Zabrana gostovanja zbog derbija i 3000KM kazneZagor je napisao/la:Jel ovo nasima zabranjeno u Tuzlu?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Očekujem dvicu, nadam se pobjedi Širokog a mislim da će biti x.AdkoHz je napisao/la:Stroj1946 je napisao/la:Listica bjezi 4 boda selji, sto znaci ako pusti svinjama 3 bobe, zeljo ce ove sigurno dobiti, eto ih na bod, onda gostoju slijedecu, a ima jos 7,8 kola do kraja, mogu oni i na 5 poziciju pasti a kup im nista ne garantuje. Tako da ce igrati i ja vidim jedan debeli X tu.
Ma kec ko kuca
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
benko21 je napisao/la:Zabrana gostovanja zbog derbija i 3000KM kazneZagor je napisao/la:Jel ovo nasima zabranjeno u Tuzlu?
Zalba mora odlagati izvrsenje Odluke. Neka nasi uloze zalbu do petka i kupit cemo vremena do narednog gostovanja.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Moze neko reci kakve veze imaju baklje na derbiju, koji je organizovao domaci klub, sa nasim navijacima. Nismo mi krivi sto nam baklje nisu uzeli, valjda je domacin kriv???
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Gdje ste to pročitali, može neki link?
Siroki ovakav nikakav ne moze dva puta u mjesec dana ostati neporažen protiv Zrinjskog..ovih Ce biti vise na tribinama nego pod bijelim brijegom..igrat Ce ko kuci..tako da..mada je upitno hoće li se tri boda uzeti u Tz ...mogla bi cak oba x biti
Neka, sa'će reprezentacija, majku vam seljačku. Uništit svaku utakmicu reprezentacije dok stoka ne odstupi.
Al dobro, zadnja bez Hordi u Lištici, 0:3. Samo vi nama zabranjujte, mi ćemo trpat. Puni Koze mangupe, u inat savezu!
Al dobro, zadnja bez Hordi u Lištici, 0:3. Samo vi nama zabranjujte, mi ćemo trpat. Puni Koze mangupe, u inat savezu!
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Gdje ste to o zabrani procitali???
Ko misli da ovo nema veze sa koreom protiv Sirokog glup je ko noc-
imas na **** @zagorski
imas na **** @zagorski
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Treba ovom savezu yebati malo mameeee aaaaa
Pa oni kaznjavaju navijače dva najveca kluba u drzavi, dva kluba koja su najposjećenija i koja dižu kakav takav rejting u europskim utakmicama, jedne sa zabranom gostovanja a druge sa zatvaranjem dijela tribine...
Dok ustaški klubovi mogu raditi sta i kako hoce i na kraju prolaze sa minimalnim kaznama.
Vrijeme je da se i ovom šugavom savezu stane u kraj dosta su oni se iživljavali na nama
Pa oni kaznjavaju navijače dva najveca kluba u drzavi, dva kluba koja su najposjećenija i koja dižu kakav takav rejting u europskim utakmicama, jedne sa zabranom gostovanja a druge sa zatvaranjem dijela tribine...
Dok ustaški klubovi mogu raditi sta i kako hoce i na kraju prolaze sa minimalnim kaznama.
Vrijeme je da se i ovom šugavom savezu stane u kraj dosta su oni se iživljavali na nama
Bordo bijeli za život cijeli!!
Evo vidjeh. Mamu im **** lopovsku i licemjernu!mma_hz je napisao/la:Ko misli da ovo nema veze sa koreom protiv Sirokog glup je ko noc-
imas na **** @zagorski
U pravu si, nije ni to nemoguce, a kako se sezona blizi kraju sve ce vise biti slicnih smicalica i podapinjanja nogu.
Eto vidjeces,ofirno im bilo da javno to kazu,a u njima se skupila gorcina zbog korea.zagorski je napisao/la:Evo vidjeh. Mamu im **** lopovsku i licemjernu!mma_hz je napisao/la:Ko misli da ovo nema veze sa koreom protiv Sirokog glup je ko noc-
imas na **** @zagorski
U pravu si, nije ni to nemoguce, a kako se sezona blizi kraju sve ce vise biti slicnih smicalica i podapinjanja nogu.
Nego ona varijanta satro kaznjeni zbog baklji na Grbavici,a zbog bakljade protiv Sirokog ce mo biti kao kaznjeni samo za bakljadu
Doso vakat kad ne smijes reci da si se branio ni ko te odbranio.
Njima repka placa sve i samo im je ona bitna,a meni nasa repka vala nbt ono,nikakvih osjecaja svejedno mi.
FK SARAJEVO.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
- Igrao 15 god. i prije 4 god. prestao . Zadnje 2 god. samo Lutrija BiH . Nikad vise kladara aBd . Nece ni @Sedrenik jos malo i nece vise.mma_hz je napisao/la:Ne pratim ovu pisljivu politiku ali nmg da vjerujem da je ovako dogurao onaj sugavac kamenjarski Galic sto je bio komesar dole kad su ubili Vedrana pa onda pustili Knezovica...on da bude direktor federalne uprave policije..
