FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skoroalen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 17 apr 2019, 20:54

Denchi je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Joj opet su ova dvojica pocela sa svojim esejskim postovima :mrgreen:
Da sam znao kakvu ću lavinu izazvat, ne bih Čalu spomenuo nikad u životu. :rol:
spomenuo bih ga ja jbg, hoće ljudi da kažu da je Čala imao 2 aktuelna reprezentativca BiH :facepalm: :damn:
Meni lično je Čala oduvijek bio draži trener. Stvarno nemam ništa protiv Husrefa, ne smeta mi on ni najmanje, al ne mogu reć da me ne nerviraju navijači koji vjeruju u njega kao u Boga. Nikad se horski nije pjevalo "Mehmed Janjoš jedan je od nas", al se horski smjelo skandirat " Čala odlazi". Čovjeka su dočekivali na nož za najmanju sitnicu, svima je recimo smetalo što ne izlazi vani ispod istoka da mu se kvalitetno nagovore poslije svakog kiksa. Odnos tribina prema Čali nije bio ništa bolji nego prema Ješiću, Jarniju ili Kodri. Drugim riječima, jednog istinskog bordo sina, kakav je i Husref, navijači su šikanirali maksimalno i nikad mu nisu javno odali priznanje kakvo zaslužuje. Tek jednom, poslije zadnje utakmice jesenjeg dijela sezone kad smo uzeli Radnika 2:0, čulo se bojažljivo "Čala, Čala" s istoka, od par stotina ljudi. Navijači Sarajeva se prema Čali odnose kao roditelji prema starijem sinu kojeg guraju u zapećak a po instagramu kače slike samo mlađeg, stariji kao da ne postoji. To sam htio da kažem i to mi iskreno smeta, a ne Husref kao Husref, Bože sačuvaj.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 17 apr 2019, 20:56

Može li se kako organizovati pdf samo za penzionere? To bi bio momački potez.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 17 apr 2019, 20:56

Vanja8 je napisao/la:
VenamaHrabrih je napisao/la:@Vanja8. Hajd' ne vrijeđaj se tako brzo. Sve je ovo, ionako, zayebancija, a mi smo samo avatari u mediju.
Nisam mislio vrijeđati zene, nego se post odnosio u kontekstu da bi svi sve za novac radili.
Sto se tice legende, svoju izjavu sam potkrijepio citiranim izvorom, a i ako logicno razmisliš, kontradiktorno je "ziva legenda", nesto kao zivi mrtvac. To je zombi, pretpostavljam.
Ako sam tebe uvrijedio necim, svijesno ili nesvjesno, onda te molim da mi oprostiš i da te zamolim da prepucavanja na forvmu ne shvatas preozbiljno.
@Venama Hrabrih,ne shvatam ja to preozbiljno,nego mi je vise dokurcilo citati neke stvari koje pojedinci pisu ,a sami ne shvataju sta pisu...
Moras shvatiti da se status sportske legende dodjeljuje upravo živom covjeku kako bi promovirao taj klub ili reprezentaciju...

Pojedini sportovi dodjeljuju status legende igracima koji su jos aktivni,kao npr u tenisu sto je slucaj i sa Federerom i Nadalom i Đokovicem,ili u golfu,...Upravo zbog popularizacije tog sporta...

Legenda u fudbalu ne znaci Božanstvo niti nesto vezano za religiju pa da moramo da mu se klanjamo,to je statusni simbol za ljude koji su unaprijedili klub i trebaju biti primjer mladjim narastajima ili igracima koji žele u taj klub...

Posthumno se status legende dodjeljuje sportisti prema kome je nekada ucinjena nepravda i nije je dobio zbog bilo kog razloga...

Sportska legenda je jedna vrsta Ambasadora koji promovise odredjeni klub ili reprezentaciju ili cak granu sporta i dao je nemjerljiv doprinos svojim igrama i ponasanjem dok je bio aktivan...

Sad cu ti slikoviti objasniti nevezano za sport...

U medicini moras braniti magistrat,moras braniti doktorat,postati specijaista moras polagati,postati profesorom medicinskih nauka moras izaci pred komisiju,ali za jedno zvanje se ne mora polagati,a to je docent.

Biti docent je protokolarna tituala koja se dodjeljuje doktoru za uspijesan rad i unaprijedjivanje medicinske nauke u svom segmentu,kao sto je recimo,Nefrologija,Psihijatrija,Endokrinologija...

