FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Sta bi sa petardom?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Uvijek je bilo hasuma,nema vezeKSIVLE je napisao/la:Ovaj poraz može ispasti bolji od rutinske pobjede ako se izvuku prave pouke. Ali nekako mi se čini da ovi slabo izvlače pouke kad se sjetim Intera preklani i Chelsea lani. Prije bih rekao da bi ove labilne curice sad mogle potonuti jer je netko ugrozio njihovu nedodirljivost. Veći problem od poraza je činjenica da je Javi izgubljen za sljedeću utakmicu, a još su neki dobili žute u utakmici koja je trebala biti mirna i bez ikakve štete. Kroos je po meni opet pokazao da je pitschkitsa i tu na njegovoj poziciji bi dobro došao bolji igrač (Isco!). Dantea ste digli kao da je na razini Puyola iz najboljih dana, a on pogriješi ko kakav početnik kod gola. Neuer izgleda zaboravio braniti. Kritike su dobronamjerne, pa se nadam da neće biti vrijeđanja.
P.S. Ove Arsićke provokatore treba ignorirati. Bayern je zasluženo prošao, a i večeras je bio bolji.

VOLIM BAYERN
et sta se desi kad udjes u tekmu u fazonu ´sve je gotovo, dedera da odigramo jednu revijalku´.
covjece, imati 20+ suteva (arsenal je imo 5) i ne zabit
al kad arsenal povede 2:0, nasi se sas.rali ko bebe.
yebem mu misa, budi fer luzer i cestitaj na zasluzenom prolazu.
ps.
effe, zakino nas je za 2 kornera.

covjece, imati 20+ suteva (arsenal je imo 5) i ne zabit

al kad arsenal povede 2:0, nasi se sas.rali ko bebe.
AA23 je napisao/la:sretno dalje, dabodga vas satrali

yebem mu misa, budi fer luzer i cestitaj na zasluzenom prolazu.
ps.
effe, zakino nas je za 2 kornera.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- anton 1983
- Kontakt:
FALA KURCU VIŠE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FALA, DRAGOM, BOGU ISUSU, ALAHU, MAJKI BOŽJOJ, BUDI!!!
FALA VAM NA OVAKVOJ UTAKMICI!!!!!!!!!!!!
Baš jučer ja se dopisujem sa frendom sa goal.coma i pitam ga jel je on ove sezone prije bilo koje tekme i za vrijeme bilo koje tekme, osjetio nervozu, uzbuđenje, žiščanoću. Odgovr je bio oćekivan, jer ja i on slično mislimo o nekim stvarima.
ODGOVOR JE BIO NE!!!
Zašto sam to pito? Moram biti iskren. Ja ove sezone ništa ne osječam, sve nekako gledam ravnodušno, bez emocija i ikakve brige da mi nećemo pobjediti. jednostavno znam da pobjeđujemo.
Danas napokon nakon dugih 10 mjeseci, ja sam osjetio nervozu, žifčanoču, krizu i grizem nokte!!!
NAPOKON!!!!!!!
BMK što ova tekma znači za Bayern, jer za mene znači, da sam ŽIV!!!
FALA, DRAGOM, BOGU ISUSU, ALAHU, MAJKI BOŽJOJ, BUDI!!!
FALA VAM NA OVAKVOJ UTAKMICI!!!!!!!!!!!!
Baš jučer ja se dopisujem sa frendom sa goal.coma i pitam ga jel je on ove sezone prije bilo koje tekme i za vrijeme bilo koje tekme, osjetio nervozu, uzbuđenje, žiščanoću. Odgovr je bio oćekivan, jer ja i on slično mislimo o nekim stvarima.
ODGOVOR JE BIO NE!!!
Zašto sam to pito? Moram biti iskren. Ja ove sezone ništa ne osječam, sve nekako gledam ravnodušno, bez emocija i ikakve brige da mi nećemo pobjediti. jednostavno znam da pobjeđujemo.
Danas napokon nakon dugih 10 mjeseci, ja sam osjetio nervozu, žifčanoču, krizu i grizem nokte!!!
NAPOKON!!!!!!!
BMK što ova tekma znači za Bayern, jer za mene znači, da sam ŽIV!!!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
- MajklRounder
- Kontakt:
Jbg buraz sto niste bili prvi umjesto Schalke-a i igrali bih u 1/4 finalu niste zasluzili ni ovdje da dodjete poklopi se dzamije tiAA23 je napisao/la:Izasli smo sa gorom postavom 2x od vase, vasa klupa najskuplja još![]()
![]()
Dokaz da smo jaki, ali fali to samopouzdanje, cestitke, ali sudac je kriv, mislim da smo trebali proci, pehovi smo mi al se nadam da ce i nas jednom nafaka posjetit, sretno dalje, dabodga vas satrali

