Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Pasodzigera
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Pasodzigera » 12 feb 2012, 14:57

Samo jedno pitanje,koliko od vas koji pljujete po Spahi navijate za komsijske reprezentacije?
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 feb 2012, 14:59

Imamo i mi svog Balotellija.

Spaha, samo u kost. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 12 feb 2012, 15:02

Medel komotno može u UFC,kakav pokušaj poluge,ili ovo pokušava trokut izvući :lol: :lol:
slika

Inače,to da ga Sušić sankcioniše je najveća glupost koju pročitah u posljednje vrijeme.
Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 12 feb 2012, 15:03, ukupno mijenjano 1 put.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 12 feb 2012, 15:03

Bolji je stoper od Pandže, Mravca i bilo koga u reprezentaciji, al' je u glavi 10x gori. Nevezano za ovaj incident, govorio sam da bi kapitensku traku trebao dobiti neko drugi, još od onog "susreta" sa Marinom. Ako je ono ponašanje koje treba jednom kapitenu - onda aferim. :mrgreen:
Spahu ne poznajem lično, al' znam mnoge (negativne) stvari koje se non-stop dešavaju u njegovoj blizini (prijetnje novinarima i slične stvari). To ne priliči sportisti, a kamoli kapitenu. Al' haj', bitno je (uzeću @Mirzine riječi) ofarbati krijestu u plavo i tako pridobiti simpatije većine. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 12 feb 2012, 15:04

Spahić je odličan igrač, ali zaista ima previše ispada i treba se liječiti od napada bijesa.
🔵⚪

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 12 feb 2012, 15:04

voltron30 je napisao/la:Nisam nikada čuo da je igrač sankcionisan u reprezentaciji zbog nekog sukoba unutar kluba. Spahić ima svojih bubica, ali ja ne mogu zamisliti našu odbranu bez njega, ma šta neko mislio o njemu.

John Terry je sankcionisan 2 puta zbog "gluposti", prva je bila iz privatnog zivota (spavao sa saigracevom zenom) a druga kad je na utakmici kluba vrijedjao protivnickog igraca.

Spahica cijenim i sigurno je dobar igrac ali mu je fitilj prekratak. Nerijetko napravi gluposti i nerijetko hoce da on bude glavni frajer. Nerijetko zeli da pokaze da je jaci od ostalih. Meni je najmrze sto nije pao protiv francuza. Nasri ga je lijepo nasamario pa zaradio penal, tj. da je Spahic prvi pao u onoj situaciji sudac bi svirao faul za nas a ne penal za Francuze iako bi mozda kasnije sudija opet naso neki razlog za penal.

Treba insan znati kad da bude snagator a kad slabic.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 12 feb 2012, 15:05

Evolution87 je napisao/la:Mislim da nema potrebe da ga Susic sankcionise, ovo nije neki veliki incident ;)
Nije ovo jedina mrlja u zadnje vrijeme, ima 31 godinu ponaša se kao Balo, incident za incidentom
100% sportski i krajnje opušten potpis

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 12 feb 2012, 15:13

Ne zna niko od nas sta se tu zaista desilo, kakav je to start bio... Medjutim, nije to trebalo Spahicu, nije on dijete, o "profesionalcu" se radi, valjda. Jos da je ovo prvi put.
Izdržati, to je temelj vrline!

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 12 feb 2012, 15:16

Bitno je ovdje da se svrsava po Novaku Djokovicu ;)

Jos samo da se navede jedan incident koji je Spaha napravio u reprezentaciji.(jer se samo pominju neke klupske stvari,a zato treba da vas zaboli ona stvar i ko ste to vi da osudjujete sta on radi u klubu? Sta ste vi za drzavu uradili?)

