Pokajao se sto ga uveo, imao je bod prije njegovog ulaska, klupa u iducoj utakmicikastel je napisao/la:Bas bi me interesovale reakcije njegovog visocanstva na ovu izvedbu
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
- Cautinho
- Kontakt:
Zasto bi se zavrsila.Momak pokazao da se radi o super igracu koji ce bit sigurno buducnost obrane Citiya,a stavljanje u takvu utakmicu je samo takticka promjena koja bi Mourinha malo izbacila iz ravnoteze,jel to sigurno nije ocekivao.Momak super odigrao,dobro je Ronalda drzao na uzici,greske je pravio samo zbog neiskustva u takvom takmicenju.Batko je napisao/la:Mancini je opet briljirao. Prvo je iz vedra neba stvaio momka od 20 godina u odbranu. Dečko debituje u Cityu i to protiv Reala u Madridu. To je stvarno van svake pameti?![]()
Dečko jeste talentovan al je sinoć izgorio i nije smio igrati taj meč, direktni je krivac za drugi gol a pravio je i niz grešaka...Njegova karijera u Cityu se praktički završava prije nego što je i krenula....
DŽEKO GIGANT.....Ove sezone je sve tekme odigrao fenomenalno....
Keep walking.
ZOI84 je napisao/la:Pokajao se sto ga uveo, imao je bod prije njegovog ulaska, klupa u iducoj utakmicikastel je napisao/la:Bas bi me interesovale reakcije njegovog visocanstva na ovu izvedbu
Ma ne te dvorske lude

- Goalgetter
- Kontakt:
Begovic napisao ovo na twitteru u momentu kad je Dzeko ulazio u igru:
Asmir Begovic @asmir1
@EdDzeko to score the winner tonight! You heard it here first.
Bio je blizu Asmir
Asmir Begovic @asmir1
@EdDzeko to score the winner tonight! You heard it here first.
Bio je blizu Asmir

-
- Kontakt:
znali ko koji je ovo dzeko gol u ligi s.
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo
Edin Džeko Champions League StatsIVICA OSIM je napisao/la:znali ko koji je ovo dzeko gol u ligi s.
Man. City = 6 utakmica 1 gol
Wolfsburg = 6 utakmica 4 gola
Total = 12 utakmica 5 golova
Edin Džeko Europa League Stats
Wolfsburg = 14 utakmica 5 golova
Željezničar = 1 utakmica 0
Man. City =7 utakmica 3 gola
Total = 22 utakmice 8 golova
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Ono je sinoć bilo predobro kad navijači na Bernabeu urlaju ''OOOOOO EDIN DŽEKO OOO'' 

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- maximusdecimus
- Kontakt:
u tome i jest problem što naši idu tamo i predstavljaju se kao navijaci City-a(ono tipa navijam za City od malena), a u stvari su samo fanovi Džeke. to pravim navijačima smeta.pravi navijači će ostati ,a "Lulić Lazio" i kompanija će kada i ako Džeko ode u npr. Bayern samo preći sa bluemoon-a na neki Bayernov forum. Džeku i na tom forumu gotive (neko manje, neko više, to je normalno), ali naši dođu i počnu pričati o Džeki kao o bogu fudbala, a u stvari je za Engleze samo jedan od igrača. mislim jebote dao jedan gol Realu i odmah se neki naš našao da piše kako je Džeko legenda City-agrgr je napisao/la:Evo neko je nas sigurno otvorio post na blu mun EDIN DZEKO LEGEND ? Nidje veze ali svejedno , svi pisu da treba vise da igra i to puno vise da zna zabit go ma klasicno ko i nas ba narod koji gleda repku 2 puta u godini pa sere ... Kad ga ne ide pljuvat ce i to je to , ko ih **** bitno je da dzeko rutinski matira golmane pa ce on kupit kofere odatle abd slj ljeto

P.S. Mancini, mamu ti žabarsku u usta škrbava

Kakmo mene nerviraju ovi nasi sto pisu po "plavom mjesecu" kako su samo pristrani.
Bas ofirno pisu ...
Bas ofirno pisu ...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
e bas ti hvala nisam bio bas siguran da mu je ovo bio prvijenac za m.c u chamions leagueBaDa12 je napisao/la:Edin Džeko Champions League StatsIVICA OSIM je napisao/la:znali ko koji je ovo dzeko gol u ligi s.
Man. City = 6 utakmica 1 gol
Wolfsburg = 6 utakmica 4 gola
Total = 12 utakmica 5 golova
Edin Džeko Europa League Stats
Wolfsburg = 14 utakmica 5 golova
Željezničar = 1 utakmica 0
Man. City =7 utakmica 3 gola
Total = 22 utakmice 8 golova
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo
Ima li negdje reakcija tzv. trenera nakon sto je Dzeko postigao gol. Je li isti ponovo odmahivao rukama nakon gola ili se radovao. Imam osjecaja da ce Dzeko naredne sezone mozda zavrsiti u Realu, i da ce biti razmijena u kojoj ce Higuain zavrsiti u City-u, jer je tzv. trener previse zaljubljen u njega.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ne bih rekao da je ovaj sto je otvorio ovu temu Bosanac,jer je clan foruma cini mi se od 2009 god..Sumnjam da je tada iko pratio City u BiH..Mozda se i varam..A i meni je inace glupo to trcanje na bluemoon pa i na goal i hvalisanje Dzeke..Mislim bezveze je,samo ispadamo smijesni..Al eto...maximusdecimus je napisao/la:u tome i jest problem što naši idu tamo i predstavljaju se kao navijaci City-a(ono tipa navijam za City od malena), a u stvari su samo fanovi Džeke. to pravim navijačima smeta.pravi navijači će ostati ,a "Lulić Lazio" i kompanija će kada i ako Džeko ode u npr. Bayern samo preći sa bluemoon-a na neki Bayernov forum. Džeku i na tom forumu gotive (neko manje, neko više, to je normalno), ali naši dođu i počnu pričati o Džeki kao o bogu fudbala, a u stvari je za Engleze samo jedan od igrača. mislim jebote dao jedan gol Realu i odmah se neki naš našao da piše kako je Džeko legenda City-agrgr je napisao/la:Evo neko je nas sigurno otvorio post na blu mun EDIN DZEKO LEGEND ? Nidje veze ali svejedno , svi pisu da treba vise da igra i to puno vise da zna zabit go ma klasicno ko i nas ba narod koji gleda repku 2 puta u godini pa sere ... Kad ga ne ide pljuvat ce i to je to , ko ih **** bitno je da dzeko rutinski matira golmane pa ce on kupit kofere odatle abd slj ljeto![]()
P.S. Mancini, mamu ti žabarsku u usta škrbava

