Bas sam na njega mislio, samo da kazem nisam ja sastavio ovu listu, ali se slazem sa navedenom.azTer je napisao/la:![]()
ok je ta tvoja postava, samo koliko je realno da tošić igra beka, igrač koji ima najviše afiniteta ka naprijed... jedino ako ne misliš na onog duška tošić-karleušića
Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Tribalian čoveče,jesi ozbiljan...Tribalian je napisao/la:Idealan tim Srbije od igrača koje Miha ne koristi (bez golmana): Ivanović, Subotić, Luković, Tošić - Kuzmanović, Milijaš, Janković, Krasić - Žigić, Đurđić.![]()
A tu su jos : Basta,Ninkov,Rajkovic,Kacar...
Luković - ne želi da igra za Srbiju.
Tošić - je li to isti onaj koji nije uspeo u Betisu odigrati dve tekme???
Milijaš - nadam se da se šališ.
Krasić - povređen je koliko znam,prošlo je njegovo.
Žigić - znam da se ne šališ, ovo je provokacija

Ninkov - potpuno suvišan,imamo barem tri bolja rešenja.
Rajković - verovatno pratiš istog, daleko je on i od amatera kad je odnos u pitanju prema grbu.
Kačar -da pre dve godine.
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
Sinisa ,jesi ti ?underPFC je napisao/la: Tribalian čoveče,jesi ozbiljan...
Tošić - je li to isti onaj koji nije uspeo u Betisu odigrati dve tekme???
Milijaš - nadam se da se šališ.
Žigić - znam da se ne šališ, ovo je provokacija![]()
![]()
Ninkov - potpuno suvišan,imamo barem tri bolja rešenja.
Rajković - verovatno pratiš istog, daleko je on i od amatera kad je odnos u pitanju prema grbu.
Kačar -da pre dve godine.

- alan_kardec
- Kontakt:
i ja sam pročitao ovu informaciju danas u novostima. navodno, spomenuta je samo tuča igrača i članova stručnog štaba, a o rasističkim ispadima ne piše baš ništa.Tribalian je napisao/la: Ne znam da li je jos neko video vest da onaj delegat utakmice Srbija-Engleska nije pomenuo nikakve rasisticke ispade u svom izvestaju nadredjenima u Nionu.
ja nešto ne mogu da povjerujem u to.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
- Kontakt:
Prvi nisam bio u Kruševcu i neću da kenjam,al na osnovu tv prenosa, do gola nije bilo rasističkih povika ili parola koje su se mogle čuti. Dakle ako je zviždanje protivniku rasizam,onda sam ja Čegevara.
Suštinski,delegat ne može menjati svoj stav,sa te strane i u pravnom smislu imamo jedan plus.
Ali opet se bojim da će presuditi važnsot FA u FIFA i nevažsnost FSS... Veliki .ebu male...
Suštinski,delegat ne može menjati svoj stav,sa te strane i u pravnom smislu imamo jedan plus.
Ali opet se bojim da će presuditi važnsot FA u FIFA i nevažsnost FSS... Veliki .ebu male...

