NBA season 2011-2012

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Re: NBA season 2011-2012

Post Postao/la kad_kako » 07 mar 2012, 00:16

SaltCityAttack je napisao/la:ma pusti mi rodjaka brate :)...kod mene ova rodbina veze nam vazda navijaju za pogresne :)
Ma udarila ga groznica, vidis da prica nebuloze. :mrgreen: :P
Postovanje treba zaraditi.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 07 mar 2012, 00:17

KK_Bosna je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:To ti je danas u trendu, 'odokativno'. :lol:
pa normalno :D

jos sam ja lebron hater, mozes misliti koliko njegovi loveri misle da je bolji od rosea :mrgreen:
:lol: Bolje ne pisat ovdje o tome :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 mar 2012, 00:26

KK_Bosna je napisao/la:

jos sam ja lebron hater, mozes misliti koliko njegovi loveri misle da je bolji od rosea :mrgreen:
ma najdominantni je igrac u ligi covjek danas na svim pozicijama moze igrati kako je gradjen, tako da o tome ne treba ni pricat, a iskreno i ne interesuje me. samo znam da imamo najmladjeg MVP igraca tako da cemo jos dugo cekati kad ce doci neko mladji i ponoviti ono sto je Rose napravio tokom proslogodisnje sezone.

D Rose Rules Bulls nation !!!!!!!!
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 07 mar 2012, 00:39

KK_Bosna je napisao/la:

pa misle oni da je on bolji i od Jordana ... pa po tome znamo njihovo razmisljanje, ili ti izluzije :lol: ili su i oni 'odokativni'. :lol:

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 07 mar 2012, 00:44

kad bi mi zivot znacio o last shotu ja bi volio da ga Darantula izvede :D

Svaka cast svima sve su to atlete i nevjerovatni ljudi al ovaj lik je toliko hladan na tekmama da to nije normalno
Thomas Müller - Fußballgott

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 07 mar 2012, 01:07

kad_kako je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:

pa misle oni da je on bolji i od Jordana ... pa po tome znamo njihovo razmisljanje, ili ti izluzije :lol: ili su i oni 'odokativni'. :lol:
:roll:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 07 mar 2012, 01:52

L-Train je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la: pa normalno :D

:roll:
ne mozes reci da neki nisu pisali da jeste ...

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 07 mar 2012, 02:11

kad_kako je napisao/la:pa misle oni da je on bolji i od Jordana ... pa po tome znamo njihovo razmisljanje, ili ti izluzije :lol: ili su i oni 'odokativni'. :lol:
ako je to slucaj, mislim da ti fali 'neki' ovdje.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 07 mar 2012, 07:03

Dzaba vama svi ti igraci (Kobe, James, Rose, Wade) jer kad dodje Irving za dvije godine (imat ce tek 21 godinu), kad bude imao iole jacu ekipu, a ove plitke s kojima danas igra u Cavsima presele na sportski ahiret, svima ce Irving paliti cvoke na NBA parketima :D :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 07 mar 2012, 09:13

adriano_leite je napisao/la:Dzaba vama svi ti igraci (Kobe, James, Rose, Wade) jer kad dodje Irving za dvije godine (imat ce tek 21 godinu), kad bude imao iole jacu ekipu, a ove plitke s kojima danas igra u Cavsima presele na sportski ahiret, svima ce Irving paliti cvoke na NBA parketima :D :lol: .

Najtuznije je sto nece nikad imati jacu ekipu... na zalost.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 07 mar 2012, 10:16

kako dobra suterska noc za miami. Cak je i anthony dao kos :o . Dexter pittman 10 poena :o . D wade nadam se da povreda nije ozbiljnija al bio je dobar do tog trenutka 6 od 8. Sad se vidi koliko nam bosh znaci, prosle godine sam mu bio najveci kriticar (uz skip baylesa :lol: ), al ove sjajno igra uklopilo se sve fino samo da nas ozbiljnije povrede zaobiđu. Sljedeca atlanta da zapocnemo novi pobjednicki niz :D

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 07 mar 2012, 12:42

Hoce li moci veceras Wade igrati protiv Atlante,izgleda da je opet ona povreda zbog koje je propustio 6 utakmica.

Sinocnja utakmica je itekako zadovoljavajuca,zaista sut nas je perfektno sluzio,nadam se da ce i veceras 8-)

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 07 mar 2012, 13:08

L-Train je napisao/la:Hoce li moci veceras Wade igrati protiv Atlante,izgleda da je opet ona povreda zbog koje je propustio 6 utakmica.

