Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
Kolasinac je trenutno uz Pjanica i Begovica nas najbolji igrac! On je buduci kapiten bh reprezentacije! Momak se ne stedi ni sekunde,najborbeniji igrac kojeg smo imali.... dobro je rekao Efemberg za njemacke medije,Salkeu ,Bayeru,Stutgardu i slicnim ekipama treba najmanje 5-6 Kolasinaca da bi igrali kako treba! sa 20 godina biti standardan u jednoj ekipi kao sto je Salke,je za svaki respekt! Sto se tice starta nad igracem Reala,mislim da je bilo u zaru borbe,i uopste nije bio ostar start,samo se odbio od njega... Sve najbolje Zmaju i da aBd postanes najbolji lijevi bek na svijetu!
Seo,rusi,lomi yebi im mater svima.
Ovi sto moralisu mogu da te povuku za tuki.
Ovi sto moralisu mogu da te povuku za tuki.
1946
Da nema ovog foruma i Facebooka tacno covjek nebi znao ko sve ima internet i sta sve ova nasa jadna zemlja drzi u sebi. Pa od ovoliko bistrih i pametnih umova, nije ni cudo sto se raspada. Znaci nas igrac, jako mlad, ligi sampiona napravio start koji smo do sad sigurno 5623676237846287 puta vidjeli na terenu (ko nije ne prati fudbal) i po nesreci momka je ozlijedio i taj igrac izostaje van terena 6 mjeseci. Sad da se radi tamo o nekom spancu, englezu, talijanu vecina vas bi mu kapu skidala i govorila jarane svaka ti cast kako borbeno igras. Plus sto faul uopste nije bio namjeran. Ali posto Kolasinac ima nesrecu a to je da igra za BiH, momentalno postaje debil, ubojica,hajvan,drzavni neprijatelj broj 1 haman jer je tamo nekom Jeseju nanio povredu. Boze pomozi, i sakloni i sacuvaj. Daleko Vam lijepa kuca od moje bila.
Momciluk nas dragi, samo igraj i bori se. Takvi i postaju nesto u zivotu. Oni koji do zadnje sekunde srce na terenu ostavljaju. Jer da nisi takav, vjerovatno bi i ti visio ovdje na forumu. 

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- storm_raider
- Kontakt:
+1soccerfan je napisao/la:Da nema ovog foruma i Facebooka tacno covjek nebi znao ko sve ima internet i sta sve ova nasa jadna zemlja drzi u sebi. Pa od ovoliko bistrih i pametnih umova, nije ni cudo sto se raspada. Znaci nas igrac, jako mlad, ligi sampiona napravio start koji smo do sad sigurno 5623676237846287 puta vidjeli na terenu (ko nije ne prati fudbal) i po nesreci momka je ozlijedio i taj igrac izostaje van terena 6 mjeseci. Sad da se radi tamo o nekom spancu, englezu, talijanu vecina vas bi mu kapu skidala i govorila jarane svaka ti cast kako borbeno igras. Plus sto faul uopste nije bio namjeran. Ali posto Kolasinac ima nesrecu a to je da igra za BiH, momentalno postaje debil, ubojica,hajvan,drzavni neprijatelj broj 1 haman jer je tamo nekom Jeseju nanio povredu. Boze pomozi, i sakloni i sacuvaj. Daleko Vam lijepa kuca od moje bila.![]()
![]()
Momciluk nas dragi, samo igraj i bori se. Takvi i postaju nesto u zivotu. Oni koji do zadnje sekunde srce na terenu ostavljaju. Jer da nisi takav, vjerovatno bi i ti visio ovdje na forumu.
Ovaj @ZutiMrav, ja sam ga vec prozvao par puta na temi o Susicu, je tu jer njegova reprezentacija ne ide na SP. Registrovao se jucer i ima vise postova od nekoga ko je tu 5-6 godina. Uhljup, lazov i tu je samo da zavadi bosance i hercegovce. Normalno da ce pisati protiv Susica i protiv Kolasinca i generalno protiv BiH. Ne voli je, nemojte njega citirati.
Mnogi veliki igraci su izgradili karijeru sa ovakvim startovima, zao mi je zbog povrede, zao je i Kolasincu, ali desava se. Neka on raznosi na SP ovako i ja cu biti prezadovoljan.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Ja kako sma ono gledo više ga je povrijedio u padu jer mu je pao na njegovu nogu nego sami start,ono po meni je samo tjelesno se zabio u njega al pri zemlji pao mu je na nogu..
Ali mu je pao na drugu nogu ne onu na kojoj je pukao ligamentzgembo89 je napisao/la:Ja kako sma ono gledo više ga je povrijedio u padu jer mu je pao na njegovu nogu nego sami start,ono po meni je samo tjelesno se zabio u njega al pri zemlji pao mu je na nogu..