Na jednom takvom nivou je status legende,gdje se na jedan nacin odaje priznanje sportisti za sve ono sto je ucinio na tom polju i na neki nacin i unaprijedio i klub i sport u cjelini...
Nazalost, nisi u pravu. Sportska legenda je novinarska izmisljotina i naziv koji novinari koriste radi senzacionalizma, povecanja citanosti, i/ili nekog drugog razloga. Nigdje, osim u novinskim napisima, a mislim na ozbiljnu literaturu, ne postoji naziv "ziva legenda". To sto neko izmislja nazive, ne znaci da su isti i tacni. Ako imas neki izvor mimo novinarskog, molim te da ga navedes.
Također, ni za docenta nisi u pravu. Docent nije pocasna titula, nego akademska. Također, uzimas pogresan primjer medicine, doduse kod nas uvrijezen i prihvacen, ali sustinski netacan. Osoba koja zavrsi medicinu, prvotno je ljekar. Ako krene u nastavu, onda dobiva, po ustaljenoj proceduri, naziv magistra, pa docenta, profesora i na kraju akademika.
Pocasne titule u medicini, van nastave, su; primarijus sto znaci prvi i daje se poslije dest godina rada u struci, te emeritus u nastavi. Nijedna od tih titula semanticki nema veze sa nazivom legenda, pa cak ni pribliznih semantickih konotacija.
Legenda je, također, naziv za objasnjenje na geografskoj ili nekoj drugoj mapi i nastala je, po Vujakliji, od latinske riječi tumačiti, čitati, objasniti i prvobitno se odnosila na zivote davno umrlih svetaca i pripisivanje badnaravnih moci istim. Tako legenda, po definiciji, ne moze biti ziva, jer je zivim osobama nemoguce pripisati natprirodne moci, a i dok su god zivi, mogu ukaljati taj status.
Imas Blaza Sliskovica kao primjer.
Novinarski nazivi i njihovo uzdizanje u nebesa nekoga, ili nesta, jesu za bablheg sijela, a ne za ozbiljne rasprave.
Oprosti ba duzini posta, ali nadam se da sam ti pojasnio.
SFSN.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 apr 2019, 20:58

Derbi na Pecari izneđu Širokog Brijega i Zrinjskog će suditi Haris Kaljanac (Sarajevo), a kako je riječ o derbiju i veoma važnoj utakmici N/FSBiH je za ovaj meč delegirao sudijsku "šestorku".

Duel Slobode i Sarajeva na Tušnju će sudibit Miloš Gigović iz Gradiške, dok će pravdu u susretu Željezničara i Krupe dijeliti Sabrija Topalović (Zenica).

Frano Jelić iz Širokog Brijega će biti glavni arbitar duela Mladosti i GOŠK-a, dok će Adis Mulahasanović suditi meč Radnika i Zvijezde 09.

Mateo Musa će dijeliti pravdu na Bilinom polju na kojem Čelik dočekuje Tuzla City.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 17 apr 2019, 21:02

Od sinoc ista prica, daj promijenite vise. Pustite i Husa i igrace, sada nam treba potpuni mir. Vidite sta savez radi, doci ce mnogo raje u subotu u Tuzlu i bit ce pomijesani sa navijacima Slobode, tako se prije moze nesto desiti, nece nista postici sa ovom kaznom. Lopovi sve do jednog, samo bojkotovati repku. Na utakmicama navijaci ne prave nikakve probleme, osim baklji, oni kaznjavaju kao najvece huligane. :puke: :puke:

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 17 apr 2019, 21:03

VenamaHrabrih je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:
VenamaHrabrih je napisao/la:@Vanja8. Hajd' ne vrijeđaj se tako brzo. Sve je ovo, ionako, zayebancija, a mi smo samo avatari u mediju.
Nisam mislio vrijeđati zene, nego se post odnosio u kontekstu da bi svi sve za novac radili.
Sto se tice legende, svoju izjavu sam potkrijepio citiranim izvorom, a i ako logicno razmisliš, kontradiktorno je "ziva legenda", nesto kao zivi mrtvac. To je zombi, pretpostavljam.
Ako sam tebe uvrijedio necim, svijesno ili nesvjesno, onda te molim da mi oprostiš i da te zamolim da prepucavanja na forvmu ne shvatas preozbiljno.
@Venama Hrabrih,ne shvatam ja to preozbiljno,nego mi je vise dokurcilo citati neke stvari koje pojedinci pisu ,a sami ne shvataju sta pisu...
Moras shvatiti da se status sportske legende dodjeljuje upravo živom covjeku kako bi promovirao taj klub ili reprezentaciju...

