Imal vas na mapi

e moj Duce...jesi iz Širokog al pojma nemaš......dalje okomito prema golu vara Vladu Hrkaća a ovom ne preostaje ništa drugo nego saplitanjem ga sprečva u postizanju zgoditka...
Slažem se!!!Kevin je napisao/la:e moj Duce...jesi iz Širokog al pojma nemaš......dalje okomito prema golu vara Vladu Hrkaća a ovom ne preostaje ništa drugo nego saplitanjem ga sprečva u postizanju zgoditka...
Ne može on igrat ni za svoju mjesnu zajednicuKevin je napisao/la:e moj Duce...jesi iz Širokog al pojma nemaš......dalje okomito prema golu vara Vladu Hrkaća a ovom ne preostaje ništa drugo nego saplitanjem ga sprečva u postizanju zgoditka...
Rađa se novo nogometno čudo, novi Široki, NK Omladinac, ove sezone Kup, a sljedeće titula hahaha, šalim se Široki je i dalje veliki favorit za prolaz daljehusein veličanstveni je napisao/la:Mionica je mjesna zajednica (malo veće selo) koja pripada općini Gradačac
I ja kažemDabar je napisao/la:Pokenjan mu se u onu glupu facu kreten jadni,ono mi je najmrži trener u čitavoj ligi,pa i rekao sam posle pobjede u tuzli,da će mu uprava dati priliku da i dalje vodi klub i evo šta uradi,još ćemo i iz kupa ispasti,**** ona 3 boda iz Tuzle da Bog da ih nismo ni donili
U tri ipo igra Široki.Ostali isto tako,osim Borac-Sloboda i Željo-Čelik koji igraju u pet satiyork je napisao/la:u koliko sati je utakmica, jesu sve u isto vrijeme?
Jeli mozda imas neki info ili samo onako govoris?Da se ne sprema urota igraca protiv Istuka?ŠB_Fidelis je napisao/la:Gdje ces idealnije vrijeme za smijeniti nekoga od tmurnog, kisovitog vremena, lose igre, slabije gledanosti i poraza kuci.