Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Tako je otkad su dosli arapi i Roman. Ako trziste kaze da on vrijedi 40 miliona eura, onda toliko i vrijedi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Ne radi se o tome nego o činjenici da za iste pare možeš kupit trojicu boljih igrača. SAF bi mogao ispasti najveći levat ako tutne toliku lovu za lika koji doslovce zna samo napraviti biciklo.Cartman je napisao/la:Tako je otkad su dosli arapi i Roman. Ako trziste kaze da on vrijedi 40 miliona eura, onda toliko i vrijedi.
Koga brate? Ocito da su Fergie i scouti procjenili da je Lucas ogroman potencijal. Ne znam stvarno koga bi trebao kupit umjesto njega. Jedino Hazard, kojeg je i probao kupit. Znaci pricamo o igracu koji ima potencijala da bude na nivou Ronalda.NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Ne radi se o tome nego o činjenici da za iste pare možeš kupit trojicu boljih igrača. SAF bi mogao ispasti najveći levat ako tutne toliku lovu za lika koji doslovce zna samo napraviti biciklo.Cartman je napisao/la:Tako je otkad su dosli arapi i Roman. Ako trziste kaze da on vrijedi 40 miliona eura, onda toliko i vrijedi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Možda sam ja lud, al ja u tom igraču ne vidim ni R od Ronalda. Vidjećemo, nadam se da griješim.Cartman je napisao/la: Koga brate? Ocito da su Fergie i scouti procjenili da je Lucas ogroman potencijal. Ne znam stvarno koga bi trebao kupit umjesto njega. Jedino Hazard, kojeg je i probao kupit. Znaci pricamo o igracu koji ima potencijala da bude na nivou Ronalda.
-
- Kontakt:
Mislim da bi sada trebalo otvoriti raspravu..kako je uobicajno..tradicija
..ko je bolji Moure ili Oscar 

po meni bolji je Moura, aa Oscar je vec prosao ljekarske preglede Chelsea cini mi se
-
- Kontakt:
mah druze mladi obojica..vrijeme ce pokazati a nije mi cilj bio otvoriti raspravu na tu temu nego gledajuci nedavna desavanja ucinilo mi se da bi to sljedeci korak bio
...kagava vs hazard...rekoh sada ce ovo 

Kad vidim ove komentare puno je dati ovako onako... pa ne dajete vi iz svog dzepa te pare, nece te mu vi davati platu
Doslo je vrijeme da najtalentovaniji igraci kostaju toliko i sta je tu je... Ako ne pratis taj "trend" nema te nigdje i gotovo.

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Et agent od moure izjavio da su odbili i zadnju ponudu koju je United slao i kaze da United nece vise slati,jer su dostigli svoj limit!Tako da je ta stvar zavrsena..Sada ce se kao posvetiti svom starom klubu i gotovo...
Et sada oni koji su rekli da je previse dati,mozda se i u pravu...ali isto tako i necemo se uvjerit...necemo nikada saznati!Bilo bi mi drago da je dosao,cao Moura!
Et sada oni koji su rekli da je previse dati,mozda se i u pravu...ali isto tako i necemo se uvjerit...necemo nikada saznati!Bilo bi mi drago da je dosao,cao Moura!
http://www1.skysports.com/football/news ... eal-is-off" onclick="window.open(this.href);return false;
Neslavan zavrsetak price opet
Neslavan zavrsetak price opet

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
- majestic24
- Kontakt:
Imamo dovoljno dobre krilne igrace tako da ovo nesmatram nikakvim neuspjehom sto ga nismo doveli.
Sad se fokusirati mozda na Sneidera,Moutinha ili Lass Diaru.
Sad se fokusirati mozda na Sneidera,Moutinha ili Lass Diaru.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
bas sam se razocarao...
Lucas Moura: I wouldn't believe everything an agent says! Long way to go on this one.
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Ma ja mislim da je agent ono vise izjavio da se smira strasti,polako ima jos vremena. 

Neznam zašto tražite Lucasa kad već imate pokrivenu njegovu poziciju
Polušpic Kagawa
Jedino ako misli Ferguson Kagawu na desni bek stavti ..

IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !
Narin je kralj...covjek je pravi optimista!Svaka cast...i ja sam se razocarao za malog,ali kada ti kazes tako pa i imas pravo 
Ili da izvuce jos malo para od Uniteda!Ali vidjet cemo...Vazno je da je SAF najavio jos dolazaka...A njemu na izbor prepustam!!!

Ili da izvuce jos malo para od Uniteda!Ali vidjet cemo...Vazno je da je SAF najavio jos dolazaka...A njemu na izbor prepustam!!!

Evo spominje se da bi Real Kaku prodao za desetak miliona...Mislim da to ne bi bila nimalo losa investicija, igrac kakav nam treba, pozicija koja nam treba, samo jos da nema povreda 

"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Nije Kaka tako jeftin kako se cini na prvu, tome dodaj 8-10 mil plate + njegove godine, formu i ozljede tako da za 2-3 godine ugovora ispadne mnogo skuplji od recimo Lucasaammarc je napisao/la:Evo spominje se da bi Real Kaku prodao za desetak miliona...Mislim da to ne bi bila nimalo losa investicija, igrac kakav nam treba, pozicija koja nam treba, samo jos da nema povreda
Ovo mi fakat nema smisla, prvo otac kaze da zeli samo u United onda Fergi potvrdi interes, agent negira bilo kakav odlazak da bi kao slag na tortu dosla ona izjava Lucasa da sumnja da je bas tako rekao agent.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
I sad kada to rece, jedino 100% znamo sta je izjavio Ferguson
Cuj Lucas izjavio ono za agenta, MA GDJE ? Na facebook fake profilu ? haha

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- majestic24
- Kontakt:
Niko njemu nece dati 8-10 mill platemotty je napisao/la:Nije Kaka tako jeftin kako se cini na prvu, tome dodaj 8-10 mil plate + njegove godine, formu i ozljede tako da za 2-3 godine ugovora ispadne mnogo skuplji od recimo Lucasaammarc je napisao/la:Evo spominje se da bi Real Kaku prodao za desetak miliona...Mislim da to ne bi bila nimalo losa investicija, igrac kakav nam treba, pozicija koja nam treba, samo jos da nema povreda
Ovo mi fakat nema smisla, prvo otac kaze da zeli samo u United onda Fergi potvrdi interes, agent negira bilo kakav odlazak da bi kao slag na tortu dosla ona izjava Lucasa da sumnja da je bas tako rekao agent.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.