FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

effe_sa
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la effe_sa » 13 mar 2013, 22:44

Puhhhhhh.....Ja volim tu neizvjesnot, te gnjile prolaze, ali ovo me dovelo skoro na rub srčanog zastoja.

Al gnjiloooooo je sad i duplo slatkoooo....Ovako se treba gnjilo nastavit i klempo je tu....

Ajmoooooooooooo
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 13 mar 2013, 22:45

anelbavarac je napisao/la:
Genghis je napisao/la:Kakva jadna ekipa, pa ni protiv arsenalove škole fudbala ne mozete proći pošteno :lol: :lol:
Koje je ovo gofno??
Ajmo razlaz ;)
Sta si ti , neka policija :lol: luzerska ekipa umalo da izgubi od arsenalove omladine :lol:
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 13 mar 2013, 22:45

uj **** vam sunce sveto svasta sam gledao ali ovako los bayern ne mogu se sjetiti ovo je jedna on najjadnijih najabjedniji utakmica koje je bayern odigrao u zadnjih 5 godina ,miler aahhhhhh to je tip za posebniu pricu umjesto jup da ga izvede jer nista nije pokaza da sacira uvede i da igru ubaci u brzinu on njega zadrzava iako nista nije pokazao roben on se ne smije oprostiti ono je trebao biti cist gol oci u oci sa golmanom arsenala ,gustavo pre pre spor ,svinjo falis ko dusa tjelu ribery da ne spominjem ,zalosno sve sam ocekivao ali ovako malo je reci jadno izdanje nasih momaka sigurno ne ,ne znam sta se desava ali u zadnje dvije uatkmice sa fortuinomi ovu sa arsenalom dva gola primljena u oba domaca meca nesto ne stima jeli zasicenje umor ili nesto drugo ovo postaje opasno ko god nam dodje u 1/4 ako ovako jos jednom izdanje pokazemomi nemamo sta traziti ovo je bruka i sramota. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

malo je reci na sve ovo jadno i cemerno :evil:
Zadnja izmjena: GAL, dana/u 13 mar 2013, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 13 mar 2013, 22:46

Genghis je napisao/la:
anelbavarac je napisao/la:
Genghis je napisao/la:Kakva jadna ekipa, pa ni protiv arsenalove škole fudbala ne mozete proći pošteno :lol: :lol:
Koje je ovo gofno??
Ajmo razlaz ;)
Sta si ti , neka policija :lol: luzerska ekipa umalo da izgubi od arsenalove omladine :lol:
Ja i sta s tim???

Poenta ??

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 13 mar 2013, 22:48

Neka neka , volim da smo ovo prošli na guzove . Kad se sjetim , ekipa koja osvoji klempu , bar jednom se provuče na guzove , a evo mi smo noćas :D

A usput , ovo im je opomena ;)

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 13 mar 2013, 22:50

Nikad duza utakmica u zivotu. Arsenal je od pocetka znao sta mora uraditi i nakon sto su zabili gol svjesno su nam prepustili loptu i odlicno se branili. Kada su se nasi dobrano iscrpili od silnih napada, ulaze Gervinho i Chamberlain i prave jos veci pritisak. Puno su nedostajali i Schweini i Ribery i iz ove utakmice treba izvuci pouke. Bez obzira na zalihu rezultata nikada se ne smijemo opustiti, jer protivnici to kaznjavaju. Robben je veceras morao zabiti barem 1 gol, a da ne pricam o asistencijama. Pogledajte odnos u udarcima prema golu i sve ce vam biti jasno.

Cestitke Arsenalu na pobjedi, ali bolja ekipa ide dalje. U sljedecoj fazi prizeljkujem Dortmund ili Galatu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 13 mar 2013, 22:52

Samo bezveze dadose razlog ljudima, da osporavaju sve sto su gradili citave sezone. Hebem ih mutave, ovo nije bila ni prva brzina, u leru su odigrali. Al' neka, usrali su se ko grlice kad primise drugi gol. U pamet!

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 13 mar 2013, 22:53

znaci ja zakleti navijac bajerna i klaidm se da ce bajern dat go i cekam samo njih za 144 km i jebu mi sve moje robena sam mrzio ko kera sad ga mrzim najvise na svijetu taj covjek to je **** on milsi da se fudbal igra induvidalno jos me pocese **** primise go u 86 jos mi fali go za pare opet dobro je makar ostalo 2 0 :evil: :evil:
Samo Sarajevo

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 13 mar 2013, 22:53

Sta reci.. :|
Ne znam kada sam se zadnji puta ovako iznervirao zbog utakmice..
Ima li iko da zna kako treba sutirati sa distance? Sta je ovo onako traljavo bilo veceras?? :?

Zna li Robben dodati loptu suigracu??
Stvarno sticem dojam da taj ne hebe zivu silu kad ima loptu?
I jesmo li izveli ijedan kvalitetan ubacaj iz kornera?