Da li je bilo pre ili posle gola sasvim je nebitno,BILO JE!
I takvoj stoci koja to radi nije mesto na tribini nego na nekoj njivi okruzenoj zicom,da malo upozna ratarstvo.
Koliko malouman moras biti da huces nekome zato sto ima drugu boju koze?Znaci 100 puta sam bio u iskusenju da se pobijem na Jugu kad cujem nekog majmuna kako huce nekog crnom protivnickom igracu,a pritom u nasem timu igraju Dijara,Moreira....
90% debila ni ne zna zasto to radi,ali bitno je da su deo mase.Da budu sto glasniji i primeceniji.
Treba nas kazniti zbog ovoga maximalno moguce,a stoku ubuduce trpati u marice pa neka hucu kevi svojoj iza resetaka.
I takvoj stoci koja to radi nije mesto na tribini nego na nekoj njivi okruzenoj zicom,da malo upozna ratarstvo.
Koliko malouman moras biti da huces nekome zato sto ima drugu boju koze?Znaci 100 puta sam bio u iskusenju da se pobijem na Jugu kad cujem nekog majmuna kako huce nekog crnom protivnickom igracu,a pritom u nasem timu igraju Dijara,Moreira....
90% debila ni ne zna zasto to radi,ali bitno je da su deo mase.Da budu sto glasniji i primeceniji.
Treba nas kazniti zbog ovoga maximalno moguce,a stoku ubuduce trpati u marice pa neka hucu kevi svojoj iza resetaka.
Nadjoh i ja vremena da napisem neke stvari sa utakmice Makedonija-Srbija.Mnogo informacija se moglo cuti od strane medija.Kada sam pogledao u cetvrtak ujutro sta su mediji pricali ostao sam zgrozen.To se naravno odnosi na ovu utakmicu sa navijacke strane,a tek onda kada sam procitao sta je Tomislav izjavio onda sam se tako socno ispovracao.
Glavna stvar i prvi na udaru kome treba da se spomene keva je Kurir.Zbog njegovog teksta koji najavljuje kako "eminentni huligan" iz Beograda ma sta god to imalo znacanje govori kako oni krecu u obracun sa Siptarima u Skopju i da ce da polome grad mnoge grupe su vracene sa granice iako su imali karte.Naravno bio je to izmisljeni tekst sa ciljem da se podigne tiraz novina i jos vise ocrne navijaci.Na njihovu zalost makedonska policija je sprecila "huligane" da predju u Makedoniju.
Cak smo i mi koji smo krenuli sa privatnim kolima,bez ikakvog znaka Srbije(cak i tablice na autu Austrijske) i sa kartama za "kospicarsku tribinu" bili podvrgnuti velikoj kontroli i gledanjem da nije ko od nasih predaka imao kakvu prijavu u muriji.
Iznenadih se kada sam video da je negde zabacena kaznena prijava od pre par godina.
Ili su tek onako presli preko nje.
Bilo je srpskih novinara dole,a sto je najgore mediji su kopirali jedni od drugih.Neko je okacio da su navijaci Srbije izbodeni sto nije istina vec su se nasli na pogresnom mestu u pogresno vreme i dobili batine.Sasvim navijacki.
U gradu ko gradu atmosfera nije bila nesta puno naelektrisana.Mogli su Srbi mirno da setaju nikome ne bi nista bilo,ali isto tako lazna je i informacija da su Makedonci krenuli da vredjaju Srbe tek kada je neko razvio Grcku zastavu na tribinama.Mi kada smo dosli u Skoplje i krenuli da rucamo vec su se culi povici koji vredjaju Srbe,dakle to je neka 4 sata pred utakmicu,ali ce mnogi reci "Navijaci Srbije pokazivanjem zastave Grcke vredjali Makedonce".Da,da isti oni Makedonci kojih je nekoliko desetina na tribine doslo u dresovima Hrvatske sa salovima Makedonije,ili par momaka u TS duksericama( :smajlikojipovraca)...
Oni apsolutno pravo nemaju nikome da se zale.Mi dodjemo u Makedoniju 80-ih psuju nam kevu,odemo pre par godina psuju nam sve.Pa gostovanje Radnickog MZT-u opet **** keve,pa sada ovo kao vrhunac svega.Dok isti Makedonci u Srbiji sve zivo imaju,dlaka im sa glave nije nedostajala za vreme EP,dosli su sa 50 eura,a proveli se kao da su imali 500 koliko su ih nasi castili.Ali sve ce to da se menja,zaboravljaju da ime EP za zene,zaboravljaju da ima fudbalski "revans".
Sto se tice same utakmice dosta losa.Sve je manje vise receno o njoj i sve sto se trebalo videti,videlo se i na TV-u.Ono sto je meni itekako zasmetalo je ponasanje Mihajlovica.Mislim da ti moras biti mnogo veliki retard,tezak ludak i sta sve ne da vuces poteze kao sto on vuce.I to jos 'ladno kaze:"Pa sta narod ima protiv nas igrali smo odlicno do gola Tomovica".
Svaki potez koji je on uradio tokom meca je bio pogresan.Pocevsi od same postavke pa do vodjenja meca kroz celu utakmicu.Za Mihajlovica dovoljna sramota bi morala da bude to sto je Pandev bio suspendovan i to sto su se pred mec potukli Popov i Ristic.Dakle Makedonija je bez tri itekako bitna igraca ubila Srbiju.To je za najvecu sramotu ovoga sveta.
Nakon toga Tomislav izjavi glupost kakvu ovaj svet nije video:"Mihajlovic odlicno radi svoj posao".I onda mi dodju neki likovi i cude se,psuju kada kazem da je Tomislav unistitelj srpskog fudbala i da to govorim samo zato sto Zvezda dugo ne osvaja titulu.Da li sada ti isti likovi imaju obraza da kazu da je TOmislav veliki kreten.Da li mogu ovu njegovu izjavu da opravdaju.REmi sa bednom Skotskom,ubedljiv poraz i skolski poraz od Belgije kuci sa 3:0,i na kraju sramotna partija i rezultat u Makedoniji.To je da se coveku zabrani da njegovi naslednici imaju pravo da pridju reprezentaciji Srbije.Na zalost sada vidimo koliko je ustvari ubedljiva pobeda protiv Velsa bila losa po nas.Jer sada on ima tu opciju da tri velika neuspeha opravda sa tim.Naravno to mu kod normalnih nece proci ali jbg ipak mu se moze.Oterali smo Antic zbog loseg rezultata,a covek nas odveo na SP,oterali smo Pizona iako je covek imao realnu sansu za plasman dalje.Mozemo i ja i svi mi da se ne slazemo sa njegovim opcijama ali realno covek je imao do samog kraja priliku za prolaz,Jorgacevic primi gol iz Austrije,Vidic osuta smesno penal i Pizon ispadne.I coveku se "trazi glava" i od FSS-a i od naroda i od sviju.Mihajlovic k'o svi sretni napravi dar mar od reprezentacije.Ponasa se prema njoj kao da je njegova svojina,a Tomislav jer mu odgovara samo suti i govori kako odlicno radi svoj posao.
Nama je do kraja zime poslednji voz da mozemo da se plasiramo na EP 2016.Iako se prosiruje na 24 ekipe,mi do marta moramo da imamo iskristalisano pitanje novog selektora.Ako zavrsimo ne d'o Bog kvalifikacije sa Mihajlovicem na klupi mi smo propali i za te naredne kvalifikacije.Ove su svakako gotove,ja se jos jedino radujem mecu sa Makedonijom.