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
te engleske forume ni ne pratim niti znam koji! ali vidim isto na nekim njemackim forumima ,ili bilo gdje drugo kada se uhvate Dzeke ko pijan plota
Svaki drugi komentar Dzeko The Best, ili Bosnien Diamond, itd itd ,
koliko su samo jadni da jadniji nemogu biti! Stidim se samog sebe kad citam

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Meni se cini da nije.. To je Kolarov bioLarryDavid je napisao/la:pored toga sto je casillasu dao gol iz pozicije koje cassilas obicno skida, svidio mi se onaj Dzekin potez petom kad je dao tevezu loptu....
Slazem se..Ko i komentari na Dzekine slike na off. FB grupi City-a...Bas pretjerivanje..Jesmo mi svi ponosni na njega i najveca je zvijezda trenutno,ali previse je bratevrebac86 je napisao/la:te engleske forume ni ne pratim niti znam koji! ali vidim isto na nekim njemackim forumima ,ili bilo gdje drugo kada se uhvate Dzeke ko pijan plota![]()
![]()
![]()

Zadnja izmjena: Rios, dana/u 19 sep 2012, 19:21, ukupno mijenjano 1 put.
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Treba to sve sankcionisati, poslati ih u p.m. na bosanskom na eng. forumu pa bolje da se sa tobom svađaju nego s njima, brukaju nam rod i porodvrebac86 je napisao/la:te engleske forume ni ne pratim niti znam koji! ali vidim isto na nekim njemackim forumima ,ili bilo gdje drugo kada se uhvate Dzeke ko pijan plota![]()
![]()
![]()

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- maximusdecimus
- Kontakt:
ok, moja greška. mada nick "kismet" mi sumnjivo zvučiRios je napisao/la: Ne bih rekao da je ovaj sto je otvorio ovu temu Bosanac,jer je clan foruma cini mi se od 2009 god..Sumnjam da je tada iko pratio City u BiH..Mozda se i varam..A i meni je inace glupo to trcanje na bluemoon pa i na goal i hvalisanje Dzeke..Mislim bezveze je,samo ispadamo smijesni..Al eto...

To je neki ženski fan Džeke koji prati turske serije, ili je ipak muško koje je opčinjeno tom glumicommaximusdecimus je napisao/la: ok, moja greška. mada nick "kismet" mi sumnjivo zvuči, vjerovatno je neki arapski fan ManC. ali opet ih ima pun klinac koji se registruju tamo samo radi Džeke, a pretvaraju se da su navijači City-a. oplačem kad vidim Bosanca kako slaže rečenice pomoću google translatora
i uvijek se javljaju kada neko kritikuje Džeku. kao da ga kod nas na forumima nikada ne kritikuju, jbt ovdje ih je par javno izrazavalo nezadovoljstvo zbog Džekinog izbora Amre

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ama mozda i nije..Ja sam se vodio logikom da je to neki stari forumas,prije Dzekinog dolaska..Al moze biti Bosanac vrlo lahko..Znam ih ja koji vole Everton,Napoli i sl "manje" klubove,pa moguce da je neko volio City i prije Dzekemaximusdecimus je napisao/la:ok, moja greška. mada nick "kismet" mi sumnjivo zvučiRios je napisao/la: Ne bih rekao da je ovaj sto je otvorio ovu temu Bosanac,jer je clan foruma cini mi se od 2009 god..Sumnjam da je tada iko pratio City u BiH..Mozda se i varam..A i meni je inace glupo to trcanje na bluemoon pa i na goal i hvalisanje Dzeke..Mislim bezveze je,samo ispadamo smijesni..Al eto..., vjerovatno je neki arapski fan ManC. ali opet ih ima pun klinac koji se registruju tamo samo radi Džeke, a pretvaraju se da su navijači City-a. oplačem kad vidim Bosanca kako slaže rečenice pomoću google translatora
i uvijek se javljaju kada neko kritikuje Džeku. kao da ga kod nas na forumima nikada ne kritikuju, jbt ovdje ih je par javno izrazavalo nezadovoljstvo zbog Džekinog izbora Amre

Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.