FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Prebaci ih sve ali zaboravi borbu za trofeje, europu , svejedno nam klubu treba restart. Samo se nemojte loziti da ce djeca da se bore za titulu i europu a nisu dorasli sebi ne tome.
Restart bez Amara i njegovih !
Restart bez Amara i njegovih !
Mjau !
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Dodaj im 4 iskusna namazana premijerligaška igrača i vjeruj da ćeš izaći u Evropu u najgorem slučaju.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Ma nije problem sve podmladi ali stavi talentovanu djecu ali nemoj da bude samo jer je Nas pa daj ga,evo ti Sehica ne moze pa ne moze,ali eto svakako smo popusili ovu sezonu stavi sad tog Gasala i Kulasina nek igraju da naredne sezone mogu biti neki faktor,stavi tog golmana na gol bolje nego Fejzic jeebeni da brani ,ne moze gori biti..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Raja jel mi može neko ko je blizu Grbavice i tako da živi tu blizu stadiona da mi kaže stanje travnjaka,iskreno mnogo se brinem.... hoće li se to oporaviti kad dođe više sunca i ljepše vrijeme jer ovo šta sam do sad vidio je zabrinjavajuće fleke,rupe,blato....
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
Roki12 je napisao/la: ↑24 mar 2021, 17:32Raja jel mi može neko ko je blizu Grbavice i tako da živi tu blizu stadiona da mi kaže stanje travnjaka,iskreno mnogo se brinem.... hoće li se to oporaviti kad dođe više sunca i ljepše vrijeme jer ovo šta sam do sad vidio je zabrinjavajuće fleke,rupe,blato....

Kakav je bio u martu prosle godine:Roki12 je napisao/la: ↑24 mar 2021, 17:32Raja jel mi može neko ko je blizu Grbavice i tako da živi tu blizu stadiona da mi kaže stanje travnjaka,iskreno mnogo se brinem.... hoće li se to oporaviti kad dođe više sunca i ljepše vrijeme jer ovo šta sam do sad vidio je zabrinjavajuće fleke,rupe,blato....

I onda u julu pred Velez nakon niza prijateljskih:

Terenu treba sunce kojeg nema da se oporavi i bude lijep na oko. Ne moze biti dobar kad od proslog vikenda do dan danas haman svaki dan pada snijeg ili kisa. Prevelika kolicina vode, nedostatak sunca i ne znam sta se ocekuje. Nije on otporan na sve zivo da stalno bude isti jer se ovdje ne koriste sve moguce skupe metode da bude takav.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
ti mu fakat odgovorioLjoZee je napisao/la: ↑24 mar 2021, 17:45Kakav je bio u martu prosle godine:Roki12 je napisao/la: ↑24 mar 2021, 17:32Raja jel mi može neko ko je blizu Grbavice i tako da živi tu blizu stadiona da mi kaže stanje travnjaka,iskreno mnogo se brinem.... hoće li se to oporaviti kad dođe više sunca i ljepše vrijeme jer ovo šta sam do sad vidio je zabrinjavajuće fleke,rupe,blato....
Terenu treba sunce kojeg nema da se oporavi i bude lijep na oko. Ne moze biti dobar kad od proslog vikenda do dan danas haman svaki dan pada snijeg ili kisa. Prevelika kolicina vode, nedostatak sunca i ne znam sta se ocekuje. Nije on otporan na sve zivo da stalno bude isti jer se ovdje ne koriste sve moguce skupe metode da bude takav.

Nemoj bruda da se smiješ nije lijepoKANA je napisao/la: ↑24 mar 2021, 17:42Roki12 je napisao/la: ↑24 mar 2021, 17:32Raja jel mi može neko ko je blizu Grbavice i tako da živi tu blizu stadiona da mi kaže stanje travnjaka,iskreno mnogo se brinem.... hoće li se to oporaviti kad dođe više sunca i ljepše vrijeme jer ovo šta sam do sad vidio je zabrinjavajuće fleke,rupe,blato....![]()
![]()
E SVASTA

gdje si brate moj dobri nema tu ppDejan1921 je napisao/la: ↑24 mar 2021, 17:47Nemoj bruda da se smiješ nije lijepoKANA je napisao/la: ↑24 mar 2021, 17:42Roki12 je napisao/la: ↑24 mar 2021, 17:32Raja jel mi može neko ko je blizu Grbavice i tako da živi tu blizu stadiona da mi kaže stanje travnjaka,iskreno mnogo se brinem.... hoće li se to oporaviti kad dođe više sunca i ljepše vrijeme jer ovo šta sam do sad vidio je zabrinjavajuće fleke,rupe,blato....![]()
![]()
E SVASTA
![]()
![]()
![]()
![]()