Iznenadih se kada sam video da je negde zabacena kaznena prijava od pre par godina.

U gradu ko gradu atmosfera nije bila nesta puno naelektrisana.Mogli su Srbi mirno da setaju nikome ne bi nista bilo,ali isto tako lazna je i informacija da su Makedonci krenuli da vredjaju Srbe tek kada je neko razvio Grcku zastavu na tribinama.Mi kada smo dosli u Skoplje i krenuli da rucamo vec su se culi povici koji vredjaju Srbe,dakle to je neka 4 sata pred utakmicu,ali ce mnogi reci "Navijaci Srbije pokazivanjem zastave Grcke vredjali Makedonce".Da,da isti oni Makedonci kojih je nekoliko desetina na tribine doslo u dresovima Hrvatske sa salovima Makedonije,ili par momaka u TS duksericama( :smajlikojipovraca)...
Oni apsolutno pravo nemaju nikome da se zale.Mi dodjemo u Makedoniju 80-ih psuju nam kevu,odemo pre par godina psuju nam sve.Pa gostovanje Radnickog MZT-u opet **** keve,pa sada ovo kao vrhunac svega.Dok isti Makedonci u Srbiji sve zivo imaju,dlaka im sa glave nije nedostajala za vreme EP,dosli su sa 50 eura,a proveli se kao da su imali 500 koliko su ih nasi castili.Ali sve ce to da se menja,zaboravljaju da ime EP za zene,zaboravljaju da ima fudbalski "revans".

Sto se tice same utakmice dosta losa.Sve je manje vise receno o njoj i sve sto se trebalo videti,videlo se i na TV-u.Ono sto je meni itekako zasmetalo je ponasanje Mihajlovica.Mislim da ti moras biti mnogo veliki retard,tezak ludak i sta sve ne da vuces poteze kao sto on vuce.I to jos 'ladno kaze:"Pa sta narod ima protiv nas igrali smo odlicno do gola Tomovica".

