FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

supermario
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la supermario » 13 mar 2013, 23:03

Ma jest da je utakmica bila za srčke, al na kraju mi bi sladji prolaz jer se ponovo osjeti duh LP.
Mada neko vec dobro rece- ovo ce stvoriti mrlju na zasluzen prolaz Baye.
Vidim da neki kao dolaze da provociraju :lol:. Bayern jeste odigrao lose, pa sta sad ?? nije kraj svijeta - bit ce bolje ha ya.
Teren je bio dosta klizav, i ko je malo pazljivije posmatrao suteve sa distance u prvom poluvremnu, moglo se vidjeti kako je stajna noga nestabilna pa su zato sutevi bili dosta traljavi. Arsenal jeste pokazao zube, i ibli su konkretni iako nisu bogzna ni oni stvarali neke prilike..
Sta jos reci....... HEGEMONIJA je uzdrmana :mrgreen:
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 13 mar 2013, 23:03

Ma nista ovo treba zaboraviti pod hitno,tekma odigrana kriminalno lose od ovog ne moze tako da idemo dalje.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 13 mar 2013, 23:04

MajklRounder je napisao/la:
AA23 je napisao/la:slika

Prosjecna ekipice, sretno sa ostalima, dabogda vas satrali, ne zasluzujete dalje..
Ajde sta seres bezveze svoje fustracije ispoljavas ovdje,ne brini se nece sigurno,igrao je Bayern i gore tekme pa je bio u finalu ... vidimo se sljedece godine ;)

Vas je onaj parmak Mandzukic doveo u narednu rundu, kakav hadaljski go, u stilu Dzeke, onako balkanski znas :lol:

Neuer papak, cuva loptu, trebo ga je onaj jos nogom u usta, papan, tu su otisle 2 minute + samo 3 minute, hvala suci, unistili ste bolju ekipu, sretno vam dalje, dabogda vas satrali.

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 13 mar 2013, 23:06

Nije mi krovo što smo izgubili, krivo mi je što smo utakmicu igrali kao prijateljsku, krivo mi je što je roben opet stari, neznam što ga nije izvadio nakon 45 min da je Messi on bi meni na klupu, krivo mi je što Jupp uvodi gomeza koji ni u napadu ni u odbrani ne postoji jednostavno
Kroos dizel žešći nula veceras,
Muller se borio definitivno, ali Martinez i Dante su najbolji medju najgorima

Ali neka, valjda ovo bude opomena za ubudće
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 13 mar 2013, 23:07

momak nesto nisi dobar :lol:

arsenal nije ostecen.prije bi rekao da je bayern u prvoj teze ostecen nego sad arsenal za ovo zaleđe.

MajklRounder
Kontakt:

Post Postao/la MajklRounder » 13 mar 2013, 23:07

AA23 je napisao/la:

Prosjecna ekipice, sretno sa ostalima, dabogda vas satrali, ne zasluzujete dalje..
Ajde sta seres bezveze svoje fustracije ispoljavas ovdje,ne brini se nece sigurno,igrao je Bayern i gore tekme pa je bio u finalu ... vidimo se sljedece godine ;)

Vas je onaj parmak Mandzukic doveo u narednu rundu, kakav hadaljski go, u stilu Dzeke, onako balkanski znas :lol:

Neuer papak, cuva loptu, trebo ga je onaj jos nogom u usta, papan, tu su otisle 2 minute + samo 3 minute, hvala suci, unistili ste bolju ekipu, sretno vam dalje, dabogda vas satrali.
jbg kume ispali ste ne mogu vas ja 1/4 progurati djaba se zalis ovdje,jel Bayern kriv sto ste imali 3 suta u Londonu ?
Na staroj Blatuši zastava viori i ona govori Čelik je najbolji,ja volim KPD-om i njegov bjeli sjaj,ja volim Čelika i nikog vise znaj !

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 13 mar 2013, 23:07

MajklRounder je napisao/la:,jel Bayern kriv sto ste imali 3 suta u Londonu ?
Pa i je! :lol:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 13 mar 2013, 23:08

Ovaj poraz može ispasti bolji od rutinske pobjede ako se izvuku prave pouke. Ali nekako mi se čini da ovi slabo izvlače pouke kad se sjetim Intera preklani i Chelsea lani. Prije bih rekao da bi ove labilne curice sad mogle potonuti jer je netko ugrozio njihovu nedodirljivost. Veći problem od poraza je činjenica da je Javi izgubljen za sljedeću utakmicu, a još su neki dobili žute u utakmici koja je trebala biti mirna i bez ikakve štete. Kroos je po meni opet pokazao da je pitschkitsa i tu na njegovoj poziciji bi dobro došao bolji igrač (Isco!). Dantea ste digli kao da je na razini Puyola iz najboljih dana, a on pogriješi ko kakav početnik kod gola. Neuer izgleda zaboravio braniti. Kritike su dobronamjerne, pa se nadam da neće biti vrijeđanja.