Pojedini sportovi dodjeljuju status legende igracima koji su jos aktivni,kao npr u tenisu sto je slucaj i sa Federerom i Nadalom i Đokovicem,ili u golfu,...Upravo zbog popularizacije tog sporta...

Legenda u fudbalu ne znaci Božanstvo niti nesto vezano za religiju pa da moramo da mu se klanjamo,to je statusni simbol za ljude koji su unaprijedili klub i trebaju biti primjer mladjim narastajima ili igracima koji žele u taj klub...

Posthumno se status legende dodjeljuje sportisti prema kome je nekada ucinjena nepravda i nije je dobio zbog bilo kog razloga...

Sportska legenda je jedna vrsta Ambasadora koji promovise odredjeni klub ili reprezentaciju ili cak granu sporta i dao je nemjerljiv doprinos svojim igrama i ponasanjem dok je bio aktivan...

Sad cu ti slikoviti objasniti nevezano za sport...

U medicini moras braniti magistrat,moras braniti doktorat,postati specijaista moras polagati,postati profesorom medicinskih nauka moras izaci pred komisiju,ali za jedno zvanje se ne mora polagati,a to je docent.

Biti docent je protokolarna tituala koja se dodjeljuje doktoru za uspijesan rad i unaprijedjivanje medicinske nauke u svom segmentu,kao sto je recimo,Nefrologija,Psihijatrija,Endokrinologija...

Na jednom takvom nivou je status legende,gdje se na jedan nacin odaje priznanje sportisti za sve ono sto je ucinio na tom polju i na neki nacin i unaprijedio i klub i sport u cjelini...
Nazalost, nisi u pravu. Sportska legenda je novinarska izmisljotina i naziv koji novinari koriste radi senzacionalizma, povecanja citanosti, i/ili nekog drugog razloga. Nigdje, osim u novinskim napisima, a mislim na ozbiljnu literaturu, ne postoji naziv "ziva legenda". To sto neko izmislja nazive, ne znaci da su isti i tacni. Ako imas neki izvor mimo novinarskog, molim te da ga navedes.
Također, ni za docenta nisi u pravu. Docent nije pocasna titula, nego akademska. Također, uzimas pogresan primjer medicine, doduse kod nas uvrijezen i prihvacen, ali sustinski netacan. Osoba koja zavrsi medicinu, prvotno je ljekar. Ako krene u nastavu, onda dobiva, po ustaljenoj proceduri, naziv magistra, pa docenta, profesora i na kraju akademika.
Pocasne titule u medicini, van nastave, su; primarijus sto znaci prvi i daje se poslije dest godina rada u struci, te emeritus u nastavi. Nijedna od tih titula semanticki nema veze sa nazivom legenda, pa cak ni pribliznih semantickih konotacija.
Legenda je, također, naziv za objasnjenje na geografskoj ili nekoj drugoj mapi i nastala je, po Vujakliji, od latinske riječi tumačiti, čitati, objasniti i prvobitno se odnosila na zivote davno umrlih svetaca i pripisivanje badnaravnih moci istim. Tako legenda, po definiciji, ne moze biti ziva, jer je zivim osobama nemoguce pripisati natprirodne moci, a i dok su god zivi, mogu ukaljati taj status.
Imas Blaza Sliskovica kao primjer.
Novinarski nazivi i njihovo uzdizanje u nebesa nekoga, ili nesta, jesu za bablheg sijela, a ne za ozbiljne rasprave.
Oprosti ba duzini posta, ali nadam se da sam ti pojasnio.
SFSN.
Poslije ovog posta ja s tobom zaista nemam sta vise pisati...Generalno,vece gluposti nisam nigdje procitao...Reci da se dobija magistrat,doktorat,profesor po ustaljenoj proceduri...Nevjerovatno...
No,sve sam rekao u prvoj recenici,ne bih želio sebe podcjenjivati na daljnjoj konverzaciji s tobom...

