Ma udarila ga groznica, vidis da prica nebuloze.SaltCityAttack je napisao/la:ma pusti mi rodjaka brate...kod mene ova rodbina veze nam vazda navijaju za pogresne

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ma udarila ga groznica, vidis da prica nebuloze.SaltCityAttack je napisao/la:ma pusti mi rodjaka brate...kod mene ova rodbina veze nam vazda navijaju za pogresne
KK_Bosna je napisao/la:pa normalnokad_kako je napisao/la:To ti je danas u trendu, 'odokativno'.![]()
jos sam ja lebron hater, mozes misliti koliko njegovi loveri misle da je bolji od rosea
ma najdominantni je igrac u ligi covjek danas na svim pozicijama moze igrati kako je gradjen, tako da o tome ne treba ni pricat, a iskreno i ne interesuje me. samo znam da imamo najmladjeg MVP igraca tako da cemo jos dugo cekati kad ce doci neko mladji i ponoviti ono sto je Rose napravio tokom proslogodisnje sezone.KK_Bosna je napisao/la:pa normalnokad_kako je napisao/la:To ti je danas u trendu, 'odokativno'.![]()
jos sam ja lebron hater, mozes misliti koliko njegovi loveri misle da je bolji od rosea
KK_Bosna je napisao/la:pa normalnokad_kako je napisao/la:To ti je danas u trendu, 'odokativno'.![]()
kad_kako je napisao/la:KK_Bosna je napisao/la:pa normalnokad_kako je napisao/la:To ti je danas u trendu, 'odokativno'.![]()
pa misle oni da je on bolji i od Jordana ... pa po tome znamo njihovo razmisljanje, ili ti izluzijeili su i oni 'odokativni'.
ne mozes reci da neki nisu pisali da jeste ...L-Train je napisao/la:kad_kako je napisao/la:KK_Bosna je napisao/la: pa normalno![]()
pa misle oni da je on bolji i od Jordana ... pa po tome znamo njihovo razmisljanje, ili ti izluzijeili su i oni 'odokativni'.
ako je to slucaj, mislim da ti fali 'neki' ovdje.kad_kako je napisao/la:pa misle oni da je on bolji i od Jordana ... pa po tome znamo njihovo razmisljanje, ili ti izluzijeili su i oni 'odokativni'.
adriano_leite je napisao/la:Dzaba vama svi ti igraci (Kobe, James, Rose, Wade) jer kad dodje Irving za dvije godine (imat ce tek 21 godinu), kad bude imao iole jacu ekipu, a ove plitke s kojima danas igra u Cavsima presele na sportski ahiret, svima ce Irving paliti cvoke na NBA parketima![]()
.
Igrace veceras rekao je poslije tekme da nije ozbiljnija povreda, ali da nije htio da rizikuje jer su imali dobro vodstvo. Rekao je treneru da ako bude potrebe uci ce al nije htio da rizikuje jer vecears igramo sa atlantom. Tako da smo kompletni veceras.L-Train je napisao/la:Hoce li moci veceras Wade igrati protiv Atlante,izgleda da je opet ona povreda zbog koje je propustio 6 utakmica.
Sinocnja utakmica je itekako zadovoljavajuca,zaista sut nas je perfektno sluzio,nadam se da ce i veceras
znaci sve je ok,hvala Bogubear grylls je napisao/la:Igrace veceras rekao je poslije tekme da nije ozbiljnija povreda, ali da nije htio da rizikuje jer su imali dobro vodstvo. Rekao je treneru da ako bude potrebe uci ce al nije htio da rizikuje jer vecears igramo sa atlantom. Tako da smo kompletni veceras.L-Train je napisao/la:Hoce li moci veceras Wade igrati protiv Atlante,izgleda da je opet ona povreda zbog koje je propustio 6 utakmica.
Sinocnja utakmica je itekako zadovoljavajuca,zaista sut nas je perfektno sluzio,nadam se da ce i veceras
Ma hoce brate, tesko je imati slabiju ekipu od ove danas: Hollins, Erden, Jamison, Parker, Casspi, Sessions, Gody, jbg. kud ces dalje kad nam je Jamison jako bitan igracBernardBarnjak je napisao/la:adriano_leite je napisao/la:Dzaba vama svi ti igraci (Kobe, James, Rose, Wade) jer kad dodje Irving za dvije godine (imat ce tek 21 godinu), kad bude imao iole jacu ekipu, a ove plitke s kojima danas igra u Cavsima presele na sportski ahiret, svima ce Irving paliti cvoke na NBA parketima![]()
.
Najtuznije je sto nece nikad imati jacu ekipu... na zalost.
ma te su povrede ruzne,bolje bi mi bilo to zalijecit jer mu se vraca ta povreda,ak nastavi forsirat mogao bi je sredit pa da bude duze odsutanbear grylls je napisao/la:Igrace veceras rekao je poslije tekme da nije ozbiljnija povreda, ali da nije htio da rizikuje jer su imali dobro vodstvo. Rekao je treneru da ako bude potrebe uci ce al nije htio da rizikuje jer vecears igramo sa atlantom. Tako da smo kompletni veceras.L-Train je napisao/la:Hoce li moci veceras Wade igrati protiv Atlante,izgleda da je opet ona povreda zbog koje je propustio 6 utakmica.
Ma slazem se ne treba sad rizikovat treba se cuvat za plejoffa al on hoce da igra.dema je napisao/la:ma te su povrede ruzne,bolje bi mi bilo to zalijecit jer mu se vraca ta povreda,ak nastavi forsirat mogao bi je sredit pa da bude duze odsutanbear grylls je napisao/la:Igrace veceras rekao je poslije tekme da nije ozbiljnija povreda, ali da nije htio da rizikuje jer su imali dobro vodstvo. Rekao je treneru da ako bude potrebe uci ce al nije htio da rizikuje jer vecears igramo sa atlantom. Tako da smo kompletni veceras.L-Train je napisao/la:Hoce li moci veceras Wade igrati protiv Atlante,izgleda da je opet ona povreda zbog koje je propustio 6 utakmica.
Bićete sigurni u playoffu s par pojačanja,a teško da će moći do titule možda da se LeBron vrati za minimalac i usput potpišete nekog za maximalan ugovoradriano_leite je napisao/la:Ma hoce brate, tesko je imati slabiju ekipu od ove danas: Hollins, Erden, Jamison, Parker, Casspi, Sessions, Gody, jbg. kud ces dalje kad nam je Jamison jako bitan igracBernardBarnjak je napisao/la:adriano_leite je napisao/la:Dzaba vama svi ti igraci (Kobe, James, Rose, Wade) jer kad dodje Irving za dvije godine (imat ce tek 21 godinu), kad bude imao iole jacu ekipu, a ove plitke s kojima danas igra u Cavsima presele na sportski ahiret, svima ce Irving paliti cvoke na NBA parketima![]()
.
Najtuznije je sto nece nikad imati jacu ekipu... na zalost.. Losija ekipa od ove ne moze da bude nikada, pa najmanje talenta u NBA ligi imamo. Sreca nasa pa salary cap sljedece sezone je debelo u plusu i moci cemo potpisati kakvih solidnih igraca. Na draftu cemo jos nesto izvuci i to je to. Losije ne moze biti od ove ekipe, uvjeren sam u to
.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.