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ja sam cuo da mu je tokom meca Jese dobacivao glavonjaaa glavonjaaa, a Seo mu reko sad ces ti vidit ko je glavonja i kucno ga malo ramenom da ga upozori, nije imao namjeru da ga povrjedi
habib
- adriano_leite
- Kontakt:
Ti si ocigledno propustio godine u kojima je Muhamed Konjic igrao za nas. Od Muhameda nece biti pozrtvovanijeg igraca, ne samo sto Kolasinac to nije, nece ga jednostavno nikada biti. Lik je igrao i ginuo na fudbalskim terenima dok mu doktor nije rekao da je opasnost i po sebe i po protivnika. Jednostavno tako srcanih ima malo, Kolasinac je srcan, ali nema onog ko moze posoliti Muhamedu Konjicubosnas_ je napisao/la:Kolasinac je trenutno uz Pjanica i Begovica nas najbolji igrac! On je buduci kapiten bh reprezentacije! Momak se ne stedi ni sekunde,najborbeniji igrac kojeg smo imali.... dobro je rekao Efemberg za njemacke medije,Salkeu ,Bayeru,Stutgardu i slicnim ekipama treba najmanje 5-6 Kolasinaca da bi igrali kako treba! sa 20 godina biti standardan u jednoj ekipi kao sto je Salke,je za svaki respekt! Sto se tice starta nad igracem Reala,mislim da je bilo u zaru borbe,i uopste nije bio ostar start,samo se odbio od njega... Sve najbolje Zmaju i da aBd postanes najbolji lijevi bek na svijetu!

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Samo što Konjić već sad nije u ni petama ovog dečka.
Što se tiče starta nad Jeseom, ne vjerujem da i jedan igrač može s namjerom ići da nekoga udalji s terena pola godine. Desilo se, šta je tu je. Ako čovjek zna lopte, ne može mu ovakva povreda uništiti karijeru.
Ovi što se javljaju i pljuju po Seji, pokenjam vam se u usta smećari jedni.
Što se tiče starta nad Jeseom, ne vjerujem da i jedan igrač može s namjerom ići da nekoga udalji s terena pola godine. Desilo se, šta je tu je. Ako čovjek zna lopte, ne može mu ovakva povreda uništiti karijeru.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
- Principatus
- Kontakt:
Istina da na prvi pogled igra sa visokim rizikom. No neko ko je prosao fudbalsku skole Stuttgarta, Hoffenheima, Schalke i mladih Elf, je sve, ali ne igrac sa niskom fudbalskom inteligencijom.velez_mostar je napisao/la:Kolasinac je igrac izuzetne fizicke snage, solidne brzine, ali preniske fudbalske inteligencije
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
- Kontakt:
Navijači Reala su smećari i romi kako ih odavno već nazivam samo je šteta što Seo nije Ronalda ovako srušio.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
- legenda reala
- Kontakt:
Ništa im se Seo ne izvinjavaj ko ih ****, najjači opstaju nema ba nikakvog žaljenja, eto tebe bi Ronaldo ili sl žalili ma bi ****
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Zamislite tek kako je kad Seo uleti klizecim startom 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
- Kontakt:
jaoo ovi naših portala
gade mi se ,pa mladom igracu pokidani ligamenti a oni kao likuju Kolašinca kako je jak itd .ne pišem ovo nista protiv seje al ljudi sta da se nedaj Boze nas neko ovako povredi pred SP bil onda bilo zanimljivo pisati naletio na tenk i tome slicno .malo je reci da je ovo neukusno ,mogu shvatit da na forumu se svašta piše al ipak ovi novinari i portali trebali bi sekundu mozak ukljucit .

-
- Kontakt:
Reci babi nek ti opali samar, al onaj da i komsija cuje. Uz put i svi ostali koji su procitali ovaj post, znaju a nisu ispravili ovog momka.Goodison je napisao/la:Samo što Konjić već sad nije u ni petama ovog dečka.
Sad fino googlaj Muhameda Konjica i nauci nesto.
- sanelmasetic
- Kontakt:
Ljudi ostavite Sea na miru, ono je bilo bez ikakve namjere da se protivnik povrijedi, al eto nazalost se desilo upravo to..
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
SEO igra na granici i uvijek svaka ekipa mora da ima takvog tipa. Ostro muski da prepane protvinika. Svaka cast SEO treba nam jedan takav u repki. Ovaj start nije nista kada posmatras svu onu "ciganiju" koja se desava po derbijijma izmedju Reala i Barce. Kolasinac je dingospo za onog nasilnika Pepea a ima ih jos i u Spaniji i u ostalim ligama
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 19 mar 2014, 13:25, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Kakav je igrač i fajter ovaj Kolašinac...sinoć gledam u jednom trenutku dotrča odnekud van ekrana, uleti Baleu, odvali ga, izbi mu loptu a lopta se odbi 15-ak metara dalje i opet igraču Reala u noge...Sead samo nastavi, sustiže i tog drugog, otrese ga (slično kao ono protiv Egipta), uze loptu, odšprinta do centra i doda, te se isto tako brzo ispali nazad na svoje mjesto
ludilo braćo
ludilo braćo
Undici stelle - ACM 1899
- Principatus
- Kontakt:
To ga najbolje opisuje.baltazar1 je napisao/la:ludilo braćo

Ma momak je stvarno nevjerovatan, i to jos bez nekog posebnog iskustva, 20 godina.
Zamislite kakav ce to igrac biti vec za dvije ili tri godine, Bundesliga, Champions League, SP, pa EP...ludilo.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ponos nas, momak na mjestu, a na terenu ubica. Ako Bog da nas kapiten 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.