovdje se pisu gluposti koje izgovaraju djeca u pjesku u dobi od 3-5 godina... Koliko samo gluposti da ne povjerujes, niko konkretno ne prica o postavi timova, adutima izraelaca, neku analizu intervjua koju je Osim dao, neg samo odbrojavate ove sekunde, nabijate postove i pisete neke gluposti...
3 sata 33 minute i 33 sekunde
Sto je najmanje bitno jer svako zna u sat?
Sa Zvezdom sam prozivjeo mnogo dramaticniej trenutke u nasoj blizoj istoriji i mnogo gostovanja, suza i radosti..Avanes je napisao/la:Zelim ja tebi od srca da dozivis ovu nervozu koju mi danas osjecamo.
Evo ti ovdje dosta dobro objasnjenoVlado PD je napisao/la:Koliko ste smorili ovu temu danas strasno, i ja volim da procitam koju vjest o zelji al ovdje se pisu gluposti koje izgovaraju djeca u pjesku u dobi od 3-5 godina... Koliko samo gluposti da ne povjerujes, niko konkretno ne prica o postavi timova, adutima izraelaca, neku analizu intervjua koju je Osim dao, neg samo odbrojavate ove sekunde, nabijate postove i pisete neke gluposti...
Vlado PD je napisao/la:Nikad ne idem na log out
HVALA na zeljama,Vlado PD je napisao/la:Sa Zvezdom sam prozivjeo mnogo dramaticniej trenutke u nasoj blizoj istoriji i mnogo gostovanja, suza i radosti..Avanes je napisao/la:Zelim ja tebi od srca da dozivis ovu nervozu koju mi danas osjecamo.
Al bas zbog tog mi nije jasno, jer mi obicno pred neku vaznu utakmicu vec lagano pijemo pivce u hladu s drustvom i pricamo o utakmici do samog pocetka a ne odbrojavamo minute na forumu, zato mi je to dosta smorno i cudno...
Uglavnom Sretno ZELJI veceras a i vama...