Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

SA1946
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la SA1946 » 21 sep 2012, 16:34

Kako, kao Džekin menadžer, gledate na stalne komentare o Edinovom statusu u Sitiju?

- Donekle razumijem želju javnosti da u svakoj utakmici Edina gleda u početnoj postavi Sitija. Ono što ne razumijem jeste nedavna izjava Amara Osima. Shvatam da on ima veliku želju da Edin što prije promijeni klub, jer bi od tog transfera, baš kao i od prethodnih, klub s Grbavice dobio velike pare i tako napunio klupsku kasu. Očito je da je Željezničaru malo nestalo para. Ali, ne razumijem odakle potreba blatiti momka na jedan klasični mahalski način. Ja sam onaj njegov intervju doživio kao klasično mahalanje negdje u kafani kada se raja zapije pa onda glavni u raji uzme riječ i kaže: "Šta će Džeko, ko je on? Osamnaesti igrač. Sjedi i šuti." Ništa pametno u intervjuu s Osimom u vezi s Edinom nisam pročitao.

- Ipak, Edin je idol nacije, ambasador UNICEF-a, koji je mukotrpnim svakodnevnim radom, talentom i disciplinom na globalnoj pozornici izborio mjesto i smatram da zaslužuje malo više poštovanja od čovjeka koji vodi klub u kome je Edin ponikao. Usput rečeno, kada je Džeko iz Volfsburga prešao u Siti, Željezničar je dobio skoro 1.000.000 eura.

- Je li se neko od čelnika Željezničara zahvalio Edinu na promociji kluba u svijetu, na novcu koji im je donio? Nije. Znam da Edina ne zanimaju priče drugih, da je uvijek vjerovao u sebe i da nikada neće odustati od svojih ciljeva. Na svjetskom tržištu fudbalera, Edin ima visoku cijenu i zbog toga je član engleskog prvaka, čiji je bio drugi strijelac u prošloj prvenstvenoj sezoni. Tako je to, neko prima plaću u Sitiju, neko u Sautemptonu, a neko u Željezničaru - riječi su Redžepagića.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 21 sep 2012, 16:51

Senijad10 je napisao/la: jarane ubacivanje nastasića najviše je iznenadilo kompanija i harta izgledali su ko pogubljeni a džeko je slučajno dao gol jer se onaj golman bacio u krivu stranu i svaka mu čast na procjeni
kazem ja ova diskusija je presuptilna za dzekine fanboye...vrhunski sturcnjaci u bilo kojoj oblasti prave greske i to velike greske...pilot pa pogrijesi....
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'

The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 sep 2012, 18:02

E moj Redzepagicu, ti si najveci Dzekin problem. Bolje ti je suti, dok Dzeko to i sam ne skuzi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 21 sep 2012, 18:05

Cartman je napisao/la:E moj Redzepagicu, ti si najveci Dzekin problem. Bolje ti je suti, dok Dzeko to i sam ne skuzi.
Vala bas, pravi se lafo neki strucnjak a najboljeg strijelca Bundeslige je jedva uspjeo prodati. A najvise mi je smijesan ovaj dio u kojem pare spominje, samo o njima i misli kreten.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 21 sep 2012, 18:38

Kakav god da je, za ovo što je rekao, u potpunosti je upravu.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 sep 2012, 18:54

mandraX je napisao/la:Kakav god da je, za ovo što je rekao, u potpunosti je upravu.
Jasta je nego u pravu.
Kao prvo do neki dan Dzeko je imao najveci transfer iz BL ikada.
Otisao u najjacu ligu kako neki kazu ;) u klub koji je nakon njegovog dolaska poceo osvajati ''tamo neke trofejcice''
Dzeko koji i pored ne bas sjajne minutaze zabija golove i kako rece Vieri postaje jedan od kljucnih igraca za MC prvaka premier lige.
Sad sto je Mancini na svoju ruku i sto je ruku na srce konkurencija u napadu zestoka nije Redzepagic kriv.
Zadnje i najvaznije Dzeko gdje god da ode u drugi klub nece imati toliko love kao sad.U najboljem slucaju mozda slicnu cifru.Njegovim zalaganjem i golovima ce dokazati da itekako zasluzuje mjesto u timu i da je Edin u pravu a ne Mancini.
Ali stoji da je Redzo itekako u pravu,kakav god bio,jer ni Amarovo maslo nije za ramazana.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 21 sep 2012, 18:59, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 21 sep 2012, 18:57

SA1946 je napisao/la:Kako, kao Džekin menadžer, gledate na stalne komentare o Edinovom statusu u Sitiju?

- Donekle razumijem želju javnosti da u svakoj utakmici Edina gleda u početnoj postavi Sitija. Ono što ne razumijem jeste nedavna izjava Amara Osima. Shvatam da on ima veliku želju da Edin što prije promijeni klub, jer bi od tog transfera, baš kao i od prethodnih, klub s Grbavice dobio velike pare i tako napunio klupsku kasu. Očito je da je Željezničaru malo nestalo para. Ali, ne razumijem odakle potreba blatiti momka na jedan klasični mahalski način. Ja sam onaj njegov intervju doživio kao klasično mahalanje negdje u kafani kada se raja zapije pa onda glavni u raji uzme riječ i kaže: "Šta će Džeko, ko je on? Osamnaesti igrač. Sjedi i šuti." Ništa pametno u intervjuu s Osimom u vezi s Edinom nisam pročitao.

