Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
Yebeni Belgijanci nemogu da prime poraz pa govore da su izgubili zbog prekida utakmice. Zaista nemaju pojma! 

-
- Kontakt:
belgijanci nemaju sta da izgube i u srijedu moraće ići na sve ili nista,a oni koji nemaju nista da izgube su najopasniji.....a mozemo mi izgubiti i na bilinom polju,sjetimo se samo madjarske,il grcke......zato spustimo loptu na zemlju i polako....

ma poslije bakljade mi dobro igramo....naši igrači su na to navikli u ratu...taj dim...pucanje...a Belgijanci se usrali u gaće----hahaha...nikad noliko dima nisu vidjeli....
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Evo, nece Van Buyten igrati ni u zenici
sad nesmijemo izgubiti i onda bi ostvarili svoj cilj od 4pts sto smo imali u cilju,stime ostajemo da se borimo do kraja za drugu poziciju a sa Turcima mozemo igrati,Spanija ako pobjedi u Srijedu sve je rijesila i mi ako pobjedimo Belgiju to bilo to,jer 4pts nemogu Turci nadoknaditi jer igraju snama i Belgijancima u gostima.A sto se tice najbolje drugoplasirane ekipe to nista neznaci jer samo najlosiji drugoplasirani ne ide u Baraz,a svi poeni protiv zadnjeplasiranog iz grupe se nevaze jer u 9.grupi ima samo pet ekipa,a mi se zato netrebamo da brinemo jer u jednoj grupi drugoplasirani ima samo 4poena
Tracy McGrady!!!
Ma koja muda pa sto nismo napali u Spaniji i U Turskoj(povukli se i izgubili) ako je imao muda.Al manje bitno u Zenici ludilo pa do zore slavimo.Al pametno i stalozeno jer ko visoko leti...Virtu4l je napisao/la:Protiv Danske nismo imali muda, a sada ih imamo. Da ti prevedem, Sliskovic nije imao muda da napadne, a Ćiro ih imaDENZEL je napisao/la: Ma sve je to ok al dizemo se previse a to nije dobro.I protiv Danske 2003 vec smo rezervisali karte za Portugal a onda razocarenje...
GAZIJE FOREVER...
Gdje si to procitao?Unica_Liverpool_ je napisao/la:Evo, nece Van Buyten igrati ni u zenici

http://sportsport.ba/bh_fudbalp-15231.htmTarik14 je napisao/la:Gdje si to procitao?Unica_Liverpool_ je napisao/la:Evo, nece Van Buyten igrati ni u zenici
SARAJEVO=Evropski Jerusalem 

koliko kosta let za juznu afriku
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
Dobro sto nece igrati Van Buyten, to povecava nase sanse. 

evo da si ja javim nakon one fenomenalne igre nasi momaka...najvise mi je drago sto nismo pali moralom nakon primljenog gola nego sta vise utrpali im jos 3 komada...iskreno nisam ovako nesto ocekivo i sumnjam da je bilo ko...
drugo nemoj te ljudi sad biti kriticnicari, pricat kako smo se uzdigli ili slicno...ovaj narod je zeljan nekog ovakog uspjeha i sinoc se slavio koda smo svjetski prvaci...daj da se osjecamo tako makar do srijede kad je novi mec...pa ce mo onda kritizirat ako po zlu krene a nadam se da nece
JEDNA SI JEDINA MOJA DOMOVINA
drugo nemoj te ljudi sad biti kriticnicari, pricat kako smo se uzdigli ili slicno...ovaj narod je zeljan nekog ovakog uspjeha i sinoc se slavio koda smo svjetski prvaci...daj da se osjecamo tako makar do srijede kad je novi mec...pa ce mo onda kritizirat ako po zlu krene a nadam se da nece
JEDNA SI JEDINA MOJA DOMOVINA
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
meni je otac obećo ako prođemo da ako Bog da idemo u južnu afriku.....samo de se bude zdravo....to je najvažnije....
irfan41 je napisao/la:koliko kosta let za juznu afriku
Oko 800$.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
e zna li iko to za karte...imal ih jos u Sarajevu,i ako nema, ima li neko viska da proda???
jedino da bubreg jedan prodamVirtu4l je napisao/la:irfan41 je napisao/la:koliko kosta let za juznu afriku
Oko 800$.

- Principatus
- Kontakt:
Ovo za Buyten je dobro iako mi ga je zao, ako bi jos Kompany ispao pored Fellainija bilo bi dobro. To bi njihovu igru u srzi pogodilo a vise nam ne treba.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
"Ta utakmica će biti mnogo teža od ove. Sreća pa sam svjestan toga i neću dopustiti nikakvo padanje u euforiju, nego ću biti još strožiji kako se igrači ne bi opustili", poručio je izbornik Miroslav Ciro Blazevic.
Nema uzdizanja, samo hladne glave do pobjede
Nema uzdizanja, samo hladne glave do pobjede
SARAJEVO=Evropski Jerusalem 

jooooj ljudi kako bi volio pogledat opet sinocnju tekmu ali sad ono hladne glave,bez srkleta,nerovoze....sa uzivanjem
- Principatus
- Kontakt:
Toliko se umirilo oko toga pa da upitam:
Sta je sad sa Salihovicem? Po Transfermarktu covjek je uskoro u redu, ali ne prica se o tome ni u nasem stabu.
Sta je sad sa Salihovicem? Po Transfermarktu covjek je uskoro u redu, ali ne prica se o tome ni u nasem stabu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
pa skini je sa http://www.najnovije.net i gledaj,ja je sinoc odma gledao i sad cu opet da analiziram jer mi se Muratovic i Berberovic uopste nisu svidjeli19TM87 je napisao/la:jooooj ljudi kako bi volio pogledat opet sinocnju tekmu ali sad ono hladne glave,bez srkleta,nerovoze....sa uzivanjem
Tracy McGrady!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.