Jos da je to on rekao zbog gore navedenog bilo bi super.karameldar je napisao/la:Nemanja Vidicmarseille_unique je napisao/la: , zamisli bilo kojeg profesionalca danas u svijetu da kaze necu da igram za repku vise imam ja karijeru, mislim to je glupa konstatacija
BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Koji je lik ovaj marseille. Vec duze vrijeme s.ere na podforumu za medjunarodni nogomet, pogotovo na temi Uniteda, a sad je presao i ovdje vidim. Jos se sjecam izjave da Unitedu treba cudo da izbaci veliki Marseille i da on "osjeca" nogomet kao niko drugi. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
To je jos i dobro,meni je psovao majku jer sam napisao da je kosarkaska reprezentacija Srbije kvalitetnija od kosarkaske reprezentacije BiH.Cartman je napisao/la:Koji je lik ovaj marseille. Vec duze vrijeme s.ere na podforumu za medjunarodni nogomet, pogotovo na temi Uniteda, a sad je presao i ovdje vidim. Jos se sjecam izjave da Unitedu treba cudo da izbaci veliki Marseille i da on "osjeca" nogomet kao niko drugi.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Dylan Dog je napisao/la:To je jos i dobro,meni je psovao majku jer sam napisao da je kosarkaska reprezentacija Srbije kvalitetnija od kosarkaske reprezentacije BiH.Cartman je napisao/la:Koji je lik ovaj marseille. Vec duze vrijeme s.ere na podforumu za medjunarodni nogomet, pogotovo na temi Uniteda, a sad je presao i ovdje vidim. Jos se sjecam izjave da Unitedu treba cudo da izbaci veliki Marseille i da on "osjeca" nogomet kao niko drugi.
Mora da ima osjecaj i za kosarku.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
gledam kako igraju ovi naši Zmajevi...pa nešto kontam
JE.BAT ĆEMO IM MAJKU !!!

JE.BAT ĆEMO IM MAJKU !!!
FORZA MARŠAL !!!
-
AÐ_Official
- Kontakt:
Ciro jes' to ti?hodža je napisao/la:gledam kako igraju ovi naši Zmajevi...pa nešto kontam![]()
JE.BAT ĆEMO IM MAJKU !!!![]()
![]()
AÐ_Official je napisao/la:Ciro jes' to ti?hodža je napisao/la:gledam kako igraju ovi naši Zmajevi...pa nešto kontam![]()
![]()
![]()
![]()
il se cuko posr'o
FORZA MARŠAL !!!
-
AÐ_Official
- Kontakt:
jedno te istohodža je napisao/la:AÐ_Official je napisao/la:Ciro jes' to ti?hodža je napisao/la:gledam kako igraju ovi naši Zmajevi...pa nešto kontam![]()
![]()
![]()
![]()
il se cuko posr'o![]()
-
TheDinoRules
- Kontakt:
Napadački dio tima nam je u extra formi, zaista.
1. Džeko - momak igra fenomenalno i naš je ubjedljivo najbolji igrač i siguran u prvih 11
2. Ibišević - izgleda da se i on vraća u formu, zabija, hvala Bogu! Ali nisam siguran da bi mogao on početi!
3. Misimović - i on je zabio, u formi je. Dosta finih poteza, proigravanja na zadnjoj utakmici. Samo, ako on počne Vedo će na klupu ili suprotno. Jer ne možemo s obojicom na terenu protiv Portugala, nažalost!
4. Pjanić - u formi je i on nam jednostavno mora igrati, ima taj neki potez, šmek fudbalski i to je to. Ispred Misketa je sigurno. Volio bih da počnu obojica, a Vedo da bude na klupi, pa šta bude.
5. Lulić - momak je ofanzivno strašan, to pokazuje u Laciju. Ali mi imamo problem s odbranom i neki ga stavljaju na beka, ne bi to valjalo. Naprijed bi nam bolje došao.
Stvarno je Sušić na slatkim mukama što je ofanzive tiče, ali nazad
Ja bih Salihovića ili Subašića na lijevog beka, zavisi od spreme Salihovića.
Spahića i Mravca (****) na stopera. Nadarevića ne bih, milion sitnih grešaka ima u jednoj utakmici, malo bolje gledajte. Na desnog beka Jahića i to je to. Ispred njih Rahimić i Medunjanin (naš najbolji igrač ovih kvalifikacija, pogledajte samo koliko ima pasova prema naprijed preciznih, strašno.). Za ono gore sa već rekao. Najviše bih volio Misketa ispred, Pjanke desno (odnosno neko polukrilo, ne znam kako da nazovem) i Lulića po lijevoj strani da ubija. Gore da igra Džeko. Ako, ned'o Bog, budemo gubili, izvadimo Rahimića, a ubacimo Vedu i to je to. I mislim da bi poziv mogao dobiti i Višća, strašno bi nam dobro došao. Il' on il' Stevanović. Toliko od mene.