Pa jbmti grob da ti jbem ,privatizovana drzavo,a sve ugrozeni **** ih otac kamenjarski da nema Sarajeva,Zenice i Tuzle umrli bi od gladi.
E vala ne igram tu kladionicu,nikad je necu aBd ni igrati ali kako nije stid pitara odigra kladaru u nekoj kamenjarskoj poslovnici i onda dodje na tribinu i skandira Vedranu o trazi pravdu.
O **** m te glupa otvori se zemljo da propadne sve ti glupo u kuci jen em.
- Kladionicar je uvijek na gubitku , ne znam kakve su ponude , ali bi preferirao Lutriju BiH .
- Nakon 10 god. koristenja "Teta Violeta" se iselila iz mog domacinstva . Da guram one sto psuju i zvizde BiH . Ne ja Samozdravlje .
- Samo koristim i kupujem domace . Uvijek Bingo nikad konzum,mercator(a Bingo dalji 10 min.),Uvijek Milkos nista "dukat" .
- Sto se mene tice Mesic i Bogicevic mogu biti dozivotni predsjednici BiH .
- Izvinjavam se raji koja ne odobrava ovo na ovom pdf , imate pravo na ljutnju .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
PotpisSamozdravlje je napisao/la:- Igrao 15 god. i prije 4 god. prestao . Zadnje 2 god. samo Lutrija BiH . Nikad vise kladara aBd . Nece ni @Sedrenik jos malo i nece vise.mma_hz je napisao/la:Ne pratim ovu pisljivu politiku ali nmg da vjerujem da je ovako dogurao onaj sugavac kamenjarski Galic sto je bio komesar dole kad su ubili Vedrana pa onda pustili Knezovica...on da bude direktor federalne uprave policije..
Pa jbmti grob da ti jbem ,privatizovana drzavo,a sve ugrozeni **** ih otac kamenjarski da nema Sarajeva,Zenice i Tuzle umrli bi od gladi.
E vala ne igram tu kladionicu,nikad je necu aBd ni igrati ali kako nije stid pitara odigra kladaru u nekoj kamenjarskoj poslovnici i onda dodje na tribinu i skandira Vedranu o trazi pravdu.
O **** m te glupa otvori se zemljo da propadne sve ti glupo u kuci jen em.
- Kladionicar je uvijek na gubitku , ne znam kakve su ponude , ali bi preferirao Lutriju BiH .
- Nakon 10 god. koristenja "Teta Violeta" se iselila iz mog domacinstva . Da guram one sto psuju i zvizde BiH . Ne ja Samozdravlje .
- Samo koristim i kupujem domace . Uvijek Bingo nikad konzum,mercator(a Bingo dalji 10 min.),Uvijek Milkos nista "dukat" .
- Sto se mene tice Mesic i Bogicevic mogu biti dozivotni predsjednici BiH .
- Izvinjavam se raji koja ne odobrava ovo na ovom pdf , imate pravo na ljutnju .![]()
![]()
FK SARAJEVO.
Ove pakašlije iz saveza su namirisale krv i mogucnost da njihov omiljeni light-ustaski klub osvoji prvenstvo nakon par kikseva Saraj'va. Bogami bi se trebali preimenovat u HDZ United.
Jedna grupa na fb. Ne bih o tome na forumu, al medju prvima jave ovako neki info.MortemHz je napisao/la:Gdje ste to pročitali, može neki link?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
-
Samozdravlje
- Kontakt:
- TITULU 2018 /19 god. SAMO SAD MOZEMO OSVOJITI , NE MOZEMO 2020 god. MOZDA JE GLUPO NEKOM , ALI RAZMISLITE .
- NE TREBAJU NAM RASPRAVE ZA I PROTIV HUSREFA , BEKICA ... JA CUNE SEVI , SAMO CAJNOSLU .
- OZBILJNO MOMCI , TREBATI CE VAM OVA TITULA ZA pdf "PREPUCAVANJE" , SAMO JEDINSTVENO MOZEMO DO TITULE.
- PUSTIMO SS I UPRAVU DA RADE SVOJ POSAO , A DA NAS UCINE SRETNIM .

- NE TREBAJU NAM RASPRAVE ZA I PROTIV HUSREFA , BEKICA ... JA CUNE SEVI , SAMO CAJNOSLU .
- OZBILJNO MOMCI , TREBATI CE VAM OVA TITULA ZA pdf "PREPUCAVANJE" , SAMO JEDINSTVENO MOZEMO DO TITULE.
- PUSTIMO SS I UPRAVU DA RADE SVOJ POSAO , A DA NAS UCINE SRETNIM .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 148 gostiju.