AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

meho-medo
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la meho-medo » 11 apr 2014, 20:53

rope11 je napisao/la:Ne bih bas rekao da je bio skrt, mislim da je Eriksen bio vise - manje dogovoren, ali je Allegri odlucio da nam vise treba napadac i za tih 12 miliona je uzeo Matrija. :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: (nema dovoljno smajlija za ovo).

Joj dragi boze, s kim se mi povezujemo :roll: Rezerva Southemptona i taj neki Ochoa, iz koje pripizdine njega izvadise? Vazno da je slobodan igrac, je'bo sve ostalo. :roll:
Tacno necu vise ni da citam ova sranja, nadam se da ce Seedorf biti pametan i da ce stopirati sve kvazi transfere ovog oblika.
I sta kada se stopiraju ti transferi, nista, trebamo shvatiti da Milan nece dovesti u narednom prijelaznom roku nikakvo top pojacanje, i treba li bi se zadovoljiti tim nekim talentima, jer prava klasa ionako ne bi dosla u ovakav Milana, prije ce ici u Evropsku elitu,a Milan vise nije dio te Evropske elite.

Znaci nece Milan sigurno u narednom prelaznom roku izvaliti za samo jednog igraca preko 20 miliona eura.
Vjerovatno sve ukupno sto se potrosi tokom ljeta ce biti oko 30 ili 40 miliona eura( mada vjerovatno i ovo tesko ali to su neka moja nadanja).
Nego pametna kupovina pa sta bude,a treba i napomenuti da ce mozda biti vrlo tesko tokom ljeta sacuvati Balotellia.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 11 apr 2014, 21:03

Znam kakva je situacija i ne trazim nikakva cuda, ali mi nemoj brate ni tog Ochou dovoditi. Perin, buducnost italijanskog fudbala, koji uz neki swap deal ne bi bio preskup, a oni meni izvadise nekog golmana iz pi'cke materine. :puke:

Svjestan sam da ne treba ocekivati nikakve enormne sume novca za merkato jer ce od iduce sezone finansijski gubitci biti preveliki, ali ne mora to biti nikakva prva klasa, ima sasvim pristojnih igraca za korektnu cijenu, samo treba malo traziti i biti uporan... ako ce mi dovoditi prosjek, onda radije nemoj nista. Koji ce mi ku'rac jos jedni u nizu, kao da ih nemamo dovoljno? :roll:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 11 apr 2014, 21:09

Ne vjerujem ja da ce oni 1 euro izdvojit mimo onoga sto zarade od prodaje igraca, tako da bi mozda i trebalo prodat Balu (cca 30 mil) i ovaj otpad rastjerat - Matri, Birsa, Robinjo, Esien, Constant, Bonera, Nocerino, Zaccardo... (cca 20 mil :grin:) i pametno potrosit tih 50 mil na ciljana pojacanja uz afirmaciju par mladih igraca.

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 11 apr 2014, 21:11

muxa je napisao/la:Ne vjerujem ja da ce oni 1 euro izdvojit mimo onoga sto zarade od prodaje igraca, tako da bi mozda i trebalo prodat Balu (cca 30 mil) i ovaj otpad rastjerat - Matri, Birsa, Robinjo, Esien, Constant, Bonera, Nocerino, Zaccardo... (cca 20 mil :grin:) i pametno potrosit tih 50 mil na ciljana pojacanja uz afirmaciju par mladih igraca.

Ako i zarade tih 50 mil ne bi rekao da ce bas sve potrositi sjetimo se samo Thiaga Silve i Ibre kada je klub zaradio na njihovim transferima 62 miliona eura a potrosio je ?
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 11 apr 2014, 21:19

Jos kad skontas da ce se vec unaprijed platiti za Ramija i Taarabta, onda znas koliko je sati. I to 10 miliona, nesto sto ni za dvije godine nisu potrosili. :mrgreen:
Veliki mi je problem stoper, nadam se da taj dzoker u posljednim trenutcima merkata nece biti Paletta i njemu slicni. :silent:

Nadao sam se da ce se ove godine trznuti i da nece dozvoliti i trecu godinu zaredom sramocenje Milana, ali moram priznati da me strah, posebno zbog tog neigranja u LS. Mi ako ove godine ne rekonstruisemo ekipu, bojim se da cemo opako flopnuti, u Italiji i Evropi. Ne pise nam se dobro i to na duze staze.

FORZA MILAN !