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 17 apr 2019, 21:03

mma_hz je napisao/la:Ne pratim ovu pisljivu politiku ali nmg da vjerujem da je ovako dogurao onaj sugavac kamenjarski Galic sto je bio komesar dole kad su ubili Vedrana pa onda pustili Knezovica...on da bude direktor federalne uprave policije..
Pa jbmti grob da ti jbem ,privatizovana drzavo,a sve ugrozeni **** ih otac kamenjarski da nema Sarajeva,Zenice i Tuzle umrli bi od gladi.
E vala ne igram tu kladionicu,nikad je necu aBd ni igrati ali kako nije stid pitara odigra kladaru u nekoj kamenjarskoj poslovnici i onda dodje na tribinu i skandira Vedranu o trazi pravdu.
O **** m te glupa otvori se zemljo da propadne sve ti glupo u kuci jen em.
:thumbup: :thumbup: :thumbup:

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 17 apr 2019, 21:04

Jel vi baš mislite da neko čita ove vaše romane
ISTINA ZA VEDRANA!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 apr 2019, 21:13

M. City već poveo i u 11 minuta pala 4 gola :tokralju:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 17 apr 2019, 21:21

MortemHz je napisao/la:M. City već poveo i u 11 minuta pala 4 gola :tokralju:
Tema je F.K Sarajevo,imas temu Cityja pa tamo pisi. :kafa:
3:2 20 minuta
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 17 apr 2019, 21:22, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 17 apr 2019, 21:22

M. City Morto, ne Tuzla City. Fulio si temu.. :kafa:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 17 apr 2019, 21:29

YNWA je napisao/la:
6.9. Dulja bio na klupi protiv Estonije,
prevedeno kad je Cala dosao, dobio je igraca koji igra za reprezentaciju, i nije to samo ono u Japanu, nego je Dulja prije Japana igrao za repku, i na kraju Dulja je poslije toga, za cijeli Calin mandat dobio jos samo jednom poziv, i tek kad je otisao iz Sarajeva postao je standardni reprezentativac ali nebitno, bitno je to da nije istina sto pises, da je Dulja u kanalu, a ovi dosli u formi, u malo boljoj formi su bili nego sto je sad Adukor...
Dulja je mnogo prije dolaska Cale bio najbolji igrac lige, to dokazuje poziv u repku, svidjalo se tebi to ili ne, to su cinjenice...

Cala je na klupi Sarajeva bio 36 utakmica, od tih 36 Saric je cak dvije propustio zbog velikih problema sa kartonima, i cak 4 puta usao sa klupe...plus je propustio 2 utakmice zbog povrede i to prve dvije caline utakmice, i 2 u kupu, odmarao ga..
Andjusic je toliko igrao, da ima jedno 150 minuta vise nego sto ima ove sezone Kurdic...

Znaci Hera bi trebao da igra ispred Dine, nije problem Ivetic na zadnjem veznom, problem je samo kad Hsuref stavi igraca na neprirodnu poziciju...

Husref nije bio u Slobodi da razvija igrace, i taj Todorovic nikad ne bi dobio poziv da nije zaigrao na krilu, pa ga prodali ko beka, a lik nabijao statistiku i igrao dobro na krilu...
Sto se tice Ordagica, ono sto pise na transfermarkt nije tacno, pa de udji pogledaj kako su poredali igrace Slobode, evo protiv nas, kad su nas dobili 4:0, Ordagic igrao lijevo krilo, isao na Kallasia,a prema transfermarkt Ivetic krilo, merzic lijevi bek :lol: , kad su nas dobili 2:1 u kupu, bio na lijevom krilu, asistirao za 1:0, napravio budalama Kadusica i Barbarica, i dodao loptu Krpicu da je samo ubaci u prazan gol, na Kosevu kad su nas dobili 3:0 opet krilo, Saric je u toj sezoni Ordagica otjerao na krilo, jbg Ordagic zbog povrede skoro da nije ni prosao pripreme, pa je izgubio mjesto u vezi i morao na krilo cijelu polusezonu, osim kad su igrali protiv slabijih protivnika a Saric nije igrao...

Jesil ti svjestan da to rade svi treneri svijeta, da svi izmisljaju pozicije igracima, doduse prema nekim komentarima jesi, ali je problem samo kad to radi Husref...i kad budemo imali normalnu ligu, normalne terene, onda cemo pricati o tome kako smo prevazisli Husrefa, i traziti nesto bolje, dotad samo Husref Musemic.
nije ušao protiv estonije, tako jake ekipe koju smo kantali 5-0, :roll: :crazy: :facepalm:
to nije to prevedeno, apsolutno ne, dulja ni počemu nije reprezentativac bio u tom momentu dobijao po 15tak minuta u prijateljskim...o takmičarskim ni govora....dakle, baš kao Stanoje, ništa specijalno jedan od mnogih igrača lige koji su testirani za repku...
Dulja je bio nikakav jer se nije prodao i imaju i videozapisi kakav je bio na početku sezone po krilu, pa onda videozapisi kad igra iza Ahmeta na kraju sezone, 2 različita igrača....Dulja nije bio najbolji igrač lige prije Čale, sad se već blamiraš uveliko :stop: :wave: nabrojao sam ti bar još 10 igrača iz te lige koji su pozivani baš kao i on čak je kao krilo miroslav stevanović češće ulazio u repci...

