Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
- Kontakt:
Re: Arsenal
Veoma bitna pobjeda da se malo smire strasti, promasili smo dosta dobrih sansi to jest njihov impresivni golman ih je sve poskidao. skidam kapu nasem kapitenu na velicanstvenoj partiji, dvije kljucne sitacije je rijesio u nasu korist, kad je skinuo nakon jedne kontre loptu sa glave Zamori koju sam vidio u golu i kad je iznudio crveni karton napravio faul ali je izvadio zivce onom glupanu koji nakon udaranja zasluzeno dobija crveni.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- vedofeelgood
- Kontakt:
Pa sigurno da nece ni Jacka a ni Cazorlu na klupicu poslati, a i meni je svejedno ko igra, samo da igra dovoljno dobro i kako treba
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Danas se vidjelo koliko i Sagna znaci za ovu ekipu,jednostavno covjek igra i napad za razliku od Jenkinsona koji je istina sasvim solidan u defanzivi ali vidljivo je da Sagna mnogo vise ucestvuje u akcijama ..
Giroud mora igrati !!
Wilsher je fizicki napredovao,mnogo je jaci nego prije ozlijede,teretana majka
Giroud mora igrati !!
Wilsher je fizicki napredovao,mnogo je jaci nego prije ozlijede,teretana majka

Jako vam izgleda dvojac Cazorla-Arteta,stvarno jako..
Arsha pokazuje znakove zivota
Arsha pokazuje znakove zivota

Arsha je kao dioda sa dvije boje. Malo zeleno, malo crveno.
U svakom slucaju je bio dobar.
Ovo je super proslo, uzeli su se bodovi ali ne lahko. Znaci, nema dizanja pred United. Taman ono najbolje u ovom momentu, neka oni budu favoriti.
(nemaju ni oni razloga za dizanje ali svejedno, favoriti jesu u Manchesteru, i neka su)

Ovo je super proslo, uzeli su se bodovi ali ne lahko. Znaci, nema dizanja pred United. Taman ono najbolje u ovom momentu, neka oni budu favoriti.

(nemaju ni oni razloga za dizanje ali svejedno, favoriti jesu u Manchesteru, i neka su)
- vedofeelgood
- Kontakt:
Ne znam za vas al mene je Ramsey danas nervirao drama
Arsene Wenger
Arsene Wenger
- TheVerminator
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false; 

Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Skromno nema štaTheVerminator je napisao/la:

Arsene Wenger
Arsene Wenger
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Zalosno kakvih sve ljudi ima. Neki zele Gervu povredu, neki samo spominju Ramseya kad je bilo i gorih igraca. Ali ova dvojcia se svaku utakmicu MORAJU pljuvati. Valjali ili ne, u Arsenalu ce uviejk biti Ramsey i Gervinho najgori. Gervinho bar za razliku od Walcotta i Cazorle smije uzeti loptu, smije krenuti, smije nesto poksuati, i koliko god da to ne valja bolje je od bjezanja od lopte sto trenutno Cazorla a i Walcott rade.
Celik!3,2,2.
Što hejt na Walcotta, čovjek jedva i da igra. Pa ne starta utakmica, plus bio povrijeđen. ne razumijem..
a i kad udje daleko od tog da je loš
a i kad udje daleko od tog da je loš
Zadnja izmjena: nedim1993, dana/u 27 okt 2012, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.
Vođa zna.
-
- Kontakt:
Ne znam samo sta je Gervinho kriv danas, nije ni 10. minuta bio na terenu za razliku od Cazorle koji je bio neprimjetan danas a promasio je nesto sto ni Gervinho ne bi promasio...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- vedofeelgood
- Kontakt:
Pa hos to reci da te nije Ramsey nervirao sa svojim greskama ?
Arsene Wenger
Arsene Wenger
Hoces reci da je danas Ramsey odigrao dobru utakmicu ? Jadna smo mi ekipa ako cekamo da nam taj kreira napade i sanse,za njega je asistencija misaona imenica ,.Danas tri,cetri centarsuta uputio u gol aut i jedino vrijedno pomena je izdvojiti onaj dosta dobar udarac kada je golman odlicno reagovao,.Ima on dobru tehniku ali sta mu vrijedi kada je spor i cesto sporo razmislja,nema zadnji pas,nema dugu loptu i mora se naci bolje rijesenje za njegovu poziciju,.Istina danas je trebao igrati krilo ali on to ne moze igrati jer nema brzinu a nema ni centarsut,pokazao je to mnogo puta,.Dovoljno je usporedbu napraviti izmedju njega i Jacka jer igraju istu poziciju i vidis da je ogromna razlika u kvaliteti,.Jack konstantno ide na igraca,pokusava napraviti visak,ubrzati malo igru,trazi dupli pas,dakle radi sve ono sto prvi ne radi,.AllGunsBlazing je napisao/la: Zalosno kakvih sve ljudi ima. Neki zele Gervu povredu, neki samo spominju Ramseya kad je bilo i gorih igraca. Ali ova dvojcia se svaku utakmicu MORAJU pljuvati. Valjali ili ne, u Arsenalu ce uviejk biti Ramsey i Gervinho najgori. Gervinho bar za razliku od Walcotta i Cazorle smije uzeti loptu, smije krenuti, smije nesto poksuati, i koliko god da to ne valja bolje je od bjezanja od lopte sto trenutno Cazorla a i Walcott rade.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Walcott ne uradi nista lose, medjutim Walcott ne uradi nista,a to je gore od ove prve situacije. Niko mi ne moze reci da Walcott koji jednom ili dva puta dirne loptu u 20 minuta koje igra je gori od Gervinha koji nekad prodje, nekad ne, nekda se i spetlja, ali bar nesto pokusava i nije ga strah primiti loptu.
@Chily Naravno da necu, nego samo kad on i Gerv i odigraju i ne odigraju lose oni su glavni krivci. Ramsey nije igrao na svojoj poziciji, on je danas bio krilo do ulaska Walcotta, naravno pozicija koju ne bi smio igrati. Samo Cazorla je bio gori, zadnje tri utakmice je ocajan, pa ga opet niko ne pljuje vec je Ramsey glavni krivac za sve iako je sve tri poceo za njeg losoj poziciji. Mislim meni je Ramsey drag, ali bio je danas los, medjutim mrzim kda se jedan igrac stalno pljuje a drugi igra isto tako lose ali se cak niti ne kritikuje. I sad ce neko reci pa Cazorla imao dobrih utakmica, imao je i Ramsey a neki su ga i tad pljuvali.
Medjutim Ramsey nije bitan, nego Gerv. Mnogi zele njegovu povredu, ne mogu gledati utakmice sa njim i slicno, i draze im je vidjeti Oxa(koji je nula ove godine) Gnabrya(koji je glavni krivac za drugi gol protiv Salkea) Shavu(koji je majstor, ali kombinacija lose pozicije plus njegov rad, skroz lose) te Walcotta(koji u svim utakmicama koje je igrao, nebitno pocinjao ili ne, se sakrivao od lopte, ne dribla nikako). E to mi niej jasno. Bolje je pogrijesiti nego ne uraditi nista. I da Gervinho je golovima donio mnogo korisnog Arsenalu ove godine, nije mnogo prilika ni promasio, driblinge svako gubi pa i on, mogao je bolje, ali nije toliko los koliko se predstavlja.
@Chily Naravno da necu, nego samo kad on i Gerv i odigraju i ne odigraju lose oni su glavni krivci. Ramsey nije igrao na svojoj poziciji, on je danas bio krilo do ulaska Walcotta, naravno pozicija koju ne bi smio igrati. Samo Cazorla je bio gori, zadnje tri utakmice je ocajan, pa ga opet niko ne pljuje vec je Ramsey glavni krivac za sve iako je sve tri poceo za njeg losoj poziciji. Mislim meni je Ramsey drag, ali bio je danas los, medjutim mrzim kda se jedan igrac stalno pljuje a drugi igra isto tako lose ali se cak niti ne kritikuje. I sad ce neko reci pa Cazorla imao dobrih utakmica, imao je i Ramsey a neki su ga i tad pljuvali.
Medjutim Ramsey nije bitan, nego Gerv. Mnogi zele njegovu povredu, ne mogu gledati utakmice sa njim i slicno, i draze im je vidjeti Oxa(koji je nula ove godine) Gnabrya(koji je glavni krivac za drugi gol protiv Salkea) Shavu(koji je majstor, ali kombinacija lose pozicije plus njegov rad, skroz lose) te Walcotta(koji u svim utakmicama koje je igrao, nebitno pocinjao ili ne, se sakrivao od lopte, ne dribla nikako). E to mi niej jasno. Bolje je pogrijesiti nego ne uraditi nista. I da Gervinho je golovima donio mnogo korisnog Arsenalu ove godine, nije mnogo prilika ni promasio, driblinge svako gubi pa i on, mogao je bolje, ali nije toliko los koliko se predstavlja.
Celik!3,2,2.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Protiv Gervinha nemam nista protiv, sto je odigrao odigrao je sasvim zadovoljavajuce, neka igra ovako kako igra i bice to dobro.
Arsene Wenger
Arsene Wenger
Ovo je danas bilo na guzove, al bukvalno. Bitno je da smo dosli do bodova i da u pozitivnoj atmosferi cekamo tekmu sa Unitedom. Danas je bila prava patnja gledati utakmicu, pa sam i ugasio TV, al opet me nesto vuklo dap ogledam do kraja. Propustio sam tacno toliko da vidim gol koji smo postigli. Kasnije sam vidio da smo i njega ugurali na jedvite jade, ali treba uzeti u obzir da se QPR vecim dijelom susreta branio, i to veoma dobro. Cak su uspjeli nekoliko puta i zaprijetiti, a najbolju priliku su imali kada je Mackie predriblao pola tima, ali sa 2 metra je pucao ravno u golmana. Mi smo imali vise prilika, ali i pored toga samo jedan gol. Cazorla je imao jednu mrtvu sansu kada je loptu nabio nebu pod oblake i drugi put kada mu je golman odlicno odbranio. Jack se vratio jaci nego sto je otisao, ali se vidi da mu treba jos vremena da se prilagodi tempu. On i Diaby na sredini, Arteta poluspic, Cazorla lijevo, Ox desno u napad da stavis Chamakha mora zabit 5 golova iz 8 utakmica 