Oj Boze pa zar i ovo da zapamtim od Bayerna. Ovo je katastrofa, koliko fali ta ofanzivna zadaca Schweinsteigera i Riberyevi prodori po krilu pa to je neopisivo.
Mislim i da je Arsenalu sviran nepostojeci ofsajd kod jedne situacije :oops:

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 13 mar 2013, 22:54

Dante se osjecao ko na treningu.

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 13 mar 2013, 22:55

Robben je majstor za upropastiti šansu 1 na 1 :D

cim sam vidjeo da ide 1 na 1 reko promašit ce 100% :D

Bayern je ušao lagano u utakmicu, moglo je to mnogo koštat Njemce..

mada je mozda i dobro sto je ova opomena dosla na vrijeme :!:

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 13 mar 2013, 22:55

ribery je napisao/la:Samo bezveze dadose razlog ljudima, da osporavaju sve sto su gradili citave sezone. Hebem ih mutave, ovo nije bila ni prva brzina, u leru su odigrali. Al' neka, usrali su se ko grlice kad primise drugi gol. U pamet!
slika

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 13 mar 2013, 22:55

Bilall je napisao/la:Sta reci.. :|
Ne znam kada sam se zadnji puta ovako iznervirao zbog utakmice..
Ima li iko da zna kako treba sutirati sa distance? Sta je ovo onako traljavo bilo veceras?? :?

Zna li Robben dodati loptu suigracu??
Stvarno sticem dojam da taj ne hebe zivu silu kad ima loptu?
I jesmo li izveli ijedan kvalitetan ubacaj iz kornera?

Oj Boze pa zar i ovo da zapamtim od Bayerna. Ovo je katastrofa, koliko fali ta ofanzivna zadaca Schweinsteigera i Riberyevi prodori po krilu pa to je neopisivo.
Mislim i da je Arsenalu sviran nepostojeci ofsajd kod jedne situacije :oops:
I jedna greška kod kornera,koji je postojao ..msm da bi to odvelo utakmicu u drugom smjeru,taj offside al bilo kako bilo.Čestitam na prolazu i nadam se da više nećete omaložavati Arsenal ^^

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 13 mar 2013, 22:57

Valjda ste skontali da ste daleko od onoga o čemu ste pričali proteklih mjeseci. :mrgreen: .
Ajd neka i neki ofsajd sviran da ne primite regularan pogodak , sve je ok. prošli ste dalje. al i sami znate da nećete daleko dogurat.
inače čestitke na prolazu...
a što se tiče igrača koji su vam nedostajali i nama je isti tip igrača falio ;) . wilshere i podolski
Vođa zna.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 13 mar 2013, 22:57

I vi se ponosite ovim prolazom? Fuj...

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 13 mar 2013, 22:58

Lose smo odigrali to ne moram ni pisati, bas kao sto je neko spomenuo, pocinju odmah blatiti neki navijaci pojedini pa kao molite Boga da vam ne dodje Real il Barca, pazite oni ovu jednu utakmicu vide Bayern cjeli citave sezone, ostale utakmice ne gledaju..

Takvi su mi najgori, e sad nek mi nismo favoriti, vjerujte da nama to ne odgovara, kad kazu Bayern ce sto posto.. Bayern sigurno osvaja il slicno, neka smo mi po favoriziranju iza i Barce i Reala i ne znam Juventusa bilo koga..
Tad igramo najbolje- ovo je velika opomena, ovo opustanje u igri.. Mozda najveci krivac po meni je Robben koji je morao dati, neka covjeka mislim da ce on jos doprinjeti nama ali ne smijemo vise ovako :)

AJmooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
FC Bayern !!!!!

SemaFCBM
Kontakt:

Post Postao/la SemaFCBM » 13 mar 2013, 22:58

Vidim niko ne spominje nepostojeći korner u Londonu,iz kojeg je Arsenal dao gol.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 13 mar 2013, 22:58

slika

Prosjecna ekipice, sretno sa ostalima, dabogda vas satrali, ne zasluzujete dalje..

MMarcos
Kontakt:

Post Postao/la MMarcos » 13 mar 2013, 22:59

Ja sam mislio da nas je taj *ebeni šuh prošao poslje prošlogodišnjeg finala i tekme sa Chelseom ali prevario sam se :?
23 udarca smo imali ka golu, od toga 6 u ovkir gola i neće pa neće!!! Uvijek poslje ovakvih događaja sjetim se one naše stare '' bolje se bez ki*e roditi nego bez sreće'', ali fakat :shock:
MIA SAN MIA!!!

MajklRounder
Kontakt:

Post Postao/la MajklRounder » 13 mar 2013, 23:01

AA23 je napisao/la:slika

Prosjecna ekipice, sretno sa ostalima, dabogda vas satrali, ne zasluzujete dalje..
Ajde sta seres bezveze svoje fustracije ispoljavas ovdje,ne brini se nece sigurno,igrao je Bayern i gore tekme pa je bio u finalu ... vidimo se sljedece godine ;)
Na staroj Blatuši zastava viori i ona govori Čelik je najbolji,ja volim KPD-om i njegov bjeli sjaj,ja volim Čelika i nikog vise znaj !

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.