1. Džeko - momak igra fenomenalno i naš je ubjedljivo najbolji igrač i siguran u prvih 11
2. Ibišević - izgleda da se i on vraća u formu, zabija, hvala Bogu! Ali nisam siguran da bi mogao on početi!
3. Misimović - i on je zabio, u formi je. Dosta finih poteza, proigravanja na zadnjoj utakmici. Samo, ako on počne Vedo će na klupu ili suprotno. Jer ne možemo s obojicom na terenu protiv Portugala, nažalost!
4. Pjanić - u formi je i on nam jednostavno mora igrati, ima taj neki potez, šmek fudbalski i to je to. Ispred Misketa je sigurno. Volio bih da počnu obojica, a Vedo da bude na klupi, pa šta bude.
5. Lulić - momak je ofanzivno strašan, to pokazuje u Laciju. Ali mi imamo problem s odbranom i neki ga stavljaju na beka, ne bi to valjalo. Naprijed bi nam bolje došao.
Stvarno je Sušić na slatkim mukama što je ofanzive tiče, ali nazad
Spahića i Mravca (****) na stopera. Nadarevića ne bih, milion sitnih grešaka ima u jednoj utakmici, malo bolje gledajte. Na desnog beka Jahića i to je to. Ispred njih Rahimić i Medunjanin (naš najbolji igrač ovih kvalifikacija, pogledajte samo koliko ima pasova prema naprijed preciznih, strašno.). Za ono gore sa već rekao. Najviše bih volio Misketa ispred, Pjanke desno (odnosno neko polukrilo, ne znam kako da nazovem) i Lulića po lijevoj strani da ubija. Gore da igra Džeko. Ako, ned'o Bog, budemo gubili, izvadimo Rahimića, a ubacimo Vedu i to je to. I mislim da bi poziv mogao dobiti i Višća, strašno bi nam dobro došao. Il' on il' Stevanović. Toliko od mene.
U mom svijetu važe moja pravila
-
AÐ_Official
- Kontakt:
Pitanje u vezi Subasuca je "da li je momak zaista zrio za takvu tekmu?". Primjeti se da mnogo ispada sto se tice defanzivnog dijela posla i da okrece ledja protivnickom igracu, sto bi bilo kobno protiv Portugala(tipa Ibricic u Portugalu kad je dao Alvesu da mu ga s' ledja sukne).TheDinoRules je napisao/la:Napadački dio tima nam je u extra formi, zaista.
Stvarno je Sušić na slatkim mukama što je ofanzive tiče, ali nazad![]()
-
TheDinoRules
- Kontakt:
Njega sam naveo kao alternativu, vjerovatno će to igrati Salihović. Ako vidim Lulića na tom mjestu, razočarat ću se. Izgubit ćemo naprijed mnogo!AÐ_Official je napisao/la:Pitanje u vezi Subasuca je "da li je momak zaista zrio za takvu tekmu?". Primjeti se da mnogo ispada sto se tice defanzivnog dijela posla i da okrece ledja protivnickom igracu, sto bi bilo kobno protiv Portugala(tipa Ibricic u Portugalu kad je dao Alvesu da mu ga s' ledja sukne).TheDinoRules je napisao/la:Napadački dio tima nam je u extra formi, zaista.
Stvarno je Sušić na slatkim mukama što je ofanzive tiče, ali nazad![]()
-
AÐ_Official
- Kontakt:
@Dino, procitao sam ti post par puta da lijepo sve skontam. Slazem se s dosta tih stvari, al' zelim ti postvit pitanje. Koliko je sada pametno ako gubimo 1/2-0(nadam se da nece biti slucaj) izvadit Rahimica i stavit Ibisevica? Jer zna se da ce nas u tom slucaju cige jos vise stisnut i konstantno napadat, pritisak na odbranu. Znamo da Rahimic nam je glavni destruktivac i bez njega nebi imali koga s' tim iskustvom ili znanjem da obavlja taj posao. Isto tako se moze reci kako ostavit dobro napadaca na klupi kad gubimo? To je sve igra srece i neko kalkulisanje u procentima(
).
