Reprezentacija Njemačke - Elf
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Reprezentacija Njemačke - Elf
Kronicni problem su lijevi i desni bek i nije mi jasno da se vec godinama ne mogu pronaci igraci za te pozicije. Ne znam sta Low planira, mozda se u takvoj situaciji trebalo pokusati igrati s trojkom nazad jer mislim da gledati Cana, Hectora, Gintera i Rudyja na tim pozicijama nije dobar izbor.
Ponovo se povrijedio, pa se krenulo špekulisati, kako će do EURO-a jako teško biti u potpunosti spreman (u toj mjeri da zaista na EURO-u bude od koristi). Ali za EURO ga Loew još nije prekrižio...Balance je napisao/la:Jel to vjerojatno ili sigurno?Besic je napisao/la:Basti propušta EURO.

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ma bice isti slucaj kao sa Khedirom za vrijeme SP-a...
Dakle Schweinsteiger ce biti na spisku i igrace utakmice za doziranom minutazom, ali ono sto ja od njega ocekujem jeste, da stavi reprezntaciju ispred sebe i u slucaju da ne bude spreman da to kaze Löw-u (kao Khedira pred finale SP-a).
Dakle Schweinsteiger ce biti na spisku i igrace utakmice za doziranom minutazom, ali ono sto ja od njega ocekujem jeste, da stavi reprezntaciju ispred sebe i u slucaju da ne bude spreman da to kaze Löw-u (kao Khedira pred finale SP-a).
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Mislim da je Basti i prije SP-a u Brazilu bio nesto ozlijeden. U grupnoj fazi tek je zadnju utakmicu bio u startnoj postavi.
Ma ako je koljeno kako pišu nema njega malo duže .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
S obzirom kako je igrao nakon svjetskog, imam osjećaj da Jogi ponovo ima više sreće nego pameti.
Rano je još za prognoze svakako, vrijeme će pokazati.

Rano je još za prognoze svakako, vrijeme će pokazati.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- kraljttbvb
- Kontakt:
Danas citam neki text o njemu i pise kako je otisao u Berlin da kocka, zaboravi lovu u taxiju. Potom ode u Berlin da proslavi rodjendan, uzme telefon zenskoj koja ga je stalno slikala i izbrise slike. Ispostavi se da je to bila novinarka Bilda.samo_lijevo je napisao/la:Nego, sta mislite oko brisanja Krusea sa spiska?
Ja sam na strani selektora, covjek je dobro rekao da mora biti uzor,a ne da se ovako ponasa. Ipak je on sampion svijeta.
I zakljucak novinara: Ocito mu je Berlin nesretan, a posto se tekma sa Englezima igra u Berlinu, mozda je i bolje da ga je Low izbacio iz reprezentacije i da nece vidjeti Berlina

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:
plus još ovaj video koji kruži po netu gdje se snimao kako baca drkicukraljttbvb je napisao/la:Danas citam neki text o njemu i pise kako je otisao u Berlin da kocka, zaboravi lovu u taxiju. Potom ode u Berlin da proslavi rodjendan, uzme telefon zenskoj koja ga je stalno slikala i izbrise slike. Ispostavi se da je to bila novinarka Bilda.samo_lijevo je napisao/la:Nego, sta mislite oko brisanja Krusea sa spiska?
Ja sam na strani selektora, covjek je dobro rekao da mora biti uzor,a ne da se ovako ponasa. Ipak je on sampion svijeta.
I zakljucak novinara: Ocito mu je Berlin nesretan, a posto se tekma sa Englezima igra u Berlinu, mozda je i bolje da ga je Low izbacio iz reprezentacije i da nece vidjeti Berlina
@samolijevo
nije on šampion svijeta, nije upao u kadar za brazil jer se ispostavilo da je prilikom utakmice reprezentacije (okupljanje) doveo neku kurvu u hotel. u londonu je to bilo čini mi se. kad je low za to saznao prekrižio ga je sa spiska, a bio je u planu da ide za brazil.
Slično tome je napravio dok je bio u Gladbachu, i zamalo je došlo do tuče između njega i Favrea, Eberl lovio Favrea da ga ovaj ne nokautira, cirkus. Njih dvoje nisu uopće razgovarali skoro pola godine nakon toga, nakon čega je uslijedio i njegov transfer u Wolfsburg za 12 mil ...
Agieren statt reagieren
- samo_lijevo
- Kontakt:
Danke sto si me ispravio. To mi promaklo, nisam upratio da se to desilo. Mislio sam da je bio medju silnim zamjenPale_Companion je napisao/la:
@samolijevo
nije on šampion svijeta, nije upao u kadar za brazil jer se ispostavilo da je prilikom utakmice reprezentacije (okupljanje) doveo neku kurvu u hotel. u londonu je to bilo čini mi se. kad je low za to saznao prekrižio ga je sa spiska, a bio je u planu da ide za brazil.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

na klupi Kimmich , Goretzka ...
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
http://www.bild.de/sport/fussball/joach ... .bild.html
Hajd nek prevede neko ovaj naslov kako treba ?
- samo_lijevo
- Kontakt:
Obecano mjesto u prvom tima za Gomeza i Goetzea.Besic je napisao/la:http://www.bild.de/sport/fussball/joach ... .bild.html
Gomez starta protiv Engleza, Goetze protiv Talijana.
Neuer - Rudiger - Hummels -Can - Hector - Kroos - Khedira - Muller - Ozil - Reus - Gomez
Deri otočku nejač
Can

Deri otočku nejač

Can

- samo_lijevo
- Kontakt:
Can na beku. Pa zasto?
Can je upoznat s otočkim nogometom zato je u ekipiBesic je napisao/la:Neuer - Rudiger - Hummels -Can - Hector - Kroos - Khedira - Muller - Ozil - Reus - Gomez
Deri otočku nejač
Can![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Trebao bi biti desni bek, a Rudiger stoper.
Pored zivog Gintera on stavlja cirkusanta i kiksera Cana na beka . Valjda Howedes bude fit na vrijeme da ne moramo gledat ove egzibicije.
Prije bi filozof stavio Rudyja nego Gintera. Meni je Can ok, ali jedino za DM.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Can nije kikser a posebno nije cirkusant. Jednostavno on ne moze igrati na beku, ali zato je sasvim solidan igrac na DM-u.Besic je napisao/la:Pored zivog Gintera on stavlja cirkusanta i kiksera Cana na beka . Valjda Howedes bude fit na vrijeme da ne moramo gledat ove egzibicije.
Poluvrijeme nako
Par ocajnih igraca
Ponisten cist gol Gomezu
Par ocajnih igraca
Ponisten cist gol Gomezu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.