Neki dan se netko slikao na jugu i vidio sam iza preko čitavog terena prekriven je nekim najlonom. valjda da koliko toliko zaštiti teren
ma tebi su davno granice zatvorili nego sad i kanton ,**** Forti majku garant

Kana lutaDejan1921 je napisao/la: ↑24 mar 2021, 17:47Nemoj bruda da se smiješ nije lijepoKANA je napisao/la: ↑24 mar 2021, 17:42Roki12 je napisao/la: ↑24 mar 2021, 17:32Raja jel mi može neko ko je blizu Grbavice i tako da živi tu blizu stadiona da mi kaže stanje travnjaka,iskreno mnogo se brinem.... hoće li se to oporaviti kad dođe više sunca i ljepše vrijeme jer ovo šta sam do sad vidio je zabrinjavajuće fleke,rupe,blato....![]()
![]()
E SVASTA
![]()
![]()
![]()
![]()

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Lose se odrzava teren. Ove tereni klubovi tokom zimskih mjeseci griju sa specijalnim lampama i na taj nacin dobrim dijelom zamijene toplotu i svijetlost koja terenu treba sa suncem. Mi nemamo sredstava za to ocito. Steta, jer odrzavanjem moze teren godinama trajati, a mi cemo ga unistiti kroz 2 godine ako ovako nastavi.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Te lampe i ubrzavaju rast trave pa je sve zeleno uvijek, ali to je sve preskupo jer mi sami odrzavamo teren. Albu na BP placa Grad Zenica iz budzeta. Nemamo dovoljno velike, sigurne prihode za teren pa da bude sve kako treba i ubrzano, a ne da cekas prirodu da odradi svoje. To je ona prica sto nesto radimo, a nismo uredili ni statut ni nista. Nikakvog reda kod nas.Argentina je napisao/la: ↑24 mar 2021, 18:02Lose se odrzava teren. Ove tereni klubovi tokom zimskih mjeseci griju sa specijalnim lampama i na taj nacin dobrim dijelom zamijene toplotu i svijetlost koja terenu treba sa suncem. Mi nemamo sredstava za to ocito. Steta, jer odrzavanjem moze teren godinama trajati, a mi cemo ga unistiti kroz 2 godine ako ovako nastavi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- lijevapolutka
- Kontakt:
KANA je napisao/la: ↑24 mar 2021, 17:42Roki12 je napisao/la: ↑24 mar 2021, 17:32Raja jel mi može neko ko je blizu Grbavice i tako da živi tu blizu stadiona da mi kaže stanje travnjaka,iskreno mnogo se brinem.... hoće li se to oporaviti kad dođe više sunca i ljepše vrijeme jer ovo šta sam do sad vidio je zabrinjavajuće fleke,rupe,blato....![]()
![]()
E SVASTA

moSa ljoŽe
Dobri @ljozeKANA je napisao/la: ↑24 mar 2021, 17:46ti mu fakat odgovorioLjoZee je napisao/la: ↑24 mar 2021, 17:45Kakav je bio u martu prosle godine:Roki12 je napisao/la: ↑24 mar 2021, 17:32Raja jel mi može neko ko je blizu Grbavice i tako da živi tu blizu stadiona da mi kaže stanje travnjaka,iskreno mnogo se brinem.... hoće li se to oporaviti kad dođe više sunca i ljepše vrijeme jer ovo šta sam do sad vidio je zabrinjavajuće fleke,rupe,blato....
Terenu treba sunce kojeg nema da se oporavi i bude lijep na oko. Ne moze biti dobar kad od proslog vikenda do dan danas haman svaki dan pada snijeg ili kisa. Prevelika kolicina vode, nedostatak sunca i ne znam sta se ocekuje. Nije on otporan na sve zivo da stalno bude isti jer se ovdje ne koriste sve moguce skupe metode da bude takav.![]()

-
- Kontakt:
E ne mogu da vjerujem. 
@ljoze najjači si. Dobri duh foruma.
Željezničar za život cijeli!
a jeste dobarSudoHusika je napisao/la: ↑24 mar 2021, 19:32E ne mogu da vjerujem.

sad mi je tek jasno kako ga je onaj propali teniser saltao

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.