1. HNL

Pikaci
Kontakt:

Re: 1. HNL

Post Postao/la Pikaci » 08 jun 2017, 11:26

spursman je napisao/la:Mamić im ukrao mladost, daj nemoj me zajebavat :lol:
pa svati to kolokvijalno no svati i da nije slucajno da ga brane pojedinci iz hercegovine i minhena a ostalima nije mrsko, promisli malo o tome

mentalitet nije isti, iako ne triba generalizirat jer hercegovina je hajducka sve više :bow:

spursman
Kontakt:

Post Postao/la spursman » 08 jun 2017, 11:34

Pikaci je napisao/la:
pa svati to kolokvijalno no svati i da nije slucajno da ga brane pojedinci iz hercegovine i minhena a ostalima nije mrsko, promisli malo o tome

mentalitet nije isti, iako ne triba generalizirat jer hercegovina je hajducka sve više :bow:
Gdje si pročitao da ga branim. I Hercegovina nikad nije bila hajdučka doduše ima i kod nas izroda pa za Hajduk navijaju :thumbup:
audere est facere!

Pikaci
Kontakt:

Post Postao/la Pikaci » 08 jun 2017, 11:38

spursman je napisao/la:
Pikaci je napisao/la:

Gdje si pročitao da ga branim. I Hercegovina nikad nije bila hajdučka doduše ima i kod nas izroda pa za Hajduk navijaju :thumbup:
izgleda mi da relativiziraš tj da buden iskren da se praviš glup

nisi reka kako to da vecina stovatelja mamica je u hercegovini i minhenu tj dijaspori

kako to objasnjavas

spursman
Kontakt:

Post Postao/la spursman » 08 jun 2017, 11:52

mentalitet nije isti, iako ne triba generalizirat jer hercegovina je hajducka sve više :bow:[/quote]
Gdje si pročitao da ga branim. I Hercegovina nikad nije bila hajdučka doduše ima i kod nas izroda pa za Hajduk navijaju :thumbup:[/quote]

nisi reka kako to da vecina stovatelja mamica je u hercegovini i minhenu tj dijaspori

kako to objasnjavas[/quote]
Neznam izgleda da volimo sirovine tipa Mamić, Rojs :lol: Isto kao da ja tebe pitam kako vam je Kerum zamalo opet postao gradonačelnik, ajde prvi put ali malo je falilo da bude i drugi. Siguran sam da ima štovatelja Mamića u RH više nego ovdje, nemoj sad od nas i dijaspore praviti neke Mamićoljupce. Situacija je puno drugačija nego što misliš.
audere est facere!

Pikaci
Kontakt:

Post Postao/la Pikaci » 08 jun 2017, 12:02

spursman je napisao/la:pa svati to kolokvijalno no svati i da nije slucajno da ga brane pojedinci iz hercegovine i minhena a ostalima nije mrsko, promisli malo o tome

Gdje si pročitao da ga branim. I Hercegovina nikad nije bila hajdučka doduše ima i kod nas izroda pa za Hajduk navijaju :thumbup:[/quote]

kako to objasnjavas[/quote]
Neznam izgleda da volimo sirovine tipa Mamić, Rojs :lol: Isto kao da ja tebe pitam kako vam je Kerum zamalo opet postao gradonačelnik, ajde prvi put ali malo je falilo da bude i drugi. Siguran sam da ima štovatelja Mamića u RH više nego ovdje, nemoj sad od nas i dijaspore praviti neke Mamićoljupce. Situacija je puno drugačija nego što misliš.[/quote]

kerum je dosta ljudi ode pomoga a dosta je i odmoga i to ti je to, a cilu kampanju je temeljija na decentralizaciji, pricama protiv zagreba, i to nije uspredivo uopce. za prvoga njegov mandata kerum je nakon pritiska torcide da našen hajduku da preuzme demokratsko vođenje kluba, nije glup, kad je torca mu rekla makni se on se maka, da ne ulazimo u detalje

ti ces meni iz širokoga govorit kakva je situacija u dalmaciji haha, pa pogledaj tisuce lajkova, komentara i slavljenja napada a ko je protiv ? minhen bojna i hercegovci, pokoji placeni navijac dinama i to je to, dakle matematika di govori di mamicoljubaca ima najvise, pa sigurno ih nema tu di se pojavljaju sa 10 tjelohranitelja

iako je masu medija u službi mamića opet mu to ne pomaže kreirat javnu sliku o sebi

a i u tvon širokon ima dovoljno torcide koja ne misli ka i ti sigurno, stoga necemo širokobriježana genralizirat, ispricavan se
Zadnja izmjena: Pikaci, dana/u 08 jun 2017, 12:04, ukupno mijenjano 1 put.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 08 jun 2017, 12:02

Nisam za nasilje,ALI...