P.S. Ove Arsićke provokatore treba ignorirati. Bayern je zasluženo prošao, a i večeras je bio bolji.
Zadnja izmjena: KSIVLE, dana/u 13 mar 2013, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 13 mar 2013, 23:09

Nisam u zivotu ovoliko zagrijesio, sta su sebi dozvolili u 90 minuta zamalo da propadne sve sto se gradilo cijelu sezonu.
Samo ne znam sta se ovi arsenalovci bune, to se niko ne sjeca da je tamo trebalo biti 0:3. Nezasluzeno prosli, na osnovu cega, sta je to Arsenal pokazao u 2 utakmice, koliko su sansi veceras stvorili? Rijecima se ne moze opisat koliko Ribery i Shweini fale, a ne mogu prezalit sto se ovog rahiticnog Robbena nije utrpalo nekom dok se moglo bilo sta dobit za njega.
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija

MajklRounder
Kontakt:

Post Postao/la MajklRounder » 13 mar 2013, 23:11

Genghis je napisao/la:
anelbavarac je napisao/la:
Genghis je napisao/la:Kakva jadna ekipa, pa ni protiv arsenalove škole fudbala ne mozete proći pošteno :lol: :lol:
Koje je ovo gofno??
Ajmo razlaz ;)
Sta si ti , neka policija :lol: luzerska ekipa umalo da izgubi od arsenalove omladine :lol:
1-4 , sjecas se ? ;)
Na staroj Blatuši zastava viori i ona govori Čelik je najbolji,ja volim KPD-om i njegov bjeli sjaj,ja volim Čelika i nikog vise znaj !

SemaFCBM
Kontakt:

Post Postao/la SemaFCBM » 13 mar 2013, 23:11

AA23 je napisao/la:

Majstore,šta pričaš? Kakva bolja ekipa?

Pogledaj statistiku ludače iskompleksirani,Bayern je dominirao u svim segmentima svih 90 min.
Zadnja izmjena: SemaFCBM, dana/u 13 mar 2013, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 13 mar 2013, 23:12

Bolje da je Bayern ispao, jer ovi luzeri nece svakako osvojiti.

Al cestitam.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 13 mar 2013, 23:12

KSIVLE je napisao/la:Ovaj poraz može ispasti bolji od rutinske pobjede ako se izvuku prave pouke. Ali nekako mi se čini da ovi slabo izvlače pouke kad se sjetim Intera preklani i Chelsea lani. Prije bih rekao da bi ove labilne curice sad mogle potonuti jer je netko ugrozio njihovu nedodirljivost. Veći problem od poraza je činjenica da je Javi izgubljen za sljedeću utakmicu, a još su neki dobili žute u utakmici koja je trebala biti mirna i bez ikakve štete. Kroos je po meni opet pokazao da je pitschkitsa i tu na njegovoj poziciji bi dobro došao bolji igrač (Isco!). Dantea ste digli kao da je na razini Puyola iz najboljih dana, a on pogriješi ko kakav početnik kod gola. Neuer izgleda zaboravio braniti. Kritike su dobronamjerne, pa se nadam da neće biti vrijeđanja.
pravi si stručnjak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 13 mar 2013, 23:13

Izasli smo sa gorom postavom 2x od vase, vasa klupa najskuplja još :lol: :lol:

Dokaz da smo jaki, ali fali to samopouzdanje, cestitke, ali sudac je kriv, mislim da smo trebali proci, pehovi smo mi al se nadam da ce i nas jednom nafaka posjetit, sretno dalje, dabodga vas satrali :mrgreen:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 13 mar 2013, 23:14

Sad sudija kriv, a ne svira u prvom poluvremenu čist kornes za Bayern i još masu drugih stvari.

A jeste i vi smiješni, ne dajte se provocirat, pa da su druge ekipe igrale bez dva najbolja igrača( Riberyja i Schweinsteigera), izletili bi od Arsenala koji je večeras pružio najbolju partiju sezone (što je stvarno nevjerovatno).

Prema tome, na provokacije samo kulirat ;)
Ovo je najlošije izdanje Bayerna ove sezone i naravno da su me neke stvari nervirale, ali dosta je za ovo i javnost kriva, pa i mi na forumu smo se presigurno osjećali. I svi koji ste bili previše sigurni da se lako dolazi do klempe, zahvalite Bogu što baksuzluk niste navukli na ovaj tim.... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 13 mar 2013, 23:16

effe_sa je napisao/la:Ovo je najlošije izdanje Bayerna ove sezone i
Lošije smo odigrali protiv Batea! :lol:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 13 mar 2013, 23:17

AA23 je napisao/la:Izasli smo sa gorom postavom 2x od vase, vasa klupa najskuplja još :lol: :lol:

Dokaz da smo jaki, ali fali to samopouzdanje, cestitke, ali sudac je kriv, mislim da smo trebali proci, pehovi smo mi al se nadam da ce i nas jednom nafaka posjetit, sretno dalje, dabodga vas satrali :mrgreen:
po cemu ste trebali proci?? ovo je bilo potcjenjivanje od strane Bayerna...igrali ste skoro u najjacem sastavu u Londonu pa gdje ste bili?? i vcrs se niste sastali s loptom kako treba..vise sreca nego umijece...po tvojoj prici bi se reklo da je Bayern igrao u najjacem sastavu...

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 13 mar 2013, 23:17

Javi Martinez najbolji pojedinac vcrs u Bayernovoj postavi. Cestitke na prolazu. Zasluzeno.

United Rule
Kontakt:

Post Postao/la United Rule » 13 mar 2013, 23:17

Jel ovo bajern povrijedjen pa nije igrao veceras?
>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
<- KNVB -> World Cup 2010

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 13 mar 2013, 23:18

Arsenal pruzio najbolju partiju sezone. :lol:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.