Nakon toga Tomislav izjavi glupost kakvu ovaj svet nije video:"Mihajlovic odlicno radi svoj posao".I onda mi dodju neki likovi i cude se,psuju kada kazem da je Tomislav unistitelj srpskog fudbala i da to govorim samo zato sto Zvezda dugo ne osvaja titulu.Da li sada ti isti likovi imaju obraza da kazu da je TOmislav veliki kreten.Da li mogu ovu njegovu izjavu da opravdaju.REmi sa bednom Skotskom,ubedljiv poraz i skolski poraz od Belgije kuci sa 3:0,i na kraju sramotna partija i rezultat u Makedoniji.To je da se coveku zabrani da njegovi naslednici imaju pravo da pridju reprezentaciji Srbije.Na zalost sada vidimo koliko je ustvari ubedljiva pobeda protiv Velsa bila losa po nas.Jer sada on ima tu opciju da tri velika neuspeha opravda sa tim.Naravno to mu kod normalnih nece proci ali jbg ipak mu se moze.Oterali smo Antic zbog loseg rezultata,a covek nas odveo na SP,oterali smo Pizona iako je covek imao realnu sansu za plasman dalje.Mozemo i ja i svi mi da se ne slazemo sa njegovim opcijama ali realno covek je imao do samog kraja priliku za prolaz,Jorgacevic primi gol iz Austrije,Vidic osuta smesno penal i Pizon ispadne.I coveku se "trazi glava" i od FSS-a i od naroda i od sviju.Mihajlovic k'o svi sretni napravi dar mar od reprezentacije.Ponasa se prema njoj kao da je njegova svojina,a Tomislav jer mu odgovara samo suti i govori kako odlicno radi svoj posao.

Nama je do kraja zime poslednji voz da mozemo da se plasiramo na EP 2016.Iako se prosiruje na 24 ekipe,mi do marta moramo da imamo iskristalisano pitanje novog selektora.Ako zavrsimo ne d'o Bog kvalifikacije sa Mihajlovicem na klupi mi smo propali i za te naredne kvalifikacije.Ove su svakako gotove,ja se jos jedino radujem mecu sa Makedonijom.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Sto se tice utakmice u Krusevcu,ne smem niti mogu da kazem bilo sta sto se tice meca i povika jer nisam bio na istom.Danas sam sasvim slucajno naleteo na gospodina Mirkova koji kaze da nije bilo sa navijacke strane nista vise od onoga sto se ne dogadja na terenima sirom sveta tokom utakmica.On svakako osudjuje ponasanje nasih navijaca ali isto tako govori da jednaki arsini moraju biti za sve.Ako se Srbija kazni,mora i Engleska,ako se Engleska kazni mora i Srbija...
Ono sto meni mnogo vise smeta je ono sto je rekao i sam Rio Ferdinand u svome obracanju.Zasto se sada odjednom radi jedne potpune glupe situacije u raspravu ukljucuju i kurta i murta,i Engleska vlada i premijer i EU i svi,a isti ti cute svakog vikenda kada se desavaju iste te stvari.Jbt koliko su Englezi digli frku covek bi rekao da u Engleskoj nema rasizma,da nema huligana,da nema nicega.A isti ti Englezi ja ne vidjoh da negde spominju ponasanje Rosea.Ako sve bude po pravilima taj Rose bi trebao da dobije najmanje 10 utakmice suspenzije.Jednostavna racunica.
U igru se ukljucuju Hrvati sa recenicnom:"Kaznite Srbiju za primer".Oooo cvecke ne prepoznah vas.Jel' to ista ona nacija koja baca bananu na utakmici ? Nesta se ne secam da su tada govorili kaznite nas da budemo primer drugima.Nesta se ne secam da je Srbija tada isla protiv njih,ali ipak oni su sada elita,oni moraju da reaguju.Joj kenja mi se dok ovo pisem.
Tada su oni kaznjeni sa 80000 eura cini mi se.A zanimljivo to im nije bilo prvi put da na utakmici reprezentacije sire rasizam.Ne treba nam mnogo da se vratimo na utakmicu kvalifikacija za SP izmedju Hrvatske i Engleske i kazne od 30000 za rasizam upucen Heskeyu.Dakle prvi put 30 drugi puz 80 i oni imaju pravo da kazu Kaznite nekoga za primer.
Jao,jao moralni svete.
Ono sto meni mnogo vise smeta je ono sto je rekao i sam Rio Ferdinand u svome obracanju.Zasto se sada odjednom radi jedne potpune glupe situacije u raspravu ukljucuju i kurta i murta,i Engleska vlada i premijer i EU i svi,a isti ti cute svakog vikenda kada se desavaju iste te stvari.Jbt koliko su Englezi digli frku covek bi rekao da u Engleskoj nema rasizma,da nema huligana,da nema nicega.A isti ti Englezi ja ne vidjoh da negde spominju ponasanje Rosea.Ako sve bude po pravilima taj Rose bi trebao da dobije najmanje 10 utakmice suspenzije.Jednostavna racunica.
U igru se ukljucuju Hrvati sa recenicnom:"Kaznite Srbiju za primer".Oooo cvecke ne prepoznah vas.Jel' to ista ona nacija koja baca bananu na utakmici ? Nesta se ne secam da su tada govorili kaznite nas da budemo primer drugima.Nesta se ne secam da je Srbija tada isla protiv njih,ali ipak oni su sada elita,oni moraju da reaguju.Joj kenja mi se dok ovo pisem.

