OFK Gradina Srebrenik
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Moderator
- Kontakt:
Re: OFK Gradina Srebrenik
I činjenica je da je i loš teren isto bio, možda Budućnost i nije išla na kup (mada su najavljivali), a naši su morali pobijediti, jer da su izgubili...
Realno, mi imamo pretežak raspored, gostujemo u Bihaću i kakvo čudo se treba desiti da im uzmeš bod, o tome je i smiješno sad pričati. Pa dočekuješ Gračanicu, GOŠK, Rudar i još dvije gostuješ. Dovoljno za zadnja 3 mjesta po svemu sudeći i prikazanome..
Realno, mi imamo pretežak raspored, gostujemo u Bihaću i kakvo čudo se treba desiti da im uzmeš bod, o tome je i smiješno sad pričati. Pa dočekuješ Gračanicu, GOŠK, Rudar i još dvije gostuješ. Dovoljno za zadnja 3 mjesta po svemu sudeći i prikazanome..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Moderator
- Kontakt:
Sjebali su vas sta drugo reciBenjo_AFC86 je napisao/la:I činjenica je da je i loš teren isto bio, možda Budućnost i nije išla na kup (mada su najavljivali), a naši su morali pobijediti, jer da su izgubili...

jaki ekipa(Gračanica,Gosk,Rudar)..Bolje igrat drugu ligi nego davat respekta ovim nabrojanim ekipama i to u Srebreniku..to nas je i dovelo u ovu situaciju..Dobar Igman,dobra Mladost,dobra Gračanica,GoŠK,Kakanj...a kad idemo u goste na Sićkom skidamo gace..Benjo_AFC86 je napisao/la:I činjenica je da je i loš teren isto bio, možda Budućnost i nije išla na kup (mada su najavljivali), a naši su morali pobijediti, jer da su izgubili...
OFK Gradina Srebrenik
-
- Moderator
- Kontakt:
Ne skidam ja gace, nego skidaju igraci i to su poceli raditi u Srebreniku. Zato pisem samo realno kakvo je stanje, a kad bih pisao navijacki i sta ja ocekujem, bilo bi daleko od realnog i onog sto ce ovi igraci ponuditi.
Sutra kreću u pola 7 ujutro. Rekli im da idu na prenoćište i otkazali na treningu

Sutra kreću u pola 7 ujutro. Rekli im da idu na prenoćište i otkazali na treningu

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
ma ne kazem da ti skidas gace..mislio sam na igrače..upravo to,poceli su u Srebreniku skidat gace i to nekim Mladostima,Igmanima...sad vec poceli skidat gace za naredne utakmice(Gracanica,Gosk,Kakanj)..Ako smo na to spali bolje onda igrat drugu ligu..
OFK Gradina Srebrenik
Nemojte se brinuti zbog nas iz Gracanice,mi sa ovim " SEFOM " struke tesko kome dok je on tu uzimamo bodove na strani........valjda sam ode, a tesko ......izgleda da je prirasto srcu glavnom BABI....pozzzzzz
Drug moj ja sam mislio da nema gori od Fude al izgleda da i to ima..encco je napisao/la:Nemojte se brinuti zbog nas iz Gracanice,mi sa ovim " SEFOM " struke tesko kome dok je on tu uzimamo bodove na strani........valjda sam ode, a tesko ......izgleda da je prirasto srcu glavnom BABI....pozzzzzz

od ove sad ekipe Gradine a pravio je bolje rezultate..
OFK Gradina Srebrenik
de ako ikako mozete vratite ga nazad u Srebrenik......mozda bude bolje i vama a i nama....Brcko87 je napisao/la:Drug moj ja sam mislio da nema gori od Fude al izgleda da i to ima..encco je napisao/la:Nemojte se brinuti zbog nas iz Gracanice,mi sa ovim " SEFOM " struke tesko kome dok je on tu uzimamo bodove na strani........valjda sam ode, a tesko ......izgleda da je prirasto srcu glavnom BABI....pozzzzzzFudo je prosle sezone kod nas imao losiju ekipu
od ove sad ekipe Gradine a pravio je bolje rezultate..
-
- Moderator
- Kontakt:
Bojim se da ću se duži naredni period morati citirati, i to baš ovu objavu..Benjo_AFC86 je napisao/la:Šta ima veze ale, šta ima veze ale, što smo zadnji lealeeee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Iz tvojih usta u Božije uši, ili tačnije iz tvoje tastatureBrcko87 je napisao/la:
Jel sa Zrinjom igramo u narednom kolu kupa ??

Oni su mi nekako najsimpaticniji ..PirloSTB je napisao/la:Iz tvojih usta u Božije uši, ili tačnije iz tvoje tastatureBrcko87 je napisao/la:
Jel sa Zrinjom igramo u narednom kolu kupa ??

U subotu svi na stadion..Kako sam cuo ulaz bi mogao bit besplatan..
OFK Gradina Srebrenik
-
- Moderator
- Kontakt:
Idemo zgaziti ''komsinice'', kako su oni nama ukrali prosle dvije tekme, vratiti im duplo!!
komsije sta je ovo ba ??? ahahahhaha
komsije sta je ovo ba ??? ahahahhaha

Možda je vezano za ovu temu, pošto se radi o klubu iz Srebrenika.
ŽOFK Gradina - ŽFK Mladost (VIDEO)
Pogledajte te startove, padanje u nesvijest, lomove...i jedan eurogol

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Nije nam se dalo...Brcko87 je napisao/la:Oni su mi nekako najsimpaticniji ..PirloSTB je napisao/la:Iz tvojih usta u Božije uši, ili tačnije iz tvoje tastatureBrcko87 je napisao/la:
Jel sa Zrinjom igramo u narednom kolu kupa ??Samo da se utakmica igra u Srebreniku al kakve smo srece (ako sreca tu igra neku ulogu)igrat ce mo na strani ovu utakmicu a protivnik ce bit ekipa iz top 5 PL..
U subotu svi na stadion..Kako sam cuo ulaz bi mogao bit besplatan..
Vitez - Gradina
Dok ne viđoh rezultat kontao da su bijele "naše"Zoom088 je napisao/la:Možda je vezano za ovu temu, pošto se radi o klubu iz Srebrenika.

ULAZ 3 KM,NA DAN UTAKICE 5KM........JA MISLIO NEKI KONCERT U GALAXISU
crni89 je napisao/la:ULAZ 3 KM,NA DAN UTAKICE 5KM........JA MISLIO NEKI KONCERT U GALAXISU

dolazi turbo-folk zvijezda iz Gračanice ..

OFK Gradina Srebrenik
Vidicemo danas ko je turbo folk zvijezdaBrcko87 je napisao/la:crni89 je napisao/la:ULAZ 3 KM,NA DAN UTAKICE 5KM........JA MISLIO NEKI KONCERT U GALAXISU![]()
![]()
dolazi turbo-folk zvijezda iz Gračanice ..Dasa sa orkestrom ..

www.nkbratstvogracanica.com
Da, i?cesc4 je napisao/la:Vidicemo danas ko je turbo folk zvijezdaBrcko87 je napisao/la:crni89 je napisao/la:ULAZ 3 KM,NA DAN UTAKICE 5KM........JA MISLIO NEKI KONCERT U GALAXISU![]()
![]()
dolazi turbo-folk zvijezda iz Gračanice ..Dasa sa orkestrom ..
Kad vas buduci premijerligasi puknu u vasem gradu

Kakva je situacija u Srebrniku , u Gracanici opet prolom oblaka i nove nevolje u gradu ?