Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
LUCAS Moura ? Jel napokon zavrseno ovaj transfer jel to gotovo ? Jel jos samo oficijelno da ga predstave ili ... 

BvB Echte Liebe !!!
ma nije jos gotovo...kao svi izajavljuju,ali oba kluba sute!Damir_BvB je napisao/la:LUCAS Moura ? Jel napokon zavrseno ovaj transfer jel to gotovo ? Jel jos samo oficijelno da ga predstave ili ...
kao njegov otac izjavio bilo je ponuda iz madrida,chelsea,ali njegov sin samo zeli u Man.Utd..
tako da nista jos od toga,ali vidjet cemo..da smo blizu,to sigurno jesmo...
Manchester United 2011/2012 News
Boss confirms Lucas interest
Sir Alex Ferguson has denied reports that United have agreed a deal to sign Sao Paulo winger Lucas Moura, but confirmed that he is interested in signing the Brazilian international.
The 19-year-old trickster, who is in Brazil's Olympics squad, has been tipped to move to Old Trafford for several weeks, but the boss batted back Sunday night's reports that the move was tied up.
"It's not correct," the United manager told a press conference in Shanghai. "We haven't reached an agreement for the player. We've shown an interest but until such time a we get a deal agreed we can't say he's our player."
Sir Alex confirmed that the club are exploring a variety of options, with a view to bringing in more than one player before the start of the 2012/13 season proper.
"We've signed two players in the summer: Kagawa and Powell," he said. "We think they both have fantastic potential.
"At this moment we're looking at other options in terms of bringing other players in. We're not lying on our backsides doing nothing. We're trying hard to bring other players to the club."
Boss confirms Lucas interest
Sir Alex Ferguson has denied reports that United have agreed a deal to sign Sao Paulo winger Lucas Moura, but confirmed that he is interested in signing the Brazilian international.
The 19-year-old trickster, who is in Brazil's Olympics squad, has been tipped to move to Old Trafford for several weeks, but the boss batted back Sunday night's reports that the move was tied up.
"It's not correct," the United manager told a press conference in Shanghai. "We haven't reached an agreement for the player. We've shown an interest but until such time a we get a deal agreed we can't say he's our player."
Sir Alex confirmed that the club are exploring a variety of options, with a view to bringing in more than one player before the start of the 2012/13 season proper.
"We've signed two players in the summer: Kagawa and Powell," he said. "We think they both have fantastic potential.
"At this moment we're looking at other options in terms of bringing other players in. We're not lying on our backsides doing nothing. We're trying hard to bring other players to the club."
Not yet.Ali ipak sam optimistican sto se tice njegovog transfera,mislim da ce na kraju ipak zavrsiti kod nas.Damir_BvB je napisao/la:LUCAS Moura ? Jel napokon zavrseno ovaj transfer jel to gotovo ? Jel jos samo oficijelno da ga predstave ili ...
ne znam zasto neko ne bi volio da dodje RvP , u prosloj sezoni se raspucao a nije bio los prije prosle sezone...sto se tice Lucasa dobro je da je Fergie javno potvrdio interes za njega
Zato sto ide sa parama,,zato sto ce mu ubrzo 30 godina i zato sto trazi preveliku sumu novca kao platu,zato sto imamo mladog talentovanog napadaca koji za godinu,dvije moze postati prava klasa i da ne nabrajam vise.Gusar1995 je napisao/la:ne znam zasto neko ne bi volio da dodje RvP , u prosloj sezoni se raspucao a nije bio los prije prosle sezone...sto se tice Lucasa dobro je da je Fergie javno potvrdio interes za njega
Narin je napisao/la:Zato sto ide sa parama,,zato sto ce mu ubrzo 30 godina i zato sto trazi preveliku sumu novca kao platu,zato sto imamo mladog talentovanog napadaca koji za godinu,dvije moze postati prava klasa i da ne nabrajam vise.Gusar1995 je napisao/la:ne znam zasto neko ne bi volio da dodje RvP , u prosloj sezoni se raspucao a nije bio los prije prosle sezone...sto se tice Lucasa dobro je da je Fergie javno potvrdio interes za njega

