Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Slazem se da sada pa do kraja svjetskog prvenstva nije ni mjesto ni vrijeme da se govori o Prcicu i drugim nepozvanim igracima. Koji ce mozda i biti pozvan/i za sljedece kvalifikacije.Elegant je napisao/la:Opet oni o Prcicu ...
Ma Floyd malo nervozan pa dira Misketa...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Unknown Genius
- Kontakt:
Ne znam što mu treba ovo komentarisanje jučerašnje utakmice i kritikovanje sudije. Nije njegovo da se tu miješa. Potpuno neprofesionalno.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Danas smo se mogli uvjeriti u kriminal FIFA-e. Cirkus prave od SP-a svojim prljavim igrama. Pitam se samo sto ne uzmu jednostavno trofej i uguraju ga Brazilcima u ruke. Prvo penal (NIOTKUDA) protiv Hrvatske, danas 2 cita gola ponistavaju Meksiku,slucajnost? Ahhha, kako bi onda Brazikl do prvog mjesta u grupi.
Onda nama sudija iz Salvadora, sto li Boze.
Jedino mi je krivo sto cu sam sebe pojesti tokom utakmica, jer kako Blatter da zamisli finale/polufinale bez Messija, familiju mu yebem.
Zao mi nasih momaka, sto ce im neko sav njihov trud i rad unistiti u par zivzduka.
Onda nama sudija iz Salvadora, sto li Boze.
Jedino mi je krivo sto cu sam sebe pojesti tokom utakmica, jer kako Blatter da zamisli finale/polufinale bez Messija, familiju mu yebem.
Zao mi nasih momaka, sto ce im neko sav njihov trud i rad unistiti u par zivzduka.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Polako sa sudijom neka utakmica pocne, svi mi nervozni od iscekivanja da ne uradamo po ljudima a nije ni pocelo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Dobra utakmica odsuđenja HOL SPA ako nije bio penal onda dobra gluma Coste ali sudije su odradile
ocito ove sudije koji nisu Evropljani su kriticni

prema posljednjim informacijama sa treninga ako ne bude igrao Salihovic na beka ce KOlasinac,a stopera ce igrati Bicakcic..
Pa i nisu bas. Penal smijesan i cist faul nad Casillasom. To su dvije velike greske za ovaj nivo takmicenja.zgembo89 je napisao/la:Dobra utakmica odsuđenja HOL SPA ako nije bio penal onda dobra gluma Coste ali sudije su odradileocito ove sudije koji nisu Evropljani su kriticni
upravo takoMozambik je napisao/la:
Pa i nisu bas. Penal smijesan i cist faul nad Casillasom. To su dvije velike greske za ovaj nivo takmicenja.
ali kad se sve zbroji, jedna greska Spancima, jedna Holanđanima, tako da su na nuli.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- 1988risha
- Kontakt:
Sanj'o sam Safeta i Šerifa Konjevića,kako slave pobjedu... Ne znam odakle Šerif u stručnom štabu al' nije ni bitno,važna je pobjeda... 

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
- donniedarko
- Kontakt:
Neka Pape riskira sa Bicakcicem. Eksperimentisanje sa Kolasincem na stoperu mi se ne dopada a Bicakcic iako mozda nije spreman vise mi ulijeva sigurnosti nego Ogi i Sunjic. Mislim da ce sutra svi biti na nivou samo zbog znacaja utakmice. Samo neka odigraju hrabro i uz malo srece izvuci cemo povoljan rezultat

Safi izgleda ništa ne preostaje obzirom da nema ni u koga povjerenja nego da zove Pandžu bar će na koga imati svaliti krivnju za eventualni poraz......donniedarko je napisao/la:Neka Pape riskira sa Bicakcicem. Eksperimentisanje sa Kolasincem na stoperu mi se ne dopada a Bicakcic iako mozda nije spreman vise mi ulijeva sigurnosti nego Ogi i Sunjic. Mislim da ce sutra svi biti na nivou samo zbog znacaja utakmice. Samo neka odigraju hrabro i uz malo srece izvuci cemo povoljan rezultat![]()
Mijesa se jer ga nasi glupi novinari pitaju.Unknown Genius je napisao/la:Ne znam što mu treba ovo komentarisanje jučerašnje utakmice i kritikovanje sudije. Nije njegovo da se tu miješa. Potpuno neprofesionalno.
Nikad neces cuti da neki novinar iz Hrvatske pita kovaca o sudjenju na tekmi BiH
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
- 1988risha
- Kontakt:
A nit ćeš kad vidjeti reklamu na HRT-u Sarajevsko pivo,a u pozadini Bosna,Bosna... Al na BHT-u je normalno da ide reklama Karlovačka piva i Hrvatska,hrvatska...VFC89 je napisao/la:Mijesa se jer ga nasi glupi novinari pitaju.Unknown Genius je napisao/la:Ne znam što mu treba ovo komentarisanje jučerašnje utakmice i kritikovanje sudije. Nije njegovo da se tu miješa. Potpuno neprofesionalno.
Nikad neces cuti da neki novinar iz Hrvatske pita kovaca o sudjenju na tekmi BiH
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
Bravo!1988risha je napisao/la:A nit ćeš kad vidjeti reklamu na HRT-u Sarajevsko pivo,a u pozadini Bosna,Bosna... Al na BHT-u je normalno da ide reklama Karlovačka piva i Hrvatska,hrvatska...VFC89 je napisao/la:Mijesa se jer ga nasi glupi novinari pitaju.Unknown Genius je napisao/la:Ne znam što mu treba ovo komentarisanje jučerašnje utakmice i kritikovanje sudije. Nije njegovo da se tu miješa. Potpuno neprofesionalno.
To sam bas sinoc prokomentarisao, rekoh u pm jesmo izdajice roda svog.
Para vrti gdje burgija me moze, sve je pitanje ciljne skupine, kod nas raja cuga karlovacko, u hrvatskoj sarajevskog ni nema 

- donniedarko
- Kontakt:
U Hrvatskoj ima sarajevske i kod nas ima mnogo Hrvata za razliku od Bosnjaka u Hrvatskojbiskitt je napisao/la:Para vrti gdje burgija me moze, sve je pitanje ciljne skupine, kod nas raja cuga karlovacko, u hrvatskoj sarajevskog ni nema

Ima i nas u Hrvatskoj i te kako
. Doduse ima nas svakakvih
.

Poslje jucerasnje dominacije Holandije nad super jakom Spanijom ( koja ima bolje igrace od nas ). Iz razloga sto je Spanija igrala previse otvoreno. Iako su igrali sa samo jednim pravim napadacem. Jos vise sam siguran da treba odigrati 5-4-1 da ne dobijemo 4-5 golova ( gol razlika - prolazak grupe ). Poznato je da Holandija i Argentina imaju najveci napadacki potencijal na ovom svjetskom prvenstvu. Italija ce postici gol, dva po utakmici. Njemacka nece biti dominatna na ovom prvenstvu kao ince ( fali Reus, nema Gomeza, Klose je za penzije ). Brazil se jos trazi i nije onako snazan kao proslih godina. Treba igrati samo ovako. A poslje toga pobjedti Nigeriju. Vaznije je proci u drugi krug nego da se nadigravamo sa Argentinom. Jer realno puno su bolji i iskusniji od nas. Da ne govorim o sudiji koji ce 95% pomagati njima. Pomagao bi svaki a ovaj ce sigurno.

.

.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 14 jun 2014, 11:21, ukupno mijenjano 1 put.