e sta bi dao da je fabregas osto u arsenalu
Odmoriće se Cazorla, biće dobar opet, imamo Wilsherea. Biće to OK ljudi šta galamite 
Raduje činjenice da smo dozvolili najmanje udaraca u okvir gola i da smo uz celzi najmanje i primili golova. Što je veoma veoma dobra stvar.
Na zimu ja bi doveo napadača i krilo i nikog više.

Raduje činjenice da smo dozvolili najmanje udaraca u okvir gola i da smo uz celzi najmanje i primili golova. Što je veoma veoma dobra stvar.
Na zimu ja bi doveo napadača i krilo i nikog više.
Vođa zna.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Tj. nekog da pripomogne Giroudu koji ce mislim u naredna dva mjeseca dati maximum 5-6 golova, vise ne, i krilo jer walcott ode i Gervinho se sad povrijedio
To si u pravu @Nedime

Arsene Wenger
Arsene Wenger
Meni je žao osoba koje žele povredu gervinhu (kazem osoba jer čovjek to nikad nebi poželio) kao što AGB veli jedini igrač koji nešto pokuša,npr cazorla danas u situaciji 3 na 3 nema kome dodati jednostavno stade,i onda se svi vratiše,kako vidim to vam je draže nego da je pokušo predriblat i centrirat ili što već,al on se ne zove gerv..Cazorla i santos danas daleko najgori,puno meljanja,pogrešni pasova,glupih pokušaja.
Zar je moguće da na cijeloj utakmici nije upućen ni jedan kvalitetan centaršut,pa onaj Giroud malo koji dvoboj glavom je izgubio(ja sam samo jedan vidio) a oni u cijeloj utakmici ni jedan centaršut kako valja.Kad je pokušano pokušo je Ramsey i to je bilo Bože sačuvaj ili u aut ili u korner..Treba nam jedan Rosicky i Aršavin koliko god oni bili stari ili neznam ni ja to su likovi koji su većinom davali dobre lopte u sredu (npr Aršavin za Henrya prošle,Rosa za Verma i Rvpa čini mi se)
Ovo konstantno dizanje u oblake Diabya mi isto donekle nije jasno,pa lik je nešto ko Podolski,danas dobro sutra srednje prekosutra dobro,pa me nema nigdje,što je gore toliko ga povrede muče da mi je smiješno kad neko se oslanja na njega,pardon ne oslanjamo se na njega da ga ne povrijedimo nego kalkuliramo da bi mogao nekad bit bitan na terenu.
Zar je moguće da na cijeloj utakmici nije upućen ni jedan kvalitetan centaršut,pa onaj Giroud malo koji dvoboj glavom je izgubio(ja sam samo jedan vidio) a oni u cijeloj utakmici ni jedan centaršut kako valja.Kad je pokušano pokušo je Ramsey i to je bilo Bože sačuvaj ili u aut ili u korner..Treba nam jedan Rosicky i Aršavin koliko god oni bili stari ili neznam ni ja to su likovi koji su većinom davali dobre lopte u sredu (npr Aršavin za Henrya prošle,Rosa za Verma i Rvpa čini mi se)
Ovo konstantno dizanje u oblake Diabya mi isto donekle nije jasno,pa lik je nešto ko Podolski,danas dobro sutra srednje prekosutra dobro,pa me nema nigdje,što je gore toliko ga povrede muče da mi je smiješno kad neko se oslanja na njega,pardon ne oslanjamo se na njega da ga ne povrijedimo nego kalkuliramo da bi mogao nekad bit bitan na terenu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.