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 11 apr 2014, 22:47

Kad smo već kod golmana, spominjao se Agazzi iz Kijeva. Na ljeto mu istiće ugovor i kakav je galijani on bi mogao biti naš.
Što se tiće ostalih pojačanja sve ovo što je navedeno je smeće. Prvo svima treba biti jasno da realno milan nema koga ni dovesti od top igraca i kada bi tata izvalio 50 mil. niko nece doci u klub koji ne igra LP. A drugo je što naši osim para za ramija i tarabta nece ni eura potrošiti. Zbog toga ove polovnjake iz sautemptona i tako tih klubova ne treba ni dovoditi. Treba se otpada riješiti a ne gomilati ga u milanu. Nadam se da će to i Sedorf skontati i iduce sezone tim graditi sa pacifikom, saponarom, cristanteom, petagnom, ElS, des scigliom uz ovi nekoliko solidnih i iskusnih.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 11 apr 2014, 23:19

Uvijek ima dobrih igraca koji bi u svakom trenutku pristali igrati u Milanu, bez obzira u kakvoj se situaciji nalazili. Mozda ne vrhunska klasa, ali kvalitetne igrace je sasvim moguce dovesti, samo da nasi hoce izvaliti vecu paru na stol.

Samo neka dovode ove polovnjake i dalje, posljedice ce se osjetiti kad-tad. Ja opet kazem, ovo ljeto i iduca sezona nam je biti ili ne biti, ako se ne ulozi u ekipu onako kako se prije ulagalo, odosmo u trokurac.
Lako nam je sad, ali kada i one tamo godine ne izborimo LS odose i Balo i Saravi i Siljo i Mastour i sve sto iole valja radi balansiranja finansija. A mi tad mozemo samo mahati usima. :zviz:

FORZA MILAN !

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 12 apr 2014, 00:21

Vidim da se spominje dolazak Guillermo Ochoe.Iz prve ruke da vam kazem fenomenalan golman.
Pratim ga od 2006g.dok je u Club Americi bio steta sto se nije bolje prodao.Nek vas ne zavarava sto brani
za slabi klub.Pokazace se na Sp. :D

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 12 apr 2014, 10:50

Prema misljenju vecine italijanskih medija Poli je favorit ispred Birse da zauzme mjesto u prvih 11. Saponare ni na mapi :roll:

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 12 apr 2014, 11:03

HT: Barcelona U16 0-1 Milan U16.

Prekjučer dobili ovi isti mali Atletico Madrid sad deru i Barsu :clap:
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 12 apr 2014, 11:12

IlPrincipe je napisao/la:HT: Barcelona U16 0-1 Milan U16.

Prekjučer dobili ovi isti mali Atletico Madrid sad deru i Barsu :clap:
Ima li kakav stream?

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 12 apr 2014, 12:26

Nije bio.. dobili smo ih i prošli u finale gdje će igrati protiv Reala ili AtleticoM.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 12 apr 2014, 23:20

Svi zaboravili na ovog momka :)

Nekada važio za jednog od najvećih talenata Milanove škole .. sanjali smo njega i Pata u napadu skupa za par godina.

Strašan gol danas postigao,majstorski .. još uvijek posjedujemo 50% njegovog ugovora :njanjanja:

SIMONE VERDI

[youtube][/youtube]

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 13 apr 2014, 00:06

Koliko ja znam on je sada igrac Torina na posudbi :-?

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 13 apr 2014, 11:15

Ako nam se danas poklope neki rezultati,a imam osjecaj da hoce eto nas na 2 boda od mjesta koje vodi u EL.

Koji je sastav za vcr najavljen?
FORZA MILAN

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 13 apr 2014, 11:55

Očekivani sastavi:

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 13 apr 2014, 11:57

E ako je Birsa pod "očekivan", onda je ovo dublje dno nego li sam prethodno mislio.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 13 apr 2014, 13:06

http://m.milannews.it/calciomercato-mil ... ore-141800" onclick="window.open(this.href);return false;
Prezalio sam Shevu i Kaku, al ovog momka necu nikad :roll:
Birsa...no comment

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 apr 2014, 13:19

Ni ja. Za Ibrahimovića mi je bilo skoro pa svejedno, ali im tog čovjeka nikad neću oprostiti. Ako se već moralo prodavati, bolje da su Pata, ionako je momak na kraju priče ispao promašaj za kojeg smo dobili pišljivih 10 miliona.

Vidi Birse je'bo te hljeb. :roll: :roll:
Saponara bi sudeći prema klupi mogao odigrati koju minutu, samo se nadam da na kraju ne iskopa Robinha. Malo me zbunjuje ovo stanje Cristantea i Petagne, mislio sam da je ovaj prvi zdrav.

FORZA MILAN !

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 13 apr 2014, 13:51

Ja rijetko komentiram ovdje ali sad bas moram.. Sta se se vise zakacili za tog Saponaru kao da je to neki vanserijski talent? Momak je dobio par sansi ove sezone i neka mi neki njegovi zagovornici nabroje kojiko je minuta odigrao kako treba.. Pa taj napravi sprint od 5 koraka i vec mu dusa izlazi na nos. Dajte molim vas malo objektivnosti
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 0 gostiju.