- Ipak, Edin je idol nacije, ambasador UNICEF-a, koji je mukotrpnim svakodnevnim radom, talentom i disciplinom na globalnoj pozornici izborio mjesto i smatram da zaslužuje malo više poštovanja od čovjeka koji vodi klub u kome je Edin ponikao. Usput rečeno, kada je Džeko iz Volfsburga prešao u Siti, Željezničar je dobio skoro 1.000.000 eura.

- Je li se neko od čelnika Željezničara zahvalio Edinu na promociji kluba u svijetu, na novcu koji im je donio? Nije. Znam da Edina ne zanimaju priče drugih, da je uvijek vjerovao u sebe i da nikada neće odustati od svojih ciljeva. Na svjetskom tržištu fudbalera, Edin ima visoku cijenu i zbog toga je član engleskog prvaka, čiji je bio drugi strijelac u prošloj prvenstvenoj sezoni. Tako je to, neko prima plaću u Sitiju, neko u Sautemptonu, a neko u Željezničaru - riječi su Redžepagića.
Tuzno da amar osim o Edinu ima takvo misljenje i govori. Pogotov onaj sto nikada nije bio igrac koji je uspio dodati jednu loptu na treningu, a kamo li na utakmici. Smijala mu se cijela YU.
Uostalom radno mjesto i karijere govore i o jednom i o drugom! Mahalski seljakluk. Ne daj nikom ispred sebe!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 21 sep 2012, 19:21

E nek je poklopio vala Osima , svaka mu dala svaka mu je na mjestu :D

THC
Kontakt:

Post Postao/la THC » 21 sep 2012, 19:23

grgr je napisao/la:E nek je poklopio vala Osima , svaka mu dala svaka mu je na mjestu :D
Jeste ga poklopio, ne zna osim šta će sa sobom...

criscito
Kontakt:

Post Postao/la criscito » 21 sep 2012, 20:59

Cartman je napisao/la:E moj Redzepagicu, ti si najveci Dzekin problem. Bolje ti je suti, dok Dzeko to i sam ne skuzi.
A de mi samo reci kako si to zakljucio?

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 22 sep 2012, 11:04

Balotelli se izgleda "propušio", ali ni to nije razlog da ga Mancini kritikuje

"Njegov je izbor da li će pušiti ili ne. Ako želi moje mišljenje, bolje mu je da prestane. Čak i da puši deset cigareta dnevno, dobro je, sve dok postiže golove", rekao je Mancini.

Ma sta fali Mancini, u pravu si ti, profesionalac smije piti i pusitit, nece mu naskoditi, nek on samo zabija :roll:

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 22 sep 2012, 11:28

Kladio bi se da će Baloteli sutra zaigrati, uvijek je preko džekinih leđa se riješavalo ono što bi Balonja zasrao?

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 22 sep 2012, 12:40

Goalgetter je napisao/la:Balotelli se izgleda "propušio", ali ni to nije razlog da ga Mancini kritikuje

"Njegov je izbor da li će pušiti ili ne. Ako želi moje mišljenje, bolje mu je da prestane. Čak i da puši deset cigareta dnevno, dobro je, sve dok postiže golove", rekao je Mancini.

Ma sta fali Mancini, u pravu si ti, profesionalac smije piti i pusitit, nece mu naskoditi, nek on samo zabija :roll:
pa zna mancini...pusenje samo po sebi nije skodljivo...naprotiv... e druga je stvar kad neki ljudi popuse 4 upaljaca dnevno...
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'

The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 sep 2012, 12:40

LarryDavid je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Balotelli se izgleda "propušio", ali ni to nije razlog da ga Mancini kritikuje

pa zna mancini...pusenje samo po sebi nije skodljivo...naprotiv... e druga je stvar kad neki ljudi popuse 4 upaljaca dnevno...
Cuj naprotiv. Odakle ti to svega ti? Moze ti dobro naskodit ako neko u tvojoj kuci pusi, a ne ti sam. Nema veze koliko je, naskodit ce ti koliko-toliko i lik koji prima milione i ciji je glavni adut tijelo mora prestat s tim.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 22 sep 2012, 14:02

da barem zabija, pa nek pusi i saigracima ako hoce....nema gola ove sezone, al et, on zabija :lol:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

maxuz baxuz
Kontakt:

Post Postao/la maxuz baxuz » 22 sep 2012, 14:56

Jes' zabija. Manciniju! Zato ga on i gura! :roll: :lol:

LiliumBosniacum
Kontakt:

Post Postao/la LiliumBosniacum » 22 sep 2012, 15:21

>Dzeko post'o patka:
slika

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 22 sep 2012, 15:23

LiliumBosniacum je napisao/la:>Dzeko post'o patka:
slika
:smajlikojiudaraglavomuzid: :lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 22 sep 2012, 15:34

BIHfan je napisao/la:
Vala bas, pravi se lafo neki strucnjak a najboljeg strijelca Bundeslige je jedva uspjeo prodati. A najvise mi je smijesan ovaj dio u kojem pare spominje, samo o njima i misli kreten.
Po meni je menadzer upravu dok raja bi da odlucuje sta ce dzeko kako ce gdje ici sta raditi pustite covjeka na privatnost on Osimove intervju fino iskuliro jer ga ne zanima nizerazredni trener koji je nasljedio od oca taj posao a ne svojim znanjem. Sigurno da ce Dzeko izaci iz ove da nazemo male krize u minutazi ali dosta je bljuvanja po njemu i menadzeru da treba i sta treba evo dao je go i na Bernabeu i to lijep i ako Bog da krenuce ga opet.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 22 sep 2012, 15:42

LarryDavid je napisao/la:

Šta tebi dođe Mancini, neki bliži rod?

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza i 8 gostiju.