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 08 jun 2017, 13:42

Ovakve stvari Mamic jedva ceka, jer je to savrsena prilika da se on prikaze kao zrtva. Na taj nacin ce samo dobiti potporu onih koji su mozda bili neutralni. Ne postize se nista korisno, samo se nanosi steta i ispada da oni protiv njega nisu nista bolji od njega.

Pikaci
Kontakt:

Post Postao/la Pikaci » 08 jun 2017, 14:17

je evo ljudi u dalmaciji ce radi ovoga prominit misljenje o njemu, kako da nece, sanjaš signore, sanjaš, možeš procitat nakon ovoga samo tisuce komentara da ovako triba svako misto bit ogranizirano, nevjerovatno mi je dokle je to otišlo sve, ali eto otišlo je sve predaleko, NH je upozorava na ovo i sad kad se čaša prilila drugi se čude, pa ne ide to tako

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 08 jun 2017, 14:35

Pikaci je napisao/la:je evo ljudi u dalmaciji ce radi ovoga prominit misljenje o njemu, kako da nece, sanjaš signore, sanjaš, možeš procitat nakon ovoga samo tisuce komentara da ovako triba svako misto bit ogranizirano, nevjerovatno mi je dokle je to otišlo sve, ali eto otišlo je sve predaleko, NH je upozorava na ovo i sad kad se čaša prilila drugi se čude, pa ne ide to tako
Netko tko je protiv njega nece promijeniti misljenje, ali o tome nisam ni pisao. Misljenje ce promijeniti netko neutralan. Netko koga je bolio k* sad moze reci da je Mamic zrtva, jer je on sad napadnut. I netko tko je bio 'minimalno' na njegovoj strani bit ce jos vise. Ja kao netko tko je protiv Mamica smatram da je decko debil. Zeli se postici nesto, ali ovo nije nacin, a ako ce se to nesto postici na silu onda ne zelim ni da se postigne, jer je to Mamicev nacin, a iz Mamicevog nacina imamo to sto imamo.

Pikaci
Kontakt:

Post Postao/la Pikaci » 08 jun 2017, 14:51

Signore je napisao/la:
Pikaci je napisao/la:je evo ljudi u dalmaciji ce radi ovoga prominit misljenje o njemu, kako da nece, sanjaš signore, sanjaš, možeš procitat nakon ovoga samo tisuce komentara da ovako triba svako misto bit ogranizirano, nevjerovatno mi je dokle je to otišlo sve, ali eto otišlo je sve predaleko, NH je upozorava na ovo i sad kad se čaša prilila drugi se čude, pa ne ide to tako
Netko tko je protiv njega nece promijeniti misljenje, ali o tome nisam ni pisao. Misljenje ce promijeniti netko neutralan. Netko koga je bolio k* sad moze reci da je Mamic zrtva, jer je on sad napadnut. I netko tko je bio 'minimalno' na njegovoj strani bit ce jos vise. Ja kao netko tko je protiv Mamica smatram da je decko debil. Zeli se postici nesto, ali ovo nije nacin, a ako ce se to nesto postici na silu onda ne zelim ni da se postigne, jer je to Mamicev nacin, a iz Mamicevog nacina imamo to sto imamo.
a koji je način ? prvo se govorilo nemojte repkicu dirat bla bla nakon eura i prekida eno van mamić njega dirajte repkicu nan ostavite , jel ta priča bila ? i onda kad su ga neki momci uvatili u svome dvoru eto ni san ne valja

ti neutralni niti prate nogomet oni su to nebitni, oni koji nogomet prate su protiv njega, neko radiklanije neko manje ali je tako

puše se izjavama kako niko više neće nikad bit prvaka nego dinamo dok je on tu i onda kad dobije po sebi se ide neko čudit

da je pošten ne bi iša okolo za 10 tjelohranitelja

mislin koji je način ako znamo činjenicu da nije bilo švicaraca i amera pitanje je kakva bi bila optužnica

ovako se izvuc nece jer su strane drzave poslale dokumente, da je bilo do hrvatske izvuka bi se i onda bi se prodavala priča da je čisti i da mu nije suđeno

stari moj nije ni hiltleru suđeno pa svi znamo ko je i šta je

tako i za mamića znamo ko je i šta je

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 08 jun 2017, 15:38

Vidljivo je da potpora opada, budala koje mu i dalje drže štangu i vjeruju u njegovu sposobnost i providnost je sve manje. Još malo i ide osuda, a onda kraj diktature i, ako Bog da, novo nogometno doba u Hrvatskoj.
Hayley <3

crozla
Kontakt:

Post Postao/la crozla » 08 jun 2017, 17:28

Toliko je Zdrafkec vazan za HNL da se nije napisalo da je HNK Cibalia ostala u ligi. Ostanak su posvetili i nasem Stjepanu. Koliko je Stjepan mala legenda nase lige, i Gorica mu je odala pocast.

slika

Njega koji je toliko zivio HNL nisi mogao prevariti, taj momak nije zivio u zabludi.

slika
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!

crozla
Kontakt:

Post Postao/la crozla » 08 jun 2017, 23:23

Bockaj iz Lokomotive u Osijek. Jako dobar mladi igrac.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 09 jun 2017, 00:17

Tko se boji,neka se znoji :kafa:

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 09 jun 2017, 05:23

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 09 jun 2017, 13:49

Decko je samo rukom signalizirao da je jahta nepropisno parkirana dok je Zdravko nehotice glavom usao u plutanju sake
:thumbup:

Izuvanje u zraku :thumbup:

Bench :rol:

#bolnabracu
#jadranskasol
#tisisavmojbol
#popipivuskociurivu
#nisamzanasiljeali
#čulosebućbaćboć
#damijebitimorskipas

https://www.dalmacijadanas.hr/frcaju-as ... omentarima
:thumbup:
Varadero Bol, Brač
Smatramo kako je potpuno neprimjereno zlorabiti naše FB stranice istresanjem vrlo nepristojnih komentara vezanih na incident koji nema veze niti sa Vlasništvom niti sa objektom Varadero, stoga smo do daljnjega ograničili spamove i proste komentare na svojim stranicama. Ispričavamo se svim dobronamjernim gostima što svoje komentare i ocjene neko vrijeme neće moći iskazati na našim stranicama. Naposlijetku, tu smo da se zabavimo, da dijelimo pozitivu. Vaš Varadero.

AURO Bol, Brač
Isti status kao i Varadero.

Hotel Kaštil
Stranica osvrti je privremeno onemogucena. Ispricavamo se svim korisnicima i zahvaljujemo na razumijevanju.
#ugasiloih

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 09 jun 2017, 14:28

Baš bih volio vidjeti vaše komentare da se ovo desi nekog vašem bliskom
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 09 jun 2017, 15:11

Isto bih mu napravio. kuknjava
Hayley <3

flek1950
Kontakt:

Post Postao/la flek1950 » 09 jun 2017, 15:44

Svaka cast! Bilo kad I bilo gdje da sretnem Mamica, Ivana Novaka, Zeljka Sirica, Drazenka Kovacica..."leti saka"! Zaboli me sta ce poslije biti! Vise od 20 godina su mi zivota sj.ebali, pa mogu I ja njima bar jedan dan mat.er im! viTez
I kad gube i kad tuku uvjek vjerni svom Hajduku...

crozla
Kontakt:

Post Postao/la crozla » 09 jun 2017, 16:47

Izbor Sindikata, gdje igraci i treneri biraju najbolje.

NAGRADE:

Najbolji igrač Hrvatske: Luka Modrić (Real Madrid)

Najbolji igrač HNL-a: Franko Andrijašević (Rijeka)

Najbolji vratar: Danijel Subašić (Monaco)

Najbolji igrač do 21 godine: Lovro Majer (Lokomotiva)

Najbolji trener HNL-a: Matjaž Kek

Najboji hrvatski malonogometaš: Tihomir Novak (Nacional)

Najbolji sudac: Bruno Marić

Dobri duh hrvatskog nogometa: Stanko Poklepović

Najbolji travnjak: Rujevica

Najbolja momčad Prve HNL: Livaković (Dinamo) – Barišić (Osijek), Elez (Rijeka), Lešković (Dinamo), Ristovski (Rijeka) – Andrijašević (Rijeka), Bradarić (Rijeka), Mišić (Rijeka) – Soudani (Dinamo), Futacs (Hajduk), Gavranović (Rijeka)

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.