Tada su oni kaznjeni sa 80000 eura cini mi se.A zanimljivo to im nije bilo prvi put da na utakmici reprezentacije sire rasizam.Ne treba nam mnogo da se vratimo na utakmicu kvalifikacija za SP izmedju Hrvatske i Engleske i kazne od 30000 za rasizam upucen Heskeyu.Dakle prvi put 30 drugi puz 80 i oni imaju pravo da kazu Kaznite nekoga za primer.

Nisi baš nešto upućen.underPFC je napisao/la:
Eto,Englezi su pokazali jos jednom pravo lice.Samo cekam sada njihovog premijera da vidim da li ce da osudi ovaj napad.Ko zna mozda kaze da je ovo Srbin uradio. 

pa ovakve stvari i treba osuditi.Devil je napisao/la:Eto,Englezi su pokazali jos jednom pravo lice.Samo cekam sada njihovog premijera da vidim da li ce da osudi ovaj napad.Ko zna mozda kaze da je ovo Srbin uradio.

Mislim da se Englezi prave Englezi.... Ovo koriste da skrenu pažnju sa nekog opasnog domaćeg, političkog ili ekonomskog problema ili afere.... Oni su najarogantnija nacija na svijet. Često sebi uzimaju pravo d.dijele lekcije, moralne i neke druge, svima pod nebeskom kapom... Sedam dana prije utakmice oni su pričAli o rasizmu... Prije nego se ista desilo, ako se desilo... Ja nisam čuo ništa rasističko, ali sam pročitao dosta toga, i fašističkog, i rasističkog u engleskim medijima.... Naravno dosta toga je produkt i želje da se opravda nasilničko i primitivno ponašanje vlastitih fudbalera... Kao siroti Deni, tukao se jer odlično govori srpski pa su ga duboko povrijedile psovke i uvrede.... O Englezi puško stara, znam te kad si pištolj bila....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
-
- Kontakt:
Šuška se da bi Mateus mogao zamjeniti Mihu ???
Je li patka ili...?
Je li patka ili...?
"Indija,Pakistan..."
-
- Kontakt:
nadam se da je to samo dobra zezancija i da od toga neće bit ništa,radije ću odvratnog Mihajlovića gledat na mjestu selektora nego ijednog stranca, nikad neću zaboraviti koliko je Havijer Klemente uništio tadašnju selekciju.....
Nadam se da to nisi pročitao u kuriru ili sportskim.netsoba 39 je napisao/la:Šuška se da bi Mateus mogao zamjeniti Mihu ???
Je li patka ili...?

Priča oko Mateusa je bila aktuelna nakon sage o Antiću, bez obzira na ono što je uradio u Partizanu,smatram da Lotar nije taj veliki plus koji bi u reprezentaciju uneo neophodan mir i samopouzdanje,tim pre što nije sloven i tim pre što ne razume u potpunosti ono što fali srpskom fudbaleru da napravi uspeh. Protiv sam stranca selektora,jer smatram da još uvek imamo stručnjaka koji mogu dići ovu reprezentaciju,koja je dotakla samo dno.
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
heh izgleda da ćete protiv hrvata igrati u splitu pred 35 000 ludih dalmatinaca 

Nema potrebe za homofobijom. Sinisa je mnogo vise unazadio nasu reprezentaciju, nego bilo koji drugi selektor.samoradnik je napisao/la:nadam se da je to samo dobra zezancija i da od toga neće bit ništa,radije ću odvratnog Mihajlovića gledat na mjestu selektora nego ijednog stranca, nikad neću zaboraviti koliko je Havijer Klemente uništio tadašnju selekciju.....
Jedino Bata Djora moze da mu konkurise.
Matthaus ne bi nista popravio, jer je jedan klasicni izvikanko (kao trener) + riba smrdi od glave.
Gol Jankovica od sinoc ,oko drugog minuta klipa .
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
I Djurdjic dao gol za vikend,deveti u prethodna dva meseca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.