mi smo nostalgicari evo 8 godina hahahhasarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑25 mar 2021, 12:44
Sudeci po situaciji za sad dugo jos cemo biti nostalgicari. Nadam se da grijesim.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sve ukazuje na takav scenario. Ja ne vidim niti jedan znak koji bi makar nagovijestio neki pomak ka naprijed. Čak su i insajderi koji su u najgorim vremenima znali izbaciti neki pozitivni post potpuno odustali od svega...nemaju ljudi više snage ni da izmišljaju, eto dokle smo došli.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑25 mar 2021, 12:44
Sudeci po situaciji za sad dugo jos cemo biti nostalgicari. Nadam se da grijesim.
-
- Kontakt:
Dejan1921 je napisao/la: ↑25 mar 2021, 13:02Sve ukazuje na takav scenario. Ja ne vidim niti jedan znak koji bi makar nagovijestio neki pomak ka naprijed. Čak su i insajderi koji su u najgorim vremenima znali izbaciti neki pozitivni post potpuno odustali od svega...nemaju ljudi više snage ni da izmišljaju, eto dokle smo došli.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑25 mar 2021, 12:44
Izgubili su ljudi vjeru, znam ljudi koji su prestali skroz pratit u ovih 5 godina. Iz godine u godinu nam se desavaju situacije na koje ne mozemo uticat a pored toga imamo sistem kao da je 1972 i povrh svega toga su nam uslovi trenutno grozni a ni para nemamo. Ja ne vidim nacin na koji mozemo ovo okrenut na dobro, cim ljudi pricaju da su i ti Željovci ugasili telefone pred skupstinu. Ja se nadam da ce izaci na dobro ali ne mislim da ce to biti u narednih 4,5 godina sigruno.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
-
- Kontakt:
zeljodogroba je napisao/la: ↑25 mar 2021, 13:01mi smo nostalgicari evo 8 godina hahahhasarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑25 mar 2021, 12:44
Mi smo nostalgicari uvijek bili i uvijek smo imali vapaj za tim starim vremenima, sto u jednu ruku nije lose jer zaista imamo bogatu historiju i lijepo je prisjetiti se ali je nas problem sto bi mi voljeli zivjeti u toj historiji, a ako se ne pustimo historije i ne okrenemo se buducnosti mogli bi za Mujezinovicem zalit za par godina.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ja znam da neću prestati pratiti, makar u kantonalnoj ligi igrali do kraja mog života. Ali donekle i shvatam ljude koji odustaju, utječe ovo na zdravlje, raspoloženje, neće ljudi dodatno da se sekiraju, živimo u državi gdje se na dnevnoj bazi susrećemo sa jako lošim stvarima. Nisam upućen ali logika i razum mi govore da ako je jedina opcija bila da nam predsjednik postane Samir Cerić jasno je da su od Želje skoro svi digli ruke. Odlaskom Badžaka knjiga je spala na par slova koja niti imaju kapaciteta niti novca da ovo izguraju na pravi put. Zato mislim da je potrebno potpuno smanjiti očekivanja i početi raditi na konsolidaciji u skladu sa trenutnim mogućnostima. Dug će ovo biti proces, ali šta drugo da radimo...sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑25 mar 2021, 13:31Dejan1921 je napisao/la: ↑25 mar 2021, 13:02Sve ukazuje na takav scenario. Ja ne vidim niti jedan znak koji bi makar nagovijestio neki pomak ka naprijed. Čak su i insajderi koji su u najgorim vremenima znali izbaciti neki pozitivni post potpuno odustali od svega...nemaju ljudi više snage ni da izmišljaju, eto dokle smo došli.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑25 mar 2021, 12:44
Izgubili su ljudi vjeru, znam ljudi koji su prestali skroz pratit u ovih 5 godina. Iz godine u godinu nam se desavaju situacije na koje ne mozemo uticat a pored toga imamo sistem kao da je 1972 i povrh svega toga su nam uslovi trenutno grozni a ni para nemamo. Ja ne vidim nacin na koji mozemo ovo okrenut na dobro, cim ljudi pricaju da su i ti Željovci ugasili telefone pred skupstinu. Ja se nadam da ce izaci na dobro ali ne mislim da ce to biti u narednih 4,5 godina sigruno.
Jarane kako da napredujemo kad su nam svi oko kluba i ti zeljovci kao onaj idiot Srdjan Srdic,kako da nas Bog uopste pogleda sa onakvim supcima..Dejan1921 je napisao/la: ↑25 mar 2021, 13:42Ja znam da neću prestati pratiti, makar u kantonalnoj ligi igrali do kraja mog života. Ali donekle i shvatam ljude koji odustaju, utječe ovo na zdravlje, raspoloženje, neće ljudi dodatno da se sekiraju, živimo u državi gdje se na dnevnoj bazi susrećemo sa jako lošim stvarima. Nisam upućen ali logika i razum mi govore da ako je jedina opcija bila da nam predsjednik postane Samir Cerić jasno je da su od Želje skoro svi digli ruke. Odlaskom Badžaka knjiga je spala na par slova koja niti imaju kapaciteta niti novca da ovo izguraju na pravi put. Zato mislim da je potrebno potpuno smanjiti očekivanja i početi raditi na konsolidaciji u skladu sa trenutnim mogućnostima. Dug će ovo biti proces, ali šta drugo da radimo...sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑25 mar 2021, 13:31Dejan1921 je napisao/la: ↑25 mar 2021, 13:02
Sve ukazuje na takav scenario. Ja ne vidim niti jedan znak koji bi makar nagovijestio neki pomak ka naprijed. Čak su i insajderi koji su u najgorim vremenima znali izbaciti neki pozitivni post potpuno odustali od svega...nemaju ljudi više snage ni da izmišljaju, eto dokle smo došli.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Htio je i zelio Vukotic sa ekipom i sigurno bi bio bolji do ovog momenta od Cerica, jer Ceric nije nista uradio. Ali eto nije dobio podrsku samozvanih 'velikih Zeljovaca'.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ja govorim o konkretnim stvarima. Dakle ko je bio opcija na Skupštini. To šta je želio i htio Vukotić i ko je njega podržavao ili nije ne znam. Sve što je do Skupštine došlo je prezentacija sa kampom Dinamo Drezdena i Zlatnom loptom i kopačkom koja je na kraju i izabrana jer je bila jedina.
-
- Kontakt:
Nije to baš tako bilo. Dobio je podršku ali nije mogao naći dovoljan broj zainteresovanih/bogatih/sposobnih ljudi.
Željezničar za život cijeli!
Pa i odustao je pred skupstinu zbog nedostatka podrske gorenavedenih, zbog toga je Ceric ostao kao sto kazes jedina konkretna opcija.Dejan1921 je napisao/la: ↑25 mar 2021, 14:48Ja govorim o konkretnim stvarima. Dakle ko je bio opcija na Skupštini. To šta je želio i htio Vukotić i ko je njega podržavao ili nije ne znam. Sve što je do Skupštine došlo je prezentacija sa kampom Dinamo Drezdena i Zlatnom loptom i kopačkom koja je na kraju i izabrana jer je bila jedina.
-
- Kontakt:
Eldar Šehić golden boy 2020!
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ovo sam napisao u prvom postu: Nisam upućen ali logika i razum mi govore da ako je jedina opcija bila da nam predsjednik postane Samir Cerić jasno je da su od Želje skoro svi digli ruke.bhsport je napisao/la: ↑25 mar 2021, 14:54Pa i odustao je pred skupstinu zbog nedostatka podrske gorenavedenih, zbog toga je Ceric ostao kao sto kazes jedina konkretna opcija.Dejan1921 je napisao/la: ↑25 mar 2021, 14:48Ja govorim o konkretnim stvarima. Dakle ko je bio opcija na Skupštini. To šta je želio i htio Vukotić i ko je njega podržavao ili nije ne znam. Sve što je do Skupštine došlo je prezentacija sa kampom Dinamo Drezdena i Zlatnom loptom i kopačkom koja je na kraju i izabrana jer je bila jedina.
Šta se to tačno razlikuje od ovoga što si ti meni rekao u zadnjem postu: Pa i odustao je pred skupstinu zbog nedostatka podrske gorenavedenih, zbog toga je Ceric ostao kao sto kazes jedina konkretna opcija.
Ja sam rekao digli ruke, ti odustao, dođe na isto.
haha kakv si ti ludjakDejan1921 je napisao/la: ↑25 mar 2021, 13:02Sve ukazuje na takav scenario. Ja ne vidim niti jedan znak koji bi makar nagovijestio neki pomak ka naprijed. Čak su i insajderi koji su u najgorim vremenima znali izbaciti neki pozitivni post potpuno odustali od svega...nemaju ljudi više snage ni da izmišljaju, eto dokle smo došli.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑25 mar 2021, 12:44