Na staroj Blatuši zastava viori i ona govori Čelik je najbolji,ja volim KPD-om i njegov bjeli sjaj,ja volim Čelika i nikog vise znaj !
- anelbavarac
- Kontakt:
Kad se nakoti ovih provokatora
Nesto se ne sjecam da je ijedan bio poslije utakmice u Londonu

Nesto se ne sjecam da je ijedan bio poslije utakmice u Londonu

- amel10071988
- Kontakt:
Jest jestAA23 je napisao/la:Izasli smo sa gorom postavom 2x od vase, vasa klupa najskuplja još![]()
![]()
Dokaz da smo jaki, ali fali to samopouzdanje, cestitke, ali sudac je kriv, mislim da smo trebali proci, pehovi smo mi al se nadam da ce i nas jednom nafaka posjetit, sretno dalje, dabodga vas satrali
A sta je bilo u londonu, iz kakve ste situacije dali go?
i danas 3 kornera nam nije svirao pa opet nikome nista, sudije nisu roboti, niti imaju tehniku kao mi usporen snimak
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
Stvarno odavno nisam gledao da ovako lose igramo, nemoj da nam izgovor bude kako nam je falio Ribery i Svajni, da, to jesu glavni igraci, ali opet i Arsenalu je falilo igraca.Onaj Robben nas je dosta puta izvukao(Fiorentina,Manchester UTD..) a toliko nas je puta ukopo nemogu sad da nabrajam, ali i to sve se moze progledati kroz prste, ali ona njegova sebicnost i bahatost "kao on je nesto ne zadovoljan sto sjedi na klupi", a kad igra nista ne pokazuje, on treba da dobije nogu sto prije i ako se uzme koji milioncic bicemo zadovoljni a kupaca ima zainteresovace se rusi ili turci, a poslace sigurno i dobru ponudu i sretne obje strane.Van Buyten ja stvarno ne znam sta vise taj radi u Bayernu, nije mi jasno nikako.Nikoga nemogu pohvaliti jer svi su odigrali kriminalno, mnogi su me razocarali.
- anton 1983
- Kontakt:
FC BAYERN je napisao/la:Van Buyten ja stvarno ne znam sta vise taj radi u Bayernu, nije mi jasno nikako.

Ma koju si ti tekmu gledo? Pa danas je on bio bolji od Dantea!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
- Bayern@heart
- Kontakt:
GreivisGreivis je napisao/la:Bolje da je Bayern ispao, jer ovi luzeri nece svakako osvojiti.
Al cestitam.

Martinezov start sa crveni, pokrecemo novu dilemu, da li je? Smatram da jeste, kad je Nani, moze i ovaj hadalj.
Ofsajd nije postojao, ono je cisti gol, to je samo 1, minute nadoknade to je novo ostecenje, ukupno, hajrovali ste toliko od sudaca da to nije normalno, + nafakaski gol parmaka Mandzukica
Ofsajd nije postojao, ono je cisti gol, to je samo 1, minute nadoknade to je novo ostecenje, ukupno, hajrovali ste toliko od sudaca da to nije normalno, + nafakaski gol parmaka Mandzukica

nju cemo dat realuNail for Real je napisao/la:Sta bi sa petardom?

kad si vec tu, prenesi najtoplije pozz mom frendu svetom

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
AA23 je napisao/la:Martinezov start sa crveni, pokrecemo novu dilemu, da li je? Smatram da jeste, kad je Nani, moze i ovaj hadalj.