znači optužio si me za nešto pa sad kad se složim s tobom da je Herić trebao igrati sad ni to ne valja sad trebam reći da je Ivetić nije bio najbolji destruktivac kojeg je Čala imao? naravno da je problem kad Husref stavi na neprirodnu poziciju jer ima skoro po 3 igrača na svakoj jarane....čitaj haveru, 2 svijeta različita Čala i Hus...po svemu parama,igračima,organizaciji....konstantno guraš to da su u istoj situaciji kao a nisu bili ni po čemu...
podvukao sam ti bitno...
čuj nije bio da razvija igrače stari? :facepalm: :D otvori praonu i nazovi je "hus" :tokralju: :bow:

ne mogu ti ni mišljenje poštovati :stop:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 apr 2019, 21:30

mma_hz je napisao/la:
Mog'o bi ti ne pisati nikako, a?

slika

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 17 apr 2019, 21:33

bordopoeta je napisao/la:
Lik je napisao/la:Manite se ba i Čale i Husa, daj da vidimo kako dobit Slobodanku pa onda dalje, j.ebo vas više prepucavanja i šuplja.
Dobićemo Slobodu, garant, aBd, vrćaju nam se dva bitna igrača. Ako mi sa ovakvim timom ne možemo dobiti onakvu (mislim na motivaciju) Slobodu, onda ne znam stvarno! Čini mi se i da su tenzije na relaciji navijači Slobode - navijači Saraj'va malo popustile.(Bar se nadam).
Sam9 dobit 0:1 :opaopa:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 17 apr 2019, 21:36

MortemHz je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
Mog'o bi ti ne pisati nikako, a?

slika
Kako sam krenuo ,sve su prilike. :guz:
FK SARAJEVO.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 17 apr 2019, 21:36

Ma nece fukara ni biti , oni se bave sami sa sobom , a kad je tako onda klub ispasta, sto je za nas dobro ..

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 17 apr 2019, 22:20

Denchi je napisao/la: nije ušao protiv estonije, tako jake ekipe koju smo kantali 5-0, :roll: :crazy: :facepalm:
to nije to prevedeno, apsolutno ne, dulja ni počemu nije reprezentativac bio u tom momentu dobijao po 15tak minuta u prijateljskim...o takmičarskim ni govora....dakle, baš kao Stanoje, ništa specijalno jedan od mnogih igrača lige koji su testirani za repku...
Dulja je bio nikakav jer se nije prodao i imaju i videozapisi kakav je bio na početku sezone po krilu, pa onda videozapisi kad igra iza Ahmeta na kraju sezone, 2 različita igrača....Dulja nije bio najbolji igrač lige prije Čale, sad se već blamiraš uveliko :stop: :wave: nabrojao sam ti bar još 10 igrača iz te lige koji su pozivani baš kao i on čak je kao krilo miroslav stevanović češće ulazio u repci...

znači optužio si me za nešto pa sad kad se složim s tobom da je Herić trebao igrati sad ni to ne valja sad trebam reći da je Ivetić nije bio najbolji destruktivac kojeg je Čala imao? naravno da je problem kad Husref stavi na neprirodnu poziciju jer ima skoro po 3 igrača na svakoj jarane....čitaj haveru, 2 svijeta različita Čala i Hus...po svemu parama,igračima,organizaciji....konstantno guraš to da su u istoj situaciji kao a nisu bili ni po čemu...
podvukao sam ti bitno...
čuj nije bio da razvija igrače stari? :facepalm: :D otvori praonu i nazovi je "hus" :tokralju: :bow:

ne mogu ti ni mišljenje poštovati :stop:
Kojim takmicarskim, jesil ti svjestan da mi pisemo o 2016 godini, kada se igralo euro, i bile samo prijateljske do te utakmice sa Estonijom, kad je bio Dulja na klupi, a Cala u to vrijeme dosao na klupu Sarajeva...a o tome da Dulja treba dobiti poziv u repku se pisalo i za vrijeme Jesica...
Bili pozvani u Japan, ja tebi jedno, ti drugo, pa znas li makar naci na transfermarkt kad je dulja igrao za repku, da se ne blamiras, i usput provjeri tu minutazu Stevanovica, da ne pises gluposti, Dulja vise igrao protiv Spanije na prijatesljkoj nego sto je stevanovic na onom turniru u Japanu...

