harishp je napisao/la:JuveSissoko je napisao/la:harishp je napisao/la:Dobro je @juve-sisko,sto ti uvijek moras biti najgori od sve ove djece.
Kad je koju pokenjati po nasim reprezentativcima prvi si.To si cinio i sa Dzekom pa ti ponestalo materijala.
Neproduktivno dodavanje ne moze biti asistencija a posto je nakon toga postignut gol sam sebe onda pobijas.
Nego pitam se zbog cega toliko frustracija.Mozda zbog Juvea dodijalo toliko titula zadnjih godina,sta li.
pomjesao si lonicice, nemas pojma o cemu govoris, kakav Dzeko kakvi bakraci, o reprezentativcima napisem dva posta godisnje, a ti visi samo po ovim temama i trazis svadju da napises koju "pametnu", popusti, nisam ti se obratio
Malo si se tu zayebunio jer si ocigledno zaboravio opciju pregleda prijasnjih postova clanova.
Kad god je bio losiji mec Dzeke medju prvima si bio da koju prospes.
pa sta, ako Dzeko igra lose, treba da napisem da je bio sjajan?? to sto se nadjem uvijek kad lose igra je mozda sto ga tada i gledam, ne mogu ja birat kad cu ga gledat i kad ce on dobro odigrat, protiv Swansea je dobro igrao pa sam pisao ironicnim tonom, bilo mi drago sto igra tako, a kad mu De Gea pomogne da da gol a ostatak utakimice odigra lose, javicu se ako sam je gledao i napisat svoje misljenje, da je sve sem gola lose a i gol uz pomoc golmana, sta hoces da pisem hvalospjeve uvijek ? e vala necu, nije mi rodbine, u ostalom i da ga stalno kritikujem to je moje pravo, kad god Ibisevic da gol uvijek se javim i pohvalim ga, ili je to danas samo neke reprezentativce dozvoljeno hvalit a neke samo kritikovat, kako cemo, moramo odlucit ko nam je drazi, Dzeking gol je izgleda vrijedniji od Ibisevicevog, koji mi je licno drazi jer je bolji i skromniji covjek od Dzeke i zato ga mozda i vise hvalim, ja iznosim svoje misljenje a kome smeta nek ne cita.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.