Milan igra toplo-hladno. Odigraju jednu katastrofalnu utakmicu, pa onda jednu perfektnu. Gledao sam ih prošle sedmice protiv Bologne kada su radili šta su htjeli, a sinoć nisu mogli prići golu Rome... puno oscilacija, ali i tome će doći kraj, Milan može daleko ove sezone...enobarca je napisao/la:I vi da izbacite Tottenham...sa ovakvom igrom nema sanse...
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dobro je onaj jedan reko' citiram " Bog te **** 21. vijek nama Gattuso igra "
Hhahahaha omg, u jednu ruku je upravu a u drugu mu se poserem !

Hhahahaha omg, u jednu ruku je upravu a u drugu mu se poserem !
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
da nema gatusa nebi bilo ni milana, on vas drzi u zivotu ljudi
Milan 36
Napoli 33
Lazio 33
Juve 31
Roma 29
...Palermo 27
Inter 23 * *
Ovi koji su boldirani su po meni uz nas jedini kandidati za skudeto, mislim da ovaj drugi i treci je samo pitanje vremena kad ce im pasti igra
Napoli 33
Lazio 33
Juve 31
Roma 29
...Palermo 27
Inter 23 * *
Ovi koji su boldirani su po meni uz nas jedini kandidati za skudeto, mislim da ovaj drugi i treci je samo pitanje vremena kad ce im pasti igra
' Milan želi novog Kaku' !

Odavno je poznato da je ekipa Sao Paola rasadnik talenata.
Novi igrač u nizu oko kojeg se vodi trka je mladi Lucas Piazon.
Talentovani Brazilac neodoljivo podsjeca na kako sto stilom igre,
što i fizickim izgledom na Kaku. Kao i Piazon, Kaka je igrao u Sao Paolu, a kasnije
stekao slavu igrajući za Milan.
Piazon u januaru puni tek 17 godina, a Milan se prvi javio sa željom da ga angažuje.
Međutim u trku su ukljuceni Juventus,City,Chelsea.
Brazilac ima ugovor sa Sao Paolom do 2013.

Odavno je poznato da je ekipa Sao Paola rasadnik talenata.
Novi igrač u nizu oko kojeg se vodi trka je mladi Lucas Piazon.
Talentovani Brazilac neodoljivo podsjeca na kako sto stilom igre,
što i fizickim izgledom na Kaku. Kao i Piazon, Kaka je igrao u Sao Paolu, a kasnije
stekao slavu igrajući za Milan.
Piazon u januaru puni tek 17 godina, a Milan se prvi javio sa željom da ga angažuje.
Međutim u trku su ukljuceni Juventus,City,Chelsea.
Brazilac ima ugovor sa Sao Paolom do 2013.
- muha milanez
- Kontakt:
cala je napisao/la:da nema gatusa nebi bilo ni milana, on vas drzi u zivotu ljudi
da Bog da vise ne igrali ni gattuso ni sedorf ni ambrosini koji sam usporavaju igru Milana..a igrali neki mladji igraci poput Flaminija, Lazzarija..
steta sto se pirlo povrijedio sinoc..nema ga mjesec dana!!
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Jankulovski, Oddo, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Zambrota ovo je 6 igraca koje se Milan mora rjesiti pod hitno, njihovo je davno proslo......
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
prvi ide sigurno, a i ostalim ističu ugovori na ljeto(govorim napamet neda mi se sad tražiti al većini ističe) e sad s kim će produžiti a s kim ne vidjećemo, ja bi dao gatuzu, pirlu i zambroti još sezonu al kao definitivno zadnju i to ne kao zagarantovani starteri, sedorf više ni kao rezerva nemože pomoći, al znajući milan oni nikog neće otjerati dok sami ne kažu da je dosta, takav porodični odnos koliko je dobar toliko nanosi i štete kad igrači uđu u pozne godine a nikom od njih se ne ide u penzionere a u milanu imaju sve, slavu, novac, baš svemeskalin je napisao/la:Jankulovski, Oddo, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Zambrota ovo je 6 igraca koje se Milan mora rjesiti pod hitno, njihovo je davno proslo......
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
-
- Kontakt:
ija se slazem ovih igraca se moramo rijesit znam da gatuso sad igra malo bolje ali nece ni to trajati dugo .. vi znate kad nam igraju flamini kpb i gatuso ide bolje nego sa sedorfom i pirlomtony-mortale je napisao/la:prvi ide sigurno, a i ostalim ističu ugovori na ljeto(govorim napamet neda mi se sad tražiti al većini ističe) e sad s kim će produžiti a s kim ne vidjećemo, ja bi dao gatuzu, pirlu i zambroti još sezonu al kao definitivno zadnju i to ne kao zagarantovani starteri, sedorf više ni kao rezerva nemože pomoći, al znajući milan oni nikog neće otjerati dok sami ne kažu da je dosta, takav porodični odnos koliko je dobar toliko nanosi i štete kad igrači uđu u pozne godine a nikom od njih se ne ide u penzionere a u milanu imaju sve, slavu, novac, baš svemeskalin je napisao/la:Jankulovski, Oddo, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Zambrota ovo je 6 igraca koje se Milan mora rjesiti pod hitno, njihovo je davno proslo......
- muha milanez
- Kontakt:
ja mislim da se gatussa, sedorfa i ambrosinija trebamo rijesit.. trebamo nove igrace umjesto njih...aa pirlo je dobar,moze on jos igrat 2 sezone na najvisem nivou.. Forza Milan
pozzz rossoneri
pozzz rossoneri
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
-
- Kontakt:
Nije mi jasno kako se Pirlo povrijedi,gledao sam utakmicu,skoro da ga covjek nije ni dodirnuo,on pao ko pero..bezze
Jbte,k'o da su od pera svi,cim malo start,pad gotovo..mjesec dana pauze