Duljevic u 2016 nije bio propustio nijedno okupljanje repke, dok cala nije dosao, tek kad je Cala sjeo na klupu za njega poziva nije bilo do prijateljske sa Albanijom u 2017, i to mu jedini poziv dok je Cala bio kod nas, a ti ovdje da je dobio poziv zahvaljujuci Cali, on ga ucinio reprezentativcem :crazy:

Ja ne guram Husrefa i Calu u isti kos, normalno da Husref ima jacu ekipu, samo ne mogu presutiti gluposti koje si pisao, samo iz razloga da ispadne da Husref nema nikakve zasluge, da mu je sve servirano a ostali imali tarabe, a ono ipak je Cala imao Sarica i Duljevica, a ne Ivetica i Rustemovica u sredi...
I na kraju Meho Kodro koji je imao i jaci tim nego sto ga ima Husref je super trener, nalaze se razlozi da se opravda svaka njegova greska, svi krivi samo ne on, e vidis, taj Meho Kodro je doveo igraca kojeg pljujes redovno, onaj panj iz Drine,(igrac koji je ginuo za sveti dres, i koji je pretrpio toliku nepravdu od navijaca Sarajeva, nazalost od strane vecine) i taj igrac je u Drini igrao ofanzivnog veznog, a Kodro je od njega napravio zadnjeg veznog, i zbog njega razbio sredu Cimirot-Radovac, sredu koja nam je donijela PO EL...da je to npr uradio HM, kakva bi bila samo reakcija vas koji pljujete po njemu...Jos steta sto nije ostao protiv Olimpika na klupi, da vidimo jel tacna ona mahalska da bi Olimpik napali sa Radovcem i Dinom na krilima :mrgreen: ali posto je to Kodro, onda je to takticki potez genija....
Za heru, samo ti dajem primjere, i Hera i ovo sa Dinom, Radovcem, kako ste subjektivni, kako samo Husrefu spominjete neke poteze, dok kod ostalih presutite...

Husref je u Slobodi bio da napravi rezultat, i to je uradio...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 17 apr 2019, 22:27

Razmišljajući o Krstinom penalu protiv Lištice, došao sam do zaključka da imamo kao klub užasnih problema sa pritiskom u ključnim trenucima, odnosno izvođenjem važnih penala. Evo unazad par sezona neki od bitnih penala:
Velkoski vs Lištica - promašen
Rahmanović prošle sezone vs Željo - promašen
Crnkić vs Zarija - promašen
Sarić vs Zrinjski - promašen
Bekić vs Željo, Lištica - oba pogođena
I možemo ovako ić sve do Melunovića i Kukesija. Plus ispadanja na penale od Lištice i Zarije. Na penale smo ispali još i od Mladosti, a dobili Rudara i Zrinjskog u sezoni 13/14, al to nije bilo u toliko bitnim fazama kao Lištica i Zarija.
Ukratko, imamo groznih problema, drugim ekipama su ovakvi penali poklon, nama očito ne znače ništa. A mislim da je sve stvar psihe, ništa drugo.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 17 apr 2019, 22:40

Jedan je Bekić Amer!!
FK SARAJEVO.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 17 apr 2019, 22:41

skoroalen je napisao/la:Razmišljajući o Krstinom penalu protiv Lištice, došao sam do zaključka da imamo kao klub užasnih problema sa pritiskom u ključnim trenucima, odnosno izvođenjem važnih penala. Evo unazad par sezona neki od bitnih penala:
Velkoski vs Lištica - promašen
Rahmanović prošle sezone vs Željo - promašen
Crnkić vs Zarija - promašen
Sarić vs Zrinjski - promašen
Bekić vs Željo, Lištica - oba pogođena
I možemo ovako ić sve do Melunovića i Kukesija. Plus ispadanja na penale od Lištice i Zarije. Na penale smo ispali još i od Mladosti, a dobili Rudara i Zrinjskog u sezoni 13/14, al to nije bilo u toliko bitnim fazama kao Lištica i Zarija.
Ukratko, imamo groznih problema, drugim ekipama su ovakvi penali poklon, nama očito ne znače ništa. A mislim da je sve stvar psihe, ništa drugo.
Ja bih da dodam penal Arsenijevića protiv Borca
ISTINA ZA VEDRANA!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: sekac, Serha, Tatamata1946 i 34 gosta.