Tako je, dodjosmo na isto.Dejan1921 je napisao/la: ↑25 mar 2021, 15:01Ovo sam napisao u prvom postu: Nisam upućen ali logika i razum mi govore da ako je jedina opcija bila da nam predsjednik postane Samir Cerić jasno je da su od Želje skoro svi digli ruke.bhsport je napisao/la: ↑25 mar 2021, 14:54Pa i odustao je pred skupstinu zbog nedostatka podrske gorenavedenih, zbog toga je Ceric ostao kao sto kazes jedina konkretna opcija.Dejan1921 je napisao/la: ↑25 mar 2021, 14:48
Ja govorim o konkretnim stvarima. Dakle ko je bio opcija na Skupštini. To šta je želio i htio Vukotić i ko je njega podržavao ili nije ne znam. Sve što je do Skupštine došlo je prezentacija sa kampom Dinamo Drezdena i Zlatnom loptom i kopačkom koja je na kraju i izabrana jer je bila jedina.
Šta se to tačno razlikuje od ovoga što si ti meni rekao u zadnjem postu: Pa i odustao je pred skupstinu zbog nedostatka podrske gorenavedenih, zbog toga je Ceric ostao kao sto kazes jedina konkretna opcija.
Ja sam rekao digli ruke, ti odustao, dođe na isto.

sto bi moj drug rekao sta bi dao da pogledam dnevnik iz Titinog vremena

@dejan1921 to je ta

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.