Jes jes, bilo je nešto Pariz vs Madrid.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Jes jes, bilo je nešto Pariz vs Madrid.
Mislim da je @Mokes, ako me sjećanje dobro služi, neka me kolega @Joebleck ispravi ako griješim.
Nisi tako pričao kada si ga gledao uživo.JoeBleck je napisao/la: ↑10 mar 2022, 16:27Eh to je to.
Odlicno !
@Moke Koke me svakako uhodi po forumu i inspektorise moje postove.Na ovaj nacin cu ga odstraniti i onda ostane sam njegov pajdara @Rajaz u branjenu Buskeca , najvece ovozemaljske ublehe koja se bavi sportom a ujedno i @Rajaz najveca ubleha foruma i neznalica.
Izvini mi se , prikloni se na stranu znanja i dobit ces pomilovanje.
Aj ba dosadan si.Rajaz je napisao/la: ↑10 mar 2022, 17:00Nisi tako pričao kada si ga gledao uživo.JoeBleck je napisao/la: ↑10 mar 2022, 16:27Eh to je to.
Odlicno !
@Moke Koke me svakako uhodi po forumu i inspektorise moje postove.Na ovaj nacin cu ga odstraniti i onda ostane sam njegov pajdara @Rajaz u branjenu Buskeca , najvece ovozemaljske ublehe koja se bavi sportom a ujedno i @Rajaz najveca ubleha foruma i neznalica.
Štaviše koristio si fraze poput ''svršavanje'' i ''genije'' koji čini Barcelonu genijalnom![]()
Narasto si.JoeBleck je napisao/la: ↑10 mar 2022, 17:07Aj ba dosadan si.Rajaz je napisao/la: ↑10 mar 2022, 17:00Nisi tako pričao kada si ga gledao uživo.JoeBleck je napisao/la: ↑10 mar 2022, 16:27Eh to je to.
Odlicno !
Štaviše koristio si fraze poput ''svršavanje'' i ''genije'' koji čini Barcelonu genijalnom![]()
Gledao sam cure prije , sad gledam zene.
Life is a bitch
Ogroman talent koji je zalutao kod Chola.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.