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ma da nije bio los veceras, ali ja nemogu njega da zamislim kako cuva Ronalda,Messia,Lavezzia,Di Mariu, igrace koji su brzi pa on je toliko trom i tako se sporo krece.anton 1983 je napisao/la:FC BAYERN je napisao/la:Van Buyten ja stvarno ne znam sta vise taj radi u Bayernu, nije mi jasno nikako.![]()
Ma koju si ti tekmu gledo? Pa danas je on bio bolji od Dantea!
OVO NAM MORA BITI LEKCIJA
DFL pod hitno mora malo pritisnut ove sudije u UEFA-i, kriminalno je ovo bilo protiv njemačkih ekipa i sinoć i večeras, a svi znaju ovde da ja rijetko govorim protiv sudija (ja mislim da sam o sudijama najviše govorio kad je bio Thomson u pitanju BiH-Francuska)....secer je napisao/la: effe, zakino nas je za 2 kornera.
A bolje sad kritikovat, nego kad zijanimo neku, jer onda bi bilo loš gubitnik.
Ne znam stvarno kako nekom pada na pamet da kaže da je čovjek za nas sudio....
@anto: Pa ti dalje izdaji Česima apartmane, joj da smo ispali, sutra bi bio u Češkoj.....

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Nail for Real
- Kontakt:
Ispuhnucete vi dotad, sile nema da zadrzite formu do kraja sezone.secer je napisao/la:nju cemo dat realuNail for Real je napisao/la:Sta bi sa petardom?![]()
kad si vec tu, prenesi najtoplije pozz mom frendu svetom
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Pozdrav prijatelju moj.Bayern@heart je napisao/la:GreivisGreivis je napisao/la:Bolje da je Bayern ispao, jer ovi luzeri nece svakako osvojiti.
Al cestitam.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- BavaracZenica
- Kontakt:
Sta ti cestitas ba, mrzis Bayern iz dna duse, aj odleprsajGreivis je napisao/la:Bolje da je Bayern ispao, jer ovi luzeri nece svakako osvojiti.
Al cestitam.
FC Bayern !!!!!
U aaaaa,al nas lupi po usima huh,neka neka dobro je to,trebalo nam je ovo i to u Minkenu,treba malo prizemljiti i najbolje.Ovdje su mnogi pisali da ce mo dominirati i da ce biti dobinacija a bilo zamalo eliminacija.Bayern mora imati disciplinu i borbenost a to veceras je izostalo,kako ce i biti pored Roben koji misli da je glavna faca
,Kroos definitivno ima problema, Muller vise nije znao gdje da trci,ali hajd samo je i trcao moze proci.Sve u svemu sad se lahko zaje*avati kad smo prosli,ali bilo me prpa,zamalo nas izboli na nasem terenu.Fijuuuu.Iskreno mi nji podcjenili i aljkavo igrali,a oni hudnjaci da se nisu toliko prepali mogli su nas i izbaciti samo da su shvatili da mi igramo najslabi mec sezone.I neka, nek nam govore da smo se provukli , i treba kad smo se digli u nebesa,a stoji to da smo veceras promasili dosta toga sto nije uobicajno u zadnje vrijeme.
Da Bayern je najbolji ali kada to dokaze igrom na terenu,jedan poraz ko ni jedan, hajdmo sad vratiti dugove Leverkuzenu i strpati im koji go viska.

Da Bayern je najbolji ali kada to dokaze igrom na terenu,jedan poraz ko ni jedan, hajdmo sad vratiti dugove Leverkuzenu i strpati im koji go viska.
VOLIM BAYERN
- supermario
- Kontakt:
A dobro sad.... ako bi se vec sreli Bayo i Real forma i nebi bila toliko vazna jer evo ti vcrs recimo dobar prmjer... Taj derbi bi vec bio prica za sebeNail for Real je napisao/la: Ispuhnucete vi dotad, sile nema da zadrzite formu do kraja sezone.

Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.