FK Drina Zvornik

flagrantus
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la flagrantus » 06 maj 2014, 21:24

Djemil Hasanovic je stigao u redove Drine sada na polusezoni iz FK Radnicki Lukavac.
Da budem iskren nisam siguran da li je Drinino dijete,ako Drina 1945 moj prijatelj sa foruma zna vjerovatno ce odgovoriti!
Što se tice onog fast fooda mislim da se zove Njambi,ali moze i njam ,njam :mrgreen:

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 06 maj 2014, 22:40

flagrantus je napisao/la:Djemil Hasanovic je stigao u redove Drine sada na polusezoni iz FK Radnicki Lukavac.
Da budem iskren nisam siguran da li je Drinino dijete,ako Drina 1945 moj prijatelj sa foruma zna vjerovatno ce odgovoriti!
Što se tice onog fast fooda mislim da se zove Njambi,ali moze i njam ,njam :mrgreen:
Aha, mali je razvalio taj dan kasnije sam procit'o da je bio i naj strijelac omladinske lige.
Proba cu da nadzem tog malog pa ako uspijem pisacu ovdje.A u vezi fast foood-a znam da je nesto tako bio sam par puta u Zvorniku i tu sam jednom bio fino, fino :D
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 06 maj 2014, 22:44

flagrantus je napisao/la:Djemil Hasanovic je stigao u redove Drine sada na polusezoni iz FK Radnicki Lukavac.
Dzemil Hasanovic je proso skolu fudbala Slobode, malo je igrao kod nas u prvom timu, pa je zakuho nesto sa navijacima, poslije toga je odradio polusezonu u Radničkom, e to onda je sad kod vas.
Tako da nije Drinino dijete, al je ja mislim porijeklom sa Podrinja.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 06 maj 2014, 22:46

klasik je napisao/la:
Dzemil Hasanovic je proso skolu fudbala Slobode, malo je igrao kod nas u prvom timu, pa je zakuho nesto sa navijacima, poslije toga je odradio polusezonu u Radničkom, e to onda je sad kod vas.
Tako da nije Drinino dijete, al je ja mislim porijeklom sa Podrinja.
Nije to onda taj na koga ja mislim :D

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 06 maj 2014, 23:53

trazio sam nesto po netu i mislim da sam nasao tog malog ako neko zna nesto o njemu nek napise
http://www.fieldoo.com/images/1534/1892-Majstori.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; ovaj mali ispod ovog golmana u narandzastom ili treci sa lijeva na njeg sam mislio mali je bio masina :)
Znam da se i on Hasanovic preziva :)
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 6171_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; evo ga i ovdje u drugom redu treci sa lijeva da li neko zna sta je sa ovim momkom igrali i dalje kod vas ovo je neka nova slika pozz

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 07 maj 2014, 08:50

fukarezv je napisao/la:trazio sam nesto po netu i mislim da sam nasao tog malog ako neko zna nesto o njemu nek napise
http://www.fieldoo.com/images/1534/1892-Majstori.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; ovaj mali ispod ovog golmana u narandzastom ili treci sa lijeva na njeg sam mislio mali je bio masina :)
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 6171_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; evo ga i ovdje u drugom redu treci sa lijeva da li neko zna sta je sa ovim momkom igrali i dalje kod vas ovo je neka nova slika pozz
Mislim da smo riješili zagonetku,najvjerovatnije se radi o Nuki Hasanovicu jako mlad momak.
Ulazio je koliko se sjecam sa klupe par puta u prvom dijelu sezone,trenutno ga nema ni na klupi.
Nisam siguran da nije mozda na polusezoni otišao gdje na pozajmicu.
Dobar,talentovan igrac ali vjerovatno je trener Dragan Micic procjenio da je rano da ga gurne u vatru.
Bogami si ti neki dobar poznavalac sporta cim si se sjetio i njega,ja se bez ove druge slike ne bi sjetio :mrgreen:

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 07 maj 2014, 10:54

flagrantus je napisao/la:
fukarezv je napisao/la:trazio sam nesto po netu i mislim da sam nasao tog malog ako neko zna nesto o njemu nek napise
Mislim da smo riješili zagonetku,najvjerovatnije se radi o Nuki Hasanovicu jako mlad momak.
Ulazio je koliko se sjecam sa klupe par puta u prvom dijelu sezone,trenutno ga nema ni na klupi.
Nisam siguran da nije mozda na polusezoni otišao gdje na pozajmicu.
Dobar,talentovan igrac ali vjerovatno je trener Dragan Micic procjenio da je rano da ga gurne u vatru.
Bogami si ti neki dobar poznavalac sporta cim si se sjetio i njega,ja se bez ove druge slike ne bi sjetio :mrgreen:

Eto kontali smo se :D
Pratim omladince Slobode a i ne samo Slobode gdje god ima utakmica u blizini tu sam gledam, volim fudbal jbga :D
A ovog se bas sjecam jedan od bolji omladinaca koji je igrao protiv nas kako ja pratim Slobodu, mali nam je tad uvalio 2-3 gola i bio je bog realno i ja na tribini komentarisem kako je mali dobar ima slifa za fudbal kad neki lik govori da se zove Nuko Hasanovic ja sam tad zapamtio samo Hasanovic :D Kasnije sam procitao da je su omladinci Drine bili prvaci omladinske lige- sjever i da je on najbolji strijelac lige :D

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 07 maj 2014, 10:58

https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 6171_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; kakav vam je oval malac ispod Hasanovica, neko dijete ? a i vidise da vam je ovo realno mlada ekipa imate buducnos sto je najvaznije: :)

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 07 maj 2014, 11:27

:D
[youtube][/youtube]
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 07 maj 2014, 15:31

fukarezv je napisao/la:https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 6171_n.jpg kakav vam je oval malac ispod Hasanovica, neko dijete ? a i vidise da vam je ovo realno mlada ekipa imate buducnos sto je najvaznije: :)
Sve su kod nas djeca,kad idu u goste traze potvrdu od jednog roditelja da ih puste na put :lol:
Ovaj golman Maksimovic im svima moze biti tata,ali je opet najbolji!Branio je i prije 3 godine u premijer ligi.
Ovaj drugi slijeva u redu gdje sjede je Aleksandar Kikic ,njemu je 30 igrao nekad u Rudaru Prijedor i Celiku.
U gornjem redu drugi slijeva je Danijel Culum on je mozda od svih imao najbolju karijeru,ali povrede ga uništiše nije odigrao ni minut ove sezone.
Bio je u Zrinjskom.Gosku,Radniku iz Bijeljine i Kapošvaru u Madjarskoj.I on je za ovu ekipu mator ima 25 :lol:
Za ovog malog nisam sto posto siguran ko je,jbg ne poznajem sve te klince i ja sam ti malo starija garda ko i golman Maksimovic :mrgreen:
Toliko ,idem na tekmu sad u 16.30 igramo protiv Mladosti!
Srecno nam bilo,ova 3 boda su od zlata valjda nece biti problema!

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 07 maj 2014, 19:50

Pobjeda 2-1 u zaostaloj utakmici protiv Mladosti Gacko,strijelci Kikic i Nikolic.
Gotovo je ušli smo u Premijer LIgu,mislimda su danas otklonjene sve dileme ako ih je i bilo.
Nije me sramota priznati,zasuziše oci same poslije utakmice ,krenuše suze radosnice!
Kad smo ispali prije 3 sezone ,mislio sam da se nikad necemo vratiti djelovalo je da se klub raspada.
Svaka cast Micicu i igracima,mnogi još nisu ni svjesni kakav su uspjeh postigli!Zadovoljan sam današnjom igrom,normalno i rezultatom,igraju momci extra.
Prava tika-taka ala Gvardiola :lol: .Ovi iz Gacka samo trce za loptom ,ajde što ne dolaze do lopte,nego nekad nisu ni znali gdje je :urnebes:
Šteta samo da nije bio još puniji stadion,ali bice iduci vikend sigurno!
Ako je bilo kakvih greški u tekstu ne zamjerite, razlog je što sam malo veseliji.
Mada ovo vjerovatno niko nece ni procitati :lol: ,ali nema veze taman da sam samo sebe obavjestio o rezultatu utakmice!

lindegard
Kontakt:

Post Postao/la lindegard » 07 maj 2014, 20:13

flagrantus je napisao/la:Pobjeda 2-1 u zaostaloj utakmici protiv Mladosti Gacko,strijelci Kikic i Nikolic.
Gotovo je ušli smo u Premijer LIgu,mislimda su danas otklonjene sve dileme ako ih je i bilo.
Nije me sramota priznati,zasuziše oci same poslije utakmice ,krenuše suze radosnice!
Kad smo ispali prije 3 sezone ,mislio sam da se nikad necemo vratiti djelovalo je da se klub raspada.
Svaka cast Micicu i igracima,mnogi još nisu ni svjesni kakav su uspjeh postigli!Zadovoljan sam današnjom igrom,normalno i rezultatom,igraju momci extra.
Prava tika-taka ala Gvardiola :lol: .Ovi iz Gacka samo trce za loptom ,ajde što ne dolaze do lopte,nego nekad nisu ni znali gdje je :urnebes:
Šteta samo da nije bio još puniji stadion,ali bice iduci vikend sigurno!
Ako je bilo kakvih greški u tekstu ne zamjerite, razlog je što sam malo veseliji.
Mada ovo vjerovatno niko nece ni procitati :lol: ,ali nema veze taman da sam samo sebe obavjestio o rezultatu utakmice!
:bow: :salut:
Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 10 maj 2014, 14:07

Lijep dan za pobjedu i šampionsko slavlje :njanjanja:

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 10 maj 2014, 18:25

OOOOOOOOOO ETO NAS U PREMIJER LIGUUU :opaopa: :opaopa:

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 10 maj 2014, 18:29

GOTOVOOOOOO!!1-0 POBJEDA U Ugljeviku ,i zvanicno novi clan Premijer Lige BIH je FK Drina Zvornik :clap:
Edin Rustemovic strijelac zlatnog gola,Prva liga RS :wave: nadam se da ce se godinama igrati tamo bez nas :mrgreen:

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 10 maj 2014, 18:34

Zaigrajmo pobjednicki ples :opaopa: :opaopa: :opaopa:
U subotu protiv Napretka proslava titule,jbt ne mogu da vjerujem da smo opet u eliti,ali šta ceš kad smo najbolji :lol:

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 10 maj 2014, 18:36

ko bi rekao posle ispadanja i one sumorne sezone sezone u PL RS da ćemo opet biti u situaciji da igramo u PL BiH

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 10 maj 2014, 18:43

Ko bi reko cuda da se dese,da elita Zvornikom potece :urnebes:
Evo ispade i Rudar ,nije da se radujem nesreci drugih ali sigurno necu ni :plac:

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 11 maj 2014, 09:59

Uskoro ponovo u funkciji blog posvecen Fk Drina!
fkdrinazv.****

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 11 maj 2014, 14:01

Malo sam utico da se krene sa radom :D

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.