Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Llorente je igračina, nema komplikacija kod njega, odmah cilja na gol, ne pelja loptu, jak kao zemlja, strašna igra glavom.gojzerica je napisao/la:Meni Llorente nije WC napadač.
Evo Yepes i dalje klizi, dosao do centra Milanachi3llo je napisao/la:Vidal kicmolomac![]()
Neka nama MAtrixa, nek ide Quags ako dodje spic
Ja cu slavit odlazak Padoina k'o dolazak WC spica
One of the Calciopoli investigators, Auricchio said: "In Beijing, we saw the real Juventus.
Da, on je veoma dobar napadač, bolji od naših vjerovatno. Ali ono što smo mi tražili, WC napadač, on to nije, iskreno.Oxygen je napisao/la:Llorente je igračina, nema komplikacija kod njega, odmah cilja na gol, ne pelja loptu, jak kao zemlja, strašna igra glavom.gojzerica je napisao/la:Meni Llorente nije WC napadač.
Najbolji napadač dostupan u ovom momentu.
Nista cudno, to smece je krilo dokaze koji bi totalno rjesili slucaj u drugom "svjetlu".Ko ga jbe, nek patiVidal je napisao/la:One of the Calciopoli investigators, Auricchio said: "In Beijing, we saw the real Juventus.
Ma mi smo u derbijima uvijek dobri, nas ce jbat Siene i ostali autobusi.Vidjecemo.GaziHusrevbeg je napisao/la:Allegri će za sve okriviti onaj Muntarijev gol.![]()
Raja, strašna smo ekipa, ali fakat, nema tu puno pametovanja, u Italiji smo nedodrljivi. Mene je samo strah kako ćemo igrati protiv autobusa i krkanluka svaku utakmicu, u Super kupu se najbolje vidjelo šta očekuje naše igrače.
Osilio se malo, bilo je par situacija u kojim je morao dodati loptu, a i ovo što igra je za njega nova pozicija, on je danas bio najistureniji.SoloJuve26 je napisao/la:Nesto mi je Giovinco jos nervorzan, izgleda da nemoe podnijeti taj stress u Juventusu jel se ocekiva puno od njega sada. Nadam se da grijesim i da sto prije pocne zabijati...
Bila je ona situacija kad ga je Vučko proigrao, a on umjesto da nabaci, šutirao.SoloJuve26 je napisao/la:Nesto mi je Giovinco jos nervorzan, izgleda da nemoe podnijeti taj stress u Juventusu jel se ocekiva puno od njega sada. Nadam se da grijesim i da sto prije pocne zabijati...
A i Vidal je nervozan, tako da...SoloJuve26 je napisao/la:Nesto mi je Giovinco jos nervorzan, izgleda da nemoe podnijeti taj stress u Juventusu jel se ocekiva puno od njega sada. Nadam se da grijesim i da sto prije pocne zabijati...
Ne brini, sazreo je on dosta. A vratio se kuci, tako da ce mu svi tu pomoc. Nek se ugleda na Marchisia sto se tice psihe i bice mu lakse.Optimista sam nakon sto sam vidio njegovu igru u Super Kupu, iako po mnogima je solidno odigrao po meni je super igrao jer sam vidio da to nije onaj stari Gio sto ne moze nis da uradi sad mnogo pametnije koristi ono sto ima.SoloJuve26 je napisao/la:Nesto mi je Giovinco jos nervorzan, izgleda da nemoe podnijeti taj stress u Juventusu jel se ocekiva puno od njega sada. Nadam se da grijesim i da sto prije pocne zabijati...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.