Ocito se zna zasto bi poneki odstranili najboljeg odbrambenog igraca kojeg BIH ima,jer ipak se navija za Hrvatsku i Srbiju.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 12 feb 2012, 15:18

Nedaj se Spaha 8-)

Ali ovaj Cileanac je sigurno pozelio Spahica pa htjeo da ga zagrli :D
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 12 feb 2012, 15:18

Pasodzigera je napisao/la:
Jos samo da se navede jedan incident koji je Spaha napravio u reprezentaciji.(jer se samo pominju neke klupske stvari,a zato treba da vas zaboli ona stvar i ko ste to vi da osudjujete sta on radi u klubu? )

MARIN?? Prijateljska! Šamaranje?? Podsjećal te ovo na nešto?
🔵⚪

URL
Kontakt:

Post Postao/la URL » 12 feb 2012, 15:21

0oo0 je napisao/la:
Jos samo da se navede jedan incident koji je Spaha napravio u reprezentaciji.(jer se samo pominju neke klupske stvari,a zato treba da vas zaboli ona stvar i ko ste to vi da osudjujete sta on radi u klubu? )

A sta je mali rekao Emiru :roll:

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 12 feb 2012, 15:24

URL je napisao/la:
0oo0 je napisao/la:

A sta je mali rekao Emiru :roll:
TO je sve rekla-kazala ;) I kad bi svaki igrač udarao za svaku upućenu psovku onda bi svi krvavi izlazili sa terena. On je obrukao cijelu zemlju kad je ošamario Marina, mogao mu je vratiti istom psovkom i ciao!
🔵⚪

URL
Kontakt:

Post Postao/la URL » 12 feb 2012, 15:30

TO je sve rekla-kazala I kad bi svaki igrač udarao za svaku upućenu psovku onda bi svi krvavi izlazili sa terena. On je obrukao cijelu zemlju kad je ošamario Marina, mogao mu je vratiti istom psovkom i ciao!
Cuj obrukao zemlju zbog samarcica, pa nije genocid pocinio da bi obrukao zemlju, narod :lol: Emir je stariji i zasto bi klinji vracao psovkom, ovako klinjo balavi fakat nije ni dobio kako je zasluzio..
Zadnja izmjena: URL, dana/u 12 feb 2012, 15:33, ukupno mijenjano 1 put.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 12 feb 2012, 15:32

Ako cemo o brukanju cijele drzave, onda su za to zasluzni Susic i Begovic kad je nas Portugal razvalio 6-2 pred ocima cijele Evrope..al to je ipak za drugu neku diskusiju.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 12 feb 2012, 15:34

Joj sto mrrzim ove nase bosnje sto od muhe prave slona!! potukli se pa sta?? nedo bog da je Zidan bosanac vec bi bio u Hagu??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

URL
Kontakt:

Post Postao/la URL » 12 feb 2012, 15:35

vrebac86 je napisao/la:Joj sto mrrzim ove nase bosnje sto od muhe prave slona!! potukli se pa sta?? nedo bog da je Zidan bosanac vec bi bio u Hagu??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :mrgreen:

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 12 feb 2012, 15:36

URL je napisao/la: Cuj obrukao zemlju zbog samarcica,

Pa zamisli samo šta je Merkelova pomislila o nama kad je vidjela ono :) :) :) Ona je drama stroga, i ja čak mislim da zbog toga mi ne možemo u EU sve dok se Spahić ne penzioniše.
🔵⚪

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 feb 2012, 15:36

Vuk dlaku mijenja...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 12 feb 2012, 15:37

Pasodzigera je napisao/la:Bitno je ovdje da se svrsava po Novaku Djokovicu ;)

Jos samo da se navede jedan incident koji je Spaha napravio u reprezentaciji.(jer se samo pominju neke klupske stvari,a zato treba da vas zaboli ona stvar i ko ste to vi da osudjujete sta on radi u klubu? Sta ste vi za drzavu uradili?)

Ocito se zna zasto bi poneki odstranili najboljeg odbrambenog igraca kojeg BIH ima,jer ipak se navija za Hrvatsku i Srbiju.
Pa evo meni su Gasquet i Kasparov mnogo draži od Emira. Da l' to znači da navijam za Francusku i Azerbejdžan? Mah, našoj reprezentaciji i jest potreban kapiten šaban - ipak smo okarakterisani kao šabanska reprezentacija, pa zašto bismo onda trebali uvjeravati ljude u suprotno?! :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 5 gostiju.