Jbte,k'o da su od pera svi,cim malo start,pad gotovo..mjesec dana pauze

- tony-mortale
- Kontakt:
casano se odrekao 300 000 eura godišnje i postao član milana i putovaće s timom 27. u dubai,
zarađivaće 2,7 m eura god. što je sasvim u redu za igrača njegovog kalibra, nije malo, ali puno manje od npr. ronaldinja.
onih 5 miliona odštete realu će platiti po trećinu milan, sampa i sam cassano.
opet se spominje interes milana za mexesa, ali samo pod uslovom da dođe kao slobodan igrač, nikakve odštete ne dolaze u obzir, još nije produžio ugovor s romom koji mu na ljeto ističe i vidjećemo šta će tu biti, mada bi ja više volji davida luiza, već sad nije ništa lošiji od mexesa, a mlađi je i još će napredovati, naravno razlika u cijeni je ogromna
zarađivaće 2,7 m eura god. što je sasvim u redu za igrača njegovog kalibra, nije malo, ali puno manje od npr. ronaldinja.
onih 5 miliona odštete realu će platiti po trećinu milan, sampa i sam cassano.

opet se spominje interes milana za mexesa, ali samo pod uslovom da dođe kao slobodan igrač, nikakve odštete ne dolaze u obzir, još nije produžio ugovor s romom koji mu na ljeto ističe i vidjećemo šta će tu biti, mada bi ja više volji davida luiza, već sad nije ništa lošiji od mexesa, a mlađi je i još će napredovati, naravno razlika u cijeni je ogromna

- muha milanez
- Kontakt:
tony-mortale je napisao/la:casano se odrekao 300 000 eura godišnje i postao član milana i putovaće s timom 27. u dubai,
onih 5 miliona odštete realu će platiti po trećinu milan, sampa i sam cassano.![]()
odlican posao za Milan..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- senad_flamin
- Kontakt:
na wikipedii cassanu pise current club Milan 

TROGODIŠNJI je ugovor, koji počinje važiti od drugog siječnja, s AC Milanom potpisao talijanski nogometaš Sampdorije Antonio Cassano (28), javljaju talijanski mediji, među kojima i agencija ANSA.
Sampdoria je, prema istim navodima, odlučila pustiti nogometaša s kojim ima važeći ugovor do ljeta 2013. godine besplatno. Štoviše, đenovljanski je klub čak pristao platiti 1.6 milijuna eura samo da bi se riješio napadača koji se posvadio s predsjednikom Riccardom Garroneom vulgarno ga pritom izvrijeđavši.
Radi se o svoti koja predstavlja jednu trećinu od pet milijuna eura, koliko se Sampdoria obvezala platiti Real Madridu bude li ikad prodavala Cassana u novi klub. Dogovor je to postignut pri transferu iz madridskog kluba u ljeto 2008. godine. Po trećinu će Madriđanima na račun također uplatiti Milan te sam nogometaš.
Iz Sampdorije su i službeno potvrdili da je posao vrlo blizu realizacije.
Cassano bi se novom klubu trebao priključiti na zimskim minipripremama koje Milanezi započinju 27. ovog mjeseca u Dubaiju.
izvor --- SPAM ---
Sampdoria je, prema istim navodima, odlučila pustiti nogometaša s kojim ima važeći ugovor do ljeta 2013. godine besplatno. Štoviše, đenovljanski je klub čak pristao platiti 1.6 milijuna eura samo da bi se riješio napadača koji se posvadio s predsjednikom Riccardom Garroneom vulgarno ga pritom izvrijeđavši.
Radi se o svoti koja predstavlja jednu trećinu od pet milijuna eura, koliko se Sampdoria obvezala platiti Real Madridu bude li ikad prodavala Cassana u novi klub. Dogovor je to postignut pri transferu iz madridskog kluba u ljeto 2008. godine. Po trećinu će Madriđanima na račun također uplatiti Milan te sam nogometaš.
Iz Sampdorije su i službeno potvrdili da je posao vrlo blizu realizacije.
Cassano bi se novom klubu trebao priključiti na zimskim minipripremama koje Milanezi započinju 27. ovog mjeseca u Dubaiju.
izvor --- SPAM ---

- muha milanez
- Kontakt:

- tony-mortale
- Kontakt:
tu bi po ovoj lijevoj strani ti i ja pravili probleme, a kamo li neki ozbiljni igrači, tanki su ovo bekovi, a antoniniju bi trebao po ovome pomagati ambrosini koji nije više trkački jak kao nekad. ni abate nije ništa bolji, a druga stvar taj boateng nikad nije bio zadnji vezni i ne vjerujem da on to dugoročno može igrati na vrhunskom nivou, rađe bi zamjenio njega i flaminija.meskalin je napisao/la:ovaj Milan se moze pohrvati i sa Barcelonom
a da se ja nešto pitam robinjo bi ostao u prvih 11 jer čovjek je od dolaska u milan iz utakmice u utakmicu bio sve bolji i definitivno je svojim igrama, golovima i asistencijama zaslužio da bude u prvih 11, casano je super igrač, ali se tek treba izboriti i dokazati u milanu, nemože tek tako doći i izbaciti iz tima jednog robinja ili pogotovo pata.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.