-
TheDinoRules
- Kontakt:
Ma ja sam samo dao svoje mišljenje kako i šta, ali vidjet ćemo kako će to Pape postaviti, nestrpljiv sam što se toga tiče. Protiv Želje će, vjerovatno, staviti ekipu koju namjerava protiv Portugala, pa ćemo vidjeti!AÐ_Official je napisao/la:@Dino, procitao sam ti post par puta da lijepo sve skontam. Slazem se s dosta tih stvari, al' zelim ti postvit pitanje. Koliko je sada pametno ako gubimo 1/2-0(nadam se da nece biti slucaj) izvadit Rahimica i stavit Ibisevica? Jer zna se da ce nas u tom slucaju cige jos vise stisnut i konstantno napadat, pritisak na odbranu. Znamo da Rahimic nam je glavni destruktivac i bez njega nebi imali koga s' tim iskustvom ili znanjem da obavlja taj posao. Isto tako se moze reci kako ostavit dobro napadaca na klupi kad gubimo? To je sve igra srece i neko kalkulisanje u procentima().
Braco Salihamidzicmarseille_unique je napisao/la:drugo je kad igraz za MANUTD, a drugo za wolfsburg i galatu i karijera ti ide silaznom putanjom i staris pa daj da uzmem para sto mogukarameldar je napisao/la:Nemanja Vidicmarseille_unique je napisao/la: , zamisli bilo kojeg profesionalca danas u svijetu da kaze necu da igram za repku vise imam ja karijeru, mislim to je glupa konstatacija
marseille_unique je napisao/la:tvoje razmisljanje je ravno nuli, poredis prije rata i poslije rata, samo cu ti reci znas li ti kolko je hrvata navijalo za crvenu zvezdu prije rata, a kolko je obrnuto njih za nase klubove, i kamaru ostalih jednsotavnih primjera iz zivota bilo sa takim nagalskom, daj majke ti nemoj se provaljivatilevat je napisao/la:Nosio crvenobijeli dres? Pa to je strava. Treba kad šutnuti iz nogometne repke kao i Kikanovića iz košarkaške.marseille_unique je napisao/la:ne treba nam ni Vranjes ni bilo ko ,ko je da je mogo odmah izabrao ili lijevog ili desnog nam susjeda, posto nisu mogli zaigrali su za nas kako bi se bolhe prodali, odakle mu inace skidanje u dres crvene zvijezde nakon utakmice protiv dinama kada je igrao za sherrif, boli njega za nas, ima on druge stvari u glavi koje je vaznije dokazati.
Husref Musemić
Sejo Sušić

- velez_mostar
- Kontakt:
Rahimic i Medunjanin ce definitivno biti na poziciji ispred zadnje linije, to je neupitno..Spaha ce biti jedan od stopera, Pjanic ce igrati desnog veznog, a Lulic lijevog..i Dzeko ce biti u napadu..ovo je ono sto je sigurno..ostalo je Susiceva zamisao, ali vjerujem da ce Salihovic igrati lijevog beka, jer nema ko drugi, a da ce desno biti Jahic..i da ce se u odbrani Spahi pridruziti "veliki" Mravac
.
Velika je dilema, a vjerujem da ce to i treneru biti, koga staviti naprijed, raspolozenog Ibisevica, koji moze puno pomoci Edinu, ili pojacati ofanzivna vezna linija sa Misketom, a dobro znamo da je Pjanicu mjesto rezervirano, kao sto i treba biti.
Mislim da ce formacija biti ovakva:Begovic
Jahic-Mravac-Spahic-Salihovic
Rahimic-Medunjanin
Pjanic-Lulic
Ibisevic-Dzeko
Velika je dilema, a vjerujem da ce to i treneru biti, koga staviti naprijed, raspolozenog Ibisevica, koji moze puno pomoci Edinu, ili pojacati ofanzivna vezna linija sa Misketom, a dobro znamo da je Pjanicu mjesto rezervirano, kao sto i treba biti.
Mislim da ce formacija biti ovakva:Begovic
Jahic-Mravac-Spahic-Salihovic
Rahimic-Medunjanin
Pjanic-Lulic
Ibisevic-Dzeko
Nikakvi tipovi koji nemaju iskustva sa repkom i zadnjom nasom linijom ne dolaze u obzir, Kakav crni Subasic, koliko je on tekmi odigro za repku?
Portugal-BiH
........best GK ever Begovic=our future.....
mladi Zahirovic.....Spaha kapetan....povratnik Jahic.....bolesni Papac
..........Medo....iskusni Rahimic.
mali Pjana....Miske car..........spidi Lula
.........Dzekson tapdjija......
........best GK ever Begovic=our future.....
mladi Zahirovic.....Spaha kapetan....povratnik Jahic.....bolesni Papac
..........Medo....iskusni Rahimic.
mali Pjana....Miske car..........spidi Lula
.........Dzekson tapdjija......
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Kupljene karte.Jutros red 20 metara

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Eto mene onda lokalnim do Zenice, zakasniću na prva 4-5 časaEmir ZENICA je napisao/la:Kupljene karte.Jutros red 20 metara
![]()
![]()
![]()
šta piše na karti gdje se igra utakmicaEmir ZENICA je napisao/la:Kupljene karte.Jutros red 20 metara
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.