Ali ako se Rooney povrijedi, odakle ce dolazit golovi? Welbeck mi je vrlo drag i mislim da ce postat igracina, ali trenutno masi previse prilika i nije killer pred golom. O Hernandezu ne bi vise pisao, svi znamo koliko je limitiran. Tako da bi dolazak Persiea bio odlican. Bilo bi tijesno u napadu, ali takav igrac bi pojacao svaku ekipu. Moguce i da Fergie planira Kagawu stavit u vezni red.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Welbeck je vec za mene klasa,samo treba jos zavrsnicu da popravi i to je to,a upitnik ne kontam,objasni ga malo ako ti nije mrsko.Gusar1995 je napisao/la:Narin je napisao/la:Zato sto ide sa parama,,zato sto ce mu ubrzo 30 godina i zato sto trazi preveliku sumu novca kao platu,zato sto imamo mladog talentovanog napadaca koji za godinu,dvije moze postati prava klasa i da ne nabrajam vise.Gusar1995 je napisao/la:ne znam zasto neko ne bi volio da dodje RvP , u prosloj sezoni se raspucao a nije bio los prije prosle sezone...sto se tice Lucasa dobro je da je Fergie javno potvrdio interes za njega
Cartman - Berbatov je jos tu,Ferguson je rekao da on nece ici nigdje,a u zadnje vrijeme se sve vise cini da ce ostati.
A kao sto sam rekao,jednostavno RVP je sklon povredama (ko je ranije gledao EPL to zna) i TRAZI PREVISE!
Ja bih volio da dođe Van Persie,ali stvarno ako je istina da traži 11-12 miliona godišnje ne isplati se. 

- majestic24
- Kontakt:
Previse je i 225 hiljada funti sedmicno za Rooneya ako cemo biti iskreni. Samo to nece niko spomenuti samo zato sto je on "nase" dijete. Tu je vec 6 sezona pa zbog toga
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Izgleda da se predomislio predsjednik Sao Paula i odlučio prodati Mouru u ovom prijelaznom roku. Baš sad čitam na jednoj brazilskoj stranici. To je ujedno i jedina prepreka bila za Fergieja. 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Da nije na ovojWisey je napisao/la:Izgleda da se predomislio predsjednik Sao Paula i odlučio prodati Mouru u ovom prijelaznom roku. Baš sad čitam na jednoj brazilskoj stranici. To je ujedno i jedina prepreka bila za Fergieja.

http://globoesporte.globo.com/futebol/t ... maior.html
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
To je to.
Cudno je kako Ferguson moze biti kontradiktoran, juce je govorio kako je Hazard precijenjen igrac i kako ne vrijedi 40 miliona, a veceras vec poslao ponudu za devetaestogodisnjaka u iznosu od 38 miliona eura, za igraca koji je na klupi reprezentacije Brazila!
Ja sam cuo da je Chelsea dao jos 6M njegovom agentu samo da Hazard dodje i da je isto uradio city prosle godine za Nasria i da zato nije doslo do realizacije ta 2 transfera u United.igman je napisao/la:Cudno je kako Ferguson moze biti kontradiktoran, juce je govorio kako je Hazard precijenjen igrac i kako ne vrijedi 40 miliona, a veceras vec poslao ponudu za devetaestogodisnjaka u iznosu od 38 miliona eura, za igraca koji je na klupi reprezentacije Brazila!
Sve su to mind games. Stari čiča je milion puta odigro tako, sad je već pročitan ko bukvar.Narin je napisao/la: Ja sam cuo da je Chelsea dao jos 6M njegovom agentu samo da Hazard dodje i da je isto uradio city prosle godine za Nasria i da zato nije doslo do realizacije ta 2 transfera u United.

Što se Hazarda tiče, to iz njega malo ljubomora govori ali ajde de. 6 miliona agentu je priča za tebe i ostale da se imate za šta uhvatiti.

Hazardova plata ce biti nekih 140-170K sedmicno, dok od Mourina nece prelaziti 50K...tu ce biti velika usteda. Da ne pricamo koliko je igrac i agent dobio za potpisigman je napisao/la:Cudno je kako Ferguson moze biti kontradiktoran, juce je govorio kako je Hazard precijenjen igrac i kako ne vrijedi 40 miliona, a veceras vec poslao ponudu za devetaestogodisnjaka u iznosu od 38 miliona eura, za igraca koji je na klupi reprezentacije Brazila!

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Pa dobro,logicno je da ce hvaliti vise Kagawu koji je dosao,nego Hazarda koji mu je izmakao,ja ga razumijem,da Hazard nije dobar Igrac,ne bi ga Fergie sigurno trazio.Wisey je napisao/la:Sve su to mind games. Stari čiča je milion puta odigro tako, sad je već pročitan ko bukvar.Narin je napisao/la: Ja sam cuo da je Chelsea dao jos 6M njegovom agentu samo da Hazard dodje i da je isto uradio city prosle godine za Nasria i da zato nije doslo do realizacije ta 2 transfera u United.![]()
Što se Hazarda tiče, to iz njega malo ljubomora govori ali ajde de. 6 miliona agentu je priča za tebe i ostale da se imate za šta uhvatiti.
Prema pisanju brazilskog sajta "Lancenet", United će poslati posljednju ponudu vrijednu 40 miliona eura za Lucasa Mouru, a njemu ponuditi 5-ogodišnji ugovor vrijedan 130,000 funti sedmično, koju će São Paulo prihvatiti.
Nesto mi ovo puno zvuci..
Nesto mi ovo puno zvuci..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.