Sinocnja utakmica je itekako zadovoljavajuca,zaista sut nas je perfektno sluzio,nadam se da ce i veceras 8-)
Igrace veceras rekao je poslije tekme da nije ozbiljnija povreda, ali da nije htio da rizikuje jer su imali dobro vodstvo. Rekao je treneru da ako bude potrebe uci ce al nije htio da rizikuje jer vecears igramo sa atlantom. Tako da smo kompletni veceras.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 07 mar 2012, 13:09

bear grylls je napisao/la:
L-Train je napisao/la:Hoce li moci veceras Wade igrati protiv Atlante,izgleda da je opet ona povreda zbog koje je propustio 6 utakmica.

Igrace veceras rekao je poslije tekme da nije ozbiljnija povreda, ali da nije htio da rizikuje jer su imali dobro vodstvo. Rekao je treneru da ako bude potrebe uci ce al nije htio da rizikuje jer vecears igramo sa atlantom. Tako da smo kompletni veceras.
znaci sve je ok,hvala Bogu :)

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 07 mar 2012, 13:12

BernardBarnjak je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:Dzaba vama svi ti igraci (Kobe, James, Rose, Wade) jer kad dodje Irving za dvije godine (imat ce tek 21 godinu), kad bude imao iole jacu ekipu, a ove plitke s kojima danas igra u Cavsima presele na sportski ahiret, svima ce Irving paliti cvoke na NBA parketima :D :lol: .

Ma hoce brate, tesko je imati slabiju ekipu od ove danas: Hollins, Erden, Jamison, Parker, Casspi, Sessions, Gody, jbg. kud ces dalje kad nam je Jamison jako bitan igrac :lol: . Losija ekipa od ove ne moze da bude nikada, pa najmanje talenta u NBA ligi imamo. Sreca nasa pa salary cap sljedece sezone je debelo u plusu i moci cemo potpisati kakvih solidnih igraca. Na draftu cemo jos nesto izvuci i to je to. Losije ne moze biti od ove ekipe, uvjeren sam u to :D .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 07 mar 2012, 13:19

ma te su povrede ruzne,bolje bi mi bilo to zalijecit jer mu se vraca ta povreda,ak nastavi forsirat mogao bi je sredit pa da bude duze odsutan

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 07 mar 2012, 13:40

dema je napisao/la:

ma te su povrede ruzne,bolje bi mi bilo to zalijecit jer mu se vraca ta povreda,ak nastavi forsirat mogao bi je sredit pa da bude duze odsutan
Ma slazem se ne treba sad rizikovat treba se cuvat za plejoffa al on hoce da igra.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 07 mar 2012, 13:59

adriano_leite je napisao/la:
BernardBarnjak je napisao/la:

Ma hoce brate, tesko je imati slabiju ekipu od ove danas: Hollins, Erden, Jamison, Parker, Casspi, Sessions, Gody, jbg. kud ces dalje kad nam je Jamison jako bitan igrac :lol: . Losija ekipa od ove ne moze da bude nikada, pa najmanje talenta u NBA ligi imamo. Sreca nasa pa salary cap sljedece sezone je debelo u plusu i moci cemo potpisati kakvih solidnih igraca. Na draftu cemo jos nesto izvuci i to je to. Losije ne moze biti od ove ekipe, uvjeren sam u to :D .
Bićete sigurni u playoffu s par pojačanja,a teško da će moći do titule možda da se LeBron vrati za minimalac i usput potpišete nekog za maximalan ugovor :mrgreen:
Irving je odličan igrač,ali ima veliku konkurenciju na svojoj poziciji.Rose,Paul,D-Will,Rondo,Parker,Westbrook(možda nekog zaboravljam :mrgreen: )nisu stari,a nema neke velike razlike između njih nekom je Rose najbolji,nekom Paul no istina je da je sve to u par deka.Tu je dosta playmakera od kojih se očekuje da procvjetaju kao Wall(koji je meni trenutno najveći talenat u NBA,al jbg završio u Wizardsima pa se i ne nadam previše od njega :roll: )Lowry,Lawson,Curry koji mogu napredovati i postati veliki igrači.Pitanje je dal Irving može biti bolji od svih tih igrača :?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 07 mar 2012, 14:24

curry ako postane veliki igrac, cu se kacim o najvislje drvo :!:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

pluton
Kontakt:

Post Postao/la pluton » 07 mar 2012, 14:30

jel rondo u reprezentaciji?
Bosna <3

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.