KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Cestitke momcima ,DJurasovic iznenadjenje ,mora da je Ivana odmarao, samo DJordjevica nemoze da odmori
frajer igrao 35 min. Seha igrao sa bolovima svaka mu cast ,,momak pridobija publiku kao IKONA ,jer je veliki borac ,,,
frajer igrao 35 min. Seha igrao sa bolovima svaka mu cast ,,momak pridobija publiku kao IKONA ,jer je veliki borac ,,,
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
sta reci bozo ima petlju i drago mi je da je odigrao na vrhunskom nivou(vladina zasluga sigurno,da je abaz ostao bozo bi jedva ulazio u 12,ali momak se sigurno trudi i na treningu sto vlada uzvraca minutazom),pasalic ne moze ni protiv leotara nazalost,mada bi ja volio da moze dva puta bolje od djordjevica ali objektivno ne moze,ovcina lagano se vraca u formu,ivan se odmara za subotu,vucko standardno pretpostavljam 4 trice,seha postaje kao sto melo rece i ja se slazem novi goran 15+ uvijek se tu negdje krece,ima jedna razlika tomas ce igrati ali se pored hajrica sigurno nece naskakati i grgat sigurno nece biti dominantan kao na pecari,a ono sta trebaju zatvorit je sut sirokog za tri poena,jer kada su nas dobijali to je bilo kljucno,solidna nasa partija a borac nije losa ekipa,mada mislim da ce tesko pored slobode biti 4. za to im treba pobjeda protiv sirokog ili igosa,mada mali rakic je isto tanak u zadnje vrijeme zato i sigurno ne dobija adekvatnu minutazu, po meni je kljucno kako ce odigrati ivan i djordjevic u subotu,ako oni dobro krenu od ovih bekova i krila nekog ce poci,a i kapiten se vraca,sigurno svjez i odmoran,tako da bi trebali uzeti...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Cio problem KKB je sto nema plata i ove ceste manje povrede.
Da nije ovog niko nebi prosao bez deset komada bilo vani bilo u SA al eto valjada ce sve biti u redu makar dosad ide po planu(naravno izuzev borca)-to znaci dobiti one napaljenke psovace.
Da nije ovog niko nebi prosao bez deset komada bilo vani bilo u SA al eto valjada ce sve biti u redu makar dosad ide po planu(naravno izuzev borca)-to znaci dobiti one napaljenke psovace.
e ajde fakat se manite te price ko je bolji bosna ili siroki, imate PM pa se tamo svadjajte
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
ima li te u sa u subotu?Kevin je napisao/la:čestitke na velikoj pobjedi

I feel devotion!!
Neznam samo kako nitko nije primjetio da je u dvorani po izvješću bilo 2000 ljudi
pa jedino ako su na nogometnom stadionu igrali ali ajde tako je to kad dolazi velika Bosna odmah u dvoranu koja prima 1000-1200 max.stane 2000 svaka čast za objektivnost nema šta. I naravno čestitke na pobjedi . 

104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
-
- Kontakt:
kksiroki je napisao/la:Neznam samo kako nitko nije primjetio da je u dvorani po izvješću bilo 2000 ljudipa jedino ako su na nogometnom stadionu igrali ali ajde tako je to kad dolazi velika Bosna odmah u dvoranu koja prima 1000-1200 max.stane 2000 svaka čast za objektivnost nema šta. I naravno čestitke na pobjedi .
Jesi ikada bio u Sportskoj dvorani u Trebinju? Ako nisi onda moras znati da pored fiksne tribine na koju staje toliko kolko ti zazes gledalaca, ja kazem da moze stati 1500, postoje i teleskopske tribine sa tri strane terena, kada se igra kosarka. Kada dodje veliki klub, te tribine se naravno izvlace.Za ostale, u oje spada i tvoj klub, dovoljne su i fiksne tribine.....
hajd bar je dobar sajam koji vrijedi posjetitilolo je napisao/la:sajam knjige jarane,kako to nisi znao,a i bolje je puna mala dvorana,nego nako prazna velika,sa onim zavjesama zelenim,bas bezveze izgledafera je napisao/la:jel to opet sajam?? **** malu dvoranu ne volim je ja nikakoMelo15 je napisao/la:Subota u 19 oo u maloj dvorani lako cese napuniti i treba navijati a ne ko tetke sjediti..![]()
![]()
![]()
jos su sanse na nasoj strani jer smo na svom TERENU ...
BUDI BOSNA...![]()
You are someone else I am still right here
da u subotu sam bio i još 5 puta i nemože stat ma tko dolazio više od onog sto sam napisao , na sve tri teleskopske nemoze stat 500-600 plus 600-700 na ovu "veliku".malitraktor je napisao/la:kksiroki je napisao/la:Neznam samo kako nitko nije primjetio da je u dvorani po izvješću bilo 2000 ljudipa jedino ako su na nogometnom stadionu igrali ali ajde tako je to kad dolazi velika Bosna odmah u dvoranu koja prima 1000-1200 max.stane 2000 svaka čast za objektivnost nema šta. I naravno čestitke na pobjedi .
Jesi ikada bio u Sportskoj dvorani u Trebinju? Ako nisi onda moras znati da pored fiksne tribine na koju staje toliko kolko ti zazes gledalaca, ja kazem da moze stati 1500, postoje i teleskopske tribine sa tri strane terena, kada se igra kosarka. Kada dodje veliki klub, te tribine se naravno izvlace.Za ostale, u oje spada i tvoj klub, dovoljne su i fiksne tribine.....
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Prebacimo se sa TRIBINA na subotu ...
Da li ce igrati Ikona i Zimic ??
Moramo podrzati nase igrace nije bitno koja je dvorana ...

Da li ce igrati Ikona i Zimic ??
Moramo podrzati nase igrace nije bitno koja je dvorana ...

>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
lolo majstore vidi sta zlaja radi jede zivu djecu,hahahahaaa 42,pa ne znam da li ce nas pasalic zabiti 42 ukupno u ligi...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- lolo d pitar
- Kontakt:
ma super je zlaja,ja nisam rekao da je on uopste los igrac,ali otvaranje grupe na facebooku kako bi zlaja dosao u bosnu je cista glupost,pogotovo uz pricu da dino konakovic podrzava tu grupuneno#4 je napisao/la:lolo majstore vidi sta zlaja radi jede zivu djecu,hahahahaaa 42,pa ne znam da li ce nas pasalic zabiti 42 ukupno u ligi...
sto se sajma tice,posjetite ga,ima finih knjiga po jeftinoj cijeni,traje par dana
ne vadi se sad,citavo vrijeme suprotno si govorio,covjek ih raznio pa da je igrao za nas od pocetka uz ovcinu bili bi sigurno ispred crnogoraca,vidim da si se sad slegao,ali neka nema veze,covjek je previse dobar,tako poklopi se shh. jer objektivno nisi imao pravo,ali bitno je da si priznao,nema veze...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- lolo d pitar
- Kontakt:
nemoj da gluposti pricas,rekao sam ti sve i vozdraneno#4 je napisao/la:ne vadi se sad,citavo vrijeme suprotno si govorio,covjek ih raznio pa da je igrao za nas od pocetka uz ovcinu bili bi sigurno ispred crnogoraca,vidim da si se sad slegao,ali neka nema veze,covjek je previse dobar,tako poklopi se shh. jer objektivno nisi imao pravo,ali bitno je da si priznao,nema veze...
Nekad ne shvaćam zašto tolika rasprava, pa Bosna je realno govoreći daleko najbolja ekipa u BiH. Jedino ima ponekad problema u ovim utakmicama sa slabijim ekipama mislim slabiji u odnosu na njih. Umor tokom čitave NLB je ostavio trag na igri Bosne posebno kada se lomi utakmica. I još jedan od razloga je da ostale momčadi ulože i zadnju km ne bi li se plasirali u NLB. Kako god Bosna je prvi favorit, te ako ne osvoji finale mu je kako god osigurano.
Šta vrijede 42 koša kad su izgubili utakmicu i kad je promašio zadnji napad?
nije fulio izgledabaggio je napisao/la:Šta vrijede 42 koša kad su izgubili utakmicu i kad je promašio zadnji napad?
nije uspio ni opucat
okliznuo se

Melo15 je napisao/la:nije fulio izgledabaggio je napisao/la:Šta vrijede 42 koša kad su izgubili utakmicu i kad je promašio zadnji napad?
nije uspio ni